Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 837
Някой знае ли дали може да стане? И ако да, дайте рецепта!
Всички пици ги правя с бутер-тесто, но размразяването на купешкото отнема много време Sad

Благодаря предварително!
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
Можеш само да омесиш основното тесто, но номера на бутер тестото е, че после се слага масло , завива се на плик и се разточва, процедурата се повтаря многократно, на което се дължят и пластовете на тестото.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 837
Можеш само да омесиш основното тесто, но номера на бутер тестото е, че после се слага масло , завива се на плик и се разточва, процедурата се повтаря многократно, на което се дължят и пластовете на тестото.

А ако не се разточи и не стане на пластове фатално ли е? Вкусът не е ли ОК? На времето имаше бутер тесто в торбички, което ако не се разточи, се ползваше направо (може и сега да има?)

Забравих да благодаря на всички форумки за дискусиите около машините за хляб Smile, макар че не съм писала, понеже съм начинаеща, са много полезни!
Цитирай

София

Мнения: 1 771
Така няма да е многолисно тесто, а ще бъде едно обикновено тесто.
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
Така няма да е многолисно тесто, а ще бъде едно обикновено тесто.

Точно така. Бутер тестото е именно много листно,а иначе за пица можеш да ползваш "неостаряващото" тесто, то е маслено и е прекрасно за пица. Казвам го от личен опит и колежките, на които съм дала рецептата също са много доволни. Мисля, че видях таква тема тук,ако-не , свиркай ще ти дам рецептата.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 837
Потърсих тема за "неостаряващо тесто", но не намерих, ако може, напиши я, или на ЛС!  Hug
Цитирай

София

Мнения: 1 771
И аз имам интерес към това тесто, ако може Smile.
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 058
Ето тук е темата :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=92019.0
Тестото е универсално, става както за солени, така и за сладки плънки. След омесването без да втасва се слага за 4 часа в хладилник и тогава е готово за употреба
« Последна редакция: нд, 16 апр 2006, 13:49 от djemma »
Цитирай

Варна

Мнения: 1 837
Благодаря!  Very Happy

(Честит празник на всички цветя!  newsm51)
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.