Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
80-85 от 80 отговора


Мнения: 9 412
печени ябълки - ако са цели издълбавам вътрешността/може и на резенчета/, поръсвам с канела, стафиди, нарязани орехи  и мед /на вкус/,  около 1 пръст на дъното червено вино. канелата и виното са задължителни, другото - ако имаш в момента. оставям на low 6-7 ч. разкошни са!
И аз ги правя така, но слагам и круша и дюля и канелени пръчки, после сервирам парче ябълка, сосче и топка сладолед!! ММММ!!!
Цитирай

София

Мнения: 367
Ауу Smile Ема, Мими, благодаря! Smile Тъкмо имам едни ябълки дето не ми харесват  Very Happy
Цитирай


Мнения: 2 110
Аз обещах да споделя за варената царевица. Беше готова за 3ч., но я оставих да поври още половин, чудесна стана. Peace
Цитирай


Мнения: 9 412
Аз обещах да споделя за варената царевица. Беше готова за 3ч., но я оставих да поври още половин, чудесна стана. Peace
На висока степен ли?
Цитирай

WonderLand

Мнения: 709
Аз пък снощи си сварих нахут за камерата. Стана идеален, нито разварен, нито хрупащ.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 675
Спаружват ли ви се зърната на варената царевица след като ги извадите от кукъра ?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
80-85 от 80 отговора