Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора

у наше "село"

Мнения: 922
Как съхранявате кашкавала?
На мен често ми се случва да започва да мухлясва Rolling Eyes
А сигурно има начин и да не се стига до там (е, като изключим бързото му изяждане Wink )
Поздрави Very Happy
Цитирай


Мнения: 2 546
Ами в хладилника  newsm78
Стоял е със седмици и му няма нищо.
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 477
Във фризера. Когато ти потрябва, го вадиш и той се отпуска.
Цитирай


Мнения: 4 744
и завит плътно в алуминиево фолио.
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Аз го увивам в стреч-фолио, в алуминиево по-добре ли се запазва?
Цитирай


Мнения: 2 825
Аз го увивам първо в алуминиево фолио и в хладилника.
А за мухлясването, мисля че зависи от кашкавала  Thinking
Цитирай

София

Мнения: 363
В хладилника, в едно пликче.Издържа доста време. Smile
Цитирай

SOFIA

Мнения: 139
Отрязвам толкова колкото ще се изяде за 3-4дни,останалото във фризера.
Цитирай

Бургас ж/к М. Рудник

Мнения: 1 035
ей,супер съвети  Smile и на мен все ми мухлясва.  уж взимаме ,4е да си правим всеки ден сандви4и за закуска,а след 2 дни едно и също и ни писва, и така мухлясва ;(  ама ве4е ще знам как да го запазя Smile мерси.
Цитирай

София

Мнения: 29 944
До сега кашкавал не ми е мухлясвал. Случвало ми е само да поизсъхне малко. Обикновено го държа увит в домакинско фолио.
Цитирай

у наше "село"

Мнения: 922
Благодаря ви, момичета
ще пробвам с домакинското фолио...
Досега все съм го държала в найлоновата опаковка, но...
Поздрави Very Happy
Цитирай

Германия

Мнения: 899
Най-лесно е в кутия, поне на мен ми е по-удобно, защото мразя всеки път да завивам и развивам фолио. От тези пластмасовите, с мекия капак. Имам такава и за сиренето, сщо и за салам. Слагаш, затваря се добре и издържа многооо време.
Цитирай

София

Мнения: 399
Мисля, че мухлязва, защото не е узрял.
А иначе и аз практикувам съхранение във фризера, а малко количество в хладилника.
Цитирай

Den Haag

Мнения: 1 313
Аз съхранявам във кутия или домакинско фолио.
Цитирай

Paradise

Мнения: 3 084
в кутия, защото и при мен е мухлясвал понякога, пък макар и в хладилника
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 20 отговора