Моята дъщеря е на 10 месеца и до момента яде само батат,морков,тиква и заешко месо. Захранването ни върви много бавно. Една храна я въвеждам по около 2 седмици,плюс още една за адаптация. Когато някоя храна не й понесе или не я въведа правилно в изходанията има кръв и слуз.
От три дни започнах въвеждането на глутен под формата на обикновена пшенична каша и се моля този път да се получи!
Тъй като съм сигурна, че всяка майка,чието дете е с такъв проблем е под непрекъснат стрес и отчаяние,моля да обменим опит!
Какви храни са подходящи и кои не?Как ги предлагате и под каква форма и обработка? След реакция колко дни изчаквате?
Дъщеря ми изследвана и не са открити никакви алергии. Лекарите гастроентеролози не дават насоки и захранването е на принципа проба-грешка!
Дано си бъдем полезни!