Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 6 167
не ме бива много в готвенето, апък искам да направя от онези пилешки месца със сусам ( или корнфлекс), които ги предлагатм панирани по ресторантите в софия.
имам сусам, пилешки гърди.....
нарязала съм пилешкото на ивички и сега не знам какво да правя.
ако някой ми каже рецептата......
Цитирай


Мнения: 2 547
Цък  Laughing
Цитирай


Мнения: 4 937
мариноваш в няколко лъжици соев сос и алкохол.
и ако е за тази вечер, едва ли имаш много време - оставяш  за час-два
през това време си разбиваш яйца
приготвяш галета със сусам вътре
и панираш -
първо в яйце, после в галетата със сусама, като притискаш хубаво да поеме, накрая пак яйце и в гореща мазнина - повечко да е.

Можеш да панираш: първо в яйцата, после в  галетата, накрая в сусам, но много ми пада така при пърженето.

Цитирай


Мнения: 6 167
ех, ма как го обичам тоя форууууум!
страхотни сте момичета, тази вечер мъжа ми ще бъде зашеметен Laughing
Цитирай


Мнения: 801
Аз не ги слагам в марината. Разбивам яйце 1 или 2 зависи колко филенца ще правиш. Слагам първо в яйцето, после корнфлейкса и в силно нагорещено олио.Така стават по хрупкави. Може и да пробваш след корнфлейкса пак да ги потопиш в яйце,пак стават страхотни  Hug Щом имаш сусам използваш го вместо корнфлейкс
Цитирай


Мнения: 2 547
Лени, зашемети ли мъжО:)?
Цитирай


Мнения: 6 167
Отново благодаря на всички - супер сте,
Марче направо го нокаутирах))))
ето менюто-

пилешкото го киснах малко в соев сос и подправки.
после галета/яйце/ галета и сусам и запържих в силно сгорещена мазнина. след като бяха готови ги сложих малко върху кухненска салфетка да се махне мазнината.
в чиния ги наредих, после лимон , а в средата едно такова за сосче ( кисело мляко, майонеза, копър)

салата - домати, краставици, моцарелла, песто,балсамов оцет

хляб- реже се почти до долу , но не се отрязва филия.
правиш си масло, магданоз, чесън и го мажеш малко , след което вклчих грила на печката и се запече, стана страхотен чеснов хляб!

и всичко това дори без повод.  Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.