BG-Mamma

Красота => Диети и процедури за отслабване => Темата е започната от: Herzen в пн, 09 апр 2018, 17:14Титла: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 09 апр 2018, 17:14
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ТЕМА!
ПОЖЕЛАВАМЕ СИ МНОГО СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ!
Събрали сме се да си помагаме, да се подкрепяме и с общи усилия да постигнем желаните резултати!


ПРОЛЕТ Е!

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/TEVl/36552391_14c859cf)


МОНОДИЕТИ

Монодиета на Ваня Червенкова 6x2x2
2 дена картофи,
2 дена пиле,
2 дена салати,
2 дена риба,
2 дена плодове
2 дена кисело мляко
Диетата е 12 дена, като е добре да се повтори! Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С. Вода се пие много, кафе и чай без захар! Независимо печено, пьржено или варено – важното е храните да не се смесват! Успех дами.


Диета от Дандулина
1 ден – 1 кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем


Диета от Ясмина
1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!


Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.


Монодиета на Петър Димков
Първи ден - 1 кг варени картофи без сол
Втори ден - 2-3 кофички кисело мляко
Трети ден - 1.5 кг плодове и зеленчуци (обелени) – сурови или сварени
Четвърти ден - компот заедно с плодовете без захар и без хляб, може да се замени с варена или печена тиква;
Пети ден - 3 сварени яйца
Шести ден - 500 грама зеленчуци и плодове
Седми ден - 2-3 кофички кисело мляко без хляб (може да се замени с 300 грама варено пиле или с варена или печена тиква
Осми ден - 1.5 л минерална вода
За сваляне на повече килограми се прилага 4 седмици (може да не са последователни – през седмица или две). За задържане на килограми – по веднъж в месеца.

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/TEVl/36552391_2493f896)

МОНОДИЕТИТЕ - "ЗА" и "ПРОТИВ"
Скрит текст:
Какво всъщност представляват те? Под монодиета се разбира всекидневно приемане на един вид храна в продължение на поне няколко дни. Монодиета може да се направи с всеки вид храна (без изключение) и тя винаги ще е резултатна. В зависимост от вида на избраната храна, обаче, скоростта на самото отслабване ще е различна. Най - разпространените монодиети са с продукти с високо съдържание на протеини (месо, риба, обезмаслено кисело мляко) или на прости захари (плодове, зеленчуци, зърнени храни). Но има монодиети, базирани и на доста калорични храни като шоколад, банани, солети и какво ли още не...
 "За" монодиетите: с монодиетите се постигат бързи резултати, количествата храна нямат значение, изборът на храна е неограничен, не се изисква приготвяне на различни ястия за трите основни хранения през деня,  не сте гладни, няма нужда да чакате определен час, в който да се храните,  подобрява се асимилацията на изядената храна.
"Против" монодиетите: получава се натрупване на едни и същи вещества в организма, храносмилането на всяка друга храна (освен избраната) се забавя прекомерно , резултатите са нетрайни, при преминаване към нормално хранене, без постепенно захранване, получава се дефицит на определени важни вещества (особено при неподходящ избор на позволената храна), неприложими за дълги периоди от време - може да предизвика депресия. Ако все пак някой реши да започне монодиета, най - добре да избере така наречените циклични монорежими. Те предствляват поредица от монодиети.

Монодиетите са достатъчно ефективен, бърз и удобен начин да се свалят няколко излишни килограма за тези хора, които не страдат от прекалено затлъстяване. Те са твърде приемливи и когато по празници сте си позволили да попрекалите с храната и искате по-бързо да възстановите обичайните си килограми.
Класическа монодиета е, когато се употребява един продукт в течение на определено време (обикновено не повече от три дни). Към този тип се отнасят и диети, при които времето е по-дълго, но продуктът се мени през периоди от 2-3 дни. Някои специалисти отнасят към монодиетите и такива, при които се консумират определени продукти в точно определено време без изменение. Видно е, че диетолозите не са достатъчно единодушни по въпроса какво точно трябва да се разбира под термина „монодиета”.
По принцип монодиетите са доста драстични. Отслабването е резултат от рязко ограничаване на калориите, за да принудите организма да  използва за енергия натрупаните мазнини. Както при всички диети, и тук има плюсове и минуси. Към  плюсовете може да се отнесе скоростта, с която можете да свалите килограми. Но това е плюс само ако става дума за килограм-два, в противен случай ще се получи бързо отслабване, гори се мускулна маса, кожата увисва, а са възможни и други неприятни последици за организма ви. Един от най-големите минуси на тези диети е бързото възвръщане на свалените килограми, ако си позволите лукса да поотпуснете контрола на апетита си. Не е изключено свалените чрез монодиета 1-2 килограма, да се удвоят, ако започнете да се храните след това с висококалорична храна.
Препоръчително е монодиетата да не е по-дълга от три дни, независимо, че понякога не ви е трудно да я спазвате. Не забравяйте, че не става дума за това дали сте гладни или не, а осигурявате ли на организма си това, което му е необходимо. Важно е да помните това правило, защото лятото предразполага към такива идеи – само на краставици, само на домати и т. н. Добре, но и само 3 дни, а понякога и два са достатъчни.
Важно е и какъв хранителен продукт ще изберете за своята монодиета.
От прекалена употреба на ориз могат да се образуват камъни в жлъчката. Освен това в ориза витамините са в по-ниски количества, а малкото  белтъчини могат да доведат до снижаване нивото на хемоглобина в кръвта; не са изключени изменения в дейността ендокринната система. Ако сте само на ябълки, също ще ви липсват белтъчини. Изварата е богата на белтъчини, но прекомерната й употреба може да доведе до нарушаване на калциевия обмен. Оттук могат да се направят два основни извода – да не се прекалява с монодиетите и да се потърси някакъв по-балансиран вариант.
Например, един ден употребявайте повече въглехидрати: картофи, овесена каша, зърна. На втория – плодове или зеленчуци, на третия — белтъчини: месо, риба, фасул. Когато си избирате продукти, съобразете, че ако правите ден с млечни продукти, той не трябва да е до деня с месо или риба. Затова предварително си изгответе план какви храни кога ще приемате, особено ако поемете риска и увеличите монодиетата по време.
Вода и чай можете да пиете, колкото искате, но не по-малко от 1,5 литра. Кафето не е забранено, но да е в по-ограничено количество. И без захар!
И още две правила: преди да почнете монодиета, се подгответе за нея, като предните 2-3 дни се храните с по-лека храна. След приключването на диетата, отново трябва да внимавате какво и по колко ядете. В противен случай ще стигнете до извода, че диетите са съвсем безполезни, макар че грешката ще е във вашите решения или неспособността да контролирате апетита си.


И още малко теоритично  :flutter: …
Ако наднорменото тегло не е в болезнен стадий и жената е практически здрава, тя може да прибегне до помощта на съществуващите популярни диети. Но избирайки диета, всеки трябва да се спазва основното правило: да консумира такива продукти, които могат да бъдат наречени традиционни, т.е. с които генетически е свикнал неговият организъм. Разбира се, не е нужно да се отказваме от екзотичните продукти - просто те трябва да са на втори план.
Думата “диета” в превод от гръцки не означава нищо повече от начин на живот. В широкия смисъл днес терминът може да бъде определен като начин/навици на хранене, а в по-тесния, който у нас най-често се подразбира – начин на хранене, водещ до намаляване на теглото.
За да изберем правилната диета, подходяща именно за нас, трябва да имаме представа от какво се състоят хранителните продукти, кои вещества в тях са полезни и кои вредни.

При избора си на монодиета трябва да отчетем личните си вкусови пристрастия. Необходимо е да се пробват няколко от най-вкусните диети и да се изберат от тях трите най-ефективни. Тези диети трябва да се редуват.
Ако нашата цел е да отслабнем по-бързо, диетата трябва да се спазва веднъж седмично.
Ако целта е оздравяване, трябва да се правят разтоварващи дни веднъж месечно. Специалистите препоръчват за тази цел ябълковата диета. В ябълките се съдържат много от веществата, необходими на нашия организъм, а освен това те са много полезни за профилактика на атеросклерозата. При тази диета трябва да се спазва едно много важно условие: през деня постепенно трябва да се изядат 1,5 кг ябълки без да се консумират никакви течности. Киселите ябълки предизвикват апетита, затова те не са подходящи за диета.
Много диети изискват 6-8 пъти хранене дневно. Практически това означава хранене в продължение на целия ден. Как се отслабва в този случай. За поддържането на теглото на определено ниво и за профилактика на заболяванията на стомашно-чревния тракт действително е необходимо хранене минимум 4 пъти дневно. Ако прекъсванията между храненията са по-големи, човек изпитва силен глад и не може да се контролира. Тогава той изяжда повече от необходимото.
Но честото хранене не означава, че трябва да се изяждат всеки път няколко неща. Това е допустимо само 3 пъти - на закуска, обяд и вечеря. В останалото време трябва да се консумират плодове, обезмаслена извара, зеленчукова салата, кисело мляко. Вечерята не трябва да бъде след 19 часа, за да може на следващата сутрин да се закуси добре. А приетото количество храна по време на закуска “изгаря” през първата половина от деня, когато обикновено активно работим.
• Ако възникне усещането, че сте се подмладили,
• ако се чувствате с повишена работоспособност и в чудесно настроение,
• раздразнителността и отпадналостта са изчезнали,
• ако максимално сте се приближили до своето идеално тегло,
 - значи диетата е успешна. Но ако нито един пункт от изброените не е налице, това означава, че диетата не е подходяща и трябва да търсите друго решение на проблема.
за тематичната корица благодарим на Биляна

СТАРИТЕ ТЕМИ
Скрит текст:
http://bg-mamma.com/?topic=971448;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934198;topicrefid=20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908022;topicrefid=20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=364890.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=565248.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=583561.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=634852.new#new
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=638553.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=642850.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=648627.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=725957.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=761870.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=829722.0;;20;;20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=834003.0;;20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=839378.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=847872.0;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=867044.0;topicrefid=20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=885831.0;topicrefid=20

ДА ИЗБЯГВАМЕ ВРЕДНАТА ХРАНА И ДА ИЗГЛЕЖДАМЕ ТАКА!

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/TEVl/36552391_1ebe246e)


УСПЕХ, МОМИЧЕТА!

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/TEVl/36552391_81fd8cae)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в пн, 09 апр 2018, 17:32
Благодаря за новата тема!
Ще направя моно през май. Сега не мога, освен 2 дни макс а няма смисъл.
Но ще следя, да не изпусна нещо.:grinning:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 09 апр 2018, 18:09
При мен ВЧ след две врътки миналата година тази година няма ефект. Хем до сега не съм била така точна в спазването. Смъкнах с голям зор 2,5 кг и веднага върнах 1-1,5 кг.
Все още не мога да си вляза в таргетните дънки. И се движа, даже крачкомера си държа в джоба и под 7-8000 крачки не падам на ден. От утре започвам пак велото и степера...
И най-вероятно диетата на Галимира....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в пн, 09 апр 2018, 18:22
Честито за новата тема.Само с минуси да я напълним. :)
Аз си смятах дните и имам 1 ходене на кръщене и рд на мъжа ми.Но те са в края на месеца.Обмислях да направя 24ка,но покрая тея празнични дни няма да стане.Затова реших да направя 12ка+ една 6ца.т.е. пак ВЧ,но по един ден,за да може да я свърша преди поводите.

Значи от утре за сега се събрахме 3-4 момичета за ВЧ. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 09 апр 2018, 18:24
Пишете, ще ви следя. На мен утре ми е 11-ти ден от първата 12-ца.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 09 апр 2018, 18:33
и аз на Ваня Ч., но от сряда
утре малко разтоварващ ден на чай, кафе и вода

Спринг Куийн, ЧРД :)
здраве, любов, късмет и перфектни мерки и теглилки  [smilie=smile3510.gif]


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dilyani в вт, 10 апр 2018, 08:27
Благодаря за новата тема🌷🌷🌷
Хайде и аз от днес на мое моно. Започвам с айрян. Пожелавам много минуси!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ani4ka 80 в вт, 10 апр 2018, 09:30
Честита ни нова тема . Хайде и аз пак отначало , че тези празници ми изядоха ушите...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в вт, 10 апр 2018, 09:43
Един въпрос имам...в монодиетата на ВЧ няма количества за деня...в другите виждам, че има...има ли някакво ограничение все пак?
И какво закусвате ми е интересно...в смисъл яде се само това, което е за деня, без салата ... не мога да си представя да закуся с риба примерно:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 10 апр 2018, 10:10
Яде се само това, което е писано. Аз не понасям риба, смених я с бъркани яйца и точно на яйчените дни хвърлих две кила, а не само едно както на другите.

Аз количества не спазвам, даже гледам да похапвам повече за да не ми прегладнява. И пак има резултати.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dara888 в вт, 10 апр 2018, 11:16
Привет, дами! Записвам се да ви следя и да се мотивирам. Положението при мен е отчайващо. Не мога и не мога да спра да ям. Купих си хром, но на друга фирма и този път не ми подейства, както предния път. Взех си джинджифил и реших да пия чай от него, с канела, уж намалявал апетита. От днес реших да сложа край на безконтролното тъпчене, да видим дали ще се справя, че колко пъти опитвах... Ноември месец захванах ВМ-НВХ, много добре ми подейства, свалих почти пет килограма за кратко време, чувствах се добре, но дойде декември - отпуска, празници... Всичко постигнато отиде в небитието. И като съм започнала от декември, не мога да се спра да се ... търкалям. Възстанових сваленото и пак съм на изходна позиция. Преди време пробвах и моното, добре ми действаше и то, но пуста липса на воля все ме проваля. Дано сега изляза по-мотивирана и отговорна, че ми писна да изглеждам по този начин. Реших днес да направя разтоварващ ден, само на плодове и от утре моно. Не съм решила кой вид точно, може и мое да си съчиня, важното е нещо да спазвам, че не се понасям с този неконтролируем апетит. Много се ядосвам на себе си, защото дори не е нужно да спазвам определена диета, за да отслабна. Само се иска да ям, когато съм гладна, т.е. нормално количество храна, а не да си запълвам времето с нея. Имам да свалям 20 килограма, дано до лятото ги преборя.
Лека и успешна седмица ви пожелавам и дано в края ѝ се похвалим със свалени килограми!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 10 апр 2018, 11:21
Dara, на мен вит.Д много ми убива желанието постоянно да ям всичко, което ми попадне пред очите. Пия и магнезий, чакам да дойде и един зелен чай от iherb
и при мен саморегулацията не работи


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в вт, 10 апр 2018, 11:24
Привет! :)

Започнах на ВЧ от днес.
Приготвила съм си варени картофи за целия ден.За сега не чувствам глад,а хапнах само на закуска. :) Кафето обаче не мога без сметана,и реших само това да ми е нарушението,но БЕЗ ЗАХАР!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dara888 в вт, 10 апр 2018, 11:32
Herzen, какъв витамин Д пиеш? Ако може да ми препоръчаш марка, че с хрома сбърках, като я смених. Магнезий пих миналата година, подейства ми добре на съня най-вече.  
Водя вътрешна борба със себе си и направо не се понасям, като си помисля, че съм станала роб на храната. И то на каква ѝ да е храна, важното е да дъвча нещо. Нарочно не купувах тези дни сладки неща, за да не се изкушавам. Вчера заредих шкафа (уж за децата да има, ако потърсят) и веднага опуках пакет локумени вафли. При мен положението е - без една мога, с една не мога.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 10 апр 2018, 11:56
поръчвам което е на промоция, най-често последното
https://www.iherb.com/pr/21st-Century-Vitamin-D3-High-Potency-1000-IU-110-Tablets/15030
https://www.iherb.com/pr/Sports-Research-Vitamin-D3-with-Coconut-Oil-5000-IU-30-Softgels/80606
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Vitamin-D3-125-mcg-5000-IU-180-Softgels/21367

сега и на това се чудя
https://www.iherb.com/pr/Natrol-AcaiBerry-Diet-Acai-Green-Tea-Superfoods-60-Veggie-Capsules/21475


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 10 апр 2018, 12:18
И аз не мога кафето без мляко, така че се отказах от кафето. Само в протеиновите дни си позволям едно кафе сутрин с един пръст мляко и това е.

Картофите само варени сигурно ще ти писнат. Аз си ги правя в йената на фурната - с една лъжичка зехтин, малко сол и малко вода. Като са готови отварям капака да се запекат малко. Така мога да ги ям до откат.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в вт, 10 апр 2018, 12:30
Картофите може и пържени. Както и пилешкото, зеленчуците, рибата (яйцата). Само без панировка.
Аз забелязах, че започна ли диетата някак губя апетит, свива ми се стомаха, не ми се яде. Обаче се чувствам много изморена, отпаднала и безсилна.
Искам да попитам момичетата, които имат да свалят повече килограми (примерно над 10 кг) - посещава ли ли сте диетолог?
Аз вече симисля, че трябва да ида, макар че ми се иска да сваля около 5 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 10 апр 2018, 12:54
И аз не съм много в кондиция, но чак отпаднала и безсилна не съм.

Аз диетолог не съм посещавала, макар че имам да свалям повече от 10 кила.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в вт, 10 апр 2018, 17:50
HighSpeed,да знам,че може и пържени и печени,но днес просто реших да са чисти и сварени.Сега ще си правя картофи за утре,че сутрин тръгвам рано за работа и няма кога да ги приготвя.Обмислям да ги запека на фурна с малко вода и зехтин,защото предния път като спазвах диетата втория ден си позволих пържени само на 1 хранене и на другия ден не бях мръднала,а първия ден ги ядох сварени и бях с 1кг надолу.Явно пърженото не е за мен,и затова сега съм решила да не повтарям грешката и да ги пържа. :)

delia,аз съм ходила преди 7-8г на диетолог и спазвах всичко точно,както беше по описание.За близо 2 месеца свалих 13кг и ги задържах няколко години.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 10 апр 2018, 18:18
О, аз варените също много ги уважавам. С малко зехтин, много оцет и лук на салата, мммм....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в вт, 10 апр 2018, 19:19
Здравейте момичета! :relaxed: Първи ден ми е днес на Ваня Червенкова. Направих си варени картофки с оцет и малко сол. Утре пак ще съм на същото. На третия и четвъртия ден обаче ще сменя месото с варени яйца, а пилешко ще хапна на рибните дни. :rolling_eyes:
Мисля да направя два курса, после малко почивка от няколко дни и ще я направя пак диетката. Дано да има резултати, че доста се освиних тази зима...:cold_sweat::pig2:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в ср, 11 апр 2018, 11:08
Започнах днес и аз с картофки...само дето сутринта ги сложих да се пекат, заспала съм и сега хрупам въгленчета :(
Добре, че имаше отделно още обелени та сварих малко и си взех, със сол, оцет и малко сушен копър.
За довечера може да взема пресни картофки...ако не са 8лв/кг разбира се.Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 11 апр 2018, 14:34
Ден едно и две - яйца
стартирам от точно 65 кг


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Буря в ср, 11 апр 2018, 18:06
И аз започнах с яйца, сега мисля да съм на месо два дена, после мляко. Започнах от 61.100 някъде, иска ми се да закова 54- 55 и да ги задържа.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в ср, 11 апр 2018, 18:20
Аз завършвам днес първата 12-ца, утре почвам втора. Картофите са готови, налични :) Чакам да изстинат и да ги намятам по кутии за работа утре.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в ср, 11 апр 2018, 18:47
Здравейте! На мен днес ми е втори картофен ден, а утре съм на варени яйца.
Вече ми писна всеки който ме види, да отбелязва, че съм напълняла....:cold_sweat::grinn:
Гледам да вървя повечко през деня, че не всеки ден имам възможност да правя упражнения.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 12 апр 2018, 08:20
newsm19
-600гр след ден 1, много доволен  
днес пак така  :easter3:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в чт, 12 апр 2018, 09:07
newsm19
-600гр след ден 1, много доволен 
днес пак така  :easter3:
И аз така :) Но то е нормално в началото се засилва и ....дано не стигаме до драстичен застой.
Иначе сутринта като сметнах 1 кг картофи има само осемстотин и нещо калории, това си е прием наполовина от предишните дни.
С теб и  с почти еднакви кг стартирахме, аз бях 65.400


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 12 апр 2018, 09:12
Аз завърших първите 12 дена с общ резултат минус 5 кила. Започвам вторите, дано има пак хубави показания.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в чт, 12 апр 2018, 09:20
Днес ми е 3-ти ден от ВЧ и съм на пиле.Дано не ми втръсне това пиле ама ще стискам зъби.Иначе за 2 дена картофи съм общо -1.1кг.Малко е ама в момента съм в МЦ и го отдавам на него,че задържам вода.Вчера ми се бяха поддули пръстите на ръцете. :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 12 апр 2018, 09:44
Аз събота и неделя ще съм на пиле и мисля да си взема пиле на грил готово, ще ми стигне за целия ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 12 апр 2018, 10:28
Ала-Бала, от картофите никога не свалям и затова се засилвам с яйца


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: g_cream в чт, 12 апр 2018, 10:50
Здравейте момичета!
Ден 9 - първи на плодове. Първа врътка.
На Великден направих прегрешение и си хапнах и козунак,
и яйце, и агнешко  :flushed: :flushed:
Всеки ден пия кафе с малко мляко и 2 захарчета, не мога да се откажа за сега от тях :D
Започнах на 59кг, тази сутрин кантара показва 57,6!
Да добавя, че съм и пред цикъл. Надявам се и повече да покаже след това :)

Продължаваме!
Успех на всички


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в чт, 12 апр 2018, 17:41
Здравейте! Днес ми е трети ден от диетата (първи яйчен ден). Сутринта уж щях две яйца да хапна преди лекциите ама се успах и налапах само едно набързо преди да изхвърча навън... :D :D Бях и на работа и там гладна седях иии като се прибрах изядох 2 яйца. Кантар за съжаление нямам в квартирата ама и като цяло се меря с метър. По Великден като се прибрах при мама се притеглих и бях 65....лошо ми стана. :D Мерките на бедрата са 58-9см, а на талията 70см :flushed: След първото повторение на диетата ще се измеря с метъра и силно се надявам да има минуси.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 12 апр 2018, 19:07
Вчера обядвах омлет и всичко беше ок
Днес си изядох варените яйца и цял следобед си мисля кога е следващото ядене :rooster:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в чт, 12 апр 2018, 19:09
Аз на яйца няма да издържа, а и бройката няма да в малка...но с нетърпение очаквам утрешния пилешки ден, цял ден на пържолки. И салатения, че ще ми увехнат домашните марулки.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в пт, 13 апр 2018, 09:03
Добро утро момичета.Как сте,как върви с кг-те?

Аз до тук съм общо -2кг,днес ми е 4-ти ден и съм на пиле.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: g_cream в пт, 13 апр 2018, 12:27
Браво Хрисии,
аз съм 2ри ден плодове, но ми дойде и малко ми се мотае главата!
Ако продължи - ще хапна банан, в краен случай нещо друго освен плодове :)
Кантара сутринта показа 57 /общо 3 кг/, но сега задържам много вода и предполагам
ще покаже повече в следващите дни.
Имам по около 1см разлика в обиколките :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в пт, 13 апр 2018, 12:38
И аз съм на пиле първи ден...замислих се дали ще е ефективно да се мине на моно по 1 ден, после още веднъж 6 дни. Малко втръсва два дни едно и също. 
Скрит текст:
Аз обаче вечер си позволявам вино.
Въпрос - в зеленчуков ден мога ли да си направя печени зеленчуци или зеленчукова супа? Замислих се и за рибена супа, обаче там пък се слагат зеленчуци...май не е удачно.
В плодовия ще пробвам и някакво смути, но трябва да е със чай, а не с мляко.
За пореден път се убеждавам, че проблемът винаги е в главата, като знам че нещо не ми е разрешено и точно то ми се яде вече трети ден...таратор :grinning:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 13 апр 2018, 13:14
Аз в зеленчуковите дни ядох салата от печен пипер, също и броколи и карфиол на фурна. Може и печено, защо да не може.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: PinkyP в пт, 13 апр 2018, 13:40
И аз съм на пиле първи ден...замислих се дали ще е ефективно да се мине на моно по 1 ден, после още веднъж 6 дни. Малко втръсва два дни едно и също. 
Скрит текст:
Аз обаче вечер си позволявам вино.
Въпрос - в зеленчуков ден мога ли да си направя печени зеленчуци или зеленчукова супа? Замислих се и за рибена супа, обаче там пък се слагат зеленчуци...май не е удачно.
В плодовия ще пробвам и някакво смути, но трябва да е със чай, а не с мляко.
За пореден път се убеждавам, че проблемът винаги е в главата, като знам че нещо не ми е разрешено и точно то ми се яде вече трети ден...таратор :grinning:
Аз си ги карам по ден, че и понякога размесено, и добавям и зеленчуци, обаче следя и за броя калроии също на ден да не надвишава 900 и за седмица и половина съм -3кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: steli0101 в пт, 13 апр 2018, 14:24
Привет,момичета!Радвам се ,че има раздвижване на темата!Аз бях -
на диетата ВЧ и нямах кой знае какъв резултат.После ходихме с домочадието на ол инкл.или и малкото резултати отидоха по дяволите!От 10 -ти съм на мое си моно и успях да махна двата кг.плюс,не знам до кога ще го правя.Имам си уж цел,ама пък и ми се хапва....:joy:Както и да е...Успех ви желая....И един съвет...когато зациклите на едно място с кг,направете си объркващ ден или два и всичко ще е ок!:blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 13 апр 2018, 15:14
Какво ще рече объркващ ден?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: PinkyP в пт, 13 апр 2018, 16:15
Какво ще рече объркващ ден?
Хапваш всичко (разбира се би било добре да не е в големи количества), организма се обърква сега на диета ли е, не е ли :)
Май и при мен нещо такова се получава, че аз не съм много стриктна :D (аз обаче пия и два вида добавки може и те да имат някакъв ефект - едната е "Guarana Extract and Green Tea Extract + Cayenne Pepper + Black Pepper + Acerola Vitamin C" и алкализиращи таблетки). Не съм толкова гладна, ако ми се дояде нещо, хапвам малко и го оставям. И от може би 3-4 дни си броя калориите (с приложение за телефона - "Диетичен Калкулатор на Калории"). Дано накрая да стигна заветните -7кг :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в пт, 13 апр 2018, 16:25
Здравейте дами! Аз съм вече на ден 4 от диетата и мога да кажа само, че ми втръснаха тези яйца...... :cold_sweat: :expressionless: Утре съм на салатки и ходих днес се запасявах с краставици и домати, че марули хич не обичам. Авокадо към салатата може ли да се добави? :rolling_eyes: :yum:
Уфф, усещам как утре цигулката ще свири по-силно от днес ама важното е резултати да има! С нетърпение чакам плодовия ден, че ми се хапват ягодки много и се надявам да попадна на някои по-хубави.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 13 апр 2018, 16:32
Аз зеленчуците най ги обичам. Голямо разнообразие е. Правя си салата от печен пипер. Задушен на фурна карфиол и броколи. Пържени тиквички и патладжан, отцеждам хубаво колкото може мазнината, а също стават и печени на скара. Салата от прясно зеле с много оцет обичам. Домати и краставици се подразбират от само себе си. Абе, има какво.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: steli0101 в пт, 13 апр 2018, 19:45
Какво ще рече объркващ ден?
Хапваш всичко (разбира се би било добре да не е в големи количества), организма се обърква сега на диета ли е, не е ли :)
Май и при мен нещо такова се получава, че аз не съм много стриктна :D (аз обаче пия и два вида добавки може и те да имат някакъв ефект - едната е "Guarana Extract and Green Tea Extract + Cayenne Pepper + Black Pepper + Acerola Vitamin C" и алкализиращи таблетки). Не съм толкова гладна, ако ми се дояде нещо, хапвам малко и го оставям. И от може би 3-4 дни си броя калориите (с приложение за телефона - "Диетичен Калкулатор на Калории"). Дано накрая да стигна заветните -7кг :)
Точно тава имам в предвид за объркващ ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 13 апр 2018, 20:18
Демек след объркващия ден започва пак да сваля като се върна в лоното на диетата, така ли :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в сб, 14 апр 2018, 09:42
Здравейте слабеещи момичета!
От днес и аз се включвам във вашите редици. Поставила съм си за цел да сваля излишните 20 кг., но на първо време ще съм доволна и на 10. След известно проучване се спрях на диетата на Галимира. Някой правил ли я е скоро и има ли ефект? Есента свалих 4 кг. с Димков, но издържах само 12 дни на нея. Още едно въпросче - с какъв спорт съчетавате диетата? Аз смятам на първо време да се качвам на степера всеки ден.
Приятен уикенд и много минусчета от мен!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в сб, 14 апр 2018, 09:49
Аз не спортувам. Никога не ми е било на сърце, винаги насила съм го правила.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ani4ka 80 в сб, 14 апр 2018, 12:16
аз правих -ГАЛИМИРА - свалих 3 кг. за 5 дни - без спорт


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в сб, 14 апр 2018, 17:13
Здравйте! Днес зеленчуков ден правя. На обяд хапнах 2 домата и две краставици. Сега си задушавам патладжан и броколи с малко доматено пюре....не знам дали е позволено но нали е пак един вид зеленчуково.... :grinn: Писна ми сухо да ям, затова реших като манджичка да си направя зеленчуците.:disappointed: :disappointed_relieved:
Тази сутрин като станах и се огледах в огледалото забелязах, че коремчето е започнало да се прибира. :smiles:
Започнах и с антицелулитен крем да се мажа, че да се ускори процеса на слабеене.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: steli0101 в сб, 14 апр 2018, 17:54
Демек след объркващия ден започва пак да сваля като се върна в лоното на диетата, така ли :)
да,точно!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в сб, 14 апр 2018, 18:36
И аз планирам да си задуша зеленчуци в доматен сос в понеделник. Взела съм патладжан и тиквички, мисля и някоя гъба и морков да хвърля вътре.

Ще го използвам тоя объркващ ден ама да видим кога.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в сб, 14 апр 2018, 23:42
И аз планирам да си задуша зеленчуци в доматен сос в понеделник. Взела съм патладжан и тиквички, мисля и някоя гъба и морков да хвърля вътре.

Ще го използвам тоя объркващ ден ама да видим кога.

Значи не е проблем, ако си готвя зеленчуците по този начин? Супер! Добре ми се получи, даже ми остана и за утре. Пак ще съм в университета г/д цял ден, така че ще хапна сутринта преди да изляза.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 15 апр 2018, 07:44
Не виждам защо да е проблем. Зеленчуци са. Какво като са готвени?

Аз съм в як застой.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в нд, 15 апр 2018, 07:50
HighSpeed, сега тогава ти трябва един "раздвижващ" (объркващ) ден, но без да прекаляваш. Иначе застоя не е лошо нещо, освен че човек поякога се демотивира. Защото не звучи добре да се свалят 10 кг  за  две седмици примерно. То ясно, че искаме да е бързо, но още повече аз предпочитам да е трайно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 15 апр 2018, 08:00
Права си. Аз тръгнах много мощно, с пет кила за 12 дни, знаех, че ще вляза в застой, то такова темпо не е нормално. И аз реших да разтоваря днес, умерено. От утре пак.

Малко ме е яд де. Има едно събитие след седмица, за което ми се щеше да дръпна още мъничко. Но каквото такова.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 15 апр 2018, 08:23
Преди като я правих, втория ден не ми се ядеше нещото и ечсе получаваше естествно намаляване на храната
Сега всичките ми втори дни са с малко чийит

ХайСпийд, по- добре сега да задържиш, отколкото да качиш после.
Щетръгнат пак надалу нещата

Добро утро :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в нд, 15 апр 2018, 10:36
Здравейте момичета! Днес ми е 3-ти ден и започвам с пилешкото. За сега съм -1кг, започнах от 70.4кг. Пред МЦ съм и ми прави впечатление, че безумния глад, който изпитвам преди това, този път го компенсирах с картофите много добре. Правя си напитка от краставица,лимон,джинджифил и прясна мента за метаболизма и мога да ви я препоръчам ако имате застой. С вашите съвети и мнения ми е много по-лесно и се радвам, че открих тази група.пожелавам на всички успех!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в нд, 15 апр 2018, 10:56
Кажи за напитката, просто ги слагаш във вода ли?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в нд, 15 апр 2018, 11:28
Да, в два литра вода нарязваш:
-краставица,
-един лимон,
-настърган джинджифил (с големината около 2 ореха),
- и листа от прясна мента.
Оставяш да престои през нощта. Супер приятна е водата на вкус и това ме мотивира допълнително да приемам повече течности. Пък и е страхотно вкусово разнообразие.
Можеш и да пасираш всичко това (като смути) , но трябва да обелиш лимона и краставицата преди това. Този вариант не е обаче съвместим с 12-дневния режим.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в нд, 15 апр 2018, 15:26
Взех че се замислих...денят със зеленчуци нали не е само салатен ден? Защото метнах един постен зелен фасул, да имам за днес и утре и една постна зеленчукова супа, накрая само малко зелев сок и слагам и става чудна.
Ричата може ли да се замени с нещо? Много обичам риба, но пържена , а тя не е съвсем в режима. Може би с нея ще се търпим само един ден. Че така и така купих едно голямо парче сьомгова пъстърва. 


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 15 апр 2018, 16:22
Аз мисля зеле на фурна да си сготвя за втория зеленчуков ден.

Рибата я замених с яйца аз и най-много свалих тия два дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в нд, 15 апр 2018, 16:54
Аз мисля зеле на фурна да си сготвя за втория зеленчуков ден.

Рибата я замених с яйца аз и най-много свалих тия два дни.

Колко яйца горе-долу използва на ден? Аз не мога да ям риба и яйцата са добра алтернатива за мен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в нд, 15 апр 2018, 16:59
Аз по 5 яйца на ден.
Рибата може и пържена, но без панировка.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 15 апр 2018, 16:59
4-5, бъркани, на тиган, с малко масло. За две хранения на ден. Без да искам изкарах един фаст.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 15 апр 2018, 17:10
Моят зеленчуков го мислех само със зелена салата с репички и краставици,
но страшна работа стана към един следобед  [smilie=smile3550.gif]
отворила съм си един буркан с печен патладжан от свеки и около 100гр гъби на тиган с масло
утре вторият зеленчуков ще бъде по лунната диета


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в нд, 15 апр 2018, 18:00
Моят зеленчуков го мислех само със зелена салата с репички и краставици,
но страшна работа стана към един следобед  [smilie=smile3550.gif]
отворила съм си един буркан с печен патладжан от свеки и около 100гр гъби на тиган с масло
утре вторият зеленчуков ще бъде по лунната диета

Какъв е зеленчуковия план по лунната диета?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 15 апр 2018, 18:18
вода, чай, кафе
при голям глад - сок от моркови и червно цвекло


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 15 апр 2018, 19:37
Направих си за утре салата от печен пипер. Освен това задушени тиквички и патладжан в доматен сос, с малко чесън и подправки. Мирише вкусно. Чакам да изстине и да ги мятам по кутиите.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в нд, 15 апр 2018, 20:09
Оффф....гладна съм!! :grinn::sweat_smile: Днес ми е втория зеленчуков ден и съм само на салати. Към 15:00 след лекциите в университета бях на салатка от зеле, малко краставица и домат (хапнах в мола). Като се прибрах към 18:30 си направих друга салата - краставици и домати. Сега обаче пак съм гладна, а от вчера манджата не ми се яде ама.....май ще я хапна като засвири цигулката... :sweat_smile: :sweat_smile: Не очаквах да съм толкова гладна днес, вчера не изпитвах такъв глад. Наливам се с вода уж да притъпя глада, то пък обратния ефект :smiles: Утре и вдругиден трябва риба да ям, но ще я заменя с пилешко.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в нд, 15 апр 2018, 20:41
В салатките не смествайте домати и краставици.
Не се "разбират" двата зеленчука... и подуват...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в нд, 15 апр 2018, 20:50
Привет, утре започвам 12дневна ВЧ. Уж нямаше да мога този месец, но смених плочата. Сега или никога. Имам да свалям последните 5кг, дано ми се получи.
Купих си картофи, ще ги варя утре сутринта. Дупе да ми е яко. Тази ламя трябва да я озаптя по някакъв начин.Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в нд, 15 апр 2018, 21:20
В салатките не смествайте домати и краставици.
Не се "разбират" двата зеленчука... и подуват...
Аз пък точно това направих. Днес ми е 2-ри ден на Галимира (зеленчуци на корем) и за вечеря си спретнах тиквички на грил без сол  и нещо, като салата от домати, краставица, чушка и зелен лук, но без зехтин . През деня карах на вода и кафета.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пн, 16 апр 2018, 09:07
Добро утро! Много съм щастлива, след 1-вия ден на пиле съм -500гр, за първите 3 дни общо -1.600гр. Талията ми е -4см, а ханша -3. Според мен заради липсата на сол в продуктите паласките спадат много и то видимо. А днес очаквам да вляза в МЦ, това е чудо направо при мен, дните преди това ставам като балон.
Вчера писахте за лунната диета, която е днес и смятам и нея да я вкарам в плана, вчера преядох с пилето.
Ще си пия само моята отвара, за която ви писах.
Успешен ден и много минуси!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 16 апр 2018, 10:17
Само -1кг за пет дни :(
нищо де, и това бива


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: g_cream в пн, 16 апр 2018, 11:15
Здравейте момичета!
Вчера приключих първа врътка!
Резултат - 3кг. Отчитам, че по средата на врътката прекъснах за 1 ден /Великден беше :D/
От обиколките съм -2 см, за моят ръст си е много видимо /155см/
Останаха още 5кг за сваляне!

Реших да почивам само днес и утре започвам 2ра врътка!
Ентусиазирана съм много и нямам търпение!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: PinkyP в пн, 16 апр 2018, 11:41
Само -1кг за пет дни :(
нищо де, и това бива
Може би количествата (калориите са много)? Или просто организма е влязъл в цикъл на застой. Също зависи и тези 5 дни какви са били, май най-много се сваля на салатните и плодови дни, понеже и калориите са много малко.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 16 апр 2018, 11:50
най-много качвам на салатените


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 16 апр 2018, 12:06
Според мен най-много трябва да се сваля на протеиновите.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пн, 16 апр 2018, 12:55
Здравей херцен, да не си в застой или пък да нямаш много да сваляш или пък хапваш прекалено малко?
Може би трябва да разбуташ метаболизма ти ако си в застой. Но ако теглим чертата 1кг за 4 дена не е никак малко, даже напротив.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 16 апр 2018, 13:09
имам си поне 10 килограма за сваляне :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пн, 16 апр 2018, 14:36
имам си поне 10 килограма за сваляне :)


Ако желаеш пробвай допълнително това, което правя и аз:
- всеки ден сутрин и вечер си правя по един чай от глухарче и по един чай от коприва
- всеки ден си правя смути от краставица, мента, лимон и джинджифил. Сместта става много гъста, взимам си я на работа и към всяка чаша вода прибавям от нея. От тази комбинация ми работи метаболизма отлично и ми е много вкусна
- последното ядене ми е най-късно 2ч преди лягане
- ходя пеша към 1ч на ден като гледам да е бърза крачка
- изчаквам преди да почна с първото ядене за деня колкото мога без да гладувам и пия кафета (слагам канела в тях) чайовете, от смутито. Но аз и по принцип не закусвам. Така забелязвам, че с не голяма порция се насищам много. Хапна ли, много не ми се пие след това, затова се наливам буквално преди това.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 16 апр 2018, 14:41
Avi, много хубави съвети
аз съм малко мързелива, но ако кажеш откъде си намираш мента, ще пробвам това с напитката
и това с първото ядене отдавна си го мисля да го направя така


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в пн, 16 апр 2018, 14:50
Herzen
Онзи ден си взех много хубава от Кауфланд. В Лидл, Билла, ФФ ...повечето големи вериги продават. При късмет мож да намериш и в саксия.
Наскоро четох, че не е добре  да се пие кафето на гладно...не че и аз не го правя. Даже топлото ме засища.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 16 апр 2018, 14:54
 :roll: само босилек съм виждала, ще проверя пак
аз лятото за мохитото едва я намирам  :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 16 апр 2018, 14:56
Ох, нямам търпение да се прибера вече. Искам да си направя гъби в масло и карфиол на фурна. Ще си го ям с малко едросмляна лютеница, която купувам от Лидл. Оплюнчих се.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в пн, 16 апр 2018, 15:03
Ох, нямам търпение да се прибера вече. Искам да си направя гъби в масло и карфиол на фурна. Ще си го ям с малко едросмляна лютеница, която купувам от Лидл. Оплюнчих се.
И аз...ядох на обяд салата(а сутринта зелен фасул), но сега вече направо ме боли корем...отивам за още салата някъде около офиса, че изобщо няма да издържа до довечера.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в пн, 16 апр 2018, 19:33
Браво момичета за резултатите!! :kissing_face: Аз като се гледам в огледалото все същата си седя...:cold_sweat:
Днес хапнах за вечеря две пилешки пържоли на скара от бут и понеже бях на рожден денпо обяд  си позволох да хапна пилешки хапка с конрфлекс.....и малко вино пих. Приела съм около 820 калории за деня, което се надявам, че не е много. Днес припках напред-назад и стълби изкачвах доста. Оплаквам се на мама, че хич не виждам разлика в огледалото, а тя ме успокоява, че щяло по-нататък да си проличи.
Нямам търпение за плодовите дни, ще си взема ягодки задължително да опитам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пн, 16 апр 2018, 21:19
Spring-Queen
Дръж положението, ще стане, търпение ни трябва на всички. Не за един ден сме качили килата, няма как и да ги махнем бързо.
Според мен ядеш много малко, 820 калории са нищо, може така тялото ти да е в модус на стрес и затова да се запъва. До колкото я разбирам диетата, важното е да сме сити.
Аз да си призная всяка вечер почети пийвам по половин или една чаша червено вино и за сега това не ми е пречка.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 16 апр 2018, 21:31
Ох, супер сита съм. Намухах се с карфиол на фурна и едросмляна лютеница. Че и за работа за утре си напълних една стабилна кутия.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в вт, 17 апр 2018, 06:56
След ден 1 на картофи съм без разлика, а досега съм изхвърляла вода безотказно.  :xarms:
Днес втори картофен категорично отказвам да правя, защото се измъчих. Така че ще са сварени яйца. С тях ми е лесно.

И аз си купих един красив, снежнобял карфиол,  и сега ме чака в хладилника.
Успешен ден на всички и много минуси ви желая. :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 17 апр 2018, 07:50
Аз на почивния явно съм посъбрала вода и вчера на зеленчуковия се скъсах да изхвърлям вода. Днес като гледам ще е същото, нощес ставах два пъти. Дано това означава, че режима работи.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в вт, 17 апр 2018, 09:14
Как сте група?Сваляте ли светкавично килограми? :)

Днес съм на втори ден риба.До момента съм -4кг. Доволна съм. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в вт, 17 апр 2018, 09:28
И аз съм на риба, но само 1 кг надолу. Сутринта обаче хапнах 3 бъркани яйца, обяд и яечеря риба.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 17 апр 2018, 09:59
И аз като Ала-Бала, но видимо отънявам
Рибата ми е лесна, но ще се мре от глад след това 4ри дни :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в вт, 17 апр 2018, 10:02
Вчера на обяд си взех салата от Билла, дали от царевицата, нахута или някакви малки бобчета, така се надух, че и след 4 еспумизана имах чувство, че съм глътнала балон.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в вт, 17 апр 2018, 10:24
Привет и от мен!
Вчера не само никаква лунна диета не спазих, а и парче торта си хапнах, колега празнува рожден ден. Отгоре на всичко купих готово изпечено пиле, което беше много солено. И днес кантарът си отмъсти с +300гр. Но нищо, продълвашам смело напред, днес ми е първи ден на зеленчуци.
Така равносметката за изминалите 4 дена е -1.300.
Успех и силна воля на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в вт, 17 апр 2018, 19:12
Spring-Queen
Дръж положението, ще стане, търпение ни трябва на всички. Не за един ден сме качили килата, няма как и да ги махнем бързо.
Според мен ядеш много малко, 820 калории са нищо, може така тялото ти да е в модус на стрес и затова да се запъва. До колкото я разбирам диетата, важното е да сме сити.
Аз да си призная всяка вечер почети пийвам по половин или една чаша червено вино и за сега това не ми е пречка.
Няма да се предвам, толкова сериозно не съм спазвала диета от, ако щете вярвайте 6-7 години. :smiles: Нямам възможност да си набавям повече калории, понеже съм постоянно в движение през деня, а и мразя да се храня навън.
Днес пих кафе с малко мляко и една напитка с алое вера. Утре съм първи плодов ден и възнамерявам още сутринта преди лекциите да си взема един фреш за зaкуска. След университета ще отскоча до някое пазарча и ще си взема плодчета. :strawberry: :pineapple:
А и да ви се похваля, днес забелязах разлика в талията. Не съм се мерила с метъра още, но видимо коремчето е започнало да се стапя. :smiles:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в ср, 18 апр 2018, 09:16
Момичета дайте идея как да ходя до WC?
Откакто бях 2 дни на риба не съм ходила,а днес съм първи ден на плодове и още не съм отишла.Какво да пия или да ям от плодовете,че да се раздвижа?Чудя се дали довечера да пия чай от Сена?! :(
Не се чувствам поддута,но все пак искам да си ходя редовно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в ср, 18 апр 2018, 09:18
Яж круши и/или киви...знам, че помагат. Сини сливи сушени също. (ако са разрешени)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в ср, 18 апр 2018, 09:28
Здравейте!От днес и аз съм на моно,но някакво си мое.Според това ,какво ми се яде в момента,но пак ще редувам белт.и въгл.Днес и утре съм на плодове.Хубав ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в ср, 18 апр 2018, 10:04
Круши и сливи помагат за запек.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 18 апр 2018, 13:18
обърках малко рибните, при обичайните доставчици на печена пъстърва имаше само пържени риби
вчера херинга от консерва, сельодка и цаца (с брашно я бяха пържили, разбира се)
днес сельодка, пушени коремчета от сьомга и 100гр хайвер

ще отпикавам водата няколко дни, всичко е пресолено, мц в събота и тн събития, от които не се  отслабва,
лоша организация, лоша   :xarms: :xarms: :xarms:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в ср, 18 апр 2018, 13:46
И аз вчера си взех пържен хек, ама му махнах кожата където имаше брашно и яйце...много хубаво месце, чисто,без кости...Рибешкия ден ми се отрази най-добре надолу, обаче снощи доядох сьомговата пъстърва и ми се повдигаше малко.
Днес съм на плодове, но ми се ядат домати със сол...само фреша ме спасява, че и глава ме заболя. А вчера с кеф си купих плодовете...до тук съм изяла 1 круша,1 банан (знам че не трябва) и 0.500л фреш. Но довечера съм на РД и вероятно ще съм на салатки, че плодове не вярвам да ми сервират :)))


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в ср, 18 апр 2018, 13:51
Нямам търпение да минат днес и утре (на яйца съм) и после ми идват плодовите дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в ср, 18 апр 2018, 15:30
Здравейте! Първи плодов ден ми е днес. Ако кажа, че не се чувствам гладна, жестоко ще излъжа. :sweat_smile: Сутринта пих фреш от грейпфрут, портокал и лимон, а на обяд - ябълка и портокал.
Не можах да ида до пазара и затова се отбих до магазина до вкъщи, там пък ягоди нямаха. Взех си киви и банани....утре ще му мисля какви плодове да си взема пак, че ябълки и портокали не искам да виждам.
Коремчето е още по-прибрано от вчера, много се радвам! :smiles: След още три дни ще се измеря с метъра и се надявам да има минусчета.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: g_cream в ср, 18 апр 2018, 16:30
Аз съм втори ден картофи от 2рата врътка.
И на мен ми бяха трудни дните с плодове :)
Постоянно чувствах глад :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в ср, 18 апр 2018, 22:38
Нямам търпение да минат днес и утре (на яйца съм) и после ми идват плодовите дни.

Как мина днес деня ти само на яйца?

И аз от утре съм на яйца вместо риба и вече нямам търпение да си направя яйца на очи. Никога не съм била само на яйца, любопитно ми е как ще е с гладът и как ще се отразят на минусите.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 07:44
Ами, опротивяват, честно казано. Аз мисля да започна по един ден да карам храните. Много ми идват вече по два.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 19 апр 2018, 09:24
Добро утро :)
Смути с портокали, ягоди и банан, ще сложа и една доза протеин.
Знам, че не може банан и протеин :)
Скрит текст:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/TEVl/36602358_3ce23565)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в чт, 19 апр 2018, 10:01
Страхотно ти е смутито, Херцен!

Аз се отказах навреме след 2 дни. Наистина не ми е време за моно точно сега, добре че здравият разум надделя. Остават ми 3 седмици до маратона, а тази, третата, е най-тежка, с най-дългите бягания. Не знам какъв бяс ме обхвана за моно, може би маратонски нерви. :lol:
Ще започна след 20 Май.

Стискам ви палци, и се надявам юни месец да съм постигнала желаното тегло.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wistfully в чт, 19 апр 2018, 10:25
На мен днес ми е първи плодов ден и съм много щастлива, защото отдавна го чакам :smiles: Досега съм хапнала малко ягоди и изпих един фреш от портокал. За по-късно имам ябълки и круши. Иначе кантар нямам, но като за 9-ти ден от режима, не виждам някаква разлика надолу. То е ясно, че ще трябва да я повтарям и потретвам, за да видя резултати, засега имам мотивация.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в чт, 19 апр 2018, 10:31
При мен мине успешно първи плодов ден.Днес съм на втори плодов.Снощи пих чай от Сена и днес успях да ида до wc 3 пъти. :D
Ще видим утре какво ще покаже кантарев след това разтоварване,че вече 3 дни си е харесал едни и същи кг и си стои на тях. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 19 апр 2018, 10:32
Дези, добре си се отказала, много е изтощаваща диетата, не зна тук или в другата тема писах, но пия вит. С, Д, Е в големи дози от преди две седмици да започна, защото винаги се разболявам

Втори плодов не знам ще правя ли, по лесно оживявам на вода, отколкото на остърган от плодове стомах :(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Tony~ в чт, 19 апр 2018, 12:40
Здравейте! Допустимо ли е да се яде царевица в зеленчуковия ден?

Аз започнах моно диетата в понеделник, но замених 3 и 4 ден - ям яйца. Вчера изядох общо 5 сварени. Днес засега съм на 2, но сигурно пак ще спра на 5. Следват два дни на зеленчуци. Слагате ли мазнина в салатите?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в чт, 19 апр 2018, 12:49
Аз слагам малко зехтин, иначе ми е супер безвкусна.
Втори плодов...вчерашния мина добре, но вечерта хапнах риба+салата, че бях на РД, но устисках пред парчето торта.
Днес съм отново плодове и 1 л фреш, той ме засища повече даже от плодовете. Довечера ще го мисля, много се съмнявам да успея само на плодове. Но пак се усеща промяна, по дрехите най-вече. А и кг са вече -2 при не съвсем стриктно спазване на режима.
Обаче някак не се виждам с утрешното кисело мляко :)
После категорично ще карам всичко по 1 ден.
Почивате ли м/у два "цикъла"


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 19 апр 2018, 13:08
Не, спра ли веднъж, започвам пак догодина :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в чт, 19 апр 2018, 13:12
Привет! Аз за 5 дни на Галимира с леки прегрешения съм - 2,5 - 3 кг.   (кантара не ми е електронен).  E аз не мога без поне 2 кафета на ден и задължително мляко в тях. Това е положението! Сега мисля да си продължа с Галимира и, ако има ефект т.е още свалени килца да продължа още 10 дни на нея. След това на ВЧ. Мотивирана съм да ги свалям тези килограми ... засега. :) Всъщност няма особена разлика между двете диети освен липсата на риба и плод в моя случай, но пък за сметка на това има доста ограничения в количествата и всякакви подправки, сол, захар и т. н са забранени. Всъщност най - гладна или по-скоро изморена и с главоболие се чувствах през 3-ти и 4-ти ден. Определено вече не съм толкова гладна, но изтощена да.
Herzen, за тонус ли ги пиеш тези витамини? Аз обмислям да си взема Хром на Валмарк отново, защото ми свърши, но според мен няма особен ефект.
~Tony~ , можеш да слагаш зехтин в салатата, ако си на ВЧ и сол също, стига да не се прекалява.
Ето една идея за пилешкия ден от мен, може без подправките : http://zi4e57.blogspot.bg/2013/08/blog-post_29.html
Успех от мен и много минусчета!
Прави ми впечатление, че айряна засища повече от самото кисело мляко (поне при мен).


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 13:24
Слагам лъжица зехтин.

Аз започнах по един ден. Доста по-либерално е.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Tony~ в чт, 19 апр 2018, 14:05
Благодаря за отговорите! А за царевицата?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 15:22
Аз не рискувам да слагам царевица. Според мен клони по-скоро към бобовите храни отколкото към зеленчук.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в чт, 19 апр 2018, 15:43
За сега съм на пет яйца, мислех , че ще се чувствам по - сита. Не мига да ям риба заради щетивидната ми жлеза.
С прегрешения съм -1.8кг, ноооо
1) корема ми се прибра и видимо силуета ми изтъня
2) целулита ми почети изчезна,
Трудно е , но си заслужава. Ефектът е страхотен


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Tony~ в чт, 19 апр 2018, 16:12
Аз не рискувам да слагам царевица. Според мен клони по-скоро към бобовите храни отколкото към зеленчук.

Знаех си  :lol: но се надявах на друг отговор... Заредих зеленчуци за утре, царевицата вероятно ще я пропусна, или ще сложа мъничко.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 16:29
Ох, защо не може и шоколадът да е една от съставките... С кеф бих карала два дни на шоколад. Пак ще е моно...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в чт, 19 апр 2018, 19:00
Ох, защо не може и шоколадът да е една от съставките... С кеф бих карала два дни на шоколад. Пак ще е моно...
Аз съм срещала някъде и такава моно диета - 3 дни само на шоколад за любители на сладкото. Можеш след тази да минеш на другата :). Мен не ме привлича и не бих си го представила :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 19:03
Няма диета, която да ми засити глада за шоколад, като наркоман в абстиненция съм. Или поне няма да е диета :)

Чувала съм за такъв режим ама имаше някакво ограничение в количеството май...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 19 апр 2018, 19:45
имало ентусиасти, остлабвали са с шоколад
ХайдСпийд, ако ще издържиш, три шоклада са 1500 калории и са моно
наистина в минали годни имаше хора с шоколадов ден :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в чт, 19 апр 2018, 21:03
Ооо, ама как няма бе!?! Три шоколада за ден ще ги сгъна без никакъв проблем.

Ще поровя из нета.

Прочетох. Един шоколад на ден и то натурален. Не е точно представата, която имах. Някои казват, че и с млечен ставало. Ще размисля сериозно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пт, 20 апр 2018, 07:07
След първи ден на яйца съм -1кг, въпреки, че вчера вечерта хапнах 4 яйца, малко котидж сирене, парче пълнозърнест хляб и  сушени боровинки. През деня изядох 5 яйца и да си призная бях гладна. Но аз по принцип съм си винаги гладна :)
Днес втория рибен ден ще заместя с пиле,че довечера съм на рожден ден и там ще има пиле.
Равносметка: за първите 7дни: - 2.8 кг, липсата на които се вижда.

Успявате ли без прегрешения? Аз да си призная, не - малки са , но я ще е чаша вино, я мляко в кафето, я киноа в салатата или като вчера вечерта ...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 20 апр 2018, 07:39
Като карам по един ден на съответната храна успявам и без прегрешения. Иначе не.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bebe+ в пт, 20 апр 2018, 09:53
Днес ми е 5 ден от диетата на Ваня Червенкова. Стартирах 100 кг сега 95,6. Според мен е предимно вода, но коремчето взе да се свива.  Имам хипофукция и трудно отслабвам.
Притеснява ме това че моя колежка е свалила от 2-те врътки 6 кг и после е наддала 12 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пт, 20 апр 2018, 09:56
Е, то след всяка диета, ако човек не си постави ограничения, се качва обратно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в пт, 20 апр 2018, 10:38
Днес съм на айрянче :))) Наградих се вчера с ваучер за три фитнес тренировки с инструктор...че само с картошки няма да се случат нещата...поне при мен си трябва стягане и то доста.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пт, 20 апр 2018, 11:32
моят пауър рязко започва да пада, трето кафе пия днес
на следващата врътка плодове няма да има :xarms: 
ще сложа малко ягоди при зеленчуците


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Tony~ в пт, 20 апр 2018, 12:00
Аз вчера омазах нещата сериозно  :ooooh: Днес ще опитам да издържа на зеленчуци, взела съм си салата от цвекло и моркови и отделно нарязани домати, краставици и чушки.

bebe+, браво, чудесен резултат!

Ала-Бала, спортът си е доста важен, да. Аз ходя редовно, но от това не отслабвам, само се стягам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пт, 20 апр 2018, 12:07
bebe+, вода, вода, ама все едно носиш една туба допълнително
5кг аз си ги онагледявам като хубава, тежка диня,
колко може да я разхождаш насам-натам, без да се измориш  :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Radostina1986 в пт, 20 апр 2018, 12:47
Момичета дайте идея как да ходя до WC?
Откакто бях 2 дни на риба не съм ходила,а днес съм първи ден на плодове и още не съм отишла.Какво да пия или да ям от плодовете,че да се раздвижа?Чудя се дали довечера да пия чай от Сена?! :(
Не се чувствам поддута,но все пак искам да си ходя редовно.
Аз в буркан съм си смесила билки които деистват детоксиращо, слабително и чистят вода - бабина рецепта но действа и сутринта ходя преди кафето до WC ( нормално меко  изхождане! ) чая е от - КОПРИВА +БЪЗ+ ГРЪМОТРЪН . Купих си ги от билков магазин , има ги май и в някой по- големи аптеки в щандове за билк.пр-ти !
Пия го редовно- действа ми страхотно.
Този сена в известен смисъл е опасен защото може да "раздвижи" излишно мното перисталтиката и да стане интересно в тоалетната. Ще изхвърлиш много вода ( дехидратация) и минерали ( лекар ми е казвал , че води до вид пристрастяване и пак трябва да го пиеш че да ходиш до WC)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Tony~ в пт, 20 апр 2018, 19:08
Благодаря за тази рецепта! Имам и аз такъв проблем. Откакто съм на диетата, не съм посещавала wc!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Radostina1986 в пт, 20 апр 2018, 21:10
Благодаря за тази рецепта! Имам и аз такъв проблем. Откакто съм на диетата, не съм посещавала wc!
Гръмотръна е с този "мек изхождащ" ефект. Ако ти представлява трудност да намериш билките които изброих купи само гръмотрън. Другите са извеждащи натрупаната вода. Добави и бяла бреза към отварата ( много добре се отразява на цялостния хидро баланс в тялото). Възможно е да ходиш до тоалетна по малка нужда често от тази отвара - изхвърляш излишната вода и като бонус меко изхождане още със ставането.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в сб, 21 апр 2018, 06:44
От днес трябва да съм на плодове, но аз умирам от глад ако ям само плодове и за да не загубя постигнатото, ще заместя със зеленчуци. Общо взето си стана моя интерпретация на ВЧ, но поне така научих кои храни как ми действат.
От яйцата свалих най - много до сега, но и си бях най-гладна.

Някой от вас замествал ли е плодовите дни със зеленчуци? Какво ви е наблюдението?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в сб, 21 апр 2018, 08:24
Като гледам основно се редува въглехидратен с протеинов ден, така че едва ли ще стане нещо фатално.

Аз предавам фронта за известно време. В як застой съм, хора, не мърдам изобщо. Ще "избягам" малко от режима, барем после се размърдат пак нещата. Но ще ви следя :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в сб, 21 апр 2018, 08:52
HighSpeed ще се радвам ако ни следиш и продължаваш да споделяш твоя опит!

Ще ви пиша какво е станало след размяната. За сега съм -2,9кг (70.4 => 67.5, 172см)
В талията вече съм -5 см. Но ходя много километри пеша всеки ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в сб, 21 апр 2018, 09:37
Ави, вчера ядох краставица и авокадо на обяд, без сол, без нищо
по- лесно беше от плодовете
днес КМ, ще видим как ще е, аз съм в МЦ и ще се меря във вторник
на пипапане коремната гънка е намаляла, дано и 2 кг да махна за тази врътка

ХайСпийд, навъртай се наоколо, да не изпуснеш 5те килограма :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в сб, 21 апр 2018, 09:58
Ааа, няма, не ги давам!!! Стискам с нокти и зъби!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в нд, 22 апр 2018, 20:30
Здравейте , реших да направя диетата въпреки,че бях върл неин противник :D
Днес ми е 2 ри ден.
Бях на безвъглехидратната диета 24 дни и свалих 5 кг. Много обичам този режим , но вече не мога да се справя с толкова ядене на месо :D В момента съм 65. Килограмите качих поради бременност. :p
Искам да сваля около 7-8. 
Баба ми беше на този режим и свали 10 кг повече и личеше на външен вид отколкото килограмите. Еммми ще се отчета накрая.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в нд, 22 апр 2018, 20:37
Добре дошла в нашата група и успех в монодиетуването!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в пн, 23 апр 2018, 09:22
Аз приключих с 12-те дни на ВЧ,и от вчера я започнах пак,но по 1 ден.Ще я свърша в петък и ще си дам 5 дни почивка заради рожденни дни и поводи,и от 04.05. смятам пак да я започна и да я изкарам 24 дни без прекъсване.Бях на село последните 2 дни на млякото и не можах да засека точно колко съм свалила,но до преди мляко бяха 4кг и -1.5см от ханша.Доволна съм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в пн, 23 апр 2018, 09:51
Аз приключих с 12-те дни на ВЧ,и от вчера я започнах пак,но по 1 ден.Ще я свърша в петък и ще си дам 5 дни почивка заради рожденни дни и поводи,и от 04.05. смятам пак да я започна и да я изкарам 24 дни без прекъсване.Бях на село последните 2 дни на млякото и не можах да засека точно колко съм свалила,но до преди мляко бяха 4кг и -1.5см от ханша.Доволна съм.

Браво 4 кг са доста добре!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 23 апр 2018, 20:08
От утре съм на диетата на Галимира.
Да видим....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 23 апр 2018, 20:12
давай, давай, тя е най-лесна  :peace:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в пн, 23 апр 2018, 22:06
Аз приключих с 12-те дни на ВЧ,и от вчера я започнах пак,но по 1 ден.Ще я свърша в петък и ще си дам 5 дни почивка заради рожденни дни и поводи,и от 04.05. смятам пак да я започна и да я изкарам 24 дни без прекъсване.Бях на село последните 2 дни на млякото и не можах да засека точно колко съм свалила,но до преди мляко бяха 4кг и -1.5см от ханша.Доволна съм.

Хрисии, аз приключвам утре 12 дена и смятам да я почна пак на 04.05. за още една 12 дневна фаза. Ще се радвам да я караме заедно и да се подкрепяме през новата врътка.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в вт, 24 апр 2018, 08:45
Аз приключих с 12-те дни на ВЧ,и от вчера я започнах пак,но по 1 ден.Ще я свърша в петък и ще си дам 5 дни почивка заради рожденни дни и поводи,и от 04.05. смятам пак да я започна и да я изкарам 24 дни без прекъсване.Бях на село последните 2 дни на млякото и не можах да засека точно колко съм свалила,но до преди мляко бяха 4кг и -1.5см от ханша.Доволна съм.

Хрисии, аз приключвам утре 12 дена и смятам да я почна пак на 04.05. за още една 12 дневна фаза. Ще се радвам да я караме заедно и да се подкрепяме през новата врътка.

Ави,да и аз ще се радвам да се подкрепяме.Още се чудя дали 12-ка или 24-ка да направя от 04.05,защото започваме опити за бебе и не ми се иска прекалено много да се изтощавам с диети.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 24 апр 2018, 08:59
-1.8 kg след първите 12
започвам пак, по два дни, но ще размествам дните
днес и утре - пиле


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в вт, 24 апр 2018, 09:00
Давай, с теб ще се ръчкаме значи. Аз също започвам от днес, но аз ще бъда на зарзават.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в вт, 24 апр 2018, 09:03
Вчера ми беше 3 тия ден и в късният следобед така зверски започна да ми се вие свят и много силно главоболие...такова не съм имала никога. Направих си салата със сирене и разваих режима. По принцип съм много упорита и не се изкушавам, но такова изтощение и да се блъскам в стените не бих си причинила....  Как я карате вие?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в ср, 25 апр 2018, 08:50
Аз приключих с 12-те дни на ВЧ,и от вчера я започнах пак,но по 1 ден.Ще я свърша в петък и ще си дам 5 дни почивка заради рожденни дни и поводи,и от 04.05. смятам пак да я започна и да я изкарам 24 дни без прекъсване.Бях на село последните 2 дни на млякото и не можах да засека точно колко съм свалила,но до преди мляко бяха 4кг и -1.5см от ханша.Доволна съм.

Хрисии, аз приключвам утре 12 дена и смятам да я почна пак на 04.05. за още една 12 дневна фаза. Ще се радвам да я караме заедно и да се подкрепяме през новата врътка.

Ави,да и аз ще се радвам да се подкрепяме.Още се чудя дали 12-ка или 24-ка да направя от 04.05,защото започваме опити за бебе и не ми се иска прекалено много да се изтощавам с диети.

Ще е хубаво да сме заедно! А аз се чудех дали да не направя режима само по един ден, а не по два - от една страна да успея да съм по-стриктна, а от друга - и мен ме изтощава доста , а ми трябват сили.
Като си поставя и по-малки цели, повече успявам. Ти какво ще кажеш? Ако решиш твърдо за 2х6 ... с теб съм, предпочитам да се подкрепям с някой :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в ср, 25 апр 2018, 08:58
Нещо съм се бъгнала аз. Снощи след зеленчуковия ден, в който ядох доволно и режимно, така ми призля... Не знам защо.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в ср, 25 апр 2018, 08:59
Вчера ми беше 3 тия ден и в късният следобед така зверски започна да ми се вие свят и много силно главоболие...такова не съм имала никога. Направих си салата със сирене и разваих режима. По принцип съм много упорита и не се изкушавам, но такова изтощение и да се блъскам в стените не бих си причинила....  Как я карате вие?

И на мен на 8 ия ден ми падна много тонуса, но беше уикенд и просто си легнах.
Но както цяло ме изтощава доста диетата, имам много работа и комбинацията не е оптимална, но няма как да чакам.
Хапваш ли достатъчно и редовно? Пиеш ли вода ? Взимаш ли разтворими витамини и минерали?
За това , че си направила салата ... според мен карай напред. Аз правих всеки ден общо взето прегрешения , но гледам да са малки и да се пробвам на следващия ден без. Така за 12 дена махнах 2.8кг, което за мен си е супер резултат.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в ср, 25 апр 2018, 19:55
Здравейте!Присъединявам се към вас с голямото желание бързо да сваля килограмите,които са ми в повече.Започнах моното на ВЧ  на 21.04,в събота,днес ми е пети ден-първи на зеленчуци.Свалила съм 2.700кг.дотук.Добре ми понася диетата,не изпитвам зверски глад.Искам да извъртя две серии по 12дни,дано😀Успех на всички,не се предавайте!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 25 апр 2018, 21:31
Идвай, идеай, тук вдъхновния чакам, свалили килохрами
Хай, партнер, мълчиш си, ние как сме


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в ср, 25 апр 2018, 21:32
Партнера е зле, отърва положението щото е пред цикъл...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 25 апр 2018, 21:48
споко, бейби, изяж си шоколада с полагаемото за деня, после ще се поправим :hug:
аз го минах, сега се справям по- добре


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 26 апр 2018, 07:29
Днес и утре яйца
Нещо започва да ме обзема отчаянието


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в чт, 26 апр 2018, 09:30
Днес съм 3 ден на Галимира.
Първият ден - кис. мляко - прегреших с една ябълка и малко парче сирене.
Вторият ден - зарзават - прегреших с две шепи крутони от чер хляб.
Тази сутрин съм -1 кг и успях да вляза в таргетните си дънки newsm44
И двата дена имах и доста добра физическа активност.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в чт, 26 апр 2018, 09:36
Добро утро на всички,отчитам се от тази сутрин с още 300гр.надолу,всичко върви по план график😀Втори ден ми е днес на зеленчуци,утре съм на риба.Хубаво настроение на всички,много хъс и минуси!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в чт, 26 апр 2018, 09:40
Аз съм на айрян днес или поне до довечера. Вечер обикновено нещата излизат от моно-то. Като кг не съм свалила много, няма и да казвам колко, че да не откажа някой. Обаче се свих малко на см. Но аз съм стриктна само през деня. Вечер не от глад, ами лакомото око хапва салата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Tianeli в чт, 26 апр 2018, 11:59
Здравейте момичета ! Бях решила миналата седмица да се пробвам с Японското чудо - размислих ! Започвам днес с моно-то на galimira28. Правила съм диетата ма ВЧ , но сега реших да я сменя . Първия път , когато я правих , само за първите 12 дни бях с 8кг надолу . Ще пробвам сега с другата и ще преценя след 10-тия ден как да продължавам . Ако ми действа добре , мисля да я подкарам с 2 дни почивка на всеки 10 дни до получаване на желания резултат . Имам много за сваляне . Почти 20кг . Започвам от 75, дано сваля поне до 60 !!! Успех на вас и на мен 😊😊😊😊😊😊☀


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в пт, 27 апр 2018, 08:14
Добро утро на всички!Изкарах зеленчуковите дни,малко с мъка към вечерта,но удържах фронта да не разваля нещата😀Днес ми е първи рибен ден,смятам да си взема готово филе от акула(много обичам😄),и малко миди.Резултата ми са 6 дни на режима-4кг.Стискайте зъби,повече вода,лятото почти дойде,трябва да сме във форма!Успешен ден на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в пн, 30 апр 2018, 08:26
Добро утро,момичета!Голямо затишие тук,никой не пише😀Аз продължавам моното,днес ми е 10 ден,на плодове съм.Като цяло се чувствам добре,не вия от глад,предполагам стомаха ми се е посвил.Вече свалям много по малко,но съм много амбицирана,после ще направя още една серия от 12 дни.Пишете😉Хубав ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 30 апр 2018, 08:30
Днес - лунна, може от утре  :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 30 апр 2018, 09:35
Не мога да се захвана да я започна аз пак... Много е хубаво да прегрешаваш.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 30 апр 2018, 13:43
След един цикъл на Галимира свалих 1,5 кг.
Веднага започнах още една врътка, но през първия ден падна голямо и безразборно ядене поради ред инцидентни причини. Та, резултатът е само -1 кг.
Надявам се, че ще свали още един до края на диетата.
Всъщност и така ми е добре, защото влизам в таргетните дънки и ги нося вече, но още поне -1 кг ще ми дойде още по-добре.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в вт, 01 май 2018, 09:51
Здравейте! Не съм била активна от доста време... Направих ВЧ веднъж и резултата беше -4кг. Честно да си призная бях доста впечатлена, тък като не очаквах да отслабна с повече от 1кг. Като реша пак да минавам на ВЧ пак ще се включа в темата.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в вт, 01 май 2018, 10:00
Добро утро!Аз продължавам да държа фронта😀Днес ми е 11-ти ден на режима,кантара сутринта показа точно-5кг.от началото🤗Доволна съм,видимо вече ми личи,чувствам се по-лека,хубаво ми е😁Успех на тези,които са на режима!Усмихнат и успешен ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Емили__ в вт, 01 май 2018, 12:51
Привет :blush: Реших и аз да се запиша в темата, въпреки че не спазвам точно монодиетата. Преди 3 години започнах с моното на Ваня Червенкова, но ми се отрази много зле и прекъснах. В последната година заради здравословни проблеми натрупах няколко кг. Пробвах с 90- дневната, но нямаше особен ефект и от 3 седмици си правя мое измислено моно от понеделник до петък, а в събота и неделя си позволявам нещо готвено и дори шоколад. За този период съм свалила 5 кг. и на см. съм се свила доста. Имам още 5 за сваляне, но не бързам. Успех на всички.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Nestle93 в вт, 01 май 2018, 13:52
Здравейте, имам едни 5-7кг, последни, които не мога вечно да сваля  :mrgreen: Метнала съм се на ВЧ, днес 2 картофен. Мисля да заменя някой ден с яйца, обаче как издържате с по 5, на мен ми трябват поне по 3 хранения по 3 яйца  :oops: Работя в ресторант, сама съм на смяна и не виждам как бих издържала с по 5-6 яйца на ден  :thinking:  За протокола  :mrgreen: не ям докато съм там, освен, ако не си нося от вкъщи  :mrgreen:
Иначе за диетата, тегава си е, доста трябва да похапвам за да съм в час и да не ми прималява, но съм се захванала. Успех на всички ни  :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в сб, 05 май 2018, 08:02
Здравейте и от мен!Удължих си моното на ВЧ 14 дни,защото искам да направя почивка 2 дни и исках да са събота и неделя😁Та,за тези 14 дни съм свалила 6.100гр.Доволна съм от този резултат много,от понеделник започвам втори цикъл от 12 дни,надявам се тези 2 свободни дни да не кача много.Еми,това е от мен,ще се включа пак другата седмица.Хубав уикенд!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в пн, 07 май 2018, 18:48
Привет момичета.Загубих се за няколко дни. :)

Нали правих ВЧ 12 дни + 6 дни,обаче на 6те дни я прекъснах посредата,защото не се чувствах добре.Свалих са 4кг и то през 12-те дни,след това не помръднах.Върнах си 1кг за 15-20 дни почивка.
Сега пия хапчета за ИР и ЩЖ,защото са леко завишени.
Исках да ви питам диетата на Галимира кой колко кг е успял да свали с нея и колко пъти по 5 дни сте я  правили?чудя се дали да я пробвам или пак да се хващам на ВЧ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в пн, 07 май 2018, 19:19
Монодиетувам усърдно :) С кленов сироп. Изкарах четири дни дотук ама забравих да се изтегля в началото. Нищо. Ще се изтегля в края. Ще опитам да изкарам десет дни. Правих го миналото лято и беше много успешно ама си е бая зор.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в вт, 08 май 2018, 07:31
Здравейте! Включвам се пак - на първата врътка правих доста прегрешения, но въпреки това махнах 2,8 кг (172, 70.3=>67.5) След две седмично безобразие в храненето вчера бях 69.9 и стартирах нова врътка, само че по един ден.
Днес сутринта вече бях 68.3 и е доста по приятно, че днес съм на друга храна, а не пак картофи.
Целта ми е , този път издънките да са минимални. Факт е , с тази диета отслабвам най - лесно.
Успех на всички и хубав ден !


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в чт, 10 май 2018, 07:10
Добро утро!Да се включа и аз след няколко дни отсъствие😁В понеделник започнах втора врътка на ВЧ,днес ми е втори пилешки ден,чувствам се добре,не ми е гладно.Интересно,забелязвам,като че ли най-много свалям на пилешкото🤔Както и да е,продължавам напред.Хубав ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в чт, 10 май 2018, 09:13
Добро утро!Да се включа и аз след няколко дни отсъствие😁В понеделник започнах втора врътка на ВЧ,днес ми е втори пилешки ден,чувствам се добре,не ми е гладно.Интересно,забелязвам,като че ли най-много свалям на пилешкото🤔Както и да е,продължавам напред.Хубав ден!

Добро утро, колко свали от 1 врътка? Това за 12 или 24 дни?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lucinda78 в чт, 10 май 2018, 14:38
Добро утро!Да се включа и аз след няколко дни отсъствие😁В понеделник започнах втора врътка на ВЧ,днес ми е втори пилешки ден,чувствам се добре,не ми е гладно.Интересно,забелязвам,като че ли най-много свалям на пилешкото🤔Както и да е,продължавам напред.Хубав ден!

Добро утро, колко свали от 1 врътка? Това за 12 или 24 дни?
За 14 дни свалих точно 6.100кг.След това качих 500гр.през двата свободни дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Nissanca в пт, 11 май 2018, 15:21
здравейте дами
искам да пробвам диетата на ВЧ ,но не ям  месо и риба може ли някакси да се заменят с друго или не


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в пт, 11 май 2018, 15:41
здравейте дами
искам да пробвам диетата на ВЧ ,но не ям  месо и риба може ли някакси да се заменят с друго или не

Aми от къде ще си набавите протеина? Освен яйца друго не се сещам...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в нд, 13 май 2018, 08:52
Здравейте, забелязали ли сте задържане на теглото преди Ц ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: mariela761 в нд, 13 май 2018, 13:46
Здравейте как върви при вас? Аз почвам от утре ето тази ми допадна най-много..успех на всички(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/4vpl/36722450_744a6c63)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 13 май 2018, 13:53
Аз продължавам да монодиетствам на кленовия сироп :) Макар че то моето хич не е по тая тема ама надничам насам щото се ръчкахме с някои хора тук и ми е интересно да намина пак. Днес ми е десети ден, ще направя общо 14 и после имам още 14 захранване. След това съм в голяма чуденка какво да правя. Ясно, че няма да се върна към нормалното си хранене щото целия зор ще е напразно. Чудя се дали да пробвам пак моно или да дам шанс на мазния режим комбиниран с фаст. Имам още време да реша.

Всеки случай съм смъкнала, макар че не знам колко щото забравих да се измеря в началото. Ама днес облякох една спортна долница, която не бях обличала месеци и има видима разлика. Доволна съм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: mariela761 в нд, 13 май 2018, 14:16
Аз продължавам да монодиетствам на кленовия сироп :) Макар че то моето хич не е по тая тема ама надничам насам щото се ръчкахме с някои хора тук и ми е интересно да намина пак. Днес ми е десети ден, ще направя общо 14 и после имам още 14 захранване. След това съм в голяма чуденка какво да правя. Ясно, че няма да се върна към нормалното си хранене щото целия зор ще е напразно. Чудя се дали да пробвам пак моно или да дам шанс на мазния режим комбиниран с фаст. Имам още време да реша.

Всеки случай съм смъкнала, макар че не знам колко щото забравих да се измеря в началото. Ама днес облякох една спортна долница, която не бях обличала месеци и има видима разлика. Доволна съм.


Какво представлява това с кленовия сироп? :) и браво за постигнатите резултати


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HighSpeed в нд, 13 май 2018, 14:20
Представлява общо взето тотален глад за определен период от време, трудно е. Основно се прави за прочистване на организма, но аз го правя за слабеене. Правих десет дни миналото лято, сега ще ги направя пълните 14. Има цяла тема в диетичния.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в нд, 13 май 2018, 14:26
На мен ми е 5 ти ден на Салати. За сега стриктно го спазвам  и макар,че ми е подуто заради предстоящ Ц усещам лекота в корема. ЯМ доооста , всеки път когато огладнея. Беше ми терсене на пилето снощи направо не можех да го поглъщам.
Свалих преди това със БВД 7 кг и ми останаха още около 5 които искам по експедитивно да изчезнат :D Притеснява ме на плодовете как ще я свърша.. .. .


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: mariela761 в нд, 13 май 2018, 22:01
Как сте преди Ц... сваляте ли или след като свърши тогава или пък изобщо ;( ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ani4ka 80 в ср, 23 май 2018, 10:45
какъв е този застой... никой нищо не казва .... аз пак идвам


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в ср, 23 май 2018, 18:55
Здравейте! Реших се и аз да пробвам диетата на ВЧ. Почнах с 36ч. фаст, и след това 2 дни картофи- варени и сотирани. До тук съм -2,3 кг. Утре ще съм на печено пиле ( и в други ден). Дано успея да съм стриктна, че имам доста да свалям - към 20 кг.
Като  ми посвърши МЦ ще включа и тренажора.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в ср, 23 май 2018, 23:48
Аз изкарах 10 дни стриктно на млякото тооолкова зле ми стана ,че не е истина. Пия айрян и не засища :D Хапнах салата. Сега започнах втората врътка от утре на пиле , Vasenceto с теб значи вървим заедно.
Млякото ще трябва да му намеря алтернатива не знам. А забравих да кажа,че свалих 3 кг
Искам да сваля още 5-6


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в чт, 24 май 2018, 09:23
Добро утро и честит празник!!! OrchideaBlue, да, ще се радвам да вървим заедно по дни :)
Макар, че мен ме чака още едно завъртане след това, а ти ще си го минала. Тъкмо ще имаме стимул от резултатите. Аз за първите 2 дни и фаста преди тях съм на -3 кг. От 83 на 79,9. Изглежда доста, но е вода, а и аз имам доста да свалям. Дано запазя темпото и мотивацията си!
Да споделя, че допреди 3 години бях 56 кг. без промяна от както се помня. Но стрес покрай смяна на работа, местене в нов дом, безразборно хранене предимно вечер и никакво време за спорт, ме доведоха до тук. 
Днес варя пиле - за момчетата ми ще бъде пиле с ориз, а за мен само пиле. За утре пък ще го опека.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в чт, 24 май 2018, 10:12
Честит празник!
Ще се справиш няма как. Аз бях върл противник на тази диета , но реших да я направя заради многото примери около мен. Истината е ,че трябва много инат понякога си е голям глад особено вечер :D Закачила съм си едни къси дънчици на хладилника на една закачалка , мисля скоро да ги нося :D

Относно пилето , само варено вкусно ли ти е?
Аз взимам пил филе и го режа на филийки и на грил тигана. Може някоя подправка. Мин седмица 1 ния ден ядох и пиле на грил. Цяло пиле не ми стигна ,че правих допълнително пържолки :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в чт, 24 май 2018, 14:28
Ами, най-безвкусно е варено :) Ако ям вкусни неща преяждам... Идеята ми е да ям по режима и по малко, да ми се посвие стомаха. За сега не срещам почти никаква трудност, но подозирам, че с рибата ще видя зор.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: OrchideaBlue в чт, 24 май 2018, 14:32
Ами да ти кажа и аз мислих как ще изкарам на риба. (По принцип обичам) Купих си от рибен магазин котлети готова на скара сьомга. Изкарах без драма даже ми се искаше още 1 ден на риба :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в сб, 26 май 2018, 11:17
Здравейте и от мен!
И аз започнах диетата на Ваня Червенкова. Днес ми е пети ден(зеленчуков). Спазвам я на 99% стриктно. Единствено си слагам млекце в кафето, че така сутрешно ми е такаааа свежичко. Иначе нито сладичко, нито газирано, нито хляб, нито алкохол съм докоснала 😁 Което е истинско постижение за мен.
Отслабнала съм само 0.9 кг :/ Отдавам го на това, че имам само едни 4, макс 5 кг за сваляне и те са най-трудни. А и имам съмнения, че задържам вода, понеже чакам МЦ. Правя и упражнения всеки ден, чувствам се по-лека, дори по-изваяна. Имам чувството, че на см съм отслабнала много и гледам да не съдя много по кг. Бях 50.08, тази сутрин се теглих и съм 49,9. Целта ми е 46. Надявам се да успея!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 26 май 2018, 13:07
Добре дошла! Хубаво е да сме повече ;)
Аз съм също 5ти ден. До тук -3,5 кг. но имам доста да свалям. Мен ме радва това, че контролирам глада и се чувствам по-лека. Основният ми проблем е мотивацията и отказването след някакво разочарование. Опитвам се да се променя :)  Успех на всички в темата, вие сте ми мотивацията.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 26 май 2018, 14:20
Забравих да кажа, че днес закусиха една чушка сурова, а обядът ми беше запечени на тиган тиквички и лук.  Довечера сигурно ще бъде салата 🥗
Гледам да вечерям до към 6. После - вода.
Пишете и вие, да вземам идеи :hugs:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в пн, 28 май 2018, 12:13
Здравейте отново!
Вече ми е седми ден (рибен). Последните дни имах леееки съгрешения. По-миналата вечер имахме двоен повод и си позволих маааалко алкохол и две хапки тортичка. За сметка на това вчера карах цял ден на краставици, удвоих си тренировката, дори отказах на една многооо привлекателна пица. Днес така се надявах на хубав резултат от кантара. Уви, само 0,2 надолу. 49,7. Днес съм на скумрийка на фурна.
Много се надявам до края на диетата да ги сваля на поне 48 кг, че така като гледам не ми върви добре с кг.
И все пак да се похваля, че продължавам, устоявам и дори тренирам упорито. Определено се чувствам много добре, макар и с -1кг. Краят ми е на 0.2.06, когато очаквам и МЦ. Разчитам на двата дни кисело мляко(млякото ми се отразява много добре на организма), а и да спре задържането на вода, таа... дано постигна резултати. Определено се старая!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Незнайна в вт, 29 май 2018, 19:57
Най-накрая я почнах и аз. На втори ден картофи съм и съм свалила 1кг. Не мога да повярвам. А ям само пържени картофи и чипс. Но малки количества, защото изобщо не ми се ядат картофи, а толкова ги обичах преди диетата.
Почнах от 66кг. Ще видим как ще е до края, ако издържа. Винаги съм била около 50, но последната една година много качих. Просто започнах да ям много.
Спрях газирано и пия само вода. Мисля да си направя лимонада. Газирана вода с лимонов сок. Мисля, че е позволен лимона, нали?
Ползвам и вибро колан.
Дано има ефект от цялото това мъчение. :grinning:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в вт, 29 май 2018, 21:58
Най-накрая я почнах и аз. На втори ден картофи съм и съм свалила 1кг. Не мога да повярвам. А ям само пържени картофи и чипс. Но малки количества, защото изобщо не ми се ядат картофи, а толкова ги обичах преди диетата.
Почнах от 66кг. Ще видим как ще е до края, ако издържа. Винаги съм била около 50, но последната една година много качих. Просто започнах да ям много.
Спрях газирано и пия само вода. Мисля да си направя лимонада. Газирана вода с лимонов сок. Мисля, че е позволен лимона, нали?
Ползвам и вибро колан.
Дано има ефект от цялото това мъчение. :grinning:

Това и харесвам на тази диета. Можеш дори пържено да си хапваш, аз не рискувам с пържено, че на мен един бонбон ми личи на другия ден 😁 Но желая успех, диетата е хем разделна, хем вкусна, хем..позволена някак.
Днес ми беше вторият рибен. Чесно казано след вчерашния, днес не исках да погледна риба, но.. издържах и днес. Не мога да повярвам, но достигнах до 49.100. Надявам се утре да видя щастливото 48 😃
Като цяло последните дни се надявам на много добри резултати. Утре ми е девети ден. Доволна съм, смятам да почина ден-два и да повторя за максимален ефект. А и ме очаква абсолвентски, трябва да сме красиви в роклите си 😁 Желая успех на всички. Ще кажа крайният резултат! Започвайте и не му мислете, заслужава си! :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в вт, 29 май 2018, 22:05
И на мен ми беше 2ри рибен ден. И аз изкарах и утре ще пиша какъв е резултатът до тук. Днес обаче бях -5,2 кг. явно диетата работи!
Добре дошла и на Незнайна! Успех, ще се справиш! Да, смятам, че лимонът си е ок, аз също ползвам - лимон, зехтин, сол и подправки.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в вт, 29 май 2018, 22:34
И на мен ми беше 2ри рибен ден. И аз изкарах и утре ще пиша какъв е резултатът до тук. Днес обаче бях -5,2 кг. явно диетата работи!
Добре дошла и на Незнайна! Успех, ще се справиш! Да, смятам, че лимонът си е ок, аз също ползвам - лимон, зехтин, сол и подправки.

Ехааа, това е много добър резултат! Поздравления!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в пт, 01 юни 2018, 09:27
Здравейте! Как сте, момичета? Аз съм днес на кисело мляко - започнах с един айрян и за после пак млекце :)
Хайде, пишете как се справяте. Аз съм учудващо стриктна до сега, не ми е трудно и съм -6,5 кг. за 10те дни.  Смятам в неделя да си направя "зареждащ" ден и в понеделник да започна отново.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в пт, 01 юни 2018, 12:44
Здравейте! Как сте, момичета? Аз съм днес на кисело мляко - започнах с един айрян и за после пак млекце :)
Хайде, пишете как се справяте. Аз съм учудващо стриктна до сега, не ми е трудно и съм -6,5 кг. за 10те дни.  Смятам в неделя да си направя "зареждащ" ден и в понеделник да започна отново.

И аз съм на кисело мляко днес, след свиването на стомаха ми от плодовете, не мисля, че имам проблем да издържа и последните два дни. Аз съм -2,5 кг, наближавам крайната цел. Толкова съм доволна.
Какво смяташ да хапваш през почивката? Аз също искам да я продължа и да си почина един ден. И сега си мисля как ще ям вкусотийки, от друга страна ме е страх да не върна набързо някой кг, заради вдин “свински” ден. И мисля да се огранича с лакомията.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в пт, 01 юни 2018, 13:19
За неделя съм планирала закуска с яйце, филийка, сиренце- без да се тъпча. Обяд - пица и сладолед и вечерята ще е салата. Всичко, което обичам - по малко. Почвам от понеделник пак, като мисля да заменя картофа с варен ориз с подправки, а рибата - с яйца. Ще споделя как върви.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: summerdays в пт, 01 юни 2018, 15:41
За неделя съм планирала закуска с яйце, филийка, сиренце- без да се тъпча. Обяд - пица и сладолед и вечерята ще е салата. Всичко, което обичам - по малко. Почвам от понеделник пак, като мисля да заменя картофа с варен ориз с подправки, а рибата - с яйца. Ще споделя как върви.


Звучи многооо вкусно, почти съм готова да ти открадна цялото меню за неделя 😁
Аз също мисля да хапвам вкусотийки по малко, а за вечерта да си приготвя едно тараторче-вкусно и свежо.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в сб, 02 юни 2018, 18:47
Здравейте,
От утре и аз във вашите редици. Този път ще гледам да съм сериозна, защото имам да слалям окол 20 кг. Имам и две въпросчета- 1. В деня с пиле мога ли да си взема готово например от Фантастико, въпреки че са доста солени? 2. За рибния ден разрешен ли е пържен толстолоб без брашно?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 02 юни 2018, 19:30
Здравей, moonlight_80, и добре дошла! Мисля, че е ок готово печено пиле- и да е по- солено, след това със зеленчуците ще изчистиш задържаната вода. За пържена риба - доста мазна и солена, може да помислиш и за печена, поне на вечеря, но така или иначе важно е двата дни да държиш на един и същ продукт. Аз освен това пия много вода и вечерям до 6. Утре почивам - ще пиша резултата от първите 12 дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в нд, 03 юни 2018, 21:49
Здравейте! Аз пак се завръщам! 😄 Правих ВЧ април месец и бях свалила килца. Сега ще я направя отново, но този път ще комбинирам със спорт. Искам да сваля 3-4кг. В момента съм 59кг. Стартирам от утре (понеделник). Успех!! 😄


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Anyyyone в вт, 05 юни 2018, 00:45
Здравейте и от мен в този късен час. Четох до сега,много се радвам на добрите ви резултати.
Аз и преди време надниквах тук,но не започнах нищо. Сега обаче съм решена,защото след раждането не само,че не свалих,ами качих още някое и друго килце. За начало целта ми ще е 10-12кг.
Имам въпросче-като начинаеща в диетите дали да правя по един ден от всяка храна или по два ще има по-добри резултати? Не съм пазила диети през живота си,винаги съм била 50-51 кг,а си хапвах стабилно. За това се чудя дали по два дни няма да ми е трудничко? Може би по един като начало или да пробвам и ще видя сама кое как ще е. 😃 Утре ще стартирам на кисело мляко и да видим до къде ще я докарам. Стискайте ми палци,защото наистина имам нужда от подкрепа.
Лека вечер! 🤗


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в вт, 05 юни 2018, 09:21
Здравейте!
Ще свърши работа и по един ден, само трябва да си стриктна :)
Аз съм втори ден на картофи, а вчера ядох само на вечеря и то пържени. Както и да е, днес - варени на половинки и ще продължавам със спорта. До тук сигурни - 6 кг. Малко раздвижих с пицата в неделя :) 


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vinagi tvoq в вт, 05 юни 2018, 09:28
Здравейте да се включа и аз в темата от утре започвам с диетата на вч надявам се да успея да издържа.досега не съм се подлагала на диети,но качих някое килце което искам да сваля.надявам се да издържа..ще пиша резултати..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: moonligh 78 в сб, 09 юни 2018, 11:26
Здравейте,
Голямо затишие е тук тези дни. Днес би трябвало да ми е първи ден на риба, но го замених с яйца. Преди малко си спретнах един омлет от 2 яйца без сирене.Към 15 ч. едно варено яйце и за   вечеря пак омлет. Обърках се и пропуснах единя картофен ден, но нищо. За пет дни резултата е – 2 кг., но съм в и МЦ.  Да си призная засега се справям  с леки прегрешения например малко мляко в кафето.
Vasencetto, страхотен резултат! Продължавай в същищ дух :hugs:. И аз започнах от сходни килограми и гоня същата цел, като теб, така че няма отказване.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 09 юни 2018, 13:00
Здравей, moonlight_80! Аз си продължавам - днес ми е вторият ден на зеленчуци. Утре и вдругиден ще съм си на риба, а млякото ще заменя с яйца. Стриктна съм, но се забави темпото - от черешите и киселото мляко бях задържала доста вода. До тук съм -7,3 кг. и доста на сантиметри - по -6 см от ханш и талия. Смятам да мисля подобен режим и занапред, но по неограничена. Поне спрях да ям хляб и сладки неща и тренирам по редовно- голям плюс!
След МЦ ще имаш големи минуси - поне гледам повечето така споделят, пък и при мен е така, така че никакво отказване!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в пн, 11 юни 2018, 08:31
-8 кг. Иухууу! Остават само още 17 - 18 да свалям :) :)
Как сте момичета? Споделяйте как вървят диетите- трябва ми идея как да продължа след останалите ми 5 дни. Тогава приключват 2 * 12 дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: neli_asneli в вт, 12 юни 2018, 16:17


Vasencetto голямо Браво!
Искам да питам салатите овкусяваш ли със сол и зехтин?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в вт, 12 юни 2018, 18:01
Здравей, neli_asneli, благодаря ти! Да, слагам и зехтин и сол - даже доста сол...
Не ми е пречило.  Единственият проблем дето имам е запек, не знам дали е от диетата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sunshine-rainbow-lollipop в чт, 14 юни 2018, 13:01
Здравейте! В какви количества се консумира пилешкото и рибата? Ако пържите или печете, в какво? Олио, мас, зехтин? Благодаря предварително!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в чт, 14 юни 2018, 13:43
Аз лично почти не съм пържила нищо, само едни картофи ядох такива, но нямах избор, освен да седя гладна. Слагам зехтин, без обработка, или олио / масло при печене, задушаване.
Днес ми е предпоследен ден. На яйца съм днес и утре, вместо к. мляко, защото ми действа много зле.
Количество при пиле и риба не съм мерила, но може би ок. 500 грама да ми са се събирали на ден. Две пъстърви сурови са към 600 гр. Пилето го делях с другите вкъщи - татко и три деца ;)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 16 юни 2018, 07:00
Привет, момичета!
Пиша кратък отчет, че приключих диетата на ВЧ.  
-9,7 кг.
- 4 см. гръдна обиколка
- 9 см. талия
- 9 см. ханш
- 5 см от всяко от бедрата
Абсолютно стриктна съм била + спортуване, единствено снощи, вместо с яйца вечерях с диня.  А, и замених к.мляко с яйца на второто повторение, защото нещо не ми понесе.
Продължавам аз с някакъв подобен режим, но не толкова ограничаващ - може би нещо като въглехидратна ротация.
Успех на всички! 🤗


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в сб, 16 юни 2018, 07:09
Васенцето, поздравления! От колко килограма започна ВЧ? Чудя се дали да я пробвам? В момента съм на точковата диета, вече цяла седмица, но нямам кантар за да се премеря.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 16 юни 2018, 07:48
Здравей, Цвети. Започнах от 83 кг. Сега съм 73,3. Имам още да свалям - до преди три години килограмите, които поддържах бяха ок. 56- 57.
Сега най-важното е да не си върна нищо :) и да продължа полека надолу. Имах анемия, за която не знаех. След лечението съм по- жизнена и спортувам.
Какво е точкова диета? :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в сб, 16 юни 2018, 08:23
Васенце, супер резултат. Поздравления за волята!
Ето линк с инфо за точковата диета https://www.zdravoslovno.com/diets/point-diet
Аз също имам нужда да сваля 10на кг, ще прочета пак за ВЧ и ще я почна.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 16 юни 2018, 09:05
Благодаря за линка, Цвети, разгледах я, но много смятане има :)
Общо взето всичко се фокусира върху нисък прием на въглехидрати. И аз смятам да правя същото, само че ще "чиитвам" от време на време, да излъжа организма, че не е на много строг режим и да не зацикля. Успех в диетата!
За мен се оказа не толкова тежка, колкото очаквах!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Аелис в сб, 16 юни 2018, 19:31
Васенцето, супер резултат! На коя врътка свали повече - на първата или на втората?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в сб, 16 юни 2018, 22:18
На първата - около 6 кг, а с втората 4. Но втората ми беше много по-лесна :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пн, 18 юни 2018, 08:13
Привет момичета! След щато изчетох цялата тема, реших да започна и аз монодиета. Никога не съм правила такава, дано устискам. 😂 Но имам спешна нужда да сваля някой кг, за да се вмъкна в дрехите си. А и след като прочетих горния пост на Васенцето се надъхах още повече.
Ден 1ви, картофи. Решила съм да карам ВЧ, но х един ден като за начало.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sunshine-rainbow-lollipop в чт, 21 юни 2018, 20:23
Два рибни дни - вчера скумрия на фурна ( опекох три риби, едната я изяде мъжа ми, и обяви, че започва да яде риба, явно била вкусна), днес пъстърва. Скумрията е по-мазна и вкусна, но и мирише повече.        Да попитам нещо, за дните със кисело мляко, обезмаслено или с по-голям процент масленост? А дали може заквасена сметана?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в пт, 22 юни 2018, 06:46
Здравейте момичета,
от днес и аз започвам монодиетата, че имам много кг и малко време. В края на юли съм кръстница и ми се ще да се покажа в една ефирна и вталена рокличка. :smile:  И така, начало 80 кг (леле, ужас, как успях да ги допусна)! Спорт - колоездене по около 6-7 км всеки ден, включващо баири и горски релефи.
Vasencetto, похвални са твоята воля и дисциплина!
Ден 1 - картофииии. Ще ги направя във фурната, нарязани на тънки кръгчета, поръсени със зехтин, малко сол и пипер. Ще сваря и за салата - само с оцет, олио и малко сол. Утре, ден 2, мисля цели печени във фурната и пак една тава чипс.
Лек ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пт, 22 юни 2018, 07:39
Добро утро момичета,

Аз я карам х един ден, два ми се струват много, и така ми е трудно. Вчера имам и прегрешение вместо риба хапнах за вечеря месо. През деня хапнах две консерви риба тон, но за вечеря не успях да се организирам, а така бях гладна. Днес мисля да изкарам плодовия ден на диня. Могат ли да се смесват плодовете?
Относно киселото мляко, някъде четох, че по добре да е над 2 процента, защото ниско маслините имат нишесте. За сметана, нямам идея дали може да се хапва.
Днес ще търся и кантар, за да се измеря, не очаквам чудеса, но дано съм смъкнала нещичко, поне 1, 2 килограма.
Успех момичета, пишете по често, така ще ни е по лесно да спазваме диетата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в пт, 22 юни 2018, 07:54
Някъде бях чела, че точно 2-рият ден е важен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пт, 22 юни 2018, 08:00
Пробвах х 2 дни, но не издържах. Може би ще направя 2,3 врътки х 1 ден и пак ще пробвам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в пт, 22 юни 2018, 12:20
Ами пак е нещо, по-добре от нищо.:smile:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Just Star в сб, 23 юни 2018, 23:44
Ако имаш намерение да направиш нещо, афиширай го. Значи от близо година обмислям отново да направя диета, но го отлагам във времето. Реших го- от утре започвам с диетата на ВЧ. Миналата година резултатите бяха впечатляващи, трайно задържах кантара под 6-цата. Сега обаче искам да видя отново 4. Мисля да направя две врътки- миналата година правих по една.
Споделям тук. В работата ми се чудят защо ѝ е на една така възрастна жена да изглежда добре- ми...и аз мислех, че тридесетгодишните са стари, ама ей не ма- на прага на петдесетте съм, но не искам да съм като лелките от село.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в чт, 28 юни 2018, 07:35
В деня на пилешкото дали може и пуешко?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 28 юни 2018, 08:53
Може


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в чт, 28 юни 2018, 09:32
Мерси за отговора!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в нд, 01 юли 2018, 07:21
Другата седмица ще започна всичко от начало, но с по-добра организация. Едно, че от тавата с картофи на първия ден нищо не остана за мен, но и на втория ден пилешко вече хем умирах от глад, хем само при мисълта за пиле ми засядаше на гърлото. Решила съм да експериментирам с подправки и начини на приготвяне. Отделно трябва по всяко време да имам нещо сготвено.
Лек ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в пн, 02 юли 2018, 22:58
Здравейте! Аз вече два пъти я почвам диетата на ВЧ и все нещо не ми се получава. От утре обаче съм на линия и ще си я направя цялата. Мотивирала съм се много сега и знам, че нещата ще се получат.
Обаче да попитам дали ще е проблем, ако заменя пилешкото и рибата с яйца, защото стрях да консумирам месо като цяло?
Сега правя упражнения и мисля да пия L-карнитин за по-добри резултати. С една колежка обмисляме да започнем да ходим и на фитнес...дано се получи. :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 03 юли 2018, 00:04
Ел- карнитин има смисъл да пиеш, само ако спортуваш
Можеш да смениш с яйца рибата и пилето, но ще си по- гладна без тях


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в вт, 03 юли 2018, 19:04
Ел- карнитин има смисъл да пиеш, само ако спортуваш
Можеш да смениш с яйца рибата и пилето, но ще си по- гладна без тях
Преди пиех L-карнитин и ходих да бягам. Сега правя упражнения вкъщи.

За днес нещата май не са много добре, тъй като нищо не съм яла през деня, изпила съм само 2 кафета. Купих си картофки сутринта, обаче имах ангажименти и не успях да си ги сготвя тогава. Сега са във фурната, чакам ги да станат, че умирам от глад вече.... Теглих се на кантара, 59кг съм в момента, а целта ми е 56кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в чт, 05 юли 2018, 11:43
Здравейте! :blue_heart: Момичета, как върви диетката при вас? Аз удържах фронта на картофки два дни и днес ми е първи плодов ден. Трябваше да съм на яйца, но днес ми е втори ден от МЦ и ми се иска нещо по-леко и витаминозно да хапвам. Купих си вчера една диня и днес на нея ще карам. Утре може и пъпеш да си взема. :D :D Вдругиден ще се притегля да видя дали ще има минусче, въпреки че малко се съмнявам за 4 дни да съм свалила нещо. :DТитла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пн, 16 юли 2018, 11:43
Здравейте! Искам да пробвам диетата на ВЧ, обаче съм вегетарианка и се чудех дали ще е проблем като изключа месните продукти?
Днес стартирам със зеленчуковия ден. Дано не е проблем, ако разместя малко дните.
Целта ми е да сваля 4-5 кг. Съмнявам се с едно повторение да успея и най-вероятно ще направя почивка няколко дни и ще повторя диетата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в пн, 16 юли 2018, 12:04
Здравейте, момичета! Аз пак започнах ВЧ. Днес ми е ден на риба. До сега съм -13 кг. след 1 месец на режим и спорт. Дано така продължа, че имам още около 12 кг. до предишната си форма. Успех на всички!
Един съвет от мен: дори и да замествате дните, спазвайте правилото за 2 еднакви дни (по ВЧ). Ефикасно е.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: verabel в пн, 16 юли 2018, 16:51
Здравейте,
записвам се и аз тук. Днес начало на диетата на В.Ч. Картофи, сварени два пъти до сега ядох днес. За утре ще са пак сварени или печени. Имам да свалям 10-тина килограма. Правих 90 ДД и с нея свалих десетина килограма. Сега, ако сваля с тази 3-5 кг. ще съм доволна и да ги задържа. От септември мисля да започна втора врътка на 90 ДД.
Успех и хубава вечер!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пн, 16 юли 2018, 23:46
Хич не ми се получи днес да ми е първи ден от диетата....голям срам. Знам, че е банално, но от утре съм сериозна!!! Чудя се дали да започна с картофи или с кисело мляко....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JuicyFruity в нд, 29 юли 2018, 10:07
Здравейте прекрасни!
Първо искам да се извиня, ако се е дискутирало (в което не се и съмнявам), но ми е малко напрегнато и не ми се рови. Та.. на диетата съм от месец април. Резултатите са прекрасни, свалям бавно и сигурно, не я спазвам на 100% съвестно, имам си прегрешения. Проблемът ми обаче е цикъла. През месец май ми дохде на 35-и ден, следващия беше на 27-ми ден. И така до момента, когато отново закъснява и вече е 33 или 34 ден. Причина за притеснения относно бременност нямам. Интерсува ме нормално ли е при спазването на диетата да се случват такива аномалии и на какво се дължат? Предварително благодаря и още веднъж се извинявам, че не се поразрових


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пн, 30 юли 2018, 21:41
Здравейте прекрасни!
Първо искам да се извиня, ако се е дискутирало (в което не се и съмнявам), но ми е малко напрегнато и не ми се рови. Та.. на диетата съм от месец април. Резултатите са прекрасни, свалям бавно и сигурно, не я спазвам на 100% съвестно, имам си прегрешения. Проблемът ми обаче е цикъла. През месец май ми дохде на 35-и ден, следващия беше на 27-ми ден. И така до момента, когато отново закъснява и вече е 33 или 34 ден. Причина за притеснения относно бременност нямам. Интерсува ме нормално ли е при спазването на диетата да се случват такива аномалии и на какво се дължат? Предварително благодаря и още веднъж се извинявам, че не се поразрових
Не казвам, че това, което ще споделя е на 100% вярно, но мисля, че няма за какво да се притесняваш. МЦ се влияе от страшно много фактори, като: стрес, промяна в климатичните условия, надморска височина, напрежение, физическо натоварване, диети, недоспиване и т.н. Лично аз смятам, че е нормално МЦ да е малко нередовен, когато си на диета, тъй като сама по себе си диетата предствлява "стрес" за организма, т.е. калориен дефицит. И все пак, ако много те притеснява най-добре отиди на гинеколог.
Случи ми се веднъж да ми пропусне МЦ като точно тогава имаше някакви ненормални аномалии във времто (единия ден сравнително топло, а на другия ден вали сняг). Ходих на гинеколог и всичко си ми беше наред.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пн, 30 юли 2018, 21:45
Здравейте! Започвам от утре ВЧ. Купих си картоШки днес и мисля да си ги сваря. Сутрин ставам рано и ходя да бягам, че и майка ми покрай мен реши да бяга за здраве. :D :D Видях в темата, че Л-карнитин някои от вас взимат и реших и аз да го пробвам. Не съм пила досега, надявам се да има ефект.....от една аптека си го купих... :D :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lion_queen__ в нд, 16 сеп 2018, 14:26
Аз да поизкарам темата от забвение :satisfied:
По препоръка почнах тази диета, сега съм на 4-ти ден.
Дни 1 и 2: Картофи
Дни 3 и 4: Пиле
Дни 5 и 6: Зеленчуци
Дни 7 и 8: Риба
Дни 9 и 10: Плодове
Дни 11 и 12: Кисело мляко
Дни 13 и 14: По желание

Проблемът при мен с менюто идва от това, че вторият ден става досаден дори и да е с продукти, които страшно харесвам както е в случая. Паралелно правя сутрин и вечер упражнения.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 16 сеп 2018, 14:53
То това му е хубавото на втория ден, че толкова ти е писнало и ядеш по- малко :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в ср, 19 сеп 2018, 11:25
Здравейте момичета.Имам да свалям над 15 килца и съм решила да пробвам с диетата на ВЧ. Не знам как ще ми повлияе но ми писна да се търкалям. Преди една година ме оперираха гинекологично и оттогава съм качила 7 килца, а и стари си имах ....и така стана страшно.А и се оказа че имам Хашимото и свалянето на килца е "мисията невъзможна" .Връщам се да ви дочета и да подредя инфото в главата си за да може да ми се избистри всичко.Решила съм че в неделя стартирам/ чак в неделя защото ми предстои гости в петък и събота/ а и така ще имам време да си измисля менюто.Хубав ден от мен!!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Cutie-pie в чт, 20 сеп 2018, 23:39
Има ли мами отслабнали след раждане с диетата на ВЧ?? Действа ли??


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в нд, 23 сеп 2018, 15:36
Здравейте дами, къде сте ? Аз днес стартирах  със картофките.За сега сварени и със сол и малко - 1ч.л. смачкан чесън и олио.За довечера пържени картофки.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lion_queen__ в нд, 23 сеп 2018, 22:23
Аз вече съм на киселото мляко, приемам го като един вид край на точно тази диета. Може през останалите 4 дни да смъкна още някое кило, но гледайки как се движа се съмнявам. Та, след като Японското чудо само ми раздвижи килограмите за кратко, но след това ги върнах с тази мога да кажа, че от 50 съм на 47. Има още до целта, но е начало.

За самата диета както казах и в предишните си мнения, първия ден е интересно, втория не толкова. Най - приятни ми бяха дните със зеленчуците, защото има някакво разнообразие, не ми тежаха, не се подувах, абе радост. Най - тежко ми беше с рибата, ядох скумрия и копърка и толкова ми тежеше цялата храна, че просто исках да лежа цял ден, почнах и да качвам през тези дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в вт, 25 сеп 2018, 08:19
Привет от мен.Днес и утре на пилешко.Мога да кажа, че дните на картофи минаха доста приятно/може би защото в къщи всички обожаваме картофи/.Всичко приготвяно от мен беше хапвано и от домочадието и те бяха във възторг че има 3 вида картофи/ на фурна, сварени и на пюре само със вода и сол, и сотирани/.Мога да кажа ,че не съм изпитвала глад и учудващо за мен не съм имала проблем със WC-то.Тръгнах от 93,600 кг и за сега съм решила да не се тегля ,за да не се демотивирам, може би първото мерене ще е като направя първата 12-ца. Хайде хубав ден от мен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: neli_asneli в вт, 25 сеп 2018, 10:04
Здравейте!
Много се чудех дали да пиша,за да не изляза несериозна.Нещо напоследък все не се справям.Но днес ден 1 от ВЧ.Е казах го.
Реших набързо че започвам и купих готови картофи с чесън и копър.Ще се опитам по 2 дни да си я карам диетата.Успех на всички и ще споделям независимо как върви.Моите кг са много и са над 100.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в вт, 25 сеп 2018, 10:30
Neli_asneli хайде ще се подкрепяме.И аз като теб тръгвам от незавидните 93 килца при ръст 1,65.Ще ги сразим тези килограми!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bebe2015 в вт, 25 сеп 2018, 21:42
Момичета и аз при вас! Не пишеше никой та си траех. На мое си моно. Утре на кисело мляко. И аз съм 100++...
Успех :gift_heart:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: neli_asneli в ср, 26 сеп 2018, 10:10
Добър ден!
Ден първи режимен,спазих го.
Днес отново на картофки.
Успех и на Вас момичета!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в ср, 26 сеп 2018, 10:28
bebe2015 привет, увеличава се нашата групичка.На мен днес ми е втори ден на пилешко.Снощи много ме боля главата , а пия достатъчно вода /над 3 литра/ и накрая се принудих да пия обезболяващо. Предполагам че организмът ми се чисти от шлаките така, но си беше неприятно / помрънках си малко извинете за което /. Хапвам си колкото ми се яде не гледам грамажи / е не се тъпча / и обмислям зеленчуците за утре как да ги приготвя.Хубав ден от мен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bebe2015 в ср, 26 сеп 2018, 15:56
Как сте момичета?
Днес ми е трети ден и вече е по-лесно. Трети ден на мляко. Вече с нетърпение чакам утре. Ще съм на ябълки.
Никол, аз също ще се тегля след първата 12-ца.
Пишете...когато споделяме е по-лесно. :heart:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в чт, 27 сеп 2018, 07:35
Привет момичета!!!Днес ден 5-ти и първи на зеленчуци - за закуските/когато огладнея/съм си приготвила обелена краставичка и печени чушчици. За обяд яхнийка опразни зарзавата от хладилника - лук, печен пипер, прясно зеленце и  моркови - всичко това запържено с малко олио и малко солчица. Снощи домочадието яде от нея и казаха че е върхът, а дали е така аз днес ще проверя.Много минуси от мен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в пт, 28 сеп 2018, 07:58
Къде сте момичета? Аз днес съм пак на зеленчуци. След два дни на месо имах лек проблем с WC - то, но вчерашните зеленчуци ми разтикаха чревцата и днес съм ок.Започна да ми хлопа сутиена!!!/ не че няма какво да се сваля и там де/ и обувките???Хайде много минуси от мен!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bebe2015 в пт, 28 сеп 2018, 09:31
Здравей Никол, аз съм тук. Днес ще съм на зеленчуци. Студено ми е нещо. Вчера бях на плодове. В този сезон са вкусни, но и много сладки. Късно следобяд ми премаля от многото сладко и хапнах хапки солена храна. Мина ми. Днес на салати, утре също.
Това, че съм хапнала някакви хапчици не ме отказва. Продължавам напред по схемата, която съм си начертала. Иначе се познавам. Ако все почвам отначало рано или късно се отказвам.
Успех Никол! Ще сме заедно в битката. :hibiscus:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в пт, 28 сеп 2018, 13:09
Аз да попитам - може ли в плодовия ден да си изпека ябълки или тиква като ИЗПОЛЗВАМ СТЕВИЯ или ПОДСЛАДИТЕЛ?Че ябълките ми не са от най-сладките и ще станат гадни без тях.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nikol_75 в пн, 01 окт 2018, 15:58
Привет момичета.Аз бях до тук с моното.В събота след първи рибен ден направих бъбречна криза заради многото поемана вода .... и дотук.Иначе за 6 дни кантара отчете -1,200кг.Но здравето е по-важно!.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Stiliqna Kehayova 609025 в ср, 24 окт 2018, 21:16
Здравейте на всички аз си харесах тази монодиета... Ако някой я е спазва може ли мнения и отзиви Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. Благодаря предварително
🍀


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в чт, 25 окт 2018, 10:28
Привет момичета.Аз бях до тук с моното.В събота след първи рибен ден направих бъбречна криза заради многото поемана вода .... и дотук.Иначе за 6 дни кантара отчете -1,200кг.Но здравето е по-важно!.

Две седмици след като бях на режима на Атанас Узунов, се сдобих с болки в корема,коремни газове, световъртеж, запек и прималяване. Свалих 2кг, но наистина здравето е по-важно. Чудя се как я спазват с месеци и отслабват, най-важното е че нямат странични ефекти!?  newsm78


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Ала-Бала в чт, 25 окт 2018, 10:36
Горе написаната "диета" за мене супер рестриктивна...5 яйца мога да изям само на закуска, не виждам как ще изкарам цял ден само с тях.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 25 окт 2018, 11:45
АУ не е монодиета


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Stiliqna Kehayova 609025 в пт, 26 окт 2018, 04:06
малко си е хард... Но при мен или ям или не..😂😂. Иначе няма слабеене... Средно положение нямам аз...😂😂😂 Та се чудих дали някой я е спазвал
🍀 Успех на всички


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пт, 26 окт 2018, 06:57
Стилияна кажи каква диета спазваш?
Вече се лутам от режим на режим, и аз вече не знам как да отслабна.
Направо по грешка споделих за АУ, изключих че не е моно, но се чувствах много зле при спазването и, много се чудя как досега никой.не се е оплакал, а.само я възхваляват. Но както и да е да не разводнявам темата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в пт, 26 окт 2018, 07:19
То всеки може да измисли подобна диета, въпросът е дали е изпълнима.
Още не съм се настроила за моното, но се надявам съвсем скоро да ми дойде вдъхновение. Веднъж я правих и много добре ми подейства. Това, което ми харесва е разнообразието в начина на готвене. Рибните дни са тежки, но не и невъзможни. Включвам риба в консерва, пушена и на скара. Въпросът е да си добре подготвен.
И при мен най-трудно е дозирането. На принципа без едно мога, само с едно не мога.
Лек ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в пт, 26 окт 2018, 09:05
Скрит текст:
Стилияна кажи каква диета спазваш?
Вече се лутам от режим на режим, и аз вече не знам как да отслабна.
Направо по грешка споделих за АУ, изключих че не е моно, но се чувствах много зле при спазването и, много се чудя как досега никой.не се е оплакал, а.само я възхваляват. Но както и да е да не разводнявам темата.
Не се оплакват, защото имат търпението да премине "въглехидратния грип", който теб те е отказал.
Да, АУ е доста рестриктивен, но има по-леки варианти.
Възхваляват я, защото този начин на хранене е здравословен, полезен, води до добро здраве и добра визия.
Но си трябва четене, и четене, и четене......за да знае човек какво прави.
Иначе, без четене и разбиране на всяка една "диета", просто гладуваш и слабееш.Лесно е. 
Сори за вметката и спама.   :smile:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в пт, 26 окт 2018, 09:46


Две седмици след като бях на режима на Атанас Узунов, се сдобих с болки в корема,коремни газове, световъртеж, запек и прималяване. Свалих 2кг, но наистина здравето е по-важно. Чудя се как я спазват с месеци и отслабват, най-важното е че нямат странични ефекти!?  newsm78

Може би не си спазвала режима правилно (и не е на АУ, съществува от много години, и има много различни имена). Пи ли достатъчно вода? Някоя комбинация от храни също може да не ти е понесла. Някои зеленчуци подуват, и то не всеки. Индивидуалния толеранс е различен. Прималяването не е страшно. Минава, слад като стабилизираш кръвната захар, което е по-важно от няколко килограма.  :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пт, 26 окт 2018, 09:50
Явно нещо не съм правила като хората, първите дни бях ок, на втората седмица почна да ми прималява и тн.
Както и да е грешката е в моя телевизор.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в пт, 26 окт 2018, 10:01
Явно нещо не съм правила като хората, първите дни бях ок, на втората седмица почна да ми прималява и тн.
Както и да е грешката е в моя телевизор.

Не, нямаш грешка, т.е. това което ти се е случило си има обяснение. :peace:
Има "кето грип", който преминава. После ти просветва. Зависи и как си се хранила преди това, разбира се.
Ето списък на симптомите, на аглийски е, но е лесно, мисля:
https://hvmn.com/blog/ketosis/whats-keto-flu-and-how-do-you-cure-it


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: zveti81 в пт, 26 окт 2018, 10:11
Изчетох статията, ако се бях информирала навреме, може би нямаше да се стресна толкова и да прекъсна.
Имах почти всички симптоми, които са описани.  :peace:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Буря в пт, 26 окт 2018, 13:37
Здравейте,
Аз да си попитам пак- как успявате да задържите кг, след приключване на диетата? Аз с нея свалих пролетта няколкото кг, които исках, но след това ги върнах, че и отгоре.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Stiliqna Kehayova 609025 в пн, 29 окт 2018, 23:53
Стилияна кажи каква диета спазваш?
Вече се лутам от режим на режим, и аз вече не знам как да отслабна.
Направо по грешка споделих за АУ, изключих че не е моно, но се чувствах много зле при спазването и, много се чудя как досега никой.не се е оплакал, а.само я възхваляват. Но както и да е да не разводнявам темата.
  Здравей и аз много се лутах и така си минаха няколко месеца в лутане... Без въглехидратна.. Пробвах но това само с месо и салати не е за мен.. Аз не съм такава любителка на месото... Реших за тази на Ваня Червенкова но още от началото всеки път като я почвах нещо не ми се полупваше и реших че аз ще съм крайна... Много четох за тази зелева супа... И реших да я пазя нея.. Но с леки от мен промени.. Първо да ти кажа че аз никога не съм била дебела или пълна винаги съм била 45кг 159 височина.... Но преди година ще стане на 1.12.2017г. Имах щастието да стана майка... И изкарах доста тежка бременност поне за мен... Почти не ставах от леглото... И качих 40кг... За мен беше яд... Това тяло което имах и имам ми се отрази много зле... И все още мога да кажа че съм в това състояние малко или много... Та на диетата моето решение е да ям зелева супа... И само плодове... И много спорт... Поне така мисля да карам месец... Ще се опитам... Де... Ще видим... Тогава мога да кажа вече дали е имало ефект... Но аз съм краен човек... Или ям всичко... Или се ограничавам от всичко... Мисля да убивам глада с чайове... Прочети в Интернет пише за чайове които малко или много потискат гладът... Като чай от репей и т. Н.... Това ще е моята евентуална диета... Сега съм 68кг...ще пиша след 1 месец да кажа колко съм... След това мисля на разделно хранене... Аз лично имам 1 месец да сваля някое друго кило... Но ако нямаш точно определен период... Ти препоръчвам разделно хранене.... По принцип всички казват че и за самото тяло е най добре да се свалят бавно излишното килограмите. Успех... Но лично за мен намери си твоята диета.... Всеки сам си усеща тялото кое е най добре и кое ще му действа... Но и с диета включи и упражнения каквото й диета да намериш за себе си.... Найстина включи и управления ще има 1000 пъти по добър ефект и за тялото и външно.
🍀😊 Късмет


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dilyani в ср, 14 ное 2018, 06:52
Здравейте, аз съм спазвала диетата на гламира и има ефект. За 10 дни свалих 3/4 килограма. Деня с 5 яйца замених с плодове и белтъци, защото мразя жълтъците! 😊😋😘


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: magityy_k в пн, 10 дек 2018, 11:38
Здравейте, искам да сваля 3-4 кг., които си ги усещам и ме дразнят. Започвах на два пъти Червенкова, обаче на пилето я прекъсвах.
Мисля от днес да пробвам на Галимира. Надявам се да има резултат, не съм я правила до сега.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bebe2015 в нд, 06 яну 2019, 09:04
За много години! Някой в темата и на диета?
Аз отново съм тук.
Успех, ако има диетуващи.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в чт, 10 яну 2019, 21:01
Здравейте и за много години! Аз съм първи ден на картофи от диетата на ВЧ. Мисля да я направя два пъти, но с кратка почивка от няколко дни. Покрай празниците напълнях (сефте :D) и сега имам да свалям не 5, а 8кг...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в нд, 13 яну 2019, 23:07
Айде и аз в темата :=)

Аз съм на монодиетата популизирана от Ваня Ч.
Днес ми е 10ти ден. От утре са млеката. Мислех, че няма да издържа на плодове(почвала съм диетата и преди, но на плодовете винаги провал), но всичко върви по план.
Имам да свалям около 10килограма.Нямам срок. Просто ми е цел. След бременността качих 17 кг, та още ги боря, година след раждането. Реално спазвам някакви ограничения след като спрях да кърмя.
Та днес изкарах на плодовете. Пих доста фрешове от портокали и грейпфрут. Няколко банана. Финал 1200 калории.
Ходя редовно на фитнес. От старта на диетата(1ва врътка) до днес съм - 4,5кг. Доволна съм :=)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 13 яну 2019, 23:10
Браво на теб 🌺
Пиши и накрая колко си свалила :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в нд, 13 яну 2019, 23:13
Ще се похваля :sunglasses:
Много се радвам, че има такава тема. Търсила съм я и преди и нищо не открих.

Ще следя с интерес. Мерси за темата. :hibiscus:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 14 яну 2019, 10:48
Айде и аз в темата :=)

Аз съм на монодиетата популизирана от Ваня Ч.
Днес ми е 10ти ден. От утре са млеката. Мислех, че няма да издържа на плодове(почвала съм диетата и преди, но на плодовете винаги провал), но всичко върви по план.
Имам да свалям около 10килограма.Нямам срок. Просто ми е цел. След бременността качих 17 кг, та още ги боря, година след раждането. Реално спазвам някакви ограничения след като спрях да кърмя.
Та днес изкарах на плодовете. Пих доста фрешове от портокали и грейпфрут. Няколко банана. Финал 1200 калории.
Ходя редовно на фитнес. От старта на диетата(1ва врътка) до днес съм - 4,5кг. Доволна съм :=)

В монодиетата на ВЧ банани и грозде не се ядат. Много са калорични.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в пн, 14 яну 2019, 11:01
Здравейте и за много години! Аз съм първи ден на картофи от диетата на ВЧ. Мисля да я направя два пъти, но с кратка почивка от няколко дни. Покрай празниците напълнях (сефте :D) и сега имам да свалям не 5, а 8кг...
Здравейте! Надявам се приемате нови във темата. Аз от днес започвам диетата на ВЧ. 167 см. - 70 кг. Целта ми е да сваля поне 5 - 6 кг., които качих по празниците (и не само). Дали има някой, който я започва понеделнишки от днес?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пн, 14 яну 2019, 12:30
Айде и аз в темата :=)

Аз съм на монодиетата популизирана от Ваня Ч.
Днес ми е 10ти ден. От утре са млеката. Мислех, че няма да издържа на плодове(почвала съм диетата и преди, но на плодовете винаги провал), но всичко върви по план.
Имам да свалям около 10килограма.Нямам срок. Просто ми е цел. След бременността качих 17 кг, та още ги боря, година след раждането. Реално спазвам някакви ограничения след като спрях да кърмя.
Та днес изкарах на плодовете. Пих доста фрешове от портокали и грейпфрут. Няколко банана. Финал 1200 калории.
Ходя редовно на фитнес. От старта на диетата(1ва врътка) до днес съм - 4,5кг. Доволна съм :=)

В монодиетата на ВЧ банани и грозде не се ядат. Много са калорични.

Може.
Аз обаче ям. Както се вижда калорийният прием е достатъчно нисък. Също се вижда, че резултати има.
През всичките дни не минавам 1300 калории дневно. Тренирам.
Не закусвам.Тя Ваня Ч стартира деня и с аспирин, аз и това не правя,всеки ден от диетата денят ми започва с прясно изден сок от лимони с леко топла вода, после кафе. Бананите ям до 17ч.След това минавам на вечеря около 18.30ч,а менюто приключва с фреш от грейпфрут.Придържам се към режима максимално в проценти на 90%.Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: РуСа-Мамма в пн, 14 яну 2019, 13:18
По диетата на ВЧ ден картофи може ли картофена салата с олио, оцет и лук?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 14 яну 2019, 13:23
без лук


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 14 яну 2019, 13:29
И олиото замени със зехтин.
Не знам защо, но така съм чела. Можело и подправки да се слага Аз съм слагала шарена сол.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пн, 14 яну 2019, 13:29
По диетата на ВЧ ден картофи може ли картофена салата с олио, оцет и лук?

Замени олиото със зехтин. Когато се овкусяват салати е препоръчително да се използва зехтин, а не олио. Сол на вкус, оцет са ок.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: julito123 в пн, 14 яну 2019, 15:17
Здравейте!
Аз започвам от днес с монодиета. 86 кг съм и искам поне 10. Идеята ми е дали диетата на Димков или на ВЧ да използвам, все още съм в размисъл. Иначе днес на картофи е ок. Моля, ако някой има мнение измежду двете диети да сподели.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Just Star в пн, 14 яну 2019, 20:22
От три дни съм на диетата на ВЧ. Колкото не харесвам Ваня, толкова съм доволна от нейната диета. Мисля, че това е моят начин да влизам във форма. Не знам за кой път я правя- винаги досега само по 12 дни. Всеки път постигам желания резултат. Надявам се, че и сега ще е така.
Вече наближавам 50- не искам да смятам всеки ден калориите си, не искам да се лишавам от студена бира или червено вино, обичам вкусна храна, затова така си карам напоследък, откакто открих тази диета. Наслаждавам се на всеки миг, а един два пъти в годината подарявам на тялото си почивка с монодиета. Нямам претенциите да е здравословна- на мен ми понася добре, съвместявам я с много кардио и минава бързо.
Успех на гладуващите за пръв път. Рецептата е втория ден да чакате следващата храна- поне при мен така е лесно:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 14 яну 2019, 21:09
Ах, как ме радваш :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в вт, 15 яну 2019, 08:46
Добро утро! И аз от днес на монодиетата на Ваня Червенкова за първи път.Сега се мъча с горчивото кафе и чакам картофите! :35: :35: :35: Дано да е моята диета и да смъкна килограми.Нямам конкретна цел.Едни поне 20 кг са ми излишни за момента.Обещавам да съм стриктна
Успех на всички диетични!
Хубав ден
 :love:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: julito123 в вт, 15 яну 2019, 15:16
Здравейте! Вчера изкарах на картофки, вечерта ми прималяваше и направо си легнах. Днес с млякото сякаш ми е по-лесно. Дано успея да издържа. Хубав ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: julito123 в вт, 15 яну 2019, 15:23
Забравих да добавя, че избрах диета на Петър Димков. На ВЧ съм я започвала два пъти и на 5 ден се отказвам, въпреки че имаше ефек😀


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в ср, 16 яну 2019, 11:35
Здравейте отново!
И аз от утре започвам диетата на ВЧ. Правих я миналата година за около 40 дни и свалих 14 кг.
От тях съм запазила - 11кг. до днес, но имам още около 12 да сваля :)
Успех на всички и на себе си пожелавам ;)
Ще пиша като минат ден - два.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Аелис в ср, 16 яну 2019, 12:27
Vasencetto, как запази килограмите? Аз 2 пъти стигнах желаното тегло, но не успявам да го запазя...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в ср, 16 яну 2019, 13:43
Такааа.Да се похваля и отчета. 12 дни на диетата на В. Ч - 4,900кг. Доволна съм. Както споделих след раждането имам излишни около 11 кг. Резултът от диета ме зарадва и мотивира.
Имах прегрешения извън режимната храна. За 12 дни съгреши с общо (200 гр сирене, 3 яйца, 3 сухара и 2 пъти кафе с мляко, за всички дни). Като цяло дните ми минеха много бързо. Не съм изпитвала зверски глад. В дните на плодове ми беше най-тежко. С картофи най-засищато. Със салати най-приятно. С кисело мляко най-без вкусно :=)
Тренирам по принцип. Сили за много тежки тренировки нямах. Оставих тежестите и разтоварвах в залата с кардио, музика и коремни преси.
Ами това е от мен. Днес разтоварвам. Два дни почивка(само на месо и салати).
Доволна съм, защото резултата от диета идва много бързо. Мотивиращо е.
От тук насетне след другите 12 дни се стремя към промяна на хранителните навици и поддържане на теглото, дано достигна желаните килограми.
Важно е след края на диетата да не се на хвърляме на храната! И да не се връщаме към вредните хранителни навици и храни.
Желая на всички успех :=)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delafonso в ср, 16 яну 2019, 17:03
Такааа.Да се похваля и отчета. 12 дни на диетата на В. Ч - 4,900кг. Доволна съм. Както споделих след раждането имам излишни около 11 кг. Резултът от диета ме зарадва и мотивира.
Имах прегрешения извън режимната храна. За 12 дни съгреши с общо (200 гр сирене, 3 яйца, 3 сухара и 2 пъти кафе с мляко, за всички дни). Като цяло дните ми минеха много бързо. Не съм изпитвала зверски глад. В дните на плодове ми беше най-тежко. С картофи най-засищато. Със салати най-приятно. С кисело мляко най-без вкусно :=)
Тренирам по принцип. Сили за много тежки тренировки нямах. Оставих тежестите и разтоварвах в залата с кардио, музика и коремни преси.
Ами това е от мен. Днес разтоварвам. Два дни почивка(само на месо и салати).
Доволна съм, защото резултата от диета идва много бързо. Мотивиращо е.
От тук насетне след другите 12 дни се стремя към промяна на хранителните навици и поддържане на теглото, дано достигна желаните килограми.
Важно е след края на диетата да не се на хвърляме на храната! И да не се връщаме към вредните хранителни навици и храни.
Желая на всички успех :=)


Привет на всички и много минуси Ви желая. Аз днес съм на първи ден плодове, първа врътка. Не съм се качвала изобщо на кантара, че след празниците ме беше стлах да погледна цифрите и започнах диетата без да знам колок килца съм качиал, но пък имам качени 5 см. на талията :( и знам как иска да изглежда и крайнтата цел на килограмите.
Be_Special сега разбирам защо нямам сили за кангото. Тренирам от година и половина. От лятото започнах само веднъж тренировка на седмица, но от нова годни 3 пъти в седмицата канто. Вчера за първи път нямах сили и няколко пъти спрях тренировката, което не ми се беше случнало и нямах много много сили ... дори леко се притесних,,, но явно нямаме много енергия с тази диета :thinking:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в ср, 16 яну 2019, 17:51
Delafonso, кангото е интензивна тренировка и е съвсем нормално да нямаш енергия, която главно идва от въглехидратите, а в диетата са сведени до минимум,макар въглехидрати да има и в зеленчуците и в плодовете. Тренирай, когато има повече хапване, ако можеш де, в дните с картофите, в дните на месо.
Аз искам просто да се движа. Затова залагам на кардио и лека до умерена тренировка с моето си тегло, за да не свалям много и от мускул.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в пт, 18 яну 2019, 11:51
Здравейте,
Днес ми е 5 ден (зеленчуков) от диетата на ВЧ. До сега съм свалила 1 кг. Доста разочароващо. Диетата я правя за 3-ти път. Горе-долу веднъж в годината. Досега съм имала по-добри резултати по това време. Дали вече не ми действа?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пт, 18 яну 2019, 12:52
Staind, колко килограми имаш да сваляш?
Аз се от днес започвам нови 12 дни :=)
Обядът
(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Pu0l/u5a26.jpg)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в пт, 18 яну 2019, 14:47
Be_Special, 70 кг. бях, след 4 дни съм 69 кг. Бих искала и 10 кг. да сваля...... ама надали! По-реалистично бих искала 5-6 кг. да смъкна. Преди като я правех (само по 12 дни) свалях 5-5.5 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пт, 18 яну 2019, 15:23
Разбирам. Питах, защото аз лично смятам, че когато има да се свалят 10-15кг се сваля по-бързо, отколкото когато ни делят само 5кг от желаното тегло.
Изкарай докрай диетата, макар че 1кг наистина е леко обезкуражаващ резултат, а ако и след края не си доволна, може би е редно да опиташ друг режим.
Пп:правила съм диетата и преди и килограмите тръгнаха рязко надолу след дните с риба. Уви не изкарах, диетата, тогава до самия край. Тогава имах да свалям около 6кг!
Късмет.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в пт, 18 яну 2019, 15:57

Be_Special, благодаря. Да, ще изкарам 12 дни със сигурност. За другите 12 - ще преценя.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: R.b92 в сб, 19 яну 2019, 11:15
Здравейте! На втора врътка съм ден 5 зеленчуци. От първата врътка свалих 4 кг, но от втората нито грам. Обезкуражих се...Пред МЦ  съм. Тръгнах от 69 сега съм 65. Имам да свалям поне още 6-7 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в сб, 19 яну 2019, 11:24
Около МЦ обичайно се задържа вода и може да има застой в килограмите. Апетитът се увеличава.
Вероятно това е причината, кантарът да не мърда.
Не се обезкуражавай :=)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: R.b92 в сб, 19 яну 2019, 11:35
Около МЦ обичайно се задържа вода и може да има застой в килограмите. Апетитът се увеличава.
Вероятно това е причината, кантарът да не мърда.
Не се обезкуражавай :=)
Благодаря ти. Нама да се отказвам. Ще изкарам и втората до край и ако няма ефект ще сменя чак тогава режима. Пък може и след МЦ да имам минус. Ще се отчета след това :) Аз и не направих почивка между двете 12ки.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Eni21 в вт, 22 яну 2019, 19:45
Здравейте и от мен :) днес ми е втори ден на картофи от диетата на ВЧ. Вчера сутринта се теглих и мисля към средата на режима да се претегля отново. Засега се чувствам добре. За всеки свален кг ще съм много доволна :) имам да свалям 10-12кг... :(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Just Star в вт, 22 яну 2019, 19:53
Днес приключва единадесетия ми ден. Качих се на кантара само веднъж- след рибните дни. Много се разочаровах от резултата и бях на път да се откажа. Е, аз съм упорито говедо и продължих. В края ще се претегля и измеря. Хубавото е, че се чувствам лека и прибрана, а роклите ми падат свободно.
Преди няколко години правих житната диета- след нея всяка ми е приказка.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в вт, 22 яну 2019, 20:06
Здравейте! :yum: Предния път не ми се получи диетата и затова пак я започнах отначало. Спазвам тази на ВЧ, с малки промени понеже не ям месо. Първите два дни си бях на картофки. Днес ми е трети ден и съм на кисело мляко.
Първия ден се измерих на кантара и бях 60кг, а днес съм 59кг. Целта ми като цяло е 52кг. От понеделник започвам отново да ходя на фитнес. Ще пиша как се развиват нещата при мен след 1-2 дни. Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Just Star в вт, 22 яну 2019, 20:11
Не съм спирала тренировките по време на диетата. Намирам за полезно съчетаването на диета със спорт.
Дори килограмите не са ми самоцел- сантиметърът има последната дума.
Нали знаете- 52 кг сланина са много повече от 60 кг мускул:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в вт, 22 яну 2019, 20:13
Не съм спирала тренировките по време на диетата. Намирам за полезно съчетаването на диета със спорт.
Дори килограмите не са ми самоцел- сантиметърът има последната дума.
Нали знаете- 52 кг сланина са много повече от 60 кг мускул:)

Така е, напълно съм съгласна с теб! На фитнес от месец не съм ходила, но сега пак си ставам редовна.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в вт, 22 яну 2019, 20:23
Не съм спирала тренировките по време на диетата. Намирам за полезно съчетаването на диета със спорт.
Дори килограмите не са ми самоцел- сантиметърът има последната дума.
Нали знаете- 52 кг сланина са много повече от 60 кг мускул:)
И аз съм съгласна с теб.
Важно е, не само да се мерим на кантара всяка сутрин, но и да се засекат мерките със сантиметър.
Ето аз сега например съм на 2рата врътка от диетата. Пред МЦ съм и в момента, както винаги задържам вода. Спазвам диетата. 4ти ден. Само - 400 гр съм надолу. Сантиметърът обаче отчита промяна. В огледалото също я виждам. Чувствам се чудесно, така че макар сега да не съм свалила- си продължавам :=)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в сб, 26 яну 2019, 13:05
Здравейте отново. Днес приключих първата врътка от диетата на ВЧ. Резултатът е - 3.5 кг. Като съм имала и прегрешения - за цялото време 4-5 шок. бонбона. Също така в дните на кисело мляко не можах да издържа и ядох и кашкавал. Очаквано през тези дни не свалих нищо. Иначе се чувствам много добре - лека, прибрана, също мисля, че ми се отрази добре и на кожата, като че ли "светна". Мисля да изкарам и втората врътка.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в нд, 27 яну 2019, 11:59
:plus1:Здравейте, момичета... Приемате ли новаци в темата :smile:?.. Радвам се, че ви открих и че ви има и ще ми е много приятно да си споделяме и да се подкрепяме..
От 01.01. започнах плодолечението на Л. Ковачева - стартирах от 81,200 кг (правя го за втори път, миналата година - 38 дни), но нещо този път не ми понесе и "удържах" само 15 дни (6, 500 кг свалени). Прецаках си и стомаха нещо, получих зверски болки в един от дните и гопрекъснах режима. Така и така имах нужда от постепенно захранване, та моя позната, която правила режима на ВЧ, ме посъветва да се пробвам с него. Послушах я и наистина това е моят режим. От 16.01. съм на него, 168 см височина, стартирах от 75, 100 кг (тегля се сутрин, след wc и без дрехи на електронен кантар),  а днес ми е 12-ти ден от първата врътка на кисело мляко - 72,500 кг. Ноо.. имах прегрешенияна 6-ти ден, от което качих доста вода, която си "замина" в следващия ден и половина, но ми обърка плановете.. Но така или иначе няма отказване - от утре започвам втора врътка и продължавам напред.. Решила съм да направя 2 х 24 дни, а след това задължително ще има промяна в начина на хранене, за да се задържат свалените килограми.. Не спортувам, защото работата ми е свързана с доста движение и определено изразходвам достатъчно енергия..
Успех от мен на всички и много минусчета :relaxed::thumbsup:!!!...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в нд, 27 яну 2019, 12:21
Здравейте,първа врътка на диетата на ВЧ завършена.Киселото мляко нещо не ми понесе.Започнах от 75,3 и  след млякото обаче съм 74.Аз и преди съм имала едно наум за млечните,ама пусто като ги обичам.Ще пробвам само 10 дена без киселото мляко сега.От днес пак на картофи. :chef: :chef: :chef:
иначе от сантиметрите съм доволна
Талия -2
Ханш-3,5
По -2 см от всяко бедро
И -5 см от най-широката част на корема :blush:
Надявам се на по-голям успех с втората врътка!!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в пн, 28 яну 2019, 20:09
Здравейте..
Днес започнах втората врътка от първите 24 дни. Вчера и на мен млякото нещо не ми понесе и реших да го заменя с яйца, но стана още по-зле.. и прегреших :sad:.. В резултат на което днес + 2 кг отгоре!!! Ужасна съм просто, нещо излязох извън контрол.. Пих чай Сена, хапче за изхвърляне на течности и много вода през деня с лимон. Продължих днес първи ден на варени картофи, утре менюто ми ще е същото или печени на фурна и така до края. Но се чудя зеленчуковите дни дали да не ги заменя с плодови, от зеленчуците предния път също бях на + и задържана вода. Ще видим, само да стигна до там... Иначе лесно се издържа, дори включих леки упражнения за ханш, корем и ръце днес..
Успех от мен, пишете да си споделяме..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в пн, 28 яну 2019, 22:22
При мен само на млякото се получи.Пилешкото ми беше супер гадно,но иначе само от млякото върнах килограм и 100.Така че ,сега ще направя само 10 дни после с 1 ден почивка и още 5 (по 1 ден).След това ми се налага да пътувам няколко дни и няма да мога да спазвам диета.И след това евентуално още 5.Иска ми се до лятото да смъкна до 65 кг. поне.
Утре отново на пиле,но след това са зеленчуците,а там разнообразието ме спасява.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Eni21 в вт, 29 яну 2019, 14:30
Минавам да се отчета и аз :) днес ми е първи ден на плодове от първата врътка на ВЧ- стартирах 76.8кг, сега съм 72.4 :) добре ми понася диетата и мисля да направя и втора врътка. Ще видя какъв ще е резултатът и може би ще повторя след това. Целта ми е 63-64кг, колкото и трудно постижимо да звучи :(
И един въпрос - мога ли на плодовия ден да си сваря тиква /без захар или други подсладители/?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в вт, 29 яну 2019, 15:39
Минавам да се отчета и аз :) днес ми е първи ден на плодове от първата врътка на ВЧ- стартирах 76.8кг, сега съм 72.4 :) добре ми понася диетата и мисля да направя и втора врътка. Ще видя какъв ще е резултатът и може би ще повторя след това. Целта ми е 63-64кг, колкото и трудно постижимо да звучи :(
И един въпрос - мога ли на плодовия ден да си сваря тиква /без захар или други подсладители/?

Eni21, страхотен резултат - поздравления :smiley::plus1:!!!.. Може да хапнеш тиква съвсем спокойно, тя е към плодовете.. Аз когато бях на плодолечението също я използвах, и на предната врътка на ВЧ в плодовия ден също използвах тиква (важното е, да няма добавена захар)..
На мен ми е втори ден днес на картофи - минус 0, 800 гр от вчера надолу.. Все се заричам да не се тегля всяка сутрин, но по навик пак го правя.. Мисля утре и вдруги ден "пилешките" дни да ги заменя с риба, но не съм решила още.. Иначе добре ми върви втората врътка, свикнах вече и не ми правт впечаление вкусотийкит, коио са ми пред очите по 2 часа на ден, което истински ме изненадва (работя в супермаркет, изкушенията са огромни просто, но удържам за сега  :smiley:)..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Eni21 в вт, 29 яну 2019, 16:24
И аз си наложих да не се тегля всеки ден, за да не се разочаровам и откажа. Теглих се в първия ден и днес. Определено се стимулирах да продължа. На мен рибните дни ми бяха най-тежки... Мисля, че няколко години няма да ям скумрия :blush: много обичам риба, но направих грешката 2 дни само скумрия да ям...
dessyta_, много си смела да си на диета с такава работа :) браво!!! Аз щях на втория ден да се нахвърля на всичко :joy:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в вт, 29 яну 2019, 18:34
Момичета, аз започнах друга диета от нова година. Първият път като правих ВЧ имах страхотен резултат. След това още два пъти съм я правила, но не стана.
Рибните дни могат да се заменят с яйца.
Плодовете могат да са всякакви, но се приемат по отделно на всяко хранене.
При зеленчуците могат да се смесват, но не повече от два зеленчука на хранене. Никога не се смесват домати и краставици.
В дните с кисело мляко не се ядат други млечни продукти, вкл. таратор.
Картофите и пилешкото може и пържени, но не панирани.
Това съм чела за диетата и съм го спазвала. Дано е полезно и за вас.
Много свалени кг. желая!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Eni21 в вт, 29 яну 2019, 20:28
delia, като те чета имам чувството, че не съм на диета... Нищо не съм спазвала - смесвах и зеленчуци, и плодове... За киселото мляко знаех. Мисля си на втората врътка да я направя както трябва и да заменя рибата с яйца, но за последното още съм в чуденка :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 29 яну 2019, 21:49
Аз сменям картофите с яйца и пропускам плодовете
от зеленчуците задържам вода
Ежедневното мерене показва реакцията към всяка храна


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в ср, 30 яну 2019, 19:47
Аз също задържам вода от зеленчуците и киселото мляко :sad:.. В зеленчуковите дни си направих салата от червено цвекло, бяла ряпа и морков - това ядох и двата дни (без закуска, защото не закусвам никога), с много малко сол и сок от лимон..  За млечните дни използвах 0,1 % кисело мляко на Верея - по 2 кофички на ден.. И пак задържана вода.. А иначе като количество вода си пия много - по 2-3 литра на ден + лимон вътре..
За това си мисля през втората врътка, зеленчуците да ги заменя с плодове (варена или печена тиква и ябълки), а млечните - с яйца или извара..
Днес ми е първи пилешки ден - варено месо от бутче + съвсе малко сол + сок от лимон.. След втория картофен ден, тази сутрин съм на минус 0,800 гр..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sugarr55 в чт, 31 яну 2019, 09:48
Здравейте!
От вторник съм  на диетата.
След два дни на картофи без никакви прегрешения- + 200 гр.
Или в най-добрия случай- без минус....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в чт, 31 яну 2019, 10:54
Здравейте!
От вторник съм  на диетата.
След два дни на картофи без никакви прегрешения- + 200 гр.
Или в най-добрия случай- без минус....
Здравейте,може да е малко водата,която пиете или организмът да има нужда от малко време да се адаптира.Аз се тегля сега на всеки два дена.Винаги се тегля сутрин след ставане и тоалетна.Кантарът ми не стои на едно място,я го прибирам и после пак го слагам на определеното място.Забелязах ,че има нужда да постои около 5 минути преди да се претегля,иначе дава повече килограми.И възможно е да качвате от някои храни -предимно е вода.аз например от киселото мляко качих над килограм.Сега съм на 1 ден зеленчуци от втора врътка.От 75,3 днес съм 72,7.Нямам супер резултати,но мисля,че почти 3 кг за 16 дни е доста добър резултат.Не се отказвайте.Направете поне една врътка и тогава ,ако наистина не е за вас изберете друга диета.Тази диета на мен ми допада,защото няма ограничения в количеството ,а всъщност реално не се яде толкова много .
Успех и освен килограмите измерете и сантиметри. :bouquet: :bouquet: :bouquet:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sugarr55 в чт, 31 яну 2019, 11:34
Благодаря за отговора!
Да,  количеството вода,  което пия наистина е малко. Започвам да пия повече.
Не се отказвам- продължавам,  ясно ми е,  че няма как за два дни да отслабна,  но
се усещам  по- лека!
Успех на всички! 😊😄😄😄


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в сб, 02 фев 2019, 14:09
Здравейте, момичета..
Аз съм на 6-ти ден от втора врътка, но малко размених дните.. До тук съм още 1, 800 кг свалени, но до края на четвъртата врътка има още много време.. Включените упражнения също добре ми действат, така че продължавам смело.. Лошото е, че ужасно ми се пие чаша бяло винце и най-вероятно днес ще прегреша.. Но мисля, че няма да ми се отрази на режима.. Някак си свикнах с пиенето на много вода (почти 3 литра на ден + лимон вътре), така става по-поносима за мен и по-приятна, а и мисля, че лимона подпомага топенето на мазнинките, които не искат да си ходят..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sugarr55 в сб, 02 фев 2019, 15:17
Поздравления!
Аз съм на 1ви салатен ден от първа врътка-(-1.500 ), предполагам,  че е вода,  но съм много доволна.
Родих преди почти 3 месеца и бързам да вляза във форма.
На мен ми е трудно с водата,  колкото и да се опитвам едва ли изпивам повече от 1,5л.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 05 фев 2019, 15:40
в една друга тема похвалиха моното на Краси Радков

Ден 1: 1 кг варени картофи;
Ден 2: 3 кофички кисело мляко, нискомаслено;
Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;
Ден 4: Варена тиква в неограничени количества;
Ден 5: 3 броя варени яйца;
Ден 6: Половин килограм плодове и зеленчуци;
Ден 7: 300 г сварено бяло пилешко месо (може да се замени с варена тиква);
Ден 8: 2 л вода.

това вече малко пресилено ми се струва
Цитат
В рамките на 8-те дни се приема само посочената храна, нищо повече. Водата трябва да е поне по 2 л всеки ден. Краси Радков е издържал стриктния режим и в последния ден от диетата кантарът е показал с 10 килограма по-малко. Убеден, че разковничето на отслабването се крие в разделното хранене, той е решен и за в бъдеще да промени навиците и маниерите си на масата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в вт, 05 фев 2019, 17:16
На мен тази диета на Краси Рядков ми е много пресилена особено от 5 ден нататък.Аз с 3 яйца няма да издържа гаранция.Вчера ометох 10  :blush:
Аз от ВЧ минах на мое си моно по 1 ден като редувам въглехидратен и протеинов ден.Гледам до 8 часа вечерта да съм приключила с яденето и от там нататък се започва едно наливане с вода докато си легна.Но аз пък през деня трудно пия вода.Та за деня едва дотиквам до 2 литра.
И малко прегрешавам с някоя и друга ядка като озверея по вечерно време,но продължавам да смъквам бавно и полека.Гледам да се чувствам добре,пък резултатите не ги бързам  :35: :35: :35:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Staind в вт, 05 фев 2019, 22:23
286719, тъкмо се чудех като приключа след 2 дни диетата на ВЧ, с какъв режим да продължа. Дай повече инфо за твоето си моно. Явно е ефикасно, щом продължаваш да сваляш.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в вт, 05 фев 2019, 22:40
На мен млечните не ми понасят много,макар че ги обичам.Та с ВЧ на млякото върнах килограм и 100.После по средата на втората врътка имах гости и някак си похапнах  :blush: :blush: :blush: и после реших да почна моно по 1 ден.
1ден зеленчуци не съм теглила грамажи-тиквички,патладжан и салата и  -зелена,домати,краставици и зеле с моркови.
2 ден яйца- изядох 10  :oops: и вечерта бях мнооого гладна и хапнах и малко ядки -сурови.Тук се изненадах на големия минус-почти килограм.
3 ден плодове - мандарини,портокали,киви,помело и дюля.
Утре на риба ще я карам,после картофи.След това мисля 1 ден да почивам и да започна отначало.Може би яйцата ще ги заменя с пиле.Малко ми е опасно с 10 яйца.
За трите измислени дни имам  1,5 свалени пия около 2 литра вода.Аз съм 1.60 висока,а в момента съм 72,5.Иска ми се поне до 70 да стигна след двете 5ци.После ми предстои 4 дневно пътуване и няма да мога да спазвам твърдо моно.
Иска ми се да включа сирене и кашкавал-четох и такива версии,но като видях с киселото мляко как се получи и ме е страх.
Не меря порциите,гледам след 8 вечерта да не ям.Но ако усетя ,че ми прималява хапвам малко ядки-сурови.
При мен работи за сега.Ако зацикля,ще мисля нещо друго.Аз съм на42 години.Преди 15 години бях 48 кг.Синът си родих доста преди това ,така че хич не ми е оправдание ,че някога си съм раждала. :35:
Моите килограми са си баш от хапване.Изследвала съм и хормони- в средата на нормите са.И с това не мога да се оправдая.Дано сега да съм по-сериозна.Е 48 няма да стигна ,но и на 60 ще съм щастлива.Ноооо сега 70 да видя първо.  :bouquet:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в сб, 16 фев 2019, 09:38
Привет, утре започвам 12дневна ВЧ. Уж нямаше да мога този месец, но смених плочата. Сега или никога. Имам да свалям последните 5кг, дано ми се получи.
Купих си картофи, ще ги варя утре сутринта. Дупе да ми е яко. Тази ламя трябва да я озаптя по някакъв начин.Привет, група! :D
Миналата година започнах и бързо се отказах. Тогава започнах ВЧ в неподходящо време, преди маратон (първия ми цял - 42км на 6.05.) и се отказах навреме.
Освен това съм писала седмица след полумаратон. Това обяснява ламята донякъде. От тренировки и тичане на макс на състезание се огладнява (макар и любителски, и с посредствен резултат, но си е мой, и не си го давам  :lol:).

Едит:

Аз се отказах навреме след 2 дни. Наистина не ми е време за моно точно сега, добре че здравият разум надделя. Остават ми 3 седмици до маратона, а тази, третата, е най-тежка, с най-дългите бягания. Не знам какъв бяс ме обхвана за моно, може би маратонски нерви. :lol:
Ще започна след 20 Май.

Стискам ви палци, и се надявам юни месец да съм постигнала желаното тегло.

Всъщност, юли месец постигнах желаното тегло- 49кг, и имам снимки. Наравих го с билдърска въглехидратна ротация, нискомазнинно....и не се харесах. Уплаших се, и започнах да наблягам на тахана и ядките. Върнах на 53, но октомври се видях на един репортаж и ми призля. С такива крака- не. :naughty:
Тръгнах от 53.7кг. До 48 няма да спра. 156см съм.

(Край на едита.)

Сега обаче нещата стоят по друг начин. Има много време до маратона, който ще ми е 4ти. Започнах щастливо, и резултатът не закъсня. Днес ми е Ден 10, дотук -2.7кг, а съм в трети ден цикъл. Пилците/килограмите ще ги броя като свърши.
Изключително доволна съм. Сигурна съм, че на последните 2 дни ще сваля още. Ще заменя киселото мляко с яйца.
Храня се по 3-4-5 пъти на ден, по колкото ми се яде. Глад няма.
Задължително закусвам в 6:30. (Ставам в 5), в 7 се излиза от къщи.
Записвам си и калориите и макросите, за да имам представа какво се случва, и за да не допускам прекалено ниски калории.
На втория рибен ударих почти 1600, с 0вгх и много мазнини. Бях идеално сита, тичах си 10км в парка без проблем. Пия и много вода -3л поне, черен и зелен чай. Кафе сутрин, черно, но така съм свикнала и не ми пречи.

На 14.02. си обух любимата пола, която ми хлопаше малко...и се оказа, че вече е неизползваема. :lol:
Хем бях супер доволна, хем разочарована. :crazy: Обух панталон- на д-то висеше грозно. От търсене какво да облека, без малко да закъснея за работа. Не е само вода сваленото в никой случай.

Първият пост в темата е мой.  :lol: Все се канех, и все не ми стискаше.  Няма да се излагам, и ще завърша силно, с постигнат резултат веднъж завинаги. После ще се работи за задържане на постигнатото.

Успех на всички участващи! Видях феноменални резултати не предните страници, браво!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в пн, 18 фев 2019, 20:37
Какво става, група? Никой ли не иска да прави Моно?

Утре започвам второ завъртане. Дотук съм -3смот най-важните места- бедра, ханш, талия.  Диетата работи, резултатът е очеизваден. Получавам смаяни погледи и много комплименти. :D
Искам още толкова, и съм готова. Ще се работи за задържане.
Килограмите ще ги отчета утре, след последния 12ти ден.

Купила съм си картофи, може и да си ги сваря предварително за всеки случай. Навън нямам никакво намерение да ям. Печените са с олио, а тези без олио са с овкусители с боклуци с тях. Пържено не ям.

Хайде, кой е с мен?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 18 фев 2019, 21:20
Дези, наблюдавам те, но в София е студено и ми е рано за моно
Но ти ставам първо другарче съвсем скоро :hug:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в вт, 19 фев 2019, 07:35
Дези, наблюдавам те, но в София е студено и ми е рано за моно
Но ти ставам първо другарче съвсем скоро :hug:


Супер! :hug:

Официален отчет след абсолютно стриктна първа 12-ка: -3кг, -3см.
"Прегрешения" 0.

Чудя се само на зеления фасул който ядох, но в палео режима, според който нормално се храня са позволени, и се броят към зеленчуците. Този път ще съм на домати за по-сигурно, и честно казано ми се ядат.  :love: Нямам търпение дори.
Отивам да си беля и варя картофите. Отпаднаха ми часове тази сутрин и имам повече време- лукс отвсякъде.

Наснимала съм се, и ще правя "преди" и "след". Ще въртя моно, докато не достигна желания резултат. Още 3 сантиметра, и съм готова.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в вт, 19 фев 2019, 09:40
Какво става, група? Никой ли не иска да прави Моно?

Утре започвам второ завъртане. Дотук съм -3смот най-важните места- бедра, ханш, талия.  Диетата работи, резултатът е очеизваден. Получавам смаяни погледи и много комплименти. :D
Искам още толкова, и съм готова. Ще се работи за задържане.
Килограмите ще ги отчета утре, след последния 12ти ден.

Купила съм си картофи, може и да си ги сваря предварително за всеки случай. Навън нямам никакво намерение да ям. Печените са с олио, а тези без олио са с овкусители с боклуци с тях. Пържено не ям.

Хайде, кой е с мен?

Здрасти, Deszi..
И аз от днес съм ти другарче :smiles:.. Стартирам от 73 кг , но съм 3-4 дни преди МЦ (168 см височина).. Целта ми е 65 кг.. Започвам първа 12-ца на ВЧ на картофи - вече са сварени и готови за "употреба", дори и за работа съм си приготвила, че ме чака дъъъъъъъълъг 10 часов работен ден.. Вода пия по 2-3 л на ден + изцеден лимон вътре и дори ситно нарязан лимон прибавям (много го обичам).. На работа ми е малко проблемно да изпивам по толкова, но поне до литър го докарвам..
Така че не си самичка - заедно сме в "мисията" и трябва да я докараме до край..
Успех от мен и хубав ден!!!..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bibi_bibi в вт, 19 фев 2019, 14:28
Deziderata,  но моното на Краси Радков ли си ?
Киселото мляко не може ли да е домашно , понеже съм от малък град и тук винаги си имаме домашно кисело мляко от крава ? В магазина млеката си са боклуци , особено тези ниско маслените са пълни с нишесте
Та се чудя кой е по - добрият вариант с домашно истинско мляко или от магазина с нишестето ? А от нишестето се дебелее доколкото съм чувала .
Аз сега съм на Дюкан вече 5 ден , но много мразя пилешкото и рибата 😣


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в вт, 19 фев 2019, 17:01
Bibi_bibi,  на Ваня Червенкова съм.
Естествено, че е по-добре домашно кисело мляко.

Десита, радвам се, че ще вървим заедно. Успех!:hibiscus:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bibi_bibi в вт, 19 фев 2019, 17:22
Deziderata,  аз се притеснявам ,  че от домашното кисело мляко се пълнее


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в вт, 19 фев 2019, 17:59
Ако те притеснява, замени го с друго- яйца, пиле...просто друг протеин. Не пречи. Аз не мога мляко в никакъв вид, имам непоносимост, и не ми е вариант изобщо.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Tianeli в ср, 20 фев 2019, 13:57
Здравейте момичета . Все отлагам да започна , или започвам и на втория ден вече съм приключила . Вчера се видях на една снимка и се уплаших !!! Не приличам на себе си . Вчера започнах с ВЧ . Правила съм я веднъж , само първия цикъл 2x12 дни. Свалих 8кг . Надявам се сега на същия резултат . Много съм се угоила . Започвам от 78кг . Не знам всъщност , има ли значение , че съм 2 дни преди цикъл ? Ще стисна зъби този път да я направя цялата . И ако успея да стигна в някакъв момент 60кг , че даже и малко по-надолу , ще бъда много щастлива . Пожелавам си успех . Пожелавам го на вас . Хубав ден ви желая !!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: dessyta_ в нд, 24 фев 2019, 08:50
Аз се провалих с гръм и трясък.. ужасна съм просто..
Дадох си мяалка почивка и от днес започвам пак.. Трябва да успея..:frowning1:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: frozenInside в пн, 25 фев 2019, 16:06
Здравейте, отдавна съм й хвърлила око на тази диета, но тъй като доскоро кърмех - изчаквах.
Имам много за сваляне и голяма нужда от подкрепа, тъй като волята много ми куца :blush:
Днес ми е първи ден от първа врътка.
Сутринта се измерих 77,800. През бременността бях стигнала 94 кг. Целта ми е 65 кг. и промяна в хранителните навици, за да задържа резултата ;-)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Xrissi07 в сб, 09 мар 2019, 13:27
Здравейте
От понеделник започвам диетата на Ваня Червенкова.
Чудя се вместо чиста вода,дали е добра идея да пия вода с фреш лимон?
И кафето дали може да се пие с мляко?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в сб, 09 мар 2019, 14:19
Водата с лимон винаги е добра идея. Даже на гладно е супер.
Кафето обаче без мляко, без захар.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: LoveInfect в сб, 09 мар 2019, 18:28
Здравейте, и аз се включвам от днес. Искам да сваля 10кг поне за сега. От 65 на 55. Като цяло съм пробвала с всякакви диети, но все се се провалям. Днес ми е първия ден на картофи на В.Ч. Ям и масло, дано не ми развали диетата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: LoveInfect в сб, 09 мар 2019, 18:29
Здравейте
От понеделник започвам диетата на Ваня Червенкова.
Чудя се вместо чиста вода,дали е добра идея да пия вода с фреш лимон?
И кафето дали може да се пие с мляко?
Може да пиеш но пий чиста вода също. Бъбреците имат нужда и от чиста вода.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: LoveInfect в сб, 09 мар 2019, 18:35
Здравейте, отдавна съм й хвърлила око на тази диета, но тъй като доскоро кърмех - изчаквах.
Имам много за сваляне и голяма нужда от подкрепа, тъй като волята много ми куца :blush:
Днес ми е първи ден от първа врътка.
Сутринта се измерих 77,800. През бременността бях стигнала 94 кг. Целта ми е 65 кг. и промяна в хранителните навици, за да задържа резултата ;-)
Успех, ще се справиш ! И на мен ми куца волята, или общо взето понякога се храня емоционално.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pinko в сб, 09 мар 2019, 23:16
 :bouquet:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: suza_ibiza в пн, 11 мар 2019, 17:14
Здравейте, започавам и Аз ,всеки път си казвам от понеделник почвам.....е днес е понеделник и почнах.
Стартирам с 89.100кг.
Пожелавам си успех на мен
И на всички Вас който се борят с досадните килца УСПЕХ


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пн, 18 мар 2019, 14:28
Здравейте! Аз пак се присъединявам към вас мацки. Днес ми е първи ден от ВЧ, на картофки съм и утре също. Най-много ме притесняват плодовите дни, че все на тях се предавам.
Имам само един въпрос към тези от вас, които я повтарят. Оставяте ли си някаква почивка или директно почвате диетата от начало?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пн, 18 мар 2019, 16:49
Между двете врътки, направих 2 разтоварващ дни. Почини и започни пак, като се стреми, разбира се, да не се на хвърлиш към калорични храни..
И на мен плодовите дни ми бяха притеснителни, не мога само на плодове, а и не ги обичам толкова.. В крайна сметка се мотивирах много, защото диетата ми се отрязаваше супер, та изкарах и плодовите дни. Позволих си да заложа на банани до 17ч, а от там насетне фреш грейпфрут, не закусвам, само чисто кафе и вода с лимон.
Успех.
Пп:На втората врътка се провалих, на първата почти - 5кг.Мина време, сега съм на друг режим и продължавам да се вталявам, нямам върнати кг, но и доста тренирам :=)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в вт, 19 мар 2019, 10:50
Между двете врътки, направих 2 разтоварващ дни. Почини и започни пак, като се стреми, разбира се, да не се на хвърлиш към калорични храни..
И на мен плодовите дни ми бяха притеснителни, не мога само на плодове, а и не ги обичам толкова.. В крайна сметка се мотивирах много, защото диетата ми се отрязаваше супер, та изкарах и плодовите дни. Позволих си да заложа на банани до 17ч, а от там насетне фреш грейпфрут, не закусвам, само чисто кафе и вода с лимон.
Успех.
Пп:На втората врътка се провалих, на първата почти - 5кг.Мина време, сега съм на друг режим и продължавам да се вталявам, нямам върнати кг, но и доста тренирам :=)

Благодаря за отговора! Ще направя като теб, ще почина 2-3 дни на по-лека храна и ще започна втората врътка.
Аз имам едно единствено съгрешение и нямам намерение да го прекратя, пия кафето си с малко соево мляко. И преди така бях, но въпреки това имах доста добри резултати.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в чт, 28 мар 2019, 21:54
Здравейте. :)
Обмислям скоро да започна диетата на В.Ч.
Някой ще я прави ли?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Тити~ в чт, 28 мар 2019, 22:37
Днес започнах...решила съм да направя 12*2 и след това ще продължа с НВ-ВМХ.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в чт, 28 мар 2019, 23:06
Днес започнах...решила съм да направя 12*2 и след това ще продължа с НВ-ВМХ.

Аз в момента съм на НВ-ВМХ,но нещо ми намръзна и ми се иска да почна В.Ч. и след постигане на резултатите пак да се върна на НВ-ВМХ


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Томасита в пн, 01 апр 2019, 21:35
От днес започнах диетата на ВЧ. До момента не усещам глад. Днес си направих варени картофи,но се чудя за утре дали да не ги направя на фурна. За първи път я правя диетата,като имам да свалям около 11 кг.След бременност,раждане и т.н.
Риба не ям,не обичам.Погнусяваме дори от миризмата.Мисля да я заменя с яйца.Но варени само 2 дена ще ми дойде в повече.В какви други варианти мога да ги хапна яйцата?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в пн, 01 апр 2019, 21:55
И аз от днес съм на ВЧ.Ядох картофите пържени.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: meri1966 в вт, 02 апр 2019, 21:20
Аз от днес на ВЧ. Ядох картофите на фурна. Първо леко ги бланширам в гореща вода, стават уникални. Ако можеше и подправки  ;-) Последният път когато правих диетата не издържах на плодовете, дано сега успея  :oops:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ~Тити~ в ср, 03 апр 2019, 17:31
На първи рибен съм и не е толкова зле, заинатила съм се и ще се премеря на 12-тия ден. Картофите веднъж ги правих в плик на фурна с малко зехтин и червен пипер. Като омекнат късам плика и допичам още малко. Доста приятни станаха. Пилешките дни си взех филе на скара и печени бутчета и редувах. Единия ден леко отклоних с агне печено в пещ, но пък установих, че доста засища това месо.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: diamantt в ср, 03 апр 2019, 20:20
Привет и от мен! Аз само скачам от режим в режим и нишо....все не издържам. А ми трябват едни 5 кг да махна до края на април. 😏 какво ще мв посъветвате....да пробвам някой вариант на моно-то мисля от утре 🙄🤔 кой да избера според вас?
Благодаря Ви


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Хрисии в ср, 03 апр 2019, 22:13
Привет и от мен! Аз само скачам от режим в режим и нишо....все не издържам. А ми трябват едни 5 кг да махна до края на април. 😏 какво ще мв посъветвате....да пробвам някой вариант на моно-то мисля от утре 🙄🤔 кой да избера според вас?
Благодаря Ви

Давай на Червенкова.Вярвам,че ще успееш да ги махнеш тези 5кг


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 286719 в пт, 05 апр 2019, 10:11
Добро утро
И аз да се похваля,че видях 6-цата на кантара след мноооого време.Започнах ВЧ в началото на февруари,изкарах една врътка пълна,но установих,че киселото мляко не е за мен-върнах 1,1 за двата дни.После правих моно ,но каквото ми се яде за деня.През март не съм диетувала,но не съм и качила,даже и още свалих.Далече съм от  таргета си де.На 60 се надявам,но и не ги бързам много.
Успех на всички-получават се нещата. :bouquet: :bouquet: :bouquet:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: diamantt в пт, 05 апр 2019, 10:34
Привет и от мен! Аз само скачам от режим в режим и нишо....все не издържам. А ми трябват едни 5 кг да махна до края на април. 😏 какво ще мв посъветвате....да пробвам някой вариант на моно-то мисля от утре 🙄🤔 кой да избера според вас?
Благодаря Ви

Давай на Червенкова.Вярвам,че ще успееш да ги махнеш тези 5кг

Благодаря. Поради липса на време късно вечерта обаче да си подготвям картофи за другия ден започнах моно-то на Галимира28. Изкарах 1 ден на кисело мляко, което всъщност замених с кефир, защото това имах и днес се чувствам добре, леко ми е. Днес продължавам на салати. Благодаря за подкрепата, дамо успея да се преборя. Хубав уикенд на всички :heartbeat:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: flower88 в чт, 11 апр 2019, 10:10
Здравейте, аз съм на диетата на Ваня Червенкова - 3 ден.Въпросът ми е може ли на двата плодови дни да ям банани, защото са доста засищащи, имам чувството, че ще се издъня ако карам на други плодове ( особено от ябълките, огладнявам още повече).Няма да е голямо прегрешение, нали?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в чт, 11 апр 2019, 10:32
Здравейте, аз съм на диетата на Ваня Червенкова - 3 ден.Въпросът ми е може ли на двата плодови дни да ям банани, защото са доста засищащи, имам чувството, че ще се издъня ако карам на други плодове ( особено от ябълките, огладнявам още повече).Няма да е голямо прегрешение, нали?
Не, банани и грозде не са позволени в диетата.
Обаче има доста момичета, които ги хапват. Въпрос на личен избор.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: BGM616218FM в пн, 15 апр 2019, 22:18
Хайде, момичета, включете се в темата. Гледам, че част от вас са на моно и пишат в Дневникът, че е по активна, но там са наред с всякакви други диети и също тренировки. Днес ми е първи ден на кисело мляко, издържан, без особен стрес и глад. Ще направя една 5-ца, 2 дни почивка на супички и салатки и още една петица. Точно до Великден съм перфектна, само да не загубя контрол тогава, но ще е яйчица и зелена салата основно, така че да не съсипя всичко. На мен ми звучи като хубав план, само да се осъществи безпогрешно и тия ужасяващи 4-5кг дето ги влача от години, да се разкарат най-сетне.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: едно мамче в вт, 16 апр 2019, 18:17
Здравейте и от мен!Днес ми е втори ден по режима на Галимира.Избрах го т.к. ми се стори най-лек.Идеята ми е да не взема да се хвърля на някой по-сериозен и да се откажа още в началото.Ако успея да го издържа,мисля да мина на ВЧ. За сега съм ок, не изпитвам кой знае колко глад.1ден бях на 2 млека,а 2ден -сутрин кафенце без захар и мляко(аз така си го пия),за обяд салата зеле с моркови,за вечеря тиквички на грил тигана и смятам с това да приключа за днес.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Iva9449 в вт, 16 апр 2019, 19:12
Здравейте, включвам се и аз в темата :sunglasses: Днес ми е втори картофен ден от диетата на ВЧ и се надявам да издържа поне една врътка, която ще приключи точно преди великден. Мисля малко да почина и пак наново. Имам около 7-8 кг за сваляне, надявам се да ги сваля след втори рунд. Ще ъпдейтвам отново :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: BGM616218FM в вт, 16 апр 2019, 21:34
Радвам се, че има ентусиасти, тъкмо се тревожех, че няма с кой да си споделяме впечатления и резултати :blush: И аз с втори успешен ден по Галимира, също ми се стори най-подходяща за мен, като изключим месния 5-ти ден, защото не ям месо, но го мислех плодов. Засега изненадващо за моята "непоколебима" воля, се справям успешно. Утре яйчица, честно казано, чакам си ги отсега :stuck_out_tongue_winking_eye:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в ср, 17 апр 2019, 11:22
Протеиновия ден месо не е ли по-добре да се замести с друг протеин?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: BGM616218FM в ср, 17 апр 2019, 14:26
Ами, мислих го и аз, ама пак яйца ли или мляко? В едно моно видях кашкавал, дали е удачно? Трети ден ми е, до вдругиден приемам предложения :smiley:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в ср, 17 апр 2019, 14:44
Като гледам последователността може да бъде месо, риба или яйца. Кисело мляко не става, защото следващия ден е то, а кашкавал не съм сигурна че е подходящ, но ако не ти пречи на отслабването може да пробваш. Обаче ще слепиш два млечни, което май не е целта в тази последователност.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в ср, 17 апр 2019, 14:47
Месо се заменя с риба, извара или яйца. Но аз съм заменяла и с плодове, пак имаше ефект.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: TD03 в чт, 18 апр 2019, 12:57
Здравейте,
спазвах диетата на Ваня Червенкова:12 дни ,два дни почивка,още един кръг от 12 дни и след това отново два дни почивка.Започнах и трети кръг ,който прекъснах на ден 6 ти.Резултата след общо 30 дни е - 6 килограма.
Доволна съм от себе си ,като се има предвид ,че не съм никак силна в диетите!
Надявам се сега покрай Великден да не се върна в изходна позиция.:satisfied:
Да отбележа ,че на вторите 12 дни замених рибата ,като направих по 3 дни от другите.

Може би сте писали,но някой може ли да сподели опит как варираха килограмите след спирането на диетата?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: A. P в пн, 22 апр 2019, 22:17
Момичета, всяка от вас ли комбинира монодиетите с упражнения?

Работата е там, че съм със счупен крак, и освен да си правя разходки до съседния квартал и обратно, друго изгаряне на калории не ми се очертава скоро. :sweat_smile::sweat_smile: Преди ходех по 4 пъти седмично на фитнес и щеше да е добре, ако и сега можех.

Бихте ли казали имала ли е при вас резултат някоя от монодиетите, без да сте я комбинирали с много движение/упражнения/фитнес? И ВЧ добър избор ли е?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в пн, 29 апр 2019, 14:12
На мен ми върши работа и без спорт, ВЧ определено е много ефективна. Скоро пак ще я почвам и ще пиша :)
Миналата година свалих 15 кг., които не съм си върнала, но имам още 15 да сваля, до предишната си форма. Успех на всички :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пн, 29 апр 2019, 18:46
И Аз миналата година свалих 17 кг с тази диета.Скоро мисля пак да я направя ,че съм след раждане и имам 5 кг които искам да изчистя.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: МоРсКа СиРеНа в чт, 02 май 2019, 14:58
Здравейте момичета,
Отново се налага да прибегна към любимата си диета,тъй като тоя път яко му изтървах края и имам много за сваляне .
Ден за ден ще измислям менюто,според това какво ми е удобно и ми се иска да ям.Ще съчетавам монодиетата с Лунната диета за по бърз ефект.
Утре стартирам с 5 -6варени яйца.
Успех на всички диетуващи 😍


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в ср, 08 май 2019, 15:45
И аз мисля да почвам ,но не знам от кога.Има ли някоя желаеща да се разберем  да стартираме заедно?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wiwala75 в ср, 08 май 2019, 16:23
И аз мисля да почвам ,но не знам от кога.Има ли някоя желаеща да се разберем  да стартираме заедно?
Ами, да я почваме официално от утре! Дано да се стегна така, че на 1 юни имам повод, пък не мога да си везна в летните дрехи от миналата година, понеже слабоволието ми и лакомията ми върнаха част от сваленото.
Аз, мисля да ги правя по ден, а не по два да редувам, че така няма да мога да устискам. 


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в ср, 08 май 2019, 18:52
Ок супер съгласна съм.Значи утре картофки и караме по 1 ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: diamantt в ср, 08 май 2019, 21:38
И аз искам от 9 ти. Кой вариант предлагаш да започнем? Галимира Или ВЧ?
И аз мисля да почвам ,но не знам от кога.Има ли някоя желаеща да се разберем  да стартираме заедно?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в чт, 09 май 2019, 00:32
Аз съм за ВЧ.Почвам утре стриктно 🤗🤗🤗🤗


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wiwala75 в чт, 09 май 2019, 08:26
Ще се отчитаме ли ежедневно или накрая всяка ще сподели постигнатото? Стартови килца ще си кажем ли?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в чт, 09 май 2019, 10:09
Както кажете за мен е без значение.След малко ще се измеря да видя колко започвам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в чт, 09 май 2019, 18:12
Прощавайте, че се меся с не поискани съвети, но да кажа. Килограми сутрин на гладно, след WC и също вземете мерки със сантиметър, хубаво е и мерките да се следят, не само числата на кантара :=)
Успех!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в чт, 09 май 2019, 18:29
Аз по скоро мерки следя отколкото кг.
Стартиране 56,6


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wiwala75 в чт, 09 май 2019, 20:41
Аз по скоро мерки следя отколкото кг.
Стартиране 56,6
Въх, какви се тези килограми, те са качване, не за сваляне :satisfied: Шегувам се, добронамерено и леко завистливо, щото аз стартирам от, ми срам ме да ги кажа 84,7, сутрин се меря. Миналата година по това време бях 75 кг., на НВ ВМ режим, но пуста лакомия... Мерки няма да меря че преливам от сланини, и хич няма да са точни, че и приятни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пт, 10 май 2019, 11:35
Моля ви за бърз отговор.С какво мога да заместят пилето.Умряла съм от глад ,а при мисълта за пиле ми се повръща.Не знам,защо до сега не съм имала проблем с него ,но ето ,че сега не мога да го ям.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пт, 10 май 2019, 11:54
С друго месо - заешко, пуешко, телешко, в краен случай свинско.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пт, 10 май 2019, 11:56
Благодаря


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в пт, 10 май 2019, 18:38
Искам да попитам има ли варянт пилешкото и рибата да се заменят с друго за режима на ВЧ става дума ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в пт, 10 май 2019, 19:07
Искам да попитам има ли варянт пилешкото и рибата да се заменят с друго за режима на ВЧ става дума ?

Яйца.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пт, 10 май 2019, 19:28
И аз от утре с вас,но с мое си моно.Боря едни 10кг.За ден първи съм предвидила  сьомгова пъстърва.Успех,момичета!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в пт, 10 май 2019, 21:48
А някой съчетавал ли е режима с хапчетата на ВЧ ,има ли по добър ефект такава комбинация?
(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/4ONl/jeK8w.jpg)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пт, 10 май 2019, 23:55
Тц, никой не отслабна с тях, следях групата във фейса


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в сб, 11 май 2019, 13:15
Здравейте и от мен.
Бухвам се с 200 в монодиетките. Направих 9 дни монодиета, по един ден зеленчук, плод, картоф, риба, пиле , яйца..но нещо не съм кой знае колко доволна. Нямам кантар ( ще взема да си купя)  но целта ми е да вляза в едни стари дънки...т.е. към 10 кг за сваляне.
Викам си днес ще затегна нещага и ще направя НВД монодиета , като изключа ден плод и ден картоф... и да видим
Днес съм ден пиле, утре риба,в др.ден яйца ( омлети), ден зеленчук и пак
😋
Допълвам че ще направя 12 дни такъв моно режим, след което се местя в диета НВД до достигане на желаният резултат

Пожелавам много минуси на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в нд, 12 май 2019, 20:12
Ден втори-свински гърди :D
:D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в нд, 12 май 2019, 23:36
Записах се в Дневника, но и тук ще се разпиша. От утре съм на моно:
1. Яйца
2. Плодове/смуути
3. Пиле
4. Зеленчуци
5. Не съм решила още, но може би телешко.

За 5 дни, ако съм стриктна, очаквам - 1.5 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в пн, 13 май 2019, 13:49
Трети ден , яйца. Вчера бях на риба ,чакам утре - зеленчуци че съм с ужасен запек :cold_sweat: Закупила съм си зел.салатки,лук домати, авокадо ...yummy


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пн, 13 май 2019, 15:29
Ден 3-ябълки.Ужасно сладкиии  :tired_face: :money:Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пн, 13 май 2019, 18:12
Аз така се "омазах" днес,наядох се като невиждала. ОТ утре наново почвам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в пн, 13 май 2019, 19:04
Ден 3-ябълки.Ужасно сладкиии  :tired_face: :money:


Пръскат ги с хормони и ги нашиват с сиропи за сладост, портокалите също.
Това е една от причините да махна плодовите дни. То реално ям захар..
Есента от женския пазар, от някоя баба ще ги включа в менюто си но до тогава - грейпфрути , череши или нещо което по не е ГМО.
То не че има гаранция.
Teri и аз съм след раждане и няма време за губене. Не се отпускай, ще се поддържаме вс.заедно ! Ето днес палачинки с нутера за съпруга и паста болонезе, вчера яде пред очите ми насипен сладолед и кекс - аз не близвам !
Стоя на ИНАТА СИ!
ДАВАЙ смело, от днес включих клякания , а от утре и табата упражнения за бедра!
Хубави майки да сме. Стига оправдания 💛😍👌


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пн, 13 май 2019, 22:24
Ами ще се стегна ...надявам се 😄 пусто сладко много ме дърпа на долу ,много го обичам да му се не види


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 10:52
И мм го обича много и около мен е пълно с кроасани, вафли и подобни.
Ама аз си спомням за дебелите си целулитести крака, които съм направила и ми се доревава а не ми се дояжда.
С тея 3дни пиле, риба и омлети ( с повече белтъци) имам проблем 🚾🚻 ..днес на зеленчуци надявам се да посетя нужника.
Боли ме корема а с тва цезарово мани, мани...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в вт, 14 май 2019, 13:30
Ден 4-пуешко :persevere: Едвам го преглъщам,но...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 16:18
Ден 4-пуешко :persevere: Едвам го преглъщам,но...
Аз на деня с месото поне не гладувам.
И на мен ми се драйфа от варено пиле ама таргетните дънки  ме чакат !
Мале 10 кила ако сваля ще е супер.Виждам се с такъв минус поне след 2месеца , нещо бавно свалям.
Ама аз съм на 33г. ...ако бех с метаболизма си на 20 до сега да съм се стопила.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в вт, 14 май 2019, 16:30
Е Вие с такава нагласа сте тръгнали, че не ми се мисли докъде ще го докарате... Гледайте по-ведро на нещата, на храната, на живота... Кой Ви избра пуешкото? Аз или Вие? Яжте по-малко като не Ви се яде и пийте повече вода, не мрънкайте и бъдете доволни, че правите нещо за себе си. Иначе ще има да чакате резултати...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 14 май 2019, 16:44
цък, цък, голямо напрежение в диетичните теми днес  :lol:
аз започнах яйцата, ама ММ ме дразни - ще ходим/ нама да ходим на РД утре
и с'я кво, утре омлети ли да ям  :xarms: :xarms: :xarms:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в вт, 14 май 2019, 17:34
От глад е напрежението :laughing:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 17:58
Аз по- добре да замълча на по- горе написаното !


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в вт, 14 май 2019, 18:26
Аз по- добре да замълча на по- горе написаното !
Ами щом така ти харесва, мълчи си :grinning: Сериозно, преразгледайте си отношението към самите Вас. Имате цел, решили сте как ще я постигнете, следвате решението си. Браво, много хубаво. Но кому е нужно да се отнасяте с отвращение към това, което правите за себе си? Създайте си настроение, създайте си чувство за удовлетвореност и давайте напред.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 18:33
Аз по- добре да замълча на по- горе написаното !
Ами щом така ти харесва, мълчи си :grinning: Сериозно, преразгледайте си отношението към самите Вас. Имате цел, решили сте как ще я постигнете, следвате решението си. Браво, много хубаво. Но кому е нужно да се отнасяте с отвращение към това, което правите за себе си? Създайте си настроение, създайте си чувство за удовлетвореност и давайте напред.
На кому е нужно да четеш неща които очевидно те "товарят" .
Като не ти е ОК може да пропускаш някой постове, за да не си докараш по- големи нерви.
Просто НЕ НИ ЧЕТИ :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в вт, 14 май 2019, 18:36
Защото тялото се отнася различно към храни, когато са с гарнитура и няма друго в стомаха. И от пилешко и от пуешко съм повръщала при монота, а по принцип ги обичам.

Аз няма да се оплаквам, супер се чувствам, но темата е и за оплакване и за мрънкане, защото някои дни са по-тежки, всеки да си споделя каквото чувства.

Отчитам първи ден на яйца без сол, резултат - 1 кг. Днес съм на плодове, много ми е вкусно, сутринта ядох две круши, сега ядох сладолед - замразен банан съз замразени боровинки в блендера, сложих и 2 лъжици кокосово мляко! Любимо! По-късно ще пия смуути.

Утре ми е ден на пиле. И като не съм яла три дни месо, ще си го ям с удоволствие. Чудя се дали да не му сложа все пак малко сол.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 18:39
Niya права си, но тук в монодиетките нямало право да се оплакваме и мърморим. 
Така казаха 😂🙏
Да бе, пуешко е избрало момичето , ама е друго с една салатка и биричка ... 😉😉


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в вт, 14 май 2019, 19:08
Не ме разбрахте, но няма значение... Тук няма ограничение кой какво да мрънка или споделя. Става въпрос за настройка и отношение. Както се настроите към нещо, такава ще Ви бъде реакцията. За това става дума..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в вт, 14 май 2019, 19:21
Не ме разбрахте, но няма значение... Тук няма ограничение кой какво да мрънка или споделя. Става въпрос за настройка и отношение. Както се настроите към нещо, такава ще Ви бъде реакцията. За това става дума..

Разбрах те, но не съм съгласна и въобще тия престорени положителни вълни не ми допадат. Когато ти се гади, ти се гади от тази храна и това е. Когато ти стърже стомахът от зеленчуците, ти стърже.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в вт, 14 май 2019, 19:29
Аз те разбрах, обаче позицията на някой, който размахва пръст и обяснява какво е отношението на друг към самия себе си е нелепа и дразнеща.
Ден втори на картофи. Малко ми е кофти на стомаха, а ги обожавам. Други проблеми нямам. Утре и други ден яйца. За първи път правя моно. Имам 10 кг да свалям. Въртя един нагоре един на долу в последните месеци:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в вт, 14 май 2019, 19:45
Къде го видяхте този размахан пръст не знам и последен опит:
https://rutube.ru/video/c5c62205bf141d70c76f62201ee93980/ (https://rutube.ru/video/c5c62205bf141d70c76f62201ee93980/)
Изгледайте видеото, ако желаете разбира се. Доказано работещ метод е. Може би там е обяснено без да се размахва пръст... Съжалявам че ме четете така, но аз пиша с усмивка и определено се отнасям позитивно дори и към желанието Ви да си върнете храната.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в вт, 14 май 2019, 20:10
Аз те разбрах, обаче позицията на някой, който размахва пръст и обяснява какво е отношението на друг към самия себе си е нелепа и дразнеща.
Ден втори на картофи. Малко ми е кофти на стомаха, а ги обожавам. Други проблеми нямам. Утре и други ден яйца. За първи път правя моно. Имам 10 кг да свалям. Въртя един нагоре един на долу в последните месеци:)
На картофите ми беше най - лесно преди. Добавях им или къри , или копър с черен пипер. Ама понеже съм си въобразила , че като са въглехидрат е по - добре да ги няма, та ги махнах.
На 33 г. Съм , а съм 70 кила. Даже не 10, а 15 тр.да сваля...
След още 8 дни ви изоставям и отивам в нвд :) да допродължа минусите ако ги има разбира се.
Утре ден пиле ( ехххх и една маруля да мога да добавя..)
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в вт, 14 май 2019, 20:12
Аз те разбрах, обаче позицията на някой, който размахва пръст и обяснява какво е отношението на друг към самия себе си е нелепа и дразнеща.
Ден втори на картофи. Малко ми е кофти на стомаха, а ги обожавам. Други проблеми нямам. Утре и други ден яйца. За първи път правя моно. Имам 10 кг да свалям. Въртя един нагоре един на долу в последните месеци:)
Аз съм 1ви ден 🥔. По режима на ВЧ ли си?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в вт, 14 май 2019, 20:31
Три пъти съм правила ВЧ. Първият и вторият път един след друг с два дена почивка между циклите.
Само първия път свалих. Инъче нямах проблеми с храните или реакция към тях.
Сега съм на друг вид диета/режим, точно защото чисто психически ми беше трудно да ям по няколко пъти на ден и то два дена една и съща храна.
Аз се стараех да спазвам стриктно оригиналната диета - без банани и грозде, без смесване на повече от два плода/зеленчука, без сол, без панировки. Само рибата съм заменяла с яйца, че не понасям риба.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 14 май 2019, 21:25
Кажи сега за другата диета, че да не казвам колко ме дразни ‘режим’ :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в вт, 14 май 2019, 22:33
Кажи сега за другата диета, че да не казвам колко ме дразни ‘режим’ :)
Не, тази тема си е за ВЧ, пък и не искам да отказвам никого. Споделих аз защо се отказах, и че съм си намерила друга по-подходяща за мен.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в вт, 14 май 2019, 23:27
Кажи сега за другата диета, че да не казвам колко ме дразни ‘режим’ :)
Не, тази тема си е за ВЧ, пък и не искам да отказвам никого. Споделих аз защо се отказах, и че съм си намерила друга по-подходяща за мен.
Няма нищо че темата е за монодиети, просто някой може да придобие и друга гледна точка за която не се е сетил ✌


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в вт, 14 май 2019, 23:35
Кажи сега за другата диета, че да не казвам колко ме дразни ‘режим’ :)
Не, тази тема си е за ВЧ, пък и не искам да отказвам никого. Споделих аз защо се отказах, и че съм си намерила друга по-подходяща за мен.
Няма нищо че темата е за монодиети, просто някой може да придобие и друга гледна точка за която не се е сетил ✌

Казвам, че не е точно диета, защото всъщност са принципи за хранене, които е хубаво да се прилагат до живот. Не ям хляб и тестени изделия, захар и захарни изделия, картофи и ориз.
Ям на 2-3 часа, като последното хранене е най-късно до 19 ч. Силно съм ограничила газираното.
Никога до сега не съм се чувствала толкова енергична и спокойна. От 01.01 до сега съм свалила без никакво напрежение малко над 8 кг. (стартирах от 64,5 при 165 см височина), а в сантиметрите на талията и ханша по 10 см.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в ср, 15 май 2019, 05:37
Добро утро!Днес смятам да съм на яйца.JoyJoy86,доколкото си спомням,ти беше писала,че си имала яйчен ден,Колко яйца изяде и мазнина слага ли им?Хубав и успешен ден от мен! :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в ср, 15 май 2019, 07:45
Здравейте,
да, на ВЧ съм. Това ми е първото моно в живота. Днес и аз съм на яйца. Още не съм се теглила, снощи се прибрах в 23 ч. от работа и ядох картофи. Ще изчакам поне към обяд да стане, че аз винаги имам 1 кг разлика между сутринта и обяда :)
Яйцата ще си ги ям с масло и сол. Хубав ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в ср, 15 май 2019, 11:19
Добро утро!Днес смятам да съм на яйца.JoyJoy86,доколкото си спомням,ти беше писала,че си имала яйчен ден,Колко яйца изяде и мазнина слага ли им?Хубав и успешен ден от мен! :)
Правих си 2 омлета , по скоро бъркани яйца, като във един слагам 3 яйца и 2 белтъка. На тефлонов тиган с малко зехтин :)
Варени не ми държат ситост ...не че бях сита на омлети :) хаха


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в чт, 16 май 2019, 04:43
Вчера геройски оцелях с тези яйца!Добре,че синът ми имаха концерт послучай завършването и се нахраних с положителни едмоции :)Днес съм на пилешки крилца.Слънчев ден от мен!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 16 май 2019, 08:01
И аз изкарах на яйца, но наруших с половин краставица :) бях по-гладна от колкото на картофи. Днес пак яйца.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в чт, 16 май 2019, 10:28
След болезнен запек и болки в корема ( което не е хич здравословно) ПРЕКРАТЯВАМ МОНОТО.  Днес съм ден РИБА , но ще я гарнирам със салата, а за вечеря риба тон с зел .
салата.
Демек автоматично се премествам в НВД като планът пиле, риба, яйца, зеленчуци остава и редуването им + зеленчуци обаче!
Успех на всички тук и много минуси 💜


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 16 май 2019, 11:19
На кой ден ти се случи това и на коя моно си била?
След ден на яйца съм -200 гр, но е нормално. Първите дни на картофи свалих кило и нещо вода и сега по по-малко ще свалям сигурно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в чт, 16 май 2019, 11:26
Успех, JoyJoy. И на мен ми се е случвало на моно, затова този път вкарах и плодови дни, но всеки си знае за него си кое му действа.

Аз се чувствам отлично този път. Стриктна съм, никаква сол, мазнини или подправки.

Ден 4: -2.1 кг

Събота и неделя ще почивам, запланувала съм скариди, сурови торти, км с мюсли и от понеделник пак да почна.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: JoyJoy86 в чт, 16 май 2019, 11:39
На кой ден ти се случи това и на коя моно си била?
След ден на яйца съм -200 гр, но е нормално. Първите дни на картофи свалих кило и нещо вода и сега по по-малко ще свалям сигурно.

На вс 3ти ден ( след пиле , риба и яйца)
Моното си е моя модификация ;) не е вч


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в чт, 16 май 2019, 15:56
То и аз на безвъглехидратно мисля да мина след това,но ще карам на моно докато ми омръзне :ill:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 16 май 2019, 19:54
В деня на картофи ми беше малко кофти на стомаха, предполагам от мазнината, аз по принцип не ям запържено, но тези бяха пресни и в доста мазнина ги готвихме. Днес ми е втория ден на яйца и съм ОК. Вчера 10, днес до тук 6. Сутринта се претеглих, за 4 дни съм - 2.6 кг. но предполагам е вода. Утре обмислям дали да не добавя пиле към салатите. Два дни само на салати, не съм сигурна че ще е Ок. А и не искам супер много да ограничавам калориите, за да не стане йо йо и забавяне на метаболизма. Още го мисля.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 16 май 2019, 20:32
Дух, сготви си зелнчуци, тиквички най- добре, но се подготви да задържиш вода, при мен така става със зеленчуците
Или си купи краставици до припадък :lol:

Аз май се отказвам, направих яйца/ пържоли/ кисело мляко, но умирам от глад. Поне спечелих гърненце от Боженци :)
Ще пия яйрян и утре ще го мисля


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 16 май 2019, 23:13
А зеленчукова супа май също става, нали? От тиква, морков, лук и тн :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: beki8 в пт, 17 май 2019, 00:09
А зеленчукова супа май също става, нали? От тиква, морков, лук и тн :)
Тиквата не е ли към плодовете? По-добре тиквички да се използват. Понеже не съм фен на супите, в зеленчукови дни си правих патладжани, домати, моркови, тиквички, изпечени на фурна и след това с пасатора. Нещо като лютеница или кьопоолу (малко като обем за носене в чантата и доста засищащо).


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Leonie в пт, 17 май 2019, 07:14
Здравейте!
И аз започнах моното, точно както е по картинката отгоре. Преди време я правих и много добре ми се отрази. Не само свалих почти 5 кг, но и ги задържах доста дълго време.
Лек ден!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 17 май 2019, 08:33
Аз още умувам дали да не включа пилешко месо към салатите два дни. Ще го преценя. След малко ще се тегля и ще дам отчет :)
Тиквата е плод, да. Наистина по-добре тиквички. Може би няма да ям пилешко, може би ще си направя супа и салати.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пт, 17 май 2019, 20:36
Днес бях на ябълки,тъй като цял ден съм в движение и те са ми най-удобни.Сипах си и 150мл бяло вино,тъй като имам нужда да разпусна малко.Утре или риба ,или пиле.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 17 май 2019, 21:25
Зеленчуковия ден мина супер. Бейби моркови и гъби, домати и краставици. За утре имам много яка крем супа от моркови, тиквички, лук и гъби.

Има ли някой, който още не се е отказал? След яйцата всичко беше супер. Но след първия ден на зеленчуци бях +200 гр. Ще видим утре как ще е. Почвам да влизам в ПМС, може и от това да е, но ми е малко демотивиращо. Утре риба. Но не знам дали ще изкарам цели два дни на риба. Ако си намеря морски дарове ще го изкарам. Много обичам миди, скариди и тн, но не и риба :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в сб, 18 май 2019, 19:29
Аааа,няма отказване!Не съм се теглила,но това,което показват огледалото и дрехите взима да ми харесва :) Днес отчитам успешен рибен ден.Утре...не знам!Ще я мисля тогава ;)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в сб, 18 май 2019, 19:30
След двата дни на зеленчуци има +, но е вода. Следващите 2 на протеин не само изчистват плюса,  има и яко пропадане на кантара.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 18 май 2019, 19:44
ДеЗи, айде дано !
Диди, браво на теб :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Deziderata в сб, 18 май 2019, 19:48
ДеЗи, айде дано !
Диди, браво на теб :)

Бас държа!😀
Хайде, след два дни риба да се похвалиш с  -1.5кг. Толкова е обикновено.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в нд, 19 май 2019, 15:30
И аз да си кажа спазвам някаква моя интерпретация на моно режим . Хапвам 2 дни въглехидрати 2 дни протеини(но без месо) . Днес 6 ден . Вчера бях на плодове и съм +400гр. Днес на зеленчуци, утре яйца.. ще видя накрая колко - ще съм. Дано достигна желаното 🙏


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 19 май 2019, 17:52
Днес съм на риба. Нямам нарушения. Вчера, втори ден на зеленчуци ядох ядки за вечеря. В ПМС съм и ужасно много ми се ядяха бадеми :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в нд, 19 май 2019, 22:40
 Аз   мисля от утре да минавам на кисело мляко 3-4 дни


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пн, 20 май 2019, 04:38
Вчера пилешко,но малко прегреших.Днес продължавам на ябълки.Слънчев ден,момичета!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пн, 20 май 2019, 08:52
Вчера на пъстърва и скумрия, ама малко повече си хапнах от необходимото :) + чаша бяло вино и не се сдържах с няколко вилици салата с домашна маруля ;) Ама... не смея да се тегля ПМС то и се усещам кофти. Не искам да се демотивирам, за това ще проверя утре. Днес втори ден на риба.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в вт, 21 май 2019, 15:51
Днес рибен ден,а утре мляко.Сама ли останах :rolling_eyes:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wistfully в вт, 21 май 2019, 16:21
Не си сама :blush: На мен днес ми е втори ден картофи, утре пиле. Мнооого ми втръснаха вече.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в вт, 21 май 2019, 17:07
Днес съм на кисело мляко, но от последните 2 дни имам прегрешения (много ме е яд на себе си) 😖 чувствам се подута,утре на въглехидрати, не съм се мерила че не усещам да има - и за да не се разочаровам ще изчакам с кантара.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в вт, 21 май 2019, 19:46
Не си сама, но на мен модератор ми слива мненията. Не мога да имам две едно след друго, нищо че са в два различни дни... И ако ги слее няма нотификация за ново мнение.
Аз съм първи ден на плодове и в ПМС. Днес ми е най гладния ден до сега и ще ям ядки. Най вкусно и хубаво ми беше на картофи и риба. И на яйца ми хареса :)

Някой ще я прави ли пак? Нали има два дни почивка и се повтаря? Аз обаче не знам дали искам пак два дни на зеленчуци и два дни на плодове.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 21 май 2019, 21:04
Дух, като правя ВЧ ям яйца
преди съм правила плодови, ами след 4 дни на праскови не свалих нищичко, а не е да съм преяла с прасковите
зеленчуците ги свеждам до зелени - краставици и салата, защото иначе затривам резултатите
туй то от моя опит :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в вт, 21 май 2019, 21:49
Ми аз днес си прецаках доста плодовия. Това е единственият ден, който омазах. Много ме боли корема и ми е кофти и гладно. Утре мисля да съм на яйца или месо. Няма да изкарам втори ден на плодове.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wistfully в вт, 21 май 2019, 22:13
Аз с голямо нетърпение очаквам плодовете, с оглед разнообразието, което е в момента. Ама докато стигна до там... :joy: пък и като ми дойде на главата, едва ли ще мисля така :joy:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в чт, 23 май 2019, 20:12
Вчера яйца,днес месо.Но..ще трябва да спра за кратко режима,че синът ми е абитурент и едни всенародни няколко дневни тържества  :stuck_out_tongue_closed_eyes:...Но това не значи,че се освинвам :wink:След това продължавам ! :muscle:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 23 май 2019, 20:55
Аз днес изкарах на кисело мляко, кефир и малко краставица. Ама ПМС то много ме тормози и не зная дали ще изкарам и утре на яйрян. А и не мога да кажа със сигурност колко съм свалила, понеже се усещам подута. Но ще почина един-два дни и смятам да я направя втори път.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в чт, 23 май 2019, 21:10
И аз от вчера спрях режима,че запразнихме от рано  . Но резултата ми за 8дни е -2,700 което е супер. От понеделник почвам пак с нови сили. 😁


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пн, 27 май 2019, 08:30
Аз починах два дни и от днес отново почвам ВЧ. Не съм се теглила, понеже ми дойде в събота, повръщах и ми беше доста кофти. Усещам се подута. В събота ядох основно риба с разни други неща, а вчера - пълнозърнест ориз с червена леща - 2 пъти през деня, последно приключих с храненето около 18.40. Утре сутрин ще се претегля.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: wistfully в пн, 27 май 2019, 13:35
Днес ми е 8-ми ден, на яйца съм и се чувствам не особено добре. Не усещам глад, но ми е много отпаднало, спи ми се и сякаш нямам енергия за нищо. Стискам зъби и си представям как ще хапвам ябълки утре :satisfied:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пн, 27 май 2019, 18:16
И аз спрях за 3дни,че синът имаше бал.Но не съм се уливала .Гледах да е разделно.От утре пак в играта :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в вт, 28 май 2019, 23:14
Отчитам успешен плодов ден.Утре риба.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в ср, 29 май 2019, 08:18
Аз изкарах два дни на картофи с леки и не толкова леки прегрешения. Снощи бях на рожден ден на майката на приятеля ми. Ядох само от картофите, но си сложих и салата + за наздраве чаша коняк. Не ща да се меря. Започнах първите 12 дни и ги завърших с - 2.800 кг. Запазих този минус (качих 200 гр) и започнах вторите 12 дни. Днес и утре на пилешко, поръчах  и дкоараха фермерско чисто месо, бутчета. Та ще се претегля след утре :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dara888 в ср, 29 май 2019, 10:39
Аз не смея да се включа "официално" в диетуващите, че като си знам волята... :joy: Но ви чета редовно и ви се радвам на резултатите, така и мен мотивирате. Вчера бях на картофи (обяд - пържени, вечеря - на салата). Днес смятам на кисело мляко да съм. Сутринта изпих едно фрапе с прясно мляко, броя го режимно. За утре или зеленчуков, или яйца обмислям, но ще го реша довечера, в зависимост от това колко съм гладна. :joy:
Искам да направя няколко дни моно, а после да премина на ВМ-НВ хранене. То ми се отразява най-добре на сланинките по корема, с него имах най-бърз и видим ефект.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в ср, 29 май 2019, 18:43
Днес рибка,утре,,,, пак :D А ми какво друго да ядеш лятно време край морето ;)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 31 май 2019, 08:10
Има ли някой тук :)
Геройски издържах два дни само на пиле. Не мога да повярвам! Е, снощи смотах 2-3 лъжици снежанка, но човек който не е любител на месото и яде зеленчуци на корем, два дни на пилешки бутчета си беше просто УАУ. Снощи вече много ми писна и стомаха ме заболя, но защото си поръчах фермерски бутчета и два дни ги ядох по един и същи начин. Ако бях проявила повече фантазия при готвенето можеше и да не ми писне толкова.
Супер много ми се ядат череши, направо се чудя какво да правя. Днес по план е първи ден зеленчуци... но май ще го обърна на плодове, а зеленчуците ще са след рибата :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в пт, 31 май 2019, 13:02
Аз трябваше тази седмица да съм на моно, ама не се получи. Понеделник, днес и утре само ще го спазвам. Другата седмица ще съм стриктна понеделник-петък.
Моното ми е лесно, когато не тренирам, тази седмица всеки ден тренирам усилено и това ми спъва с храната.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: princeskata в пт, 31 май 2019, 19:31
Тъкмо реших и аз във вашите редици,  та съм приготвила картофите за утре. Някой решен като мен от утре да стартира,  че ще ми е пп-хубаво със стимул?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 31 май 2019, 19:34
Аз си тренирам всеки ден и моното не ми пречи особено. Но в дните на плодове и зеленчуци включвам ядки.
Е аз утре вечер и в понеделник вечерта няма да успея. В понеделник сме на рожден ден, пада ми се ден на риба ама ме съмнява, че ще има :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в сб, 01 юни 2019, 07:42
Вчера месо,днес на извара-тази лидълска кремообразна извара е уникалнааа :) А сега отивам малко да потренирам и после къде-на плаааж  :D :D :D  С;ънчев ден ,момичета!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в сб, 01 юни 2019, 20:49
Вчера месо,днес на извара-тази лидълска кремообразна извара е уникалнааа :) А сега отивам малко да потренирам и после къде-на плаааж  :D :D :D  С;ънчев ден ,момичета!
Как изглежда тази извара?
Аз от 2дни пак прекъснах. 5 я спазвах -1кг само.  От понеделник се залавям ,че имам повод другата седмица и поне да знам че съм дала всичко от себе си 🙂


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пт, 07 юни 2019, 20:59
От утре се завръщам да атакувам и последните 2-3кг,Варя картофи,но ще си пазя мое моно-каквото ми се яде.Успех,ако има някой на фронта :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: MimsyG в нд, 09 юни 2019, 21:01
Започвам диетата на Галимира,дано е успешно ,днес съм 72кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в вт, 02 юли 2019, 11:58
Някой навит за едно моно?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Есен Снежнобяла в вт, 02 юли 2019, 12:03
Някой навит за едно моно?
Аз от утре. Ще пробвам тази на galimira28.
По принцип смятам да мина на режима си от преди бременността, но ще направя една моно диета, за да видя бързи резултати, които да ме амбицират.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в вт, 02 юли 2019, 13:15
И аз се каня,Дух.Днес ще ти правя компания във фастването.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 04 юли 2019, 08:22
Сън, мислех, че отговорът ми се е публикувал, а той не е.
Фастът го приключих към 17 часа. Вчера изкарах на картофи. Малко са ми безвкусни тези, които правихме у дома, а и майка много олио им сложи.
Днес продължавам с картофи, утре пиле :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в чт, 04 юли 2019, 16:19
Фастът го приключих в 21,00 ч,но като видях,че не си писала,да не се прекарам да се мъча,даже мръсен ден правих вчера.Утре ще се пришия към теб.
Ти на Червенкова ли си?Успех! :peace: :hug:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 04 юли 2019, 17:30
Хахах съжалявам, не зная защо не ми се е публикувало мнението и чак се учудиха, че не си отговорила :joy:
Да, на ВЧ съм, но днес хапнах няколко джанки и кафето го пия с мляко. Иначе друго освен картофи не съм яла.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в чт, 04 юли 2019, 18:28
Мериш ли се?Има ли резултат?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 04 юли 2019, 19:48
Не съм се теглила, мисля в други ден, след денят на пиле. Днес сутринта не ходих до тоалетната добре, хванах гората, направих си един преход от 14 км в планината и като се върнах се хвърлих на картофите директно :D
А днес си хапвам бая картофи, по малко, ама честичко, а вчера пък майка ги направи с много мазнина и да не се разочаровам, си казах, че ще се претегля след първият ден на пиле :)
Ама каточели коремът ми се е поприбрал малко. Аз не върнах след като я завърших миналия месец, но заминахме на планина. Не бях качила, но от пътуването бях позадържала вода и имах + на кантара, а и усещах едни къси панталонки по стегнати на корема. Днес с тях се качих в планината и пак почнаха да са ми широчки :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в чт, 04 юли 2019, 20:50
Супер.Дано и кантара да го засече,за да си доволна самата ти.Знам колко е демотивиращо иначе.
Години забих на едни кг,големи за мен,уж правя нещо(вм,но вкарвах и плодове,шоколад и реално си бях на диета на угояване).Миналият септември за 20 дена изчистено с кето шоколади,свалих 8кг(колкото да са били вода,преди и те не падаха,даже и на фастване с вода,но и щитовидната не мога да вкарам в норма).Преди няколко месеца се отпуснах- всеки ден поводи,уж дребни прегрешения,но се върнах в онези изначалните от многото години.За 2 седмици ги намалих,но не съм на септемврийските.Знаеш лятото как ти се иска да е по-различно.Дълго предисловие стана.Но в многото лутания,ми хареса принципа на Тимъти Ферис,а и се задейства.Но ми се иска за отскок да го съчетая с моното.Чудя се още картофите дали да ги включа.Дали да правя по 3 дни моно протеини и 4-я да е мръсен..Та в такива колебания съм.
Ти колко свали с 1-то моно?
Ох,и за планините,ако може ще те питам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пт, 05 юли 2019, 00:30
Чшшшш, алооооу, къ’в мръсен 4ти, аааамаха :xarms:
12 дена м-о-н-о, бейби!!!!
Инка, яж до 4ри следобяд, гарантиран резултат

Браво, Дух, браво, момиче, много ме радваш как счупи матрицата и превъртя играта :hug:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 05 юли 2019, 08:20
Сън, а какъв е принципът на Тимъти?
Първият път свалих 2-3 кг и бях много стриктна. Сега вчера нещо изтрещях с едни череши, много ми се дояде сладко. Между първото правене на ВЧ и второто, се хранех основно с протеини и мазнини, но по-либерално, хапвала съм и нещо друго и сладичко и плод и така. Но нямах желание за сладко и се чувствах сита. Първият път картофеният ден ми беше любим и много вкусен, а сега постоянно бях гладна. И снощи наруших с малко домашни череши. Нямам търпение за пилешкото, не защото много обичам, а защото наистина протеините и мазнините ме засищат и съм добре. С тия карфоти вечера през час ядях, за това и не искам да се тегля днес. Но пък и 2500 калории изразходвах, в планината походих, може и от това да съм била така гладна.

Можеш да ме питаш за планината, разбира се :)

А Херц, нямам аз за какво браво да ми казваш. Издъних се с тия компири :))) хахах дано днес с пилето е по-добре.
Но благодаря, хубаво ми стана! :*


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в пт, 05 юли 2019, 12:19
Дух,строго ВМ(яйца,месо,риба),зеленчуци +някои видове боб-6 дни и 1 ден тупкане на воля,каквото искаш(тогава е желателно да са плодовете,млечните,ядките и всичко,което не е ВМ).На мен тази схема ми изчисти 4кг за 10 дена.Но най-ми е полезна чисто емоционално и психически-като знам,че имам развратен ден,съм стриктна и без отклонения останалите дни.Иначе,ама хайде днес шепа череши,нали доживотно ще се храня така,утре пък 3 бонбони ...и става мазало.Но сега ми хрумна 3 дни моно(риба,месо, яйца),ден смесване,как би ми повлиял?!Ще засека за седмица и седмица моното на Галимира.
Приятен пилешки на теб!(аз никак не го обичам).
Херц,обмислям го.Цял живот не съм закусвала,но вечер е оле-мале.За д-р Сара Балантайн не трябва да се вечеря и ще се опитам до към 17-18 ч да съм приключила,въпреки че работния ми график не го позволява особено.Отделно искам ден задължителен на вода с цел автофагия.Хайде,мятай се на моно.Отдавна не си била.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пт, 05 юли 2019, 13:02
Ами и това звучи добре, да :)
Аз си купих пилешки дробчета и воденички, не зная дали са разрешени, но пак е пилешко...
Иначе току що се претеглих не съм свалила нищо от двата дни на картофи, ама то... аз си и подозирах, че няма да е добър резултата, миналият път имах няколко хранения с по-голямо количество и бях и по-сита. Сега цял ден ядох вчера... нормално е :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в сб, 06 юли 2019, 01:05
И аз глупаво се метнах на кантара на 1-ви ден мц,но след диуретик,че станах като балон.Но ще ми служи като отправна точка за моното.Кантар пак след 5-я ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 06 юли 2019, 10:02
Нещо никакъв ефект няма този път, ама може и аз да съм много несериозна, не зная. Ще я изкарам де. След днес идват два дни глад на зеленчуци.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в сб, 06 юли 2019, 10:29
Днес съм на месо с теб.
Утре съм цял ден на бач,та ако издържа -фаст.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Есен Снежнобяла в сб, 06 юли 2019, 10:38
След първите три дни съм минус 2 килограма. Кантарът ми обаче се развали и в следващите 7 дни няма да знам как съм с килограмите. Обиколки премерих преди диетата, ще премеря отново след края ѝ.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в сб, 06 юли 2019, 12:56
Страхотен резултат!Браво!
Ти на кое моно си?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Есен Снежнобяла в сб, 06 юли 2019, 13:06
Страхотен резултат!Браво!
Ти на кое моно си?
На galimira28.
Е, предполагам, че този минус е вода, но аз я правя за мотивация и наистина ме амбицира след нея да продължа с по-здравословен режим. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 07 юли 2019, 12:09
Есен, не бъди толкова сигурна, че е вода ;) браво и от мен.
Днес ден 5, т.е. на салата ще съм. Имам и аз минус -600 гр от вчера. Това е първият ми минус. До сега си седях на 66.600.
Надявам се поне до 2 кг да го докарам до края.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: meri1966 в нд, 07 юли 2019, 12:59
Аз съм на моя монодиета и до тук за 7 дни - 2.5 кг. Доволна съм, не гладувам. Редувам дните по 1, за разлика от ВЧ и не ми омръзва. Сутрин ставам и решавам какво да ям. Гледам само да редувам 1 ден въглехидрати, 1 ден протеини. От януари съм на какви ли не диети и тази само поразмърда кантара.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: МоРсКа СиРеНа в вт, 09 юли 2019, 13:21
От 25.06 до момента съм на моно и съм-6кг.Всеки ден си решавам сутринта какво ще ям-днес съм на картофи.
Това е най-лесната и неангажираща и резултатна диета за мен!Успех на всички диетуващи ❤ 


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: MARI78 в чт, 11 юли 2019, 09:09
Здравейте,появявам се с една малко смешна питанка при вас.Правила съм диетата на Червенкова.След 24 дена бях -16кг.но това е защото при мен има много за сваляне,а и за първи път я правих.После още няколко пъти и резултата беше  все по-малък.Явно организма привиква.Обаче това моно хранене ми допадна,защото е лесно и няма нужда от приготовления за всяко хранене отделно.Сега се чудя дали да не изпробвам някой от другите описани на първата страница,варианти.Бихте споделили коя Ви е допаднала и най-вече от коя има резултати,при тези,които имат повечко за сваляне.Хубав ден на всички!🙂


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Есен Снежнобяла в сб, 13 юли 2019, 18:55
Резултатът от диетата:
За 10 дни съм по-лека с 4 килограма. Имам свалени по 2 см. от обиколките - талия, ханш и бедро. Продължавам с режим без тестени храни и захар и ще видя как вървят килограмите, според тях може август да направя още една монодиета.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elena_of_Avalor в нд, 14 юли 2019, 20:05
Записвам се да не изтърва темата и да я търся всеки път.
От утре ще опитаме с мъжа ми моното на ВЧ. Ще се отчитам с резултати.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в пн, 15 юли 2019, 16:38
И аз от днес съм на моно да сваля последните 4-5кг.Както предния път,ще ям каквото ми се яде .Няма да следвам определена схема.Днес съм на риба.Утре-а ми като дойде утре ще реша :D

Втори ден-пиле.

Добро утро!Ден трети-плодове.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в ср, 17 юли 2019, 07:49
Аз два дни карам на яйца и кашкавал. Исках да е три дни и се надявам и днес да издържа, но много ми се ядат вече плодове.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: МоРсКа СиРеНа в ср, 17 юли 2019, 11:55
Здравейте,появявам се с една малко смешна питанка при вас.Правила съм диетата на Червенкова.След 24 дена бях -16кг.но това е защото при мен има много за сваляне,а и за първи път я правих.После още няколко пъти и резултата беше  все по-малък.Явно организма привиква.Обаче това моно хранене ми допадна,защото е лесно и няма нужда от приготовления за всяко хранене отделно.Сега се чудя дали да не изпробвам някой от другите описани на първата страница,варианти.Бихте споделили коя Ви е допаднала и най-вече от коя има резултати,при тези,които имат повечко за сваляне.Хубав ден на всички!🙂
Можеш да си на собствен режим-каквото ти се хапва за деня.Аз никога не се съобразявам с режимите на хората,ям това което ми се яде и имам в хладилника.По принцип когато са няколко протеинови дни последователно се свалят повече килограми-например яйца,риба,мляко един след друг.Така или иначе е нормално и здравословно месечно по 4-5 кг да се свалят.Аз например за много кратко свалих 7 кг и сега си направих 2-3дни почивка,защото се страхувам от увиснала кожа,а имам също много да свалям 😊
Днес съм на извара .


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в ср, 17 юли 2019, 19:54
Аз от 4 дни съм на плодове и свалих 3 кг.Чудя утре да сменя на кисело мляко ,че да не са толкова много  дните на еднообразна храна. Проблема е ,че нямам никакъв апетит за друго, а и вода грам не пия .Важно е резултат да има.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: gretacvetina в ср, 17 юли 2019, 21:25
Момичета, може ли в един ден да се ядат различни млечни продукти в различните хранения, а не само един? Например  кисело мляко и сирене или кашкавал?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в чт, 18 юли 2019, 00:27
Момичета, може ли в един ден да се ядат различни млечни продукти в различните хранения, а не само един? Например  кисело мляко и сирене или кашкавал?
Не, ще ти забави свалянето, а и киселото мляко има доста В, така че КМ и кашкавал няма как да мине за моно. По принцип моно само на сирене не е добре, то и кашкавалът е калоричен и не е много подходящ, но сиренето е и солено. В повечето моната се препоръчва намаляване на солта, за да се намало задържането на вода. В моното на Галимира солта даже е забранена.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: MARI78 в пт, 19 юли 2019, 08:23
Здравейте,появявам се с една малко смешна питанка при вас.Правила съм диетата на Червенкова.След 24 дена бях -16кг.но това е защото при мен има много за сваляне,а и за първи път я правих.После още няколко пъти и резултата беше  все по-малък.Явно организма привиква.Обаче това моно хранене ми допадна,защото е лесно и няма нужда от приготовления за всяко хранене отделно.Сега се чудя дали да не изпробвам някой от другите описани на първата страница,варианти.Бихте споделили коя Ви е допаднала и най-вече от коя има резултати,при тези,които имат повечко за сваляне.Хубав ден на всички!🙂
Можеш да си на собствен режим-каквото ти се хапва за деня.Аз никога не се съобразявам с режимите на хората,ям това което ми се яде и имам в хладилника.По принцип когато са няколко протеинови дни последователно се свалят повече килограми-например яйца,риба,мляко един след друг.Така или иначе е нормално и здравословно месечно по 4-5 кг да се свалят.Аз например за много кратко свалих 7 кг и сега си направих 2-3дни почивка,защото се страхувам от увиснала кожа,а имам също много да свалям 😊
Днес съм на извара .
Много благодаря за отговора😊До като чаках някой да ми отговори и се чудех на къде на поема,май горе долу спазвам това,което пише по горе😃С тази разлика,че попаднах случайно на някаква диета с банани и прясно мляко.Не издържам само на тях обаче и си позволявам едно ядене,точно с яйца,кашкавал или сирене,дори шунка(по малко, разбира се)освен бананите с мляко,които пасирам и се наливам през деня.Оказа,че бананите всъщност не са толкова вредни за диетите,когато са до 3-5бр. макс на ден и всъщност не поемаш други въглехидрати.Изчетах нета за тях😆Не знам,дали си въобразявам,нямам глад за сладко и не се и сещам за шоколад,който иначе мога и да сънувам🙈От както го подкарах така,всеки ден кантара е надолу.Един,два дни дори си позволих и пуканки😆които също не са вредни и не са никак калорични,ако не са от купените.За тях също падна голямо четене😃И въпреки целия бъркоч,който сътворих,минусите на ден са от 500-600гр до към килограм,което ме устройва,тъй като имам ужасно много килограми за сваляне😕Желая на всички,много минусчета и ще следя тук за още добри идеи.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Šunšhine в вт, 30 юли 2019, 10:42
Здравейте дами!
Признавам, че не съм изчела цялата тема и за това ще се радвам някой да ми отговори.
Някоя от вас правила ли е монодиетата на Галимира и имаше ли ефект? Съответно след това имаше ли връщане на килограмите?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Есен Снежнобяла в вт, 30 юли 2019, 13:02
Здравейте дами!
Признавам, че не съм изчела цялата тема и за това ще се радвам някой да ми отговори.
Някоя от вас правила ли е монодиетата на Галимира и имаше ли ефект? Съответно след това имаше ли връщане на килограмите?

Правих я в началото на месеца и свалих 4 килограма. До момента съм си върнала два от тях.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: rumka833 в чт, 01 авг 2019, 12:55
за горния въпрос: за смесването на млечни продукти:
моно диетата е разновидност на идеята за "Разделно хранене".
И пред себе си имам пример колко ужасно много се сваля с разделно хранене. така че, според мен, е ОК.

Дори в по-олекотения вариант: разделно може да е само на отделните хранения, но между всяко трябва да има поне 5 часа.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Avi123 в вт, 06 авг 2019, 21:01
Здравейте дами, някой има ли желание да почне от утре с мен?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pipi221 в вт, 06 авг 2019, 21:53
Здравей, от няколко дни се каня да започна, така че се включвам:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в чт, 08 авг 2019, 20:42
Здравейте! Днес ми е първи ден на ВЧ, но последователността е различна. Карам днес и утре на плодове. Имам да свалям 4-5кг. В момента съм 57-8кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: little_owl в пт, 09 авг 2019, 11:50
Мацкиии? Някой спазва ли диетата в момента? Кой ден ви е и как се чувствате?
Аз изкарах вчерашния плодов ден г/д успешно с много леки прегрешения.
Всеки ден мисля да си пия кафето, както обикновено - прибавям 100мл соево мляко и 7гр кафява захар. Това ми е прегрешението, което мисля, че чаак толкова няма да повлияе 😃😃
Утре съм на яйца вместо риба. По-лесно ми е да си следвам моя си последователност и знам, че изкарам ли плодовите дни всичко ще е точно 😃😃


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: nctzen в нд, 11 авг 2019, 17:58
Утре започвам и аз, ще пиша как са нещата. Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в нд, 11 авг 2019, 18:12
Днес първи ден на ВЧ.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sugarr55 в нд, 11 авг 2019, 19:37
Включвам се и аз.
Първи ден на Ваня Червенкова, но мисля да ги карам  по 1 ден, с два се провалих.
Слагам подсладител в кафето вместо захар.
Прегрешението ми днес беше, че без да се усетя близнах от пюрето на детето.😁


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в нд, 11 авг 2019, 19:47
Ще има ли ефект?И на мен по два ми идват в повече,особено пилето и рибата.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sugarr55 в нд, 11 авг 2019, 19:51
Ще има ли ефект?И на мен по два ми идват в повече,особено пилето и рибата.

Не знам. В групата във ФБ, повечето споделят, чи има, но се сваля по-бавно.
Аз имам 3-4 за сваляне, не се надявам на голям резултат, но поне да изчистя излишната вода.
Зимата се опитах по два дни и аз се отказах на рибата, а на пилето - втория ден бях като парцал.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 11 авг 2019, 21:00
Според мен е по- добре да се прави по 2 дни
Втория почти не ти се яде :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в нд, 11 авг 2019, 21:30
Не ми се яде каквото е по диетата,а иначе ми се яде.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: мама.на.двама в ср, 14 авг 2019, 17:20
Здравейте, момичета, аз започнах преди седмица монодиета 1 ден кисело мляко; 2 ден зеленчуци; 3 ден плодове; 4 ден яйца; 5 ден пилешко; и след това повторение. Нямам никакви прегрешения дори не мога да изям количествата, които се полагат за ден( например в деня на месото изядох 400г вместо 800г, млякото вместо две кофички една и няколко лъжици от другата и т.н), до тук добре, но ми се появи проблем по принцип цикъла ми като по часовник и е доста, а сега от тази драстична диета ми дойде 10 дена по-рано и е не много, та искам да попитам някоя от вас имала ли е проблеми с цикъла след започване на диетата( преди години съм спазвала и други диети, но не съм имала проблеми) ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в чт, 12 сеп 2019, 09:28
Здравейте,аз съм новак тук,но съм  се интусиазирала и се осмелих да побутна темата.Днес ми е четвърти ден на ВЧ и съответно вече си мисля за следващия на зеленчуци 😂. Мисля,че изчетох всичко до тук,но не мога да се сетя пишеше ли някъде дали в зеленчуковите дни могат да се ядат гъби и маслини.....?Пожелавам успех в диетите на всички и ще се радвам да се включат и други за компания.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в чт, 12 сеп 2019, 09:30
Аз ядях гъби :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в чт, 12 сеп 2019, 09:46
Супер. Благодаря. Сякаш тези дни на зеленчуци ми се струват най-приятни. Ще видим.... 😋


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в чт, 12 сеп 2019, 14:49
Аз и маслини хапвах,овкусявах със зехтин и  5-6 маслинки в салатата .
Преди 2седмици се опитах да мина на моно но не ми се получи. Обмислям пак да се пробвам☺


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: adjenda в пт, 13 сеп 2019, 17:04
Здравейте, аз в момента също съм на ВЧ. Преди 4 год. я правих и за 24 дни свалих 7 кг. Задържам си ги до момента, но имам още малко да махна. След това съм я почвала още два пъти и на плодовите дни се дъня и прекратявам диетата. Като я правих първия път, първите 12 дни ги въртях по 2, следващите 12 по 1 и резултата беше еднакъв - по 3, 5 кг. на врътка.
Сега съм 12 - ия ден, въртя ги по един, като си заменям плодовете със зеленчуци за да не се издъня пак. Днес ми е първи ден от цикъла и затова не съм се теглила още, но се чувствам по лека. Стартирах от 66 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Аелис в пт, 13 сеп 2019, 17:20
adjenda, kak успя да ги задържиш? Аз няколко пъти свалих килограми с ВЧ , но така и не успях да ги задържа:(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: adjenda в пт, 13 сеп 2019, 17:56
Всъщност нищо не съм правила специално след това, 1-2 дни се захраних и после постепенно минах на нормалното си хранене.  Сега обаче се притеснявам как ще е, защото предните кг бяха след бременност, т.е. не си бяха мои преди това.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в пт, 13 сеп 2019, 18:08
Аз съм 5 ден от диетата.Първи на зеленчуци. Спазвам всичко стриктно ,но незная дали съм смъкнала дори килограм,защото днес кантара варира . Малко съм обезсърчена ,но продължавам. И аз стартирах от 66 кг. - имам какво да свалям😂. Детето ми е вече на 4, а все някак си не успявам да ги смъкна.Надявам се тази диета да ми даде някакъв старт. Успех желая на започналите.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: adjenda в пн, 16 сеп 2019, 11:49
Здравейте, аз тази сутрин се притеглих - ден 14 - 3 кг.
p.s.  почти през всички дни имам и по малко прегрешение, като чаша бира


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в пт, 20 сеп 2019, 09:19
Здравейте и от мен. Днес ми е последен ден на ВЧ.Тази сутрин съм -3 кг. Не съм особенно доволна,при положение,че съм била по-скоро стриктна. Прегрешения - в два дни по чаша бяло сухо вино.Обмислям да не повтарям ,а известно време през ден да съм на зеленчуци.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в пт, 20 сеп 2019, 12:25
За 12 дни 3 кг са много добър резултат, повечето и толкова не успяват. Ти колко си очаквала?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в пт, 20 сеп 2019, 13:26
За 12 дни 3 кг са много добър резултат, повечето и толкова не успяват. Ти колко си очаквала?
Честно казано не съм съм очаквала кой знае колко повече,но все пак имах малки надежди като четях постовете назад с доста по-добри резултати :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в сб, 28 сеп 2019, 08:49
Някой пробвал ли е диетата с кисело мляко ?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: StellaDiMare в сб, 09 ное 2019, 07:27
Здравейте, дали някой спазва моно режим в момента? :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 09 ное 2019, 08:59
Аз.На Ваня Червенкова.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: StellaDiMare в нд, 10 ное 2019, 09:35
Аз обмислям да направя моя вариация. Ден 1 - банани, ден 2 - яйца, ден 3 - сладки картофи, ден 4 - пилешко месо, ден 5 - вода, от утре. А в събота да започна по режим на Румяна Илиева, имам стар от преди няколко месеца, на който така и не му се реших. При теб какви са резултатите? Доволна ли си?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в нд, 10 ное 2019, 12:58
Аз съм я правила няколко пъти.Първия път спазвах стриктно и за 12 дена свалих 5 килограма.След това я карам от време на време с малко прегрешения(шоколад и солети по малко) и пилешкия и млечния ден по1 вместо 2 и пак се свалят 3-4 килограма.От август до сега 12 килограма.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: CoCo`Milk 🥥 в нд, 10 ное 2019, 15:33
Аз обмислям да направя моя вариация. Ден 1 - банани, ден 2 - яйца, ден 3 - сладки картофи, ден 4 - пилешко месо, ден 5 - вода, от утре. А в събота да започна по режим на Румяна Илиева, имам стар от преди няколко месеца, на който така и не му се реших. При теб какви са резултатите? Доволна ли си?
Коя е диетата на Румяна Илиева


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: vikonetka в нд, 10 ное 2019, 17:18
Румяна Илиева изготвя индивидуални режими .


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: StellaDiMare в нд, 10 ное 2019, 17:42
bubolina73, чудесни резултати! Поздравления! :hibiscus: Виждам, че и с леки импровизации се получават нещата.

 CoCo`Milk, vikonetka ти е отговорила вече. Режимът е индивидуален, някъде от април-май ми е, но не му беше времето тогава.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: spring_queen в чт, 14 ное 2019, 21:21
Здравейте! Някой диетуващ има ли? Аз от утре почвам диетката на ВЧ, че имам за сваляне около 4-5кг. Мисля малко да я променя като добавя или променя някои храни. Ще си пия кафето сутрин, както обикновено с 100мл соево мляко и 5-6гр кафява захар.  Мисля, че едва ли би било кой знае какво прегрешение.... :D


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Mimoza111 в пн, 18 ное 2019, 09:06
Привет момичета
От днес започвам диета.
Първи и втори ден само картофи.
Трети ден- 6 яйца
Четвърти ден зеленчуци-предимно моркови
Пети ден риба
Миналата година имах успех,дано и сега да ми се получи.
Пожелайте ми успех


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в пн, 18 ное 2019, 10:29
Мимоза, успех.
И аз съм на диетата от вчера(на ВЧ). Днес 2ри ден картофи. Нищо не променям.
Спазвала съм я и преди, дори тази година с нея свалих почти 5кг,само с 12 дни, но имах много излишни кг, след раждането.
Сега нямам време за тренировки, храната също не я контролира особенно и това ми се отрази веднага на формата, около 3кг съм отгоре,за 6 месеца. Така че пак ми се налага да спазвам диетата, но за мен тя е приятна, не я свързвам с глад и най вече дава резултат!!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Mimoza111 в пн, 18 ное 2019, 11:06
Успех ти желая Be_Special  и да,тази диета дава резултат и не се гладува за това и я харесвам


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в ср, 20 ное 2019, 16:04
Здравейте ,момичета!Някакви идеи как да се съчетаят постите с моно диета?Въглехидратите са ясни,но протеиновите дни?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в ср, 20 ное 2019, 16:12
Вместо пиле риба и млечните дни отпадат.Аз така я карам сега.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: ddididd в ср, 20 ное 2019, 16:57
То само риба-друго...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dara888 в ср, 20 ное 2019, 17:01
Аз пък не разбирам защо рибата не я броят за животинско ястие, тя все пак е живо същество? Като си решила да постиш, си постиш. Дори и да не си на режим, пак нямаше да ядеш белтъчини, ако спазваш постите. Тук ефектът идва от разделното хранене, а не от редуването на въглехидрати и белтъчини. Един ден ядеш картофи, после - ориз, третият - зеленчуци, после бобена салата, петият - плодове и т.н.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Lolitka678 в сб, 23 ное 2019, 18:53
Здравейте и от мен момичета, изчетох цялата темичка, днес ми е втори плодов ден и малко ми прималява, но утре мисля да заменя млякото с яйца, даже мисля и малко сирене да си позволя към омлета, че направо корема ми стърже. Аз в момента съм 55кг, не се изтеглих в началото, забравих, но в понеделник ще се тегля пак, целта ми е 50 ( винаги съм била 48- 50 ) сега не знам какво ми стана, но и повечето дрехи ми утесняха.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pinko в сб, 23 ное 2019, 18:56
 :peace:
След тази диета ...
кажете добре дошла на ЖДА!Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Lolitka678 в сб, 23 ное 2019, 18:58
Какво е ЖДА?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 23 ное 2019, 19:18
Желязо-дефицитна анемия.Аз диетата съм я правила няколко пъти и нямам никаква анемия.Хемоглобина ми е 135.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pinko в сб, 23 ное 2019, 19:30
Еми браво на теб!
Аз обаче я правих миналата година по това време и януари изследванията ми бяха почти същите ...после 2 месеца правих диета за набавяне на желязо и хемоглобин вкарах си в норма всичко(+кг+) С личния решихме че е от друго нещо, нали все пак е разделно...
Сега миналия месец я правих 10 дни и се скапах пак пуснах изследвания и ВОАЛА пак издишам..за мен определено ми вреди тази диета  слагам в скрит

07/11/2019
Скрит текст:
Лаборатория КАНДИЛАРОВ - online резултати

Име на теста(изследване) Резултат   Единици Референтна стойност
 Желязо/Iron -             1.6    umol/l       6.6 - 26
 хемоглобин HGB             87    g/L         120 - 160   
 хематокрит/HCT             27.4    %          35 - 47

Не давам акъл , просто Ви предупреждавам :bouquet:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 23 ное 2019, 20:05
А преди диетата пусна ли изследвания?Щом горе-долу по едно и също време ти пада хемоглобина може да е от друго.12 дена не да си на диета,а чисто гладна да стоиш не може да получиш анемия.Аз за други проблеми пущам всеки месец ПКК и от там виждам,че диетата не влияе на хемоглобина.Потърси проблема другаде.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Galinals в сб, 23 ное 2019, 23:46
Не мисля,че хемоглобина може да има някаква връзка точно с тази диета,но знам друго от личен опит. Йо-йо ефекта е задължителен,освен ако не продължите с оскъдно разделно или друго диетично хранене. Не си причинявайте точно тези ограничения-безмислени са. Както всяка бърза диета между впрочем. Не си ли наложим здравословен постоянен начин на живот,не се случват чудеса. Помислете и късмет на всички.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 24 ное 2019, 07:41
Глупости. Безсмислени за кого? Аз започнах да свалям точно с моно и си задържах всичко месеци наред. Сега качих 1 кг, но защото почнах нова работа, ядене с колегите, все някой нещо сладко оставя и черпи и то е нормално да кача.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в нд, 24 ное 2019, 08:56
Е, йо йо не значи, че като спреш диетата и на другия ден връщаш кг - те... Но до месеци /година си се връщат. За да се свалят трайно и да не е човек всяка година на някаква диета, действащия вариант е "диетата" да не се спира никога...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 24 ное 2019, 09:02
Е, йо йо не значи, че като спреш диетата и на другия ден връщаш кг - те... Но до месеци /година си се връщат. За да се свалят трайно и да не е човек всяка година на някаква диета, действащия вариант е "диетата" да не се спира никога...
Нищо подобно.
Действащият вариант е да не ядеш повече от колкото тялото ти се нуждае.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в нд, 24 ное 2019, 09:05
Е, йо йо не значи, че като спреш диетата и на другия ден връщаш кг - те... Но до месеци /година си се връщат. За да се свалят трайно и да не е човек всяка година на някаква диета, действащия вариант е "диетата" да не се спира никога...
Нищо подобно.
Действащият вариант е да не ядеш повече от колкото тялото ти се нуждае.
Така е, но монодиетата си е глад /рестрикция. И когато увеличиш храната, за да получава тялото нужното му количество, кг се връщат. Заради глада...


