Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 апр. 2017, 13:48 ч.

Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 26 168
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
  • Там, където мечтите се сбъдват
  • Мнения: 151
За днес едни ребърца с барбекю сос съм метнала в крока:)
Ще споделиш ли рецепта, че и аз имам едни телешки ребърца Simple Smile

Много е лесна:) килограм и половина свински ребърца, разбърках ги с 200 мл сос барбекю и ги сложих на силна степен за 4:30 минути:)

# 226
  • София
  • Мнения: 4 930
Копирам се от друга тема, без да съм чела тази... Нямам време да прочета по-подробно и търся нещо бързо и лесно да си пробвам слоу кукъра, който си взех. Мислех си за някакво пилешко филе (без кожа) с картофи, тиквички и замразени броколи може би, но нито знам как да го сложа да се прави, нито в каква последователност. Или всичко накуп, обърквам хубаво и пускам? Прочетох, че е хубаво месото да се запечата предварително на тиган...?

# 227
  • Мнения: 948
За днес едни ребърца с барбекю сос съм метнала в крока:)
Ще споделиш ли рецепта, че и аз имам едни телешки ребърца Simple Smile

Много е лесна:) килограм и половина свински ребърца, разбърках ги с 200 мл сос барбекю и ги сложих на силна степен за 4:30 минути:)

Мисля си ей така да направя едно цяло пиле в крока (и после за 10мин фурна)  Само се чудя,предвид че не ядем кожата,дали няма да отиде зян мега вкусния ми барбекю сос... или хубаво ще си проникне?!
И се чудя как да сложа и едни картофи за гарнитура, в отделно фолио ли или директно полрай пилето... че нали знаем - стават малко особено,ако не са на яхния...

# 228
  • софия
  • Мнения: 114
картофките е добре да се пекат  в плик за печене с мазнина и подправки. после може да се запекат с пилето във фурната без плика.

# 229
  • Мнения: 8 361
С плик в слоукукъра ли? Къде да прочета повече за тази технология?

# 230
  • Там, където мечтите се сбъдват
  • Мнения: 151

Мисля си ей така да направя едно цяло пиле в крока (и после за 10мин фурна)  Само се чудя,предвид че не ядем кожата,дали няма да отиде зян мега вкусния ми барбекю сос... или хубаво ще си проникне?!
И се чудя как да сложа и едни картофи за гарнитура, в отделно фолио ли или директно полрай пилето... че нали знаем - стават малко особено,ако не са на яхния...
[/quote]

Направи леки прорези в кожата за да проникне соса навътре.

# 231
  • гр. София
  • Мнения: 2 900
С плик в слоукукъра ли? Къде да прочета повече за тази технология?
Мисля, че се има в предвид във фурната в плик. Като стане готово пилето в слоу кукъра да се добавят към него и да се сложат във фурната без плик да се запекат.

# 232
  • Мнения: 948
Мерси Simple Smile
А за плик според мен има предвид вътре в слоукукъра, аз не съм пробвала... но това вероятно са си онези пликове за фурна

# 233
  • софия
  • Мнения: 114
мисля, че от пеп-чо дойде тази технология за печене на картофите в обикновен плик за печене в слоукукъра. едновременно с пилето се пекат и картофите. после се мушват във фурната без плик пак заедно с пилето. да поясня - аз не съм слагала досега глинения съд във фурната, а ползвам друга тава.

# 234
  • гр. София
  • Мнения: 2 900
Е къде ще се събере и пиле, и картофи с плик в слоу кукъра?

# 235
  • софия
  • Мнения: 114
моят не е голям - 3,5 л е - събира и пиле, и плик с картофи - те са гарнитура, нали? повечето хора са си купили по-големи, така че има начин. успех!

# 236
  • гр. София
  • Мнения: 2 900
Моят е 4.5 л и си мисля, че няма да се съберат. Може и да пробвам някой ден все пак......Thinking

# 237
  • Мнения: 5 702
събират се. На плика му трябва само дъното да е вътре, иначе може и прав да си стои. Ще ги наместите Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт