Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин; Италия

Мнения: 1 057
Имате ли някакви идеики кьм какво по нетрадиционно мога да го предложа?
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Ние го обичаме с рибка или самостоятелно но реден със сирене!
Цитирай
И ние  го правим със сирене,а в самия качамак слагам универсална подправка на Маги с 10 зеленчука.Става много вкусно  chef
Цитирай


Мнения: 386
Ами ние го ядем със сиренце и пръжки.А да се сервира с нещто друго незнам.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Ами ние го ядем със сиренце и пръжки.

Настилам го в тава , правя вдлъбнатини и чупя по едно яйце. Запичам във фурната до готовност на яйцето
Цитирай

София

Мнения: 19 795
Аз пък никога не съм опитвала. На какво прилича като го ядеш (освен на качамак  Wink )?
Мога ли да го направя, ако въобще не съм правила, не съм гледала как се прави ,а и незнам какво трябва да се получи?
Струва ли си да опитвам?  newsm78
Цитирай

Пловдив

Мнения: 541
Аз харесвам много един качамак - полуфабрикат на Мако - кипваш подсолена вода, изсипваш сместа, бъркаш две минути и е готово. Поливам с червен пипер, запържен в масло и поръсвам със сирене.
Цитирай


Мнения: 95
Аз го правя от полуфабрикат и още докато е топал редя в купа,ред качамак малко масло,малко сирене,червен пипер пак ред качамак и отгоре му запържен бекон.Става много вкусно.
Цитирай

преди Бургас - сега София

Мнения: 221
Настилам го в тава, правя вдлъбнатини и го  поръсвам със захар.Ние го ядем като десерт
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Аз го правя от полуфабрикат и още докато е топал редя в купа,ред качамак малко масло,малко сирене,червен пипер пак ред качамак и отгоре му запържен бекон.Става много вкусно.

И ние така го правим, само че не е винаги слагам бекон.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.