Че индукционният котлон е леко по-икономичен знам. Че не пари и няма нужда да го чакаш да изстива също четох. Но толкова ли са удобни за готвене в действителност? Наистина ли са по-бързи? И дали има по-малък риск от загаряне? Питам, защото по принцип бях решила да се спра на по-модефрното решение с индукция, но после видях, че имало и бели плотове и идеята за бял керамичен плот на бял плот от технически камък ми хареса много. Да, ама се оказа, че нещата са "или - или" - или индукционна плоча, или бяла. И се чудя кое да надделее Иначе и без това не готвя в стъклени съдове, та не ми е проблем.
До сега само ми е залепвало ядене на дъното, но не ми е изгаряло и не е оставал аромат на загоряло след това, не знам дали може да загори.
За мен са по-добри.
Ето няколко в бяло:
http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&product_id=1236
http://technika.bg/product/18444/staklokeramichen-induktsionen-p … irs-641-byal.html
http://aspirator.bg/indukcionen-plot-fagor-if-30-clx
http://aspirator.bg/indukcionen-plot-fagor-if-40-blx
И един на доста прилична цена с 5 г гаранция
http://aspirator.bg/индукционен-плот-за-вграждане-hansa-bhiw67377-бял
*Линкът трябва да се копира ръчно, че нещо не мога да го оправя.