Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 1 730
Мили мами, може ли някоя от вас да ми каже как се приготвя червен или черен хайвер. Става въпрос за този който се продава в кутийки в Метро примерно.
Благодаря предварително!  Love
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Мисля, че се консумира направо така, даже назад имаше тема как се сервира - купичката се слага върху лед и се комбинира със сухарчета или чер хляб.
Цитирай

Varna

Мнения: 1 399
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
Цитирай

Балчик

Мнения: 7 061
Точно така. Това е хайвер за директна консумация. Поднася се в купички с двойно дъно, (по-точно една купичка, която влиза в друга. Между двете се слага лед) препечен хляб и масло.
Цитирай

Под тепето

Мнения: 565
И да не забравите качествено шампанско! Класика!!! smile3521
Цитирай


Мнения: 8 580
Не знам дали е класика или не, ама и с водка върви чудесно!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Цитирай

отново в София

Мнения: 287
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
  Peace Даже върху бяла франзелка май предпочитам.
 Ммммммм....
 Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.