Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 274
Винен или ябълков?  Thinking
Цитирай

гр.Бургас

Мнения: 695
аз ползвах винен Wink
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Аз вчера си купих от Метро ябълков, не мисля, че има значение какъв ще е оцета.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Аз сложих винен. Такъв имах. Не знам, ябълковия е по слаб, дали има значение наистина?
Цитирай


Мнения: 386
Какъвто имаш,според мен няма значение.Аз лично ползвам ябълков.
Цитирай

София

Мнения: 2 274
Точно, защото имам винен, а не зная има ли значение.
Благодаря!
Цитирай


Мнения: 901
няма никакво значение.
Цитирай

София

Мнения: 785
На мен не ми стигна ябълковият и в няколко съда сложих балсамов, от което направо ме заболя сърцето. Това не промени резултата - всички боички си хванаха.
Цитирай

при ОП

Мнения: 5 500
Аз имам за зор заман в къщи ябълков, ей тъй за разтривки, за друго не го ползвам!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.