Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кипър

Мнения: 93
Мили дами дайте идея как се прави саламура за домашно сирене,че като го сложих във вода със сол стана много лигаво. newsm78 newsm78 newsm78Благодаря Ви предварително.  bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай
Ами гледала съм баба ми ,че като сложи сол и става такова лигво но после го слага във буркан със сол и трябва да престои известно време за да се втвърди
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Най-добрата саламура се получава от изцедената от него суроватка /сварява се!/ + сол.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.