Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 16 апр. 2017, 13:48 ч.
  • Преглеждания  12 665  Мнения  94  Онлайн  2
Отговори
# 90
  • Мнения: 745
Да повдигна малко темичката с един зелен боб с ребра  по моя импровизация -невероятен стана!

Да отбележа,че за първи път готвя зелен боб-така,че бях необременена от предрасъдъци хахха Mr. Green
Значи маринивах ребрата от вечерта стандартните свободни съчинения-каквото има в хладилника в моя случай-сос уорчестър,сол,пипер,чубрица,една капачка уиски,зехтин

-Запичам във  фурната месото на макс за 20 мин ,заедно с една глава нарязана на ситно лук и подправена с зехтин,сол,малко захар ,червен,черен пипер и т.н.

-Нарязвам два моркова,две белени червени чушки(тва заради синчето хаха Twisted Evil )един домат,глава чесън на цели скилидки,целина,зелен боб ,колкото се събере ,месото с кокалите,лука,много-много подправки,малко масло ,и в кукърчето за 7-8-9 часа-не съм засичала точно -накрая  сложих препечено брашно единчас преди да го изключа и застроих с яйце и кисело мляко Peace

Стана скромно казано джЪст пЪрфИкт chef Mr. Green

Реклама
# 91
  • Мнения: 5 290
Браво  bouquet

# 92
  • Мнения: 206
Момичета, искам да си пусна Слоукукъра днес за първи път, но нещо ми се върти в главата, че първото пускане трябва да се напълни само с вода и да се пусне така за няколко часа? Thinking

# 93
  • Пазарджик
  • Мнения: 141
Аз незнам за такова нещо. Първия път може да ти замирише малко на кабел, ама то ще е по корпуса, зареждай си го и да ви е сладко. Самото гърне е глинено и му няма нищо.

# 94
  • Мнения: 206
Благодаря, седя 2-3 часа включено с водата, изхвърлих я и сега съм пуснала бульон. Simple Smile)

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт