Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 юни 2016, 11:31 ч.
  • Преглеждания  75 118  Мнения  1 037  Онлайн  1
Отговори
# 15
  • Мнения: 212
Здравейте,
Надявам се третият сезон да е поне толкова интересен като първия. Без сълзи и драми. И наистина оригинални идеи, презентации и т.н.

Реклама
# 16
  • Плевен
  • Мнения: 634
Цитат
Преди обед
Поставяме начало на нова поредица след края на шоуто „MasterChef“.
Всеки понеделник, сряда и петък в „Преди обед“ финалистите в кулинарното състезание ще приготвят своите печеливши рецепти стъпка по стъпка, така че зрителите да могат да си ги приготвят в домашни условия.
Пръв своите умения ще покаже Лъчезар Калчев, който ще ни покаже своята интерпретация за прясна паста с мастило от сепия.

Рецептата на Лъчезар от "MasterChef" за тортелини с ма … от бекон и чоризо

# 17
  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 617
Трети сезон- догодина. Дотогава има много вода да изтече.

# 18
  • София
  • Мнения: 2 593
Аз мисля да почвам американския Simple Smile

# 19
  • Плевен
  • Мнения: 634
Как се приготвя сладък галет?  -  рецепта от Севда

# 20
  • SE
  • Мнения: 5 006
Довечера от 20:00 е първия епизод от състезанието Grill Masters (майстор на барбекю) по шведската TV4!
Тази година ще имаме и българско участие, 41 годишния Тодор Атанасов. 8 грил ентусиасти се борят за награда от 20 000 лв и възможност да пътуват до Алабама, САЩ, където победителят ще се срещне с многократния световен шампион по барбекю Chris Lilly.

ето го Тодор, първия от ляво със синята риза
Скрит текст:




# 21
  • Испания
  • Мнения: 8 305
Успех на Тодор!  Flowers Four Leaf Clover

# 22
  • Мнения: 200
В канадския MasterChef също спечели вегетарианка,но вълнението беше около това,че спечели жена.
Американския тая година не става за гледане въобще.

# 23
  • Испания
  • Мнения: 8 305
Е, канадците са пропуснали шанса да бъдат първи в това отношение. Българският МШ им измъкна първенството под носа.  Joy

# 24
  • До морето
  • Мнения: 3 712
Извинете, че питам тук, но къде мога да гледам епизодите от послената седмица? В сайта на бтв има само финалния, а аз искам и трите епизода.

# 25
  • Мнения: 2 646
арена.бг chef

# 26
  • До морето
  • Мнения: 3 712

Благодаря:)

# 27
  • DE
  • Мнения: 5 926
Нордел:
Скрит текст:
Цитат
В Кухнята на Мариела Нордел
преди 3 часа ·

МНОГО ВАЖНА НОВИНА!!!!
Особено за малките деца, подрастващите и старите хора.
Съпругът ми е производител на месо в Холандия и неговите заводи подлежат периодично на проверки от Държавната им агенция по безопасност на храните. В тази връзка той и другите производители на храни получават всяка година рапорт за изследвани стоки и групи продукти в различни страни от ЕС. Тази година са проучвали пастата - спагети, макаронени изделия, лазаня и подобни в Италия, България, Гърция, Германия и Холандия - страните се подбират на случаен принцип. Мостри се взимат от абсолютно всички марки - скъпи, евтини, био, еко и прочие, от абсолютно всички вериги магазини. Показа ми графиката с резултатите - с изключение на 2 бранда в Италия, които не се експортират, но са само за местния пазар, във всички други - бг, гръцко, холандско, немско, италианско производство, фигурират ужасно високи количества MOSH - съставка, която е пряко отговорна за развиването на ракови заболявания! Докладът е внесен тази сутрин в агенцията им с препоръка да се уведоми правителството и да се вземат мерки. Много вероятно е от холандската търговска мрежа до 2-3 седмици да се изтеглят всички досега продавани марки макаронени изделия и да се забрани тяхната консумация до промяна на политиката на производителите им. Това е за сега конфиденциална информация, до която журналистите все още нямат достъп. Но аз се чувствам длъжна да информирам моята аудитория да не консумират повече какъвто и да е тип паста от суперите. Не я давайте особено на малки деца, възрастни и болни. Най-добре е да си я приготвяте вкъщи сами - не отнема много време, евтина е: трябват ви на 100 гр брашно 1 яйце плюс 1 жълтък, 1-2 сл зехтин, сол на вкус и малко вода - да получите твърдо тесто. После го увийте във фолио и оставете в хладилника за час, а след това го минете през машинка за паста или го разточете на тънък лист с точилка. Нарежете в желаната форма и сварете във вряща и подсолена вода. Но не рискувайте здравето си!

# 28
  • Мнения: 5 767
И каква е тази съставка MOSH? Толкова широко известна, категорично канцерогенна, а гугъл мълчи!?
Че и информация, която се раздава на всички производители на нещо си!?
А иначе, че домашното е сравнително най-сигурно и добро, то е ясно.

# 29
  • DE
  • Мнения: 5 926
Стига де, да не би да повярва в някаква част от несвързаните писания на набедената за ПР светило Simple Smile Публикувала го в публичния си ФБ профил, ама написала
Цитат
Това е за сега конфиденциална информация, до която журналистите все още нямат достъп.
Ха-ха.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт