Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 ноем. 2004, 15:42 ч.
  • Преглеждания  13 400  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Видин; Италия
  • Мнения: 1 058
Здравеите.
Преди години имах рецепта за направата на домаШно"ропотамо", но не мога да си я намеря. Ако някои я знае да я напиШе. Става вьпрос за тази , която се слага в буркани и се стерилизира.

Реклама
# 1
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Аз я правя със скумрия или с паламуд-каквото имам.Нарязвам на шайби рибата и я слагам в солена саламура за 5-6 часа,за да излезе кръвта.След това подсушавам добре всички парчета риба.Нареждам в буркан 1 дафинов лист и 2-3 зрънца чер.пипер,един ред риба,1-2 лъжици дом.пюре,ред мариновани краставички-нарязани на резени/пожелание се слага и 1-2 лъжици сварен зрял фасул,но аз лично не слагам/и така редувам до запълване на буркана.Най-отгоре се сипва сгорещено олио 1-2 суп.лъжици.Затварят се бурканите и се варят 3 часа.Да ти е вкусно!!!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт