Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас/Neumagen-dhron,Germany

Мнения: 420
Кажете ми как варите вашите яйца ,така че да да не се напукат?
Цитирай

Abu Dhabi

Мнения: 7 987
ето виж, тук обсъждаха: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=86777.msg1622472#msg1622472
Цитирай

Пловдив

Мнения: 549
Това, което аз знам е, че се преди да се варят трябва да ги извадиш от хладилника за да са със стайна температура. Освен това можеш да сложиш малко оцет във водата. И да се варят на по-слаб огън или по-ниска степен на котлона. За друго не се сещам, но ще следя темата с интерес  Wink
Цитирай

у наше "село"

Мнения: 922
От моята баба знам, че яйцата не трябва да са от хладилника, а да са със стайна т-ра, да се сложат в по-хладка, а не гореща вода. И също така да се сложи сол във водата
За по-голямо удобство ние ги варим в мрежичка
Е, то няма лошо да има и някое друго спукано яйце, нали и за салатката ще трябват 35
Успех Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.