Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Три глави праз се нарязват и се запържват в каф. чашка олио. След като омекне се прибавя 1 1/2 лъж. червен пипер.
Предварително сме сварили 1 купа бял боб. Прибавяме към  праза, докато праза омекне напълно. След това овкусяваме с ч.пипер, малко кимион и джоджен. Доливаме от фасулевия бульон около две чаши и изсипваме в тава. Слагаме във фурната и печем, докато остане на мазнина. Трябва да добие коричка.
Невероятно ядене.
Цитирай


Мнения: 390
ей за това говорех в една друга тема
SOKI, надявам се няма да си обидиш ако дам линк към рецептата ти там
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.