Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора

Пловдив

Мнения: 652
Здравейте!
Някой от форума беше пуснал рецептата за пекан кашкавал. Правеше се от настърган кашкавал, прясно мляко ..... това на фурна. Рецептата беше гръцка ако не се лъжа. Някоя от вас пробва ли я? Хареса ли ви? Споделете мнения
Цитирай


Мнения: 3 452
Мдааа, кашвавала на фурна на renci ни стана любим, често го правя. Много по-лесно за изпълнение в сравнение с пането например.....
Цитирай

Plovdiv

Мнения: 306
Много вкусно става.
Цитирай


Мнения: 6 142
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=32401.0
Това е рецептата - супер е!!!
Цитирай

Пловдив

Мнения: 652
Като количество достатъчно ли е? Пишеше, че се пече. На водна баня като при крем-карамела ли го правите или направо както си е в тавата - в печката?
Цитирай

София

Мнения: 2 002
а като предястие сервира ли се? Студено става ли да се поднесе?
Цитирай

Пловдив

Мнения: 652
  Embarassed Та колко време го печете и на колко градуса горе-долу?
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?
Цитирай

Пловдив

Мнения: 652
направих го
прилича на баница на вкус, но ми се видя безсолно. Следващият път , ако го правя ще сложа и малко натрошено сирене, а може и някоя друга подправка
Цитирай


Мнения: 6 142
Тази режепта стана една от любимите у нас.
Като количество, ами за основно ястие на 2 възрастни и 1 дете на 11 стигна.
Аз го пекох направо, без водна баня, на около 250 градуса на моята фурна.

Аз защо си мислех, че тази рецепта Ренци я пусна?
И аз така!
не съм я срещала от Ренци, но може и да я е пускала Very Happy
А соленото зависи от кашкавала - има съвсем безсолни кашкавали, има и бая соленички...
Цитирай

В страната на смърфовете

Мнения: 188
receptata e super!
moito mazle sasto mnogo obicha paniran kashkaval, a na men tolkova ne mi se zanimava! tazi idej e perfektna!
Цитирай


Мнения: 3 452
На rеnci e, на renci Wink

Пък тя откъде я е взела, само тя си знае Wink

Ето я:


400гр. кашкавал/настърган/2ч.ч. прясно мляко,75гр.масло,4яйца,1к.ч.брашно,черен пипер,олио

Продуктите се смесват и се объркват добре.После сместа се изсипва в загрята тава с малко мазнина и се пече в умерена фурна до зачервяване.

Можеш да импровизираш свободно с подправките в тази рецепта.

Дано съм ти била полезна.
Да ви е сладко.
 
 
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Незнам на Ренци рецептата, аз го правих по тая на Весела 77 и стана суууперрррр. Тъкмо ме подсети пак да го направя:)
Цитирай

При хората, които обичам

Мнения: 3 193
И аз снощи го правих. Добавям го към "рецептурника" си. При това ще се класира в І категория - често готвени. Laughing
Цитирай

София

Мнения: 1 258
Мдааа.Много вкусно е.Аз слагам 4 яйца.Обичаме да е добре запечено отгоре и го ядем изстинало.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 22 отговора