Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 апр. 2006, 08:56 ч.
  • Преглеждания  734  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 274
Винен или ябълков?  Thinking

Реклама
# 1
  • гр.Бургас
  • Мнения: 695
аз ползвах винен Wink

# 2
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
Аз вчера си купих от Метро ябълков, не мисля, че има значение какъв ще е оцета.

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Аз сложих винен. Такъв имах. Не знам, ябълковия е по слаб, дали има значение наистина?

# 4
  • Мнения: 386
Какъвто имаш,според мен няма значение.Аз лично ползвам ябълков.

# 5
  • София
  • Мнения: 2 274
Точно, защото имам винен, а не зная има ли значение.
Благодаря!

# 6
  • Мнения: 901
няма никакво значение.

# 7
  • София
  • Мнения: 786
На мен не ми стигна ябълковият и в няколко съда сложих балсамов, от което направо ме заболя сърцето. Това не промени резултата - всички боички си хванаха.

# 8
  • при ОП
  • Мнения: 5 500
Аз имам за зор заман в къщи ябълков, ей тъй за разтривки, за друго не го ползвам!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт