За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 72 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • София
  • Мнения: 11 657
Здравейте, искам да ми препоръчате изпитана рецепта за тесто за домашни кифлички.
Френски бутер кифлички с карамел и ябълки
http://recepti.gotvach.bg/r-65416-%D0%A4%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81 … D0%BB%D0%BA%D0%B8
Домашни кифлички на Руми
http://www.mycookingbookblog.com/domashnite-kiflichki-na-rumi/
Френски маслени кифли
http://recepti.gotvach.bg/r-55313-Френски_маслени_кифли

# 751
  • София-Младост
  • Мнения: 23 252
Страхотно предложение !
Аз само да попитам нещо -чувала съм, че медът не трябва да се подлага на топлинна обработка. Във втория сладкиш има мед . Дали е правилно ? newsm78
Принципно губи ценните си свойства...но в случая се ползва като подсладител, а не да лекува;)

# 752
  • Мнения: 14 894


Принципно губи ценните си свойства...но в случая се ползва като подсладител, а не да лекува;)

Да , така е. Може би аз не употребявам в сладкиши точно защото унищожавам един природен продукт. Но тази рецепта много ми хареса , в най-скоро време ще я изпробвам. И двете идеи ми харесаха много  bouquet

# 753

Общи условия

Активация на акаунт