Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 18 апр. 2006, 11:57 ч.
  • Преглеждания  4 980  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
В момента готвя спанак със свинско, но го загорих Embarassed Сега се чудя каква подправка да набутам за да се махне малко миризмата на загоряло Rolling Eyes

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 3 447
Ами аз на спанака слагам магданоз и копър, понякога го правя по една индийска рецепта и слагам къри, но аз го готвя постен, за свинско не знам... newsm78 Освен повечко чесън да му набуташ...

# 2
  • sofia
  • Мнения: 2 534
Индийско орехче

# 3
  • софия
  • Мнения: 7 282
като го готвя на супа, слагам джоджен, но пак е постно.

# 4
  • София
  • Мнения: 4 264
Джоджен Peace

# 5
# 6
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
Напълно подкрепям за джоджена, а както са ти казали и копър. Има една подправка на Маги със свежи зелени подправки, много я харесвам и е със силен аромат, само на десерти дето не я слагам нея  Laughing

# 7
  • Мнения: 1 355
Джоджен  newsm10 Изобщо на зелениите много върви джоджен!

# 8
  • Стара Загора
  • Мнения: 86

Джоджен  newsm10 Изобщо на зелениите много върви джоджен!

На зеленийките също много върви и босилек.  chef

# 9
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
Сложих повечко копър, стана вкусно и загорялото само аз си го знаех...
Благодаря ви Hug

# 10
  • В страната на смърфовете
  • Мнения: 188
и аз съм за джоджен!!!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт