Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Пекан кашкавал

  • 17 апр. 2006, 14:42 ч.
  • Преглеждания  1 818  Мнения  22  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 655
Здравейте!
Някой от форума беше пуснал рецептата за пекан кашкавал. Правеше се от настърган кашкавал, прясно мляко ..... това на фурна. Рецептата беше гръцка ако не се лъжа. Някоя от вас пробва ли я? Хареса ли ви? Споделете мнения

Реклама
# 1
  • Мнения: 3 452
Мдааа, кашвавала на фурна на renci ни стана любим, често го правя. Много по-лесно за изпълнение в сравнение с пането например.....

# 2
  • Plovdiv
  • Мнения: 309
Много вкусно става.

# 3
  • Мнения: 6 142
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=32401.0
Това е рецептата - супер е!!!

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 655
Като количество достатъчно ли е? Пишеше, че се пече. На водна баня като при крем-карамела ли го правите или направо както си е в тавата - в печката?

# 5
  • София
  • Мнения: 2 009
а като предястие сервира ли се? Студено става ли да се поднесе?

# 6
  • Пловдив
  • Мнения: 655
  Embarassed Та колко време го печете и на колко градуса горе-долу?

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 890
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 655
направих го
прилича на баница на вкус, но ми се видя безсолно. Следващият път , ако го правя ще сложа и малко натрошено сирене, а може и някоя друга подправка

# 9
  • Мнения: 6 142
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?
И аз така!
не съм я срещала от Ренци, но може и да я е пускала Grinning
А соленото зависи от кашкавала - има съвсем безсолни кашкавали, има и бая соленички...

# 10
  • В страната на смърфовете
  • Мнения: 188
receptata e super!
moito mazle sasto mnogo obicha paniran kashkaval, a na men tolkova ne mi se zanimava! tazi idej e perfektna!

# 11
  • Мнения: 3 452
На rеnci e, на renci Wink

Пък тя откъде я е взела, само тя си знае Wink

Ето я:


400гр. кашкавал/настърган/2ч.ч. прясно мляко,75гр.масло,4яйца,1к.ч.брашно,черен пипер,олио

Продуктите се смесват и се объркват добре.После сместа се изсипва в загрята тава с малко мазнина и се пече в умерена фурна до зачервяване.

Можеш да импровизираш свободно с подправките в тази рецепта.

Дано съм ти била полезна.
Да ви е сладко.
 
 

# 12
  • Мнения: 1 349
Незнам на Ренци рецептата, аз го правих по тая на Весела 77 и стана суууперрррр. Тъкмо ме подсети пак да го направя:)

# 13
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 193
И аз снощи го правих. Добавям го към "рецептурника" си. При това ще се класира в І категория - често готвени. Laughing

# 14
  • София
  • Мнения: 1 258
Мдааа.Много вкусно е.Аз слагам 4 яйца.Обичаме да е добре запечено отгоре и го ядем изстинало.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт