Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 апр. 2006, 09:45 ч.
  • Преглеждания  354  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Бургас/Neumagen-dhron,Germany
  • Мнения: 420
Кажете ми как варите вашите яйца ,така че да да не се напукат?

Реклама
# 1
  • Abu Dhabi
  • Мнения: 8 159
ето виж, тук обсъждаха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86777.msg1622472#msg1622472

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 549
Това, което аз знам е, че се преди да се варят трябва да ги извадиш от хладилника за да са със стайна температура. Освен това можеш да сложиш малко оцет във водата. И да се варят на по-слаб огън или по-ниска степен на котлона. За друго не се сещам, но ще следя темата с интерес  Wink

# 3
  • у наше "село"
  • Мнения: 922
От моята баба знам, че яйцата не трябва да са от хладилника, а да са със стайна т-ра, да се сложат в по-хладка, а не гореща вода. И също така да се сложи сол във водата
За по-голямо удобство ние ги варим в мрежичка
Е, то няма лошо да има и някое друго спукано яйце, нали и за салатката ще трябват Joy
Успех Grinning

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт