За кашкавала

  • 1 634
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 11 534
Аз съхранявам във кутия или домакинско фолио.
newsm10

# 16
  • Мнения: 5 299
Най-лесно е в кутия, поне на мен ми е по-удобно, защото мразя всеки път да завивам и развивам фолио. От тези пластмасовите, с мекия капак. Имам такава и за сиренето, сщо и за салам. Слагаш, затваря се добре и издържа многооо време.
И аз предпочитам пластмасовите кутии Grinning

# 17
  • София
  • Мнения: 10 858
Ми той ако не е узрял /ако това е причината за мухлясването/ пак ще си мухляса, независимо от това в кутия ли го сложим или във фолио, не е ли така Embarassed
Питам, защото където и да го сложа все си мухлясва. ooooh!

# 18
  • Мнения: 4 371
Аз пък избягвам да държа храна в пластмасови кутии Rolling Eyes
Имам чувството, че се разваля по-бързо. А и баба ми казва, че храна и подправки се държат в стъклени съдове и бурканчета Simple Smile

# 19
  • Мнения: 5 577
В хладилник, и не му е ставало нищо до сега, хм ....

# 20
  • Мнения: 1 202
В хладилника в стреч фолио но да е плътно опакован за да не взима въздух.На мен ми мухлясва ако стои мноого време в хладилника. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт