Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 апр. 2006, 02:17 ч.
  • Преглеждания  433  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 119
Здравейте момичета, страхотни кулинарки сте и искам да ви попитам какво или по скоро как, да спретна нещо незагоряло или недопечено от продуктите на Белла...имам и пластмасови формички като за затворена pizza и веднъж успях по случайност,но станаха много добри...та помогнете...какви плънки...колко градуса да е фурната/и дали да се загрее предварително/...печенето ми е най-големият проблем...Става въпрос за бутер тестото и корите за баница...не знам имат ли и други...а какво може да се направи по- различно от корите и бутер тестото...в смисъл заменими ли са... newsm78

Реклама
# 1
  • Бургас
  • Мнения: 383
пусни търсачката-има много такива теми

# 2
  • София
  • Мнения: 575
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=84422.msg1535244#msg1535244
Има доста рецепти!

Последна редакция: пт, 21 апр 2006, 14:35 от strawberry

# 3
  • София
  • Мнения: 431
Виж тук

# 4
  • на топло, на третия етаж
  • Мнения: 167
Скоро правих следните охлюв4ета:
 Разтила се бутер тестото и се намазва със следната плънка - 1буркан сладко се обърква със 200гр смлени орехи.След като се намаже, тестото се навива от двете страни във вид на охлюв. Слага се в камерата да стегне, след което се реже на пар4ета (с дебелина 1см), редят се в тави4ка и се мажат с разбит жълтък. Пекат се в загрята фурна до за4ервяване. Като се извадят се поръсват с пудра захар. Да ти е сладко.
Мисля 4е рецептата е от тези към бутер тестото или тук от форума. Може вместо сладко настърган шоколад:))

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт