Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 5 578
Хей,
някой правил  ли е?

Като си сложа тавата във фурната, остава място точно за една малка паничка с две наденички примерно.
Сега сложих две, но не ми харесват, май доста време ги държах.

Някой знае ли как се правят, запичал ли е така?

Така и така пускам фурната, мисля всеки път да слагам по две. С топено сирене, с кашкавалец, с доматен сос ..
Ако някой ми даде още идей.  Wink bowuu Hug
Цитирай


Мнения: 12 996
Не можах да схвана точно как ги правиш ти, но аз ги правя така - навивам наденичките плътно в кръгла тава (ако е правоъгълна - режа и нареждам пак плътно една до друга на лентички). На дъното наливам малко вода и слагам във фурната да се пекат. Желателно е да не се препичат много, защото стават корави. Ако има нужда, можеш да ги обърнеш по някое време.
Може да ги навиеш на охлюви и така да печеш, но ако са много, ще се наложи да ги сложиш в няколко тави.
ПП Водата я слагам, за да не пръска мазнината по стените на фурната.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.