Горчиви подправки

  • 1 332
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 11
Здравейте!

Днес си взех един девисил (на радиком, ако има значение), от който да си направя отвара. Миришеше някак особено, пък и не беше нормален цвят - кафеникав по-скоро и почти разпрашен. Все пак, сварих си отварата и чак сега пих. Страшно горчи! Мисълта ми е, развалят ли се така подправките или тази е нещо по-ненаред и да не я пия. Яд ме е, защото почти 1 литър сварих  Sick

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 03:18 от bubanka

# 1
  • Вече на село
  • Мнения: 569
От личен опит знам, че девисилът си горчи, ако не употребен като подправка, а така самостоятелно сварен. Правила съм го с пресен. Съхранявам само във фризера и ползвам за супи.

Общи условия

Активация на акаунт