Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 365
Как да "разредя" прекалено гъсто сладко? Имаме едни сладка от боровинки, които са прекалено твърди, едва се отделят от бъркана, а ми се иска да ги използвам.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 479
Дали няма да стане да ги затоплиш на водна баня? newsm78
Цитирай


Мнения: 1 365
И аз си го помислих, ама ме е страх, че после пак ще се сгъсти. Rolling Eyes
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 479
Ами "стапяш" го преди консумация. Когато ти потрябва пак - следващия буркан. Както правят с меда.
Цитирай

София

Мнения: 19 771
Ако са няколко бурканчета, изсипваш съдържанието в тенджерка + малко вода , оставяш го да поври 2-3 минути, сипваш го пак в бурканчета,затваряш и обръщаш както е горещо. Стои така докато изстине напълно.
Може да сложиш и на върха на ножа (щипка лимонтузу- предпазва от озахаряване).
Ако е от костилков плод (кайсия,праскова - може да сложиш малко бадемова есенция -ако е загубило аромата си или ванилия).

Цитирай


Мнения: 1 365
Благодаря, ще опитам.  Hug
Цитирай


Мнения: 973
Ами "стапяш" го преди консумация. Когато ти потрябва пак - следващия буркан. Както правят с меда.

 newsm10
Сладката се захаросват по-същият начин както меда - причините пак са същите. Раззахаросването също е същото ....имаше много хубава тема за техниката на разахаросване виж с търсачката   bouquet
Ако спазваш инструкциите ще си запазиш сладкото по-дълго време течно
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Такива сладка слагам на режим размразяване в микровелето .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.