Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Искам бебе
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора
Момичета,наскоро ми правиха кюртаж,средата на март месец.След това ме гледаха три пъти на видеозон,всичко беше наред,но към днешен ден теста за бременност е положителен с много бледа втора черта!Това нормално ли е и кога трябва да стане отрицателен?
Бременноста е прекъсната в седма седмица по мед.показания.
Цитирай

Бургас

Мнения: 1 444
Само искам да те попитам  след кюртажа пазихте ли се,има ли вероятност да е нова бременост.
Нали знеш че след като те изчистят е много вероятно бързо да заченеш
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
А какви бяха медицинските показания? При моларна и частична моларна бременност (ако това е била причината за кюртажа - задължително е да питаш,тъй като има специфики за възстановяването) нивата на ЧХГ дълго време са повишени (съответно ще дават положителен тест) и периодично се правят кръвни тестове, за да се види спадат ли и съответно да се разбере за какъв период не трябва да се допуска нова бременност.
Цитирай
Секс не съм правила,дори не си го и помислям след това което преживях!
Хедра,бременноста беше нормална,но приемах лекарства и ходех на  процедури с облъчване и нагряване,които бяха абсолютно несъвместими с бременност.
 
Цитирай

София, Младост 2

Мнения: 8 219
Значи вероятно просто по-бавно ти падат нивата.Все пак е минал само месец от аборта,а хормоналните промени са много индивидуални. Но ако продължава така, е добре да го споменеш на лекаря си,за да прецени дали не се налагат някакви изследвания.
А някакво кървене или друг проблем след аборта има ли - тежест ниско в корема, някакви болки в тазовата област, температура или неразположение (такива неща могат да са индикация за недобро изчистване при кюртажа,а задържано парченце може дълго да поддържа нивата на хормоните)? Казваш, че са те гледали вече няколко пъти на ехограф, така че не би трябвало да има - но знае ли човек.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Имаш проблем, отиди  на лекар.
Цитирай

Враца

Мнения: 4 381
Всъщност може да има проблеми, но може и да няма.
След кюретаж и моят тест уринен беше положителен, след което по съвет на лекаря направих и кръвен, който беше положителен и след 2 дни го повторих - нивото на хормона беше падаше.
Най-добре с еконсултирай с лекар и да правиш кръвни, за да следиш нивото на хормона.
Успех
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Значи проблемът не е, че  има непременно и задължително нещо останало, а че има положителен тест. Проблемът е положителния тест и затова трябва да се изключи нещо по-сериозно. Както скоро се случи с Роми.
Цитирай

Враца

Мнения: 4 381
Точно за да се изключи нещо по-сериозно правех кръвни тестове през 2 дни.
Цитирай

Smolyan

Мнения: 1 366
Мисля, че един месец е много време за да не спаднали още нивата на хормона  Naughty. Мен ме накараха да направя тест 7 дена след спиране на кръвотечението и ако беше положителен пак на доктор  Rolling Eyes
Пожелавам ти всичко да е наред, но отиди на лекар, дано повече не ти се случват лоши неща и скоро си имаш малко съкровище  Hug
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
а съмнение за извънматочна бременност има ли
Цитирай

Враца

Мнения: 4 381
Моят кръвен беше положителен 10 дни след кюретажа и 12 съответно, но хормона падаше.
Точно заради съмнения, че може да е извънматочна аз правих тестове.
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
Моят кръвен беше положителен 10 дни след кюретажа и 12 съответно, но хормона падаше.
Точно заради съмнения, че може да е извънматочна аз правих тестове.
действително трябва да се проследят в динамика кръвни тестове за сигурност
Цитирай

София

Мнения: 651
На тестовете за бременност пише, че ако в рамките на два месеца преди да се направят е имало бременност е възможно да дадат положителен резултат. От това аз разбирам, че е нормално нивата да спаднат до два месеца.  bouquet
Цитирай

Враца

Мнения: 4 381
Редактирам си мнението, че пак не съм допрочела. да наистина пише ткова нещо, но
другото което пише е, че ако има такъв резултат трябва да с еконсултира с лекар, който да интерпетира резултата.
Така, че лекар!
« Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 10:34 от Ва »
Цитирай
1-14 от 22 отговора