Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

СОФИЯ

Мнения: 782
 newsm78 Praynig
Предварително Ви благодаря! Very Happy
Цитирай


Мнения: 6 020
Първо ги сварявам обелени. После режа на кубчета (предполагам че може и преди да ги сложа да се варят)
После ги отцеждам и ги пържа в тиган с малко мазнина, така се получава една приятна коричка отвън, а вътре са сварени. После посолявам и поръсвам с копър Crazy Crazy Crazy

Забравих да кажа, но ги пържа на две порции, защото тигана е малък и за да мога да ги пообръщам внимателно, без да ги разкашквам. Дано да не звучи сложно, ама рецептата си я измислих сама и стана добре!
Цитирай

София

Мнения: 2 636

Използвам абсолюто същата методика като lourdes  Peace
Само да отбележа, че картфите обелени ги "варя" в МВ в една йенска тенджера с капак и малко вода, което ми спестява много време.

А, чудя се при пърженето ако се използва фритюрник дали ще се получи  newsm78 , но цял фритюрник за 2 порции все ме мързи да включвам.
Цитирай

София

Мнения: 2 534
След като ги сваря, ги слагам в тамичка с червен пипер и запичам във фурната. Като ги извадя им добавям чесън и копър.А за да станат още по- калорични им настъргвам кашкавал и запичам. Wink
Цитирай


Мнения: 6 020

А, чудя се при пърженето ако се използва фритюрник дали ще се получи  newsm78 , но цял фритюрник за 2 порции все ме мързи да включвам.

Пробвала съм - не става.  Naughty Naughty
Станаха едни такива твърди и мазни  Sick
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Обелвам и нарязвам картофите на кубчета и ги слагам до полу-готовност в MW с малко водичка. Смесвам в голям тиган масло и олио и ги запържвам . Пехвърлям ги в тенджера с капак и добавям сол, чесън и копър . Следва раздрусване.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.