Ох, забравих, че спечелих ръкавица от София мел, тя ще да е с Рапидо. Утре се разбрахме, че днес няма никой вкъщи. Аз не разбирам това с хх профила, обикновено играя с 1, максимум с 2 - моя и на МП, и то за бири и такива дребни нещица, които винаги влизат в употреба. И да питам, тая топка от M&M колко струва, ще се плаща ли данък?
Момичета, всички мнения в темата са ми много полезни, защото както писах изобщо не съм наясно с тези неща. Аз също имам неплатени осигуровки, осигурена съм в Щатите, но у нас не съм плащала от година някъде, смятам да преустановя и това.
RosMar, споделям мнението ти, от години не съм купувала от шоколадите, на мен също не ми харесват, но аз и Милка не харесвам, въпрос на вкус е. Пасатор и на мен не ми е нужен, играя в играта поради друга причина.
В закона пише, че ако живееш повече от 6 месеца в чужбина не плащаш данъци тук поне така е за здравните осигуровки. За социалните трябва мисля да имаш основание за плащане. Но в тези игри става въпрос за данък печалба. Трябва пак да прочета за да съм сигурна как се плаща.
Ивекс, пропуснала съм поста ти за това как си осигурена. Трябва да провериш в НАП дали могат да ти отпаднат задълженията. Хора осигурени и работещи в ЕС натрупват задължения и към НОИ докато не ги уведомят за това. С осигурените извън ЕС не съм сигурна как стоят нещата, но трябва да провериш. Питай ги как трябва да им докажеш, че си осигурена в друга държава преди да се юрнеш да плащаш, ако ти се наложи
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.