Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София, Бели Брези

Мнения: 3 862
В момента готвя спанак със свинско, но го загорих Embarassed Сега се чудя каква подправка да набутам за да се махне малко миризмата на загоряло Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Ами аз на спанака слагам магданоз и копър, понякога го правя по една индийска рецепта и слагам къри, но аз го готвя постен, за свинско не знам... newsm78 Освен повечко чесън да му набуташ...
Цитирай

sofia

Мнения: 2 534
Индийско орехче
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
като го готвя на супа, слагам джоджен, но пак е постно.
Цитирай

София

Мнения: 4 257
Джоджен Peace
Цитирай

гр.Варна

Мнения: 678
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Напълно подкрепям за джоджена, а както са ти казали и копър. Има една подправка на Маги със свежи зелени подправки, много я харесвам и е със силен аромат, само на десерти дето не я слагам нея  Laughing
Цитирай


Мнения: 1 351
Джоджен  newsm10 Изобщо на зелениите много върви джоджен!
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 86

Джоджен  newsm10 Изобщо на зелениите много върви джоджен!

На зеленийките също много върви и босилек.  chef
Цитирай

София, Бели Брези

Мнения: 3 862
Сложих повечко копър, стана вкусно и загорялото само аз си го знаех...
Благодаря ви Hug
Цитирай

В страната на смърфовете

Мнения: 188
и аз съм за джоджен!!!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.