Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 750
 • София
 • Мнения: 109
Според мен въпросът не е, че не иска пациентките на Сигридов, а че си има достатъчно нейни и няма да може да се справи с още поне толкова. Аз се следя при нея и едва си записах час за ФМ повече от месец по-рано. Хванах едва ли не последния час, нямаше никакъв избор. А и честно казано не вярвам Сигридов да се изказал така грубо по нейн адрес, може би не е използвал точно този глагол.  
Иначе съм напълно съгласна за това, че е крайно време официално да се съобщи за напускането на Сигридов, вместо бременните да хвърлят боб какво да правят. На това с новите пациенти и аз много се дразня. Не, че не може да си записват часове, но жените с ин витро ходят от години там, оставят торби с пари, затварят си очите за някои неразбории, само и само да си техен пациент, и накрая се налага да се чудят къде да отидат на МФ или ЖК, защото няма часове.

# 751
 • Мнения: 70
Поне има нов лекар . Но докато започнат да се записват при него... То ще е плахо и постепенно. Няма да е както при другите. Просто по-нататаък пак ще искат  всички нови пациентки  да се записват при Михова, но няма да стане, защото  тя жената иначе трябва да седи денонощно в тази болница.

# 752
 • Мнения: 1 775
Момичета, кой беше телефонът на който казваха колко е закъснението при някой от докторите. Не го виждам на първа страница затова питам. Да не би да са го закрили.

0885 778141 - закъснения в графика

# 753
 • Абсурдистан
 • Мнения: 3 317
Момичета, кой беше телефонът на който казваха колко е закъснението при някой от докторите. Не го виждам на първа страница затова питам. Да не би да са го закрили.

0885 778141 - закъснения в графика

Благодаря много, дано вдигнат!

# 754
 • София
 • Мнения: 109
with^faith зависи от лекаря. При Райков започнаха вече да се записват, та дори и да се прехвърлят заради висенето при другите лекари. Но според мен в тази ситуация трябва да осигурят поне двама нови лекари.

# 755
 • Мнения: 18
Аз имах рискова бременност, ходих при Сигридов, малко е странен, но имаше ефект неговите насоки. Но един ден, беше лятото закъсня с часовете 2 часа(всъщност аз бях първи час, той просто дойде късно) и аз си тръгнах разревана и повече не се върнах там, понеже пък преди това настинах заради климатиците и пак заради чакане. Много ми беше мъчно, че не ме прегледа повече, че не му казах, че съм родила успешно. Но за мен тази организация не е за бременни, чувствителни жени.

# 756
 • Мнения: 21 239
те ако тръснат всички бременни на Михова виждам как следващия месец и тя си хваща чантичката и нанякъде  Rolling Eyes

# 757
 • Мнения: 70
Ами дано да се наредят нещата. Аз няколко пъти се оказах между шамарите, така да се каже и не ми беше много приятно. Трябва да имаш нерви или много голям късмет, за да останеш до края и да не обръщаш внимание на тези неща. А естествено няма как да стане. То става въпрос за бременност и то в повечето случаи дълго чакана. Повечето жени са вече на ръба на силите и нервите си и това им идва в повече.

# 758
# 759
 • Мнения: 23
Зравейте,

аз бях с допълнително здравно към Уника. Също имах плащане избор на екип + Вип стая, когато плащах в болницата ги помолих да напишат във фактурата избор на екип, ед.цената и ВИП стая. Изплатиха ми всичко. Само сумата(100 лева) на детето не изплащат, защото то не е застраховано това ми го обясниха и от работата.

Общи условия

Активация на акаунт