Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 548
Здравейте мами,
мисля от есента да пускам Косьо на ясла и сега съм в период на проучване. Живеем в Младост 4, но не ми е проблем да го водя и в другите Младост-и. Бих помолила майките с опит да споделят какво мислят за яслите в квартала. Кои от тях им харесват и кои не? И защо? Интересувам се по колко деца са в група? Колко лелки (или както там ги наричат сега) има на една група? Каква е храната, чистотата? Приемат ли децата, когато са болни, или ги връщат? Задължително ли е детето да е без памперс, когато постъпва? Косьо ще бъде на 1 г. и 10 мес. и не съм убедена, че ще сме решли този въпрос.
Ще съм благодарна за всякакъв споделен опит.
Само да уточня, че принципно разглеждаме и въпроса за частна ясла, така че ако има мами с такъв опит, също ще ми е полезно.

# 1
  • Мнения: 7 823
В закованата тема има няколко линка за Младост.

# 2
  • София
  • Мнения: 548
Информацията не е прясна, а ако ги изчетеш подробно, ще видиш, че няма отговори на интересуващите ме въпроси.

# 3
  • Кори Селести
  • Мнения: 5 544
Много моля, Шани да се изкаже:)

Нейният дивак ходи в яслата на 76-то ОДЗ.
Децата са много, не знам точно колко лелки са, но не е задължително да е без памперс детето.
Така или иначе всички ги подреждат по гърнетата в определени часове, а който има нужда от памперс си му слагат.

Храната е като в градината.
Разннобразна е - всеки понеделник има менюто за цялата седмица и щом Елина яде, значи е ОК:)
Чистотата е добра.

Децата от яслата ги пускат само на терасата да се разхождат, а за болестите...зависи колко е болно детето все пак, но по-добре да изчакаме включването на експерта:)))

# 4
  • София
  • Мнения: 548
Реза,
благодаря. От изчетеното в закованите теми ми е ясно какво ще е мнението на Шани Laughing Имам обаче познати, които твърдят, че във въпросната градина на 2 групи се пада/полага (не знам кое е по-точно) по една лелка. Едната група била 28 деца, другата 32. Та 60 щурави дечица с 1 лелка някак не ми се връзва. Друга близка позната, която ходи в тази градина да занимава децата с разни спортове, сподели, че често вижда деца, оставени сами вътре в сградата, докато останалите са навън заедно с лелките. Мен лично такова отношение ме притеснява.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт