Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 8 май 2006, 12:00 ч.

За кашкавала

  • 1 318
  • 20
  •   1
Отговори
  • у наше "село"
  • Мнения: 922
Как съхранявате кашкавала?
На мен често ми се случва да започва да мухлясва Rolling Eyes
А сигурно има начин и да не се стига до там (е, като изключим бързото му изяждане Wink )
Поздрави Grinning

# 1
  • Мнения: 2 549
Ами в хладилника  newsm78
Стоял е със седмици и му няма нищо.

# 2
  • Мнения: 13 915
Във фризера. Когато ти потрябва, го вадиш и той се отпуска.

# 3
  • Мнения: 5 604
и завит плътно в алуминиево фолио.

# 4
  • Мнения: 1 348
Аз го увивам в стреч-фолио, в алуминиево по-добре ли се запазва?

# 5
  • Мнения: 2 825
Аз го увивам първо в алуминиево фолио и в хладилника.
А за мухлясването, мисля че зависи от кашкавала  Thinking

# 6
  • София
  • Мнения: 418
В хладилника, в едно пликче.Издържа доста време. Simple Smile

# 7
  • SOFIA
  • Мнения: 139
Отрязвам толкова колкото ще се изяде за 3-4дни,останалото във фризера.

# 8
  • Бургас ж/к М. Рудник
  • Мнения: 1 035
ей,супер съвети  Simple Smile и на мен все ми мухлясва.  уж взимаме ,4е да си правим всеки ден сандви4и за закуска,а след 2 дни едно и също и ни писва, и така мухлясва Cry  ама ве4е ще знам как да го запазя Simple Smile мерси.

# 9
  • София
  • Мнения: 30 947
До сега кашкавал не ми е мухлясвал. Случвало ми е само да поизсъхне малко. Обикновено го държа увит в домакинско фолио.

# 10
  • у наше "село"
  • Мнения: 922
Благодаря ви, момичета
ще пробвам с домакинското фолио...
Досега все съм го държала в найлоновата опаковка, но...
Поздрави Grinning

# 11
  • Германия
  • Мнения: 899
Най-лесно е в кутия, поне на мен ми е по-удобно, защото мразя всеки път да завивам и развивам фолио. От тези пластмасовите, с мекия капак. Имам такава и за сиренето, сщо и за салам. Слагаш, затваря се добре и издържа многооо време.

# 12
  • София
  • Мнения: 399
Мисля, че мухлязва, защото не е узрял.
А иначе и аз практикувам съхранение във фризера, а малко количество в хладилника.

# 13
  • Den Haag
  • Мнения: 1 419
Аз съхранявам във кутия или домакинско фолио.

# 14
  • Paradise
  • Мнения: 3 094
в кутия, защото и при мен е мухлясвал понякога, пък макар и в хладилника

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт