Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Вече за трети път си правя кълнове. Първият бяха от леща, а последните два пъти от жито. С лещата нямах проблем, но с житото и двата пъти мухлясаха още на втория ден тъкмо когато бяха готови. Знам, че трябва да ги държа на тъмно и топло използвам гардероба си за тази цел. Ако някой може да ми каже защо житните кълнове мухлясват или си е нормално да хващат мъх Wink ?
Цитирай

France

Мнения: 217
Много ги 4акаш затова.Малко щом се покажат ги хапвай.И не слагай по много ,да могат да дишат Peace
Цитирай


Мнения: 2 811
А сменяш ли им водата често?
Цитирай

Пловдив

Мнения: 782
Аз от начало ги слагах в пластмасова кутия и ми се вкисваха, но сега ги правя в капака на йената и няма проблем.Мия ги задължително сутрин и вечер.Последния път соевите ми станаха по 2 см. Laughing
Цитирай

все тук

Мнения: 1 599
Моите са от магазина и са много трайни  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.