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 24 ное 2019, 09:48
Не ми се влиза в поредния дебат :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pipi221 в нд, 24 ное 2019, 10:46
Аз спазвах диетата 12 дни повече не издържах, но свалих 4кг. Определено не се чувствах добре физически, бях изтощена и ми се спеше постоянно, радваше ме резултата, но съм с бебче на 7 месеца и ми беше много трудно заради умората. Зарязах диетата и просто спрях да се храня след 17:30,18ч и тренирам всеки ден без събота и неделя, с моното беше абсурд да стигна до фитнеса.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в нд, 24 ное 2019, 14:45
Преди 3 години спазвах диетата на ВЧ,свалих 20 кг и досега си ги задържах безпроблемно като не съм се съобразявала какво ям .Даже доста сладко хапвам и макдоналдс, защото все тичам по задачи и хапвам нещо в движение.Сега трупнах едни 10 кг заради бременност и смятам от 1ви декември да започвам да ги махам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 24 ное 2019, 19:46
и аз качих при новите колеги, мисля да се върна на моното за 10тина дни


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в нд, 24 ное 2019, 20:53
И аз от сряда с вас.
Херц,кое моно ще правиш?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 24 ное 2019, 21:21
Не знам още
Нещо с по два дни и без плодове


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Vasencetto в нд, 24 ное 2019, 21:44
Ами, освен и аз да почна в сряда. :hugs:
Трябва ми компания и мотивация, докато се надъхам.
Аз от миналата година запазих едни - 10кг., но имам да сваля още 15 :(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 24 ное 2019, 22:55
аз съм на фаст в понеделник, с мляко или с пиле ще започна


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в нд, 24 ное 2019, 23:24
Успех,момичета!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в нд, 24 ное 2019, 23:29
хаха, благодаря, но чакай да започна
голяма издънка съм през последния месец, качих килото, което свалях цяло лято


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Barsa в вт, 26 ное 2019, 23:03
Приемате ли нови попълнения?Днес мина успешно първия ден на ВЧ.За утре сеарих картофите😀.Записвам се при вас за да не ми е самотно в борбата с килограмите.Стартирам от 67 кг,като 10 от тях са натрупани за няма година.Година след като спря цикъла се започна/ на 48 години./ съм


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в вт, 26 ное 2019, 23:12
От утре съм с теб.
Херзенче,ти до къде я докара?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 27 ное 2019, 08:01
няма май да стане
втори опит от днес с пиле


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в ср, 27 ное 2019, 09:54
Здравейте,хоп и аз при вас.Изчетох поне две,три теми назад,и се навих да опитам да сваля излишните 7-8 кг с вас и диетата на ВЧ.Но ще започна от 6-7 дек.,че сега ми е невъзможно.Преди години съм правила 90 дневната,успях да сваля 6-7 кг,но сега съм в начален старт.Само не знам как ще се справя с плодовия ден,и този с киселото мляко,ама ще се пробвам.А дотогава съм с вас,за стимул.На 50+ съм,160 см и 66 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Mimoza111 в ср, 27 ное 2019, 10:20
Здравейте момичета
Преди 10-ина дни писах,че минавам на диета,но не ми се получи.
Вчера успях.Започнах с моркови.Хубавото е че засищат.През деня се чувствах чудесно,но вечерта,когато си хапвам най-много ...в началото ми беше леко некомфортно.Изпитвах нужда от хляб.Но си настъргах 6 моркова.Овкусих ги с 1 лимон,малко сол и съвсем малко зехтин и си хапнах.Половин час след като ги изядох не усещах никакъв глад или нужда от хляб.Тази сутрин се чувствам все още сита и още по-надъхана да продължа.Днес ще смеся морковите с червено цвекло


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в ср, 27 ное 2019, 21:30
Изобщо забравих,че днес започвам.Имаше повод и се отнесох.
От утре ,но не съм решила на какво да съм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 27 ное 2019, 21:36
Изкарах пилето
То и вчера ядох пиле, но закусвах с едно яйце
Утре ще повтарям пилето, в петък ми е фаст
Пълна лудница е, но искам моно, шкембето източи водата :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в ср, 27 ное 2019, 21:39
Браво,браво!
Хайде,повличай крак.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в ср, 27 ное 2019, 21:49
Хаха, ноу уей :lol:
по-лесно ще изкарам на пилето 10 дни, отколкото да  направя смислено моно
или по два дни пиле- яйца- пиле- яйца :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Barsa в ср, 27 ное 2019, 22:25
Днес 2ри ден картофи.Не ми беше тегаво.И двата дена бях на варени картофки с малко сол..По 4-5 средни картофа.Сега сложих за утре да си изпекат пилешки гърди.Нарязах ги на ли точки,поръсиха със сол и малко черен пипер.Вода пия обаче недостатъчно.Едва докарвам до литър.😞


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 28 ное 2019, 23:33
Отбой, не става :(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в ср, 04 дек 2019, 11:59
Така момичета от днеска съм на старт. Само се чудя дали с моното на ВЧ мога приемам протеин на прах или не 🤔


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в сб, 07 дек 2019, 21:00
Има някакво затишие в темата,та реших да споделя.От утре ще се пробвам с диетата на ВЧ за първи път, започвам с картофки,но смятам да заменя после млякото с яйца,а плодовете със зеленчуци,че нещо не се понасяме.Дали става,се питам.Стартирам от 65 кг,6-7 да сваля е супер.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в сб, 07 дек 2019, 21:01
с голяма кошница тръгваш
3-4 наааай- много


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в сб, 07 дек 2019, 21:03
Хаха,знам,ама ще направя няколко врътки,надявам се.Наясно съм,че отведнъж няма как да стане.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в сб, 07 дек 2019, 21:15
стискам палци 🌺
пиши тук резултати  :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в сб, 07 дек 2019, 21:31
Благодаря много,ще имам нужда. Непременно ще споделя.:heart_eyes:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 08 дек 2019, 01:18
Здравейте и от мен. Днес приключих първата врътка на ВЧ, утре съм пак на картофи. Разделих се с 3.600 кг, видимо корема се е поприбрал. Имам поне още 12-15 за сваляне.
При мен килограмите се натрупаха по време на бременността, толкова дебела никога не съм била. Има ли някой от утре на картофки, да си правим компания?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Barsa в нд, 08 дек 2019, 12:21
Здравейте. Аз минах първа врътка с резултат от 3 свалени килограма. Най трудно ми беше млякото. С какво мога да заменя? Започвам  втора врътка утре.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в нд, 08 дек 2019, 13:45
Здравейте. Аз минах първа врътка с резултат от 3 свалени килограма. Най трудно ми беше млякото. С какво мога да заменя? Започвам  втора врътка утре.
Яйца :rolling_eyes:Аз днес започнах-картофки на фурна с малко сол,зехтин и лимон,копър.Мммм,вкусно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: HanAa в нд, 08 дек 2019, 19:39
Здравейте, за първи път правя диетата на ВЧ и от утре съм на салати. Но искам да питам забранен зеленчук има ли, както при плодовия банани не се разрешават, и нали могат да се смесват всякакви зеленчуци в едно хранене?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в нд, 08 дек 2019, 19:48
Смесват се.Аз си ги правех на манджичка.Гювеч,зеле,праз,пържени чушки с доматен сос,зелева супа и д-р.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в нд, 08 дек 2019, 23:54
Аз знам, че повече от два зеленчука не бива да се смесват.
И в никакъв случай да не се консумират заедно домати и краставици.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в пн, 09 дек 2019, 00:41
Също не се консумират варива - боб, грах, царевица. Гъби не може.
За домати и краставици, че не може заедно, сега чувам. Защо?
Ваня има и друга диета, с елда и кефир, също работи от порядъка на 3 килограма на седмица, някой с отзиви?
Чета тук, че е трудно на кисело мляко, аз пък добре се чувствах (първият ден опуках около 4 кг мляко [blush]), но плодовете ме съсипаха, постоянно бях гладна, дори покрай тях изядох едно пакетче фъстъци. Та си мисля да ги заменя със зеленчуци.
Barsa, успех. И аз днес бях на първи ден от втората врътка. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Barsa в пн, 09 дек 2019, 10:37
Благодаря. Аз просто не обичам кисело мляко. Чудех се за сирене, кашкавал не може ли да сменя. Ако не-ще са яйца.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в пн, 09 дек 2019, 11:51
Аз пък събирам сили за рибата. Първият път, след картофите бях на риба, а не на пиле (моят мъж купил прясна пастърва, без да знае, че съм на диета). Това е единствената замяна, която си позволих. В дните на риба, ядох също панирана, бях много гладна и седнах в едно ресторантче.
***
Втори ден картофи, не ми се яде изобщо. Обаче, гардероба ми е пълен с прекрасни дрехи, размер 8-10UK, в които пак ще се напъхам, това ме мотивира! Откакто родих, ходя само с анцузи и клинове, изобщо не е моето това.
Целта е да съм 55 килограма, предвид че 93 влязох да раждам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 09 дек 2019, 12:42
Домати и краставици не може заедно, защото едното е кисел, а другото алкален зеленчук.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в пн, 09 дек 2019, 14:20
Втори ден на картофи,снощи не можех да ги гледам,но днес бива.Купих цяло пиле за утре,ще си го направя на порции и печено.Кожата махате ли newsm78


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в пн, 09 дек 2019, 14:32
Домати и краставици не може заедно, защото едното е кисел, а другото алкален зеленчук.
Домата, и по биология, и за тялото, е плод.   :smiley:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Barsa в пн, 09 дек 2019, 16:40
Пилето без кожа


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в пн, 09 дек 2019, 19:35
Домати и краставици не може заедно, защото едното е кисел, а другото алкален зеленчук.
Домата, и по биология, и за тялото, е плод.   :smiley:
Тъй, тъй, ама нали за кулинарията е зеленчук.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: FBID10207748322975855 в вт, 10 дек 2019, 11:30
Здравейте,
И аз от днес започвам, избрах диетата на Галимира, но я измених малко, за да отговаря и на условията за НВ-ВМ режим. Не знам дали ще се получи нещо, но ще споделя резултати, ако има такива.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в вт, 10 дек 2019, 14:24
Домати и краставици не може заедно, защото едното е кисел, а другото алкален зеленчук.
Домата, и по биология, и за тялото, е плод.   :smiley:
Тъй, тъй, ама нали за кулинарията е зеленчук.
Тя кулинарията може и като мръвка да си го определи....    :smiley:
В контекста на диетата, доколкото знам в плодов ден НЕ може зеленчук.Или?
А домата като плод следва да се яде в плодови дни.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в вт, 10 дек 2019, 15:50
Здравейте,
И аз от днес започвам, избрах диетата на Галимира, но я измених малко, за да отговаря и на условията за НВ-ВМ режим. Не знам дали ще се получи нещо, но ще споделя резултати, ако има такива.
Каква ти е промяната?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: FBID10207748322975855 в вт, 10 дек 2019, 17:28
Здравейте,
И аз от днес започвам, избрах диетата на Галимира, но я измених малко, за да отговаря и на условията за НВ-ВМ режим. Не знам дали ще се получи нещо, но ще споделя резултати, ако има такива.
Каква ти е промяната?

Заменям ниско масленото мляко с 4,5%. В зеленчуковите дни ще консумирам само зелени зеленчуци. Картофите заменям с риба. А за вареното месо мисля да са пържоли на скара и пилешки гърди на грил.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Dontcare в вт, 10 дек 2019, 18:44
По темата за плод ли е или зеленчук, при мен дилемата беше с тиквата :joy:
Така и не посмях да я включа нито в плодовите, нито в зеленчуковите дни..


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: eeeee в ср, 11 дек 2019, 11:21
Здравейте! Днес започвам диетата на Ваня Червенкова, но мисля да я карам по 1 ден и после пак отначало,че 2 дена едно и също не ми се мисли какъв тормоз ще е с яденето. За около 10 месеца качих 14кг и сега искам да почна да ги смъквам постепенно. От 64кг започвам. Успех на всички! :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pepina1965 в ср, 11 дек 2019, 12:30
Давам отчет-четвърти ден на ВЧ-пиле.Сутринта се претеглих-62,200.Стартирах от 65.Не мога да повярвам,ясно,че повечето е вода,след картофите свалих най-много,но все киснех в тоалетната :lol:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в ср, 11 дек 2019, 18:33
Домати и краставици не може заедно, защото едното е кисел, а другото алкален зеленчук.
Домата, и по биология, и за тялото, е плод.   :smiley:
Тъй, тъй, ама нали за кулинарията е зеленчук.
Тя кулинарията може и като мръвка да си го определи....    :smiley:
В контекста на диетата, доколкото знам в плодов ден НЕ може зеленчук.Или?
А домата като плод следва да се яде в плодови дни.
От ботаническа гледна точка плод е това, в което са разположени семената. И домата, и краставицата, и тиквата са плодове в този случай.
Когато аз спазвах диетата се придържах към принципа на делене спрямо кулинарията. Вие си решете както го чувствате и както ви харесва.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в ср, 11 дек 2019, 20:06
Утре зеленчуци. Днес ядох вафли, но ми дойде и съм крива. :(


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: FBID10207748322975855 в нд, 15 дек 2019, 09:27
Здравейте,
Да се отчета. Днес е ден шести, премерих се и съм свалила 4 килограма. Като на деня с яйцата маааалко залитнах и на вечеря си хапнах доста. Днес пак съм на мляко. Вчера ми беше деня за месо като на обяд хапнах около 200 грама свинско на тиган приготвено със съвсем малко мас, може би чаена лъжица, а за вечеря 600 гр пилешки гърди на фурна овкусени с лъжица зехтин, къри, коркума, черен пипер, малко чили и щипка хималайска сол... и 50 мл бяло вино :flushed:  Стори ми се доста като количество, но си го хапнах.

Мисълта ми е, че не съм гладувала и за сега резултатите са добри. Надявам се след втората врътка на още някой свален килограм. :)
Пп: висока съм 163, тежах 68 кг, а на 55 кг съм с нормално телосложение.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 15 дек 2019, 10:23
Много добър резултат, поздравления!
Аз си кисна на втори рибен ден, втора врътка ВЧ, със 4 свалени килограма. :(
Не се движа много.
Вода не пия много.
В цикъл съм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Kinza в пт, 03 яну 2020, 20:43
Здравейте, мили дами!
Аз днес почнах диетата на Ваня Червенкова. Малко я променям, тъй като месо не ям.
И друг път съм я правила със сравнително добри резултати, но после се отпуснах и ето ме на пак тук.
Има ли други монодиетистки през 2020?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в сб, 04 яну 2020, 00:36
Аз си дадох почивка по празниците, но много скоро започвам!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в сб, 04 яну 2020, 06:37
И аз започвам от днес,но ще я правя по 1 ден .Успех!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Kinza в сб, 04 яну 2020, 08:38
И аз започвам от днес,но ще я правя по 1 ден .Успех!

И аз така реших, че след вчерашния на картофи, които по принцип са ми най-лесни дни, днес изобщо не искам да погледна картофи. След ден 1, минус 300 грама :DD Ама грам по грам, и хоп килограм!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 04 яну 2020, 16:06
Здравейте,отдавна чета темата та реших да пиша и аз. Започнах монодиетата на ВЧ,днес ми е 3-ти ден (пилешко). Имам за сваляне около 8-9кг. Първият ден с картофи чувствах глад,но вторият нямах почти никакъв апетит (и през двата дни хапвах картофите на фурна).Днес купих цяло пиле и го изпекох във фурната,та искам да попитам горе-долу по колко грама пилешко хапвате и успявате да сваляте кг? Успех на всички,нека през 2020г. изваяме мечтаните фигури.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 04 яну 2020, 17:04
Количеството е неограничено.Аз на картофените си изяждам 2-3кг и си ги правя различно-варени с олио,оцет и сол,пържени,пекани.На пилешкия ден изяждам повече от килограм пиле,а на зеленчуковите си правя манджички само от зеленчуци-гювеч без картофи,зеле с домати,праз с домати и каквото ти дойде на ума и с малки прегрешения свалям 5-6 килограма.Колкото по-малко ядеш,толкова по-малко сваляш-забавя се метаболизма.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в сб, 04 яну 2020, 17:16
3 кг картофи са 2600 ккал, това си е тъпчене направо, не знам как сваляш така килограми. Ако човек внимава какво яде в ежедневието си и е решил да прави такава диета, би трябвало с такова хранене да напълнее.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 04 яну 2020, 17:22
При моното калории няма,повече ядеш-повече отслабваш-забързва се метаболизма.Ама едно и също  на втория ден вече ти втръсва.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pipi221 в нд, 05 яну 2020, 09:27
Доста диети съм пробвала след раждането и честно казано само от тази бях много доволна, може би защото като я започнах имах повече кг за сваляне, но честно казано дните с картофите ги изпуснах, правих +1 месо, +1 зеленчуци, яйцата и плодовете ми бяха най-тегави, не съм се ограничавала(само с яйцата - 5 на ден), но в 17/18ч ми беше последното ядене, през деня хапвах много на често. Спрях я и няма да я започвам отново за сега, защото се чувствах доста отпаднала на моменти, И два дни поредни едно и също, без прегрешения наистина си е предизвикателство, но истината е, че дава резултати, особено, ако се спазва стриктно. Забравих да допълня, че всичко беше печено, не съм пържила нищо, в плодовите дни ядох предимно ябълки


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 05 яну 2020, 16:00
Здравейте, ден първи на картофи, пак ще карам две врътки на ВЧ, после ще видя. Теглих се след празниците, 70.4, доволна съм, по-малко от килограм съм наддала, а то си беше пируване. Гоня 55 килограма до май месец.
Сега, следновогодишно, доста народ се юрнал да пази диети, успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в нд, 05 яну 2020, 17:04
Здравейте отново,днес съм втори ден на пилешко и да си кажа честно почти не съм гладна.. може би,защото вече ми се отяде това пиле (и преди диетата не го харесвах много). Утре преминавам към салатките и вече нямам търпение,само за тях си мисля. Не съм се мерила от началото,ще се измеря в края на 12-тия ден.Учудващо за мен досега нямам никакви прегрешения,освен лъжичка захар в кафето,но без нея абсурд да го пия.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Kinza в нд, 05 яну 2020, 17:50
Aз уж Червенковата, ама не точно. Първи ден картофи, втори - риба и днес трети ден - кисело мляко. Засега нямам кой знае какви резултати. Не знам дали не е защото гледам и да ограничавам количествата. Но първите два дни си легнах гладна. Днес ще видим. Утре съм на салати.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: vikonetka в пн, 06 яну 2020, 07:17
От днес се присъединявам и аз към вас :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в пн, 06 яну 2020, 13:32
Забелязала съм, че ако ми става студено, е от диетата. Снощи зъзнах, а вкъщи е топло.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Франсоаз* в пн, 06 яну 2020, 14:23
Забелязала съм, че ако ми става студено, е от диетата. Снощи зъзнах, а вкъщи е топло.
Нормално.Като намалиш калориите, тялото не хаби енергия да те стопли, а я пренасочва към важните органи и системи-мозък, сърце, дробове....


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пн, 06 яну 2020, 18:28
Днес съм първи ден на зеленчуци.. много ми се хапва шоколад,едвам устисквам. Четох предните теми и се натъкнах на същия проблем като моят,а имено (с извинение) запек.Та въпроса ми е как се спраяхте с него по време на диетата? Може би някакъв чай,но не съм сигурна какъв точно.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в вт, 07 яну 2020, 00:19
Забелязала съм, че ако ми става студено, е от диетата. Снощи зъзнах, а вкъщи е топло.
Нормално.Като намалиш калориите, тялото не хаби енергия да те стопли, а я пренасочва към важните органи и системи-мозък, сърце, дробове....
Знам, знам :)
Момичета, теглите ли се всеки ден?
Днес се теглих сутринта, още като се събудих, местих кантара из стаята и ми даде близо два килограма разлика. 😡
Утре ще си измеря обиколките и това е, спирам да се меря поне до края на първите 12 дни.
А утре и вдругиден съм на пилешко, мисля да го сваря и да го ям като супа, с бульона.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Kinza в вт, 07 яну 2020, 09:39
При мен кантара е в тотален застой. Вчера зеленчуков ден, днес плодов. Ще ям грейпфрукти само.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в вт, 07 яну 2020, 13:58
Забелязала съм, че ако ми става студено, е от диетата. Снощи зъзнах, а вкъщи е топло.
Нормално.Като намалиш калориите, тялото не хаби енергия да те стопли, а я пренасочва към важните органи и системи-мозък, сърце, дробове....
Знам, знам :)
Момичета, теглите ли се всеки ден?
Днес се теглих сутринта, още като се събудих, местих кантара из стаята и ми даде близо два килограма разлика. 😡
Утре ще си измеря обиколките и това е, спирам да се меря поне до края на първите 12 дни.
А утре и вдругиден съм на пилешко, мисля да го сваря и да го ям като супа, с бульона.
Много хубаво си решила. Понякога при режим/диета в началото  обиколките намалят, а кантара си стои. Така че е много важно да се измерват и сантиметрите.
Успех


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в чт, 09 яну 2020, 12:31
Здравейте момичета,има ли някой,който е на моното на ВЧ още? Днес уж трябваше да съм на риба ( ден 8 ) ,ама по мое усмотрение я замених с яйца.Вчера изкарах един рибен ден,но ако не бях сменила днес с яйцата сигурно щях да прегреша с нещо тестено или сладко и да прецакам цялата диета. Още не съм се теглила,но като че ли леко ми поспадна корема и се чувствам по лека.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в чт, 09 яну 2020, 16:49
Аз съм на ВЧ, варя си зеленчуци, ден 5. И съм тук поне до края на април! :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в сб, 11 яну 2020, 09:11
Записвам се да ви следя и май да се включа в редиците ви от понеделник.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: depava в сб, 11 яну 2020, 09:30
Момичета, как се справяте, когато работният ви ден не винаги ви позволява хранене на определено време? Според мен е ключово, а често почивките ми не са по едно и също време.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в сб, 11 яну 2020, 11:05
Аз се връщам в изходна позиция. От днес пак картофи.Проблем ми е,че през деня се справям супер стриктно, но вечер ме хваща зверски глад


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в сб, 11 яну 2020, 13:03
То храненето не трябва да е по едно и също време и няма определено колко пъти на ден да се яде.Важното е да ядеш едно и също.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в сб, 11 яну 2020, 14:27
Teri, и аз бях така, но като ям едно и също два дни, апетита ми се изпарява. В началото, уж съм на дните на плодове примерно, а се тъпча вечер с локумки. :(
Сега не ям забранени неща, само си купих едничка панирана риба, че два дни ще се побъркам. И като бях на пиле, също. Това ми е прегрешението и се справям, засега.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пн, 13 яну 2020, 11:28
Къде се загубите 🙂 Аз държа фронта ,обаче пиенето на вода не ми се нрави много.Взела съм един зелен чай та е малко по добре.Успех на всички.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: bubolina73 в пн, 13 яну 2020, 11:47
Рибен ден.За 5 дена 2 килограма.Пилешкия го карах един.Доволна съм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пн, 13 яну 2020, 11:51
Аз днес съм 12-ти ден кисело мляко.Последните 3 дни на плодове и мляко много добре минаха,изобщо не чувствах глад.Утре започвам с картофи и смятам най-накрая да се измеря.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в пн, 13 яну 2020, 11:55
Здравейте!
Ще започна днес и аз с вас.Дано издържа.
Успешна седмица!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в пн, 13 яну 2020, 12:08
Аз днес съм 12-ти ден кисело мляко.Последните 3 дни на плодове и мляко много добре минаха,изобщо не чувствах глад.Утре започвам с картофи и смятам най-накрая да се измеря.
Усещаш ли разлика в см?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пн, 13 яну 2020, 12:14
Аз днес съм 12-ти ден кисело мляко.Последните 3 дни на плодове и мляко много добре минаха,изобщо не чувствах глад.Утре започвам с картофи и смятам най-накрая да се измеря.
Усещаш ли разлика в см?


Всъщност да,за това реших да продължа диетата.Може би около 1-2см имам разлика в талията,като се измеря и изтегля утре сутрин ще дам по-точни резултати.Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: L'altra в пн, 13 яну 2020, 12:18
Аз се присъединявам утре към следващите  диетата на Червнкова. Изпитана е при мен, веднъж цялостно с много добър ефект. После 3 прекъснати опита.
Сега, наложително пак я започвам, защото имам за сваляне още малко до желаното тегло плюс две кила, оформени по празниците. А, пък, и исва пролет.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в пн, 13 яну 2020, 12:55
И аз съм от днес на линия, ще правя 5 дни моя си.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: sun sea в пн, 13 яну 2020, 13:01
Още не съм решила на какво да съм днес.По гладните дни предпочитам да съм на работа.А днес съм в къщи и за сега съм на кафе.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в пн, 13 яну 2020, 23:49
Аз започнах днес първи ден на картофи. Мина доста добре, не съм изпитвала глад. Вода пих по-вече от 2 литра, картофи съм изяла около 1 килограм.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в вт, 14 яну 2020, 02:02
Да се отчета и аз - изкарах цял ден с няколко портокала, доволна съм много от себе си. Утре втори плодов ден, пак така плюс ябълки. Засега нямам прегрешения. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в вт, 14 яну 2020, 13:05
Да се отчета и аз, след първите 12-дни (с прегрешение захар в кафето сутрин и замяна на втори рибен ден с яйца) съм -3,200кг и -2см от талията,както и предполагах.Доволна съм,разбира се иска ми се да са повече свалените кг,но както се казва бавно и славно. Днес съм отново на картофи и продължавам.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в вт, 14 яну 2020, 14:31
Усмивка, резултат от - 3кг и - 2см не е никак зле, даже си е супер. Не знам колко имаш да сваляш, но и това има значение. Ако си едни 5/6 кг до желаното тегло по-бавен ще е процесът на сваляне. Ако си над 10/15кг до оптималното за теб тегло би трябвало по-бързо да сваляш.
За мен - 3кг и малко си е перфектно. Браво!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в вт, 14 яну 2020, 23:05
Браво и от мен :hug:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в ср, 15 яну 2020, 18:06
Така...Значи умацах се яко.Мъжа ми се прибра 1 сед по рано от командировка и ме изненада с пищна поръчка от ресторанта..Днеска доядохме ...Та така слабата ми воля.Чуда се сега утре да почвам ли пак на картофки или взема да си продължа на зеленчуци 🤔🤔🤔 тия картофи и пиле едвам ги издържам.
Ах тоя моя мъж как ми развали плановете 😩😩😩😩
Направо ми се реве


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в чт, 16 яну 2020, 00:14
аман от тия мъже, човек не може да отслабне, като са си вкъщи :lol:
аз бих продължила със зеленчуците
добре е да се започне от начало, но на теб много картофи ще ти дойдат


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Teri Petrova в чт, 16 яну 2020, 10:39
Ами така смятам и аз да направя.Днес ще се ядът зеленчуци.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в чт, 16 яну 2020, 11:27
Снощи правих пица на моя, много му хареса, а аз се облизвах отстрани. :)

Приключвам първа врътка днес, втори ден кисело мляко. Бях 70.4, сега съм 67.7, доволна съм.
Не ми се ядат утре картофи, но няма как. Имам елда, може би ще ги заменя с нея. Накупих си дрехи за лятото, стария ми размер. Нямам търпение!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в чт, 16 яну 2020, 14:14
Вижте отпред, в първия пост за по-сигурно, но мисля ,че след всяка врътка има 2 дни почивка преди следваща врътка. Май не препоръчваха веднага да се започне отново.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в чт, 16 яну 2020, 14:52
Почива се след първите 2х12, т.е. 25 и 26 ден. А аз съм на ден 12. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: L'altra в чт, 16 яну 2020, 15:03
За събота и неделя мъжа ще си е у дома. Падат ми се зеленчуците.Още утре ще се запася с някакви, за да са ви пред очите, защото в събота като почна рано сутринта да правя тестяните сандвичи, джобове иии... Ще пропадна. А така долре ми се отразяват картофените дни. Сега на третият, месо, въобще не съм гладна. Сутринта хапнах малко пилешко и това е.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в чт, 16 яну 2020, 15:40
И аз днес съм на пилешко,само че на втората врътка.Забелязвам,че при първите 12-дни много често ми се дояждаше я сладко,я тестено,а сега почти не се сещам за друга храна,освен тази,която трабва да хапна на съответния ден.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Be_Special в чт, 16 яну 2020, 17:14
Вижте отпред, в първия пост за по-сигурно, но мисля ,че след всяка врътка има 2 дни почивка преди следваща врътка. Май не препоръчваха веднага да се започне отново.
И аз така знам и така и направих. 12 дни моно на ВЧ, почивка 2 дни и после нови 12 дни(на които се оплесках и не ги изкарах). Ама от първата врътка бях почти - 5кг.Имах да свалям повече от 10кг :expressionless:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 19 яну 2020, 12:29
Привет, група!
Минавам да кажа, че тази сутрин кантара ми показа 66.9! А бях 74 кила :)
Продължавам. Втора врътка, първи ден пиле. Нямам търпение да си купя рокля, размер 38, както преди :)
Мислех, че с годините се сваля по-трудно, ако не и невъзможно, не е така!
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в нд, 19 яну 2020, 18:23
Браво! Страхотен резултат! Аз днес бях 2-ри ден зеленчуци на втората врътка и се чувствам добре. Не виждам някаква огромна разлика в огледалото,но все пак се чувствам по-лека и апетита ми вече не е толкова голям.И на тази врътка ще карам само един ден риба,а вторият ще заместя с яйца.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sia4 в ср, 22 яну 2020, 09:45
Здравейте! Предстои ми стартиране на монодиетата, във варианта на ВЧ. Може ли, който е успял да изпълни всички 6Х2х2 кръга, да сподели с колко килограма стартира и с колко финишира? Също така как поддържате постигнатия резултата? Благодаря предварително!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в ср, 22 яну 2020, 22:07
Аз, с почивка 2 дни между двете врътки. Около 5 кг свалих. След 6 мес. пак завъртях една врътка, но без успех.
При мен само първата врътка се оказа, че работи.
Не задържах свалените килограми, дори качих повече, но доста се бях отпуснала в интерес на истината.
Миналата зима свалих 8 кг с друг режим, от който съм по-доволна и за това зарязах ВЧ. Пък и задържам сега килограмите +/- 1,2 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Petya 01 в ср, 22 яну 2020, 22:42
С кой режим, може ли да споделиш ? :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в чт, 23 яну 2020, 12:02
Усмивка, как си? Намаляват ли обиколките?
Днес и аз съм на яйца, вместо на риба. :)
Онзи ден, когато бях на пиле, съгреших с агнешко, малко ядки и уиски, но нямаше как. Кантарчето обаче не отбеляза промяна, явно съм в период на задържане. Имам пет сантиметра минус от талията. 🙃


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в чт, 23 яну 2020, 13:16
Аз днес трябваше да съм втори ден на плодове,но реших да ги заменя със зеленчуци.Вчера с тези плодове се чувствах ужасно подута.Ще изкарам и двата дни на кисело мляко, и ще направя една почивка от 2 дни.Смятам от вторник да започна пак.И аз имам няколко прегрешения този път..2 кафета със сметана от кафемашина и няколко хапки от едни соеви шницели.Ще се измеря след последния ден на мляко.Последния път бях 67,800кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 1605 в чт, 23 яну 2020, 14:43
Здравейте, и аз от 3 дни съм на мое си моно с по 1 ден, за да не ми омръзва храната и да не се откажа. Не се меря, за да не се демотивирам, че имам да свалям едни 20 кг.
1 ден плодове
2 ден кисело мляко
3 ден плодове, че има много купени вкъщи
4 ден месо....
5 ще видя какво ми се яде....и така до желаните кг.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в чт, 23 яну 2020, 23:17
На мен утре ми е последният ден от първата врътка. Мисля да направя още една но по един ден, че нещо много ми е досадно два дни само едно и също нещо. Стартирах от 68кг
 сега кантара показва 65кг., искам още 5 да смъкна.Тези плодови дни доста ме измъчиха и за капак вчера вторият плодов ден коремът ми така се поду и бълбука, но днес спадна.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 25 яну 2020, 10:59
Как сте момичета? Аз днес съм на 24-тия ден (кисело мляко) и реших да се претегля.Кантара показа 64,900кг. , тоест -2,900кг за вторите 12 дни. Отчета за 24 дни е - 6,100кг.Не са много, но съм доволна,а и както казах имам леки прегрешения включително вчера една бонбона Линд и кафе 3в1. Имам за сваляне още около 6-7 кг,но те ще са ми най-трудните. Утре на почивката ще гледам да не смествам много различни храни,смятам за обяд и вечеря да хапна едно и също,като за вечеря ще намаля порцията наполовина. Успех и на вас!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Mimoza111 в сб, 25 яну 2020, 11:02
Как сте момичета? Аз днес съм на 24-тия ден (кисело мляко) и реших да се претегля.Кантара показа 64,900кг. , тоест -2,900кг за вторите 12 дни. Отчета за 24 дни е - 6,100кг.Не са много, но съм доволна,а и както казах имам леки прегрешения включително вчера една бонбона Линд и кафе 3в1. Имам за сваляне още около 6-7 кг,но те ще са ми най-трудните. Утре на почивката ще гледам да не смествам много различни храни,смятам за обяд и вечеря да хапна едно и също,като за вечеря ще намаля порцията наполовина. Успех и на вас!
Резултата е чудесен Браво


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в сб, 25 яну 2020, 12:39
Браво, усмивка!
Много хубав резултат, 6 килограма за 24 дни!
Аз не съм се теглила, но днес ми е ден 20, първи ден плодове от втората врътка. На почивката ще ям сирене, че много ми се е прияло.
Дънките вече ми стават до горе, още десет сантиметра от талията и ще ги закопчея, важното е, че се напъхах в тях. Мисля си да се храня така, докато стана 54-55 килограма.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 1605 в нд, 26 яну 2020, 09:54
Чудесни резултати, момичета. Браво! Аз с моето измислено моно за 5 дни съм минус 2кг. Много съм доволна, защото се лутах през различни диети, които съм изпробвала доста пъти и свалях с тях, сега нещо не ми действаха и бях много демотивирана. Днес ме беше страх да се кача на кантара, за да не се разочаровам пак, но той ме зарадва. Много съм щастлива и това ми дава стимул да продължа напред до постигане на желаната цел.
Редувам по 1 ден протеини и въглехидрати според каквото ми се яде, без да следвам конкретна диета, просто така, все едно не съм на режим. Да вляза малко в релси и ще изредя тези от първа страница.
Успех на всички!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в нд, 26 яну 2020, 11:03
Браво за минусите. Аз направих една врътка и съм -3кг. Сега съм на втората, но ще я правя по един ден, че много ми идват по два дни едно и също.Имам едно въпросче, кисело зеле печено или не може ли за зеленчуковия ден? Че днес готвя кисело зеле с месо и си мисля днес да хапвам месото а утре зелето.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: mena805 в нд, 26 яну 2020, 11:14
Здравейте и от мен!

За киселото зеле съм чувала, че е хубаво да се изкисне предварително, тъй като орагнизмът задържа вода от него.  Но то пък като знаете, че е вода, ще я изхвърлите на другия ден с  прием на повече вода и чай... Вие си преценяте.

От утре и аз ще подхващам монодиета и по-скоро тази на Ваня Червенкова. Преди години много бях отслабнала с нея за 12 дни само. Но после не повторих, успокоих се, започнах да ям по старому и... пак си върнах килограмите(дори с няколко отгоре. Та от утре пак съм на линия. Пожелайте ми успех и този път да имам воля за 2Х12 дни!!! :praying_hands:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 1605 в нд, 26 яну 2020, 11:36
Браво за минусите. Аз направих една врътка и съм -3кг. Сега съм на втората, но ще я правя по един ден, че много ми идват по два дни едно и също.Имам едно въпросче, кисело зеле печено или не може ли за зеленчуковия ден? Че днес готвя кисело зеле с месо и си мисля днес да хапвам месото а утре зелето.
Задържа се вода от киселото зеле, но пък наистина след ден ще се изхвърли. Но не го готви заедно с месото, губи се смисъла на разделното, те при готвенето си разменят ензими и хранителни вещества. Независимо, че единия ден ядеш месо, другия зеле, все едно и двата дни си яла месо със зеле.
Направи си днес месо на фурна или запържено или както ти се яде, а утре си сготви зеле с домати. Ако ще готвил за домочадието, просто не яж от него, а си направи отделно.
Успех!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Цветелина Чаушева 656495 в нд, 26 яну 2020, 12:27
Здравейте, да попитам точно ли трябва да се спазват дните например да се почне с картоф може ли да започна с салата и на мястото на риба да ям яйца


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: 1605 в нд, 26 яну 2020, 19:15
Здравейте, да попитам точно ли трябва да се спазват дните например да се почне с картоф може ли да започна с салата и на мястото на риба да ям яйца
Много момичета правят различни модификации и вариации на монодиетите. Забелязва се, че не поредността на дните е важна, а редуването на протеини и въглехидрати, като дори при последователни дни на протеини се забелязват по-добри резултати. Може да започнеш с каквото искаш и да заменяш храни. Но в такъв случай не правиш диетата, популяризирана от ВЧ.
Успех!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: lelina50 в пт, 31 яну 2020, 10:34
Добро утро,
И аз се присъединявам към вас с моя си моно диета , започнах от сряда.Имам малко за сваляне, около з кг, онези последни з кг :).
Ям само пълнозарнест хляб и салатки, приемам допълнително мултивитамини, защото този тип хранене е доста ограничаващо.
Правила съм го и преди, но само няколко дни, а сега мисля да е докато постигна целта.
Чувствам се добре, не съм гладна. Ще се премеря след една седмица.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пт, 31 яну 2020, 13:45
След 2 дни почивка от диетата на ВЧ качих 1кг хем си броях калориите,ограничавах се от мазни храни и хапвах често и по-малко.От вторник започнах диетата отново и не съм свалила абсолютно нищо.Този път реших да се меря на всеки 2 дни,за да видя от кои храни свалям,..но за жалост не знам какъв е този застой и започвам да се обезкуражавам.Ако през първите 12 дни не сваля нищо ще опитам с някоя от монодиетите на първата страница.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в пт, 31 яну 2020, 20:15
Почивах ден и половина, ядох каквото ми се яде. Днес съм на елда, да изхвърля всички калории, които поех.
Утре пак на картофи.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в нд, 02 фев 2020, 09:25
Здравейте момичета. След три дни свършвам с втората врътка от диетата на ВЧ. Засега съм -4кг., надявам се още поне един кг. да смъкна до края. И сега следва чуденето ми как да продължа след това, че да не си върна килограмите пък и ми се искаше още 4 да махна да стана 60кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Sia4 в нд, 02 фев 2020, 13:55
Според мен най-добре с разделно хранене, като ако успявате може да правите по един плодов ден в седмицата за разтоварване.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в нд, 02 фев 2020, 20:05
Момичета аз за жалост днес си прецаках диетата,ама пуст апетит. Хапнах пуканки и няколко бонбона,сега разбира се ми е гузно и се чувствам подута,но продължавам напред.След застоя в първите 4 дни на втората врътка на ВЧ днес най-накрая имах минус (цели 800гр),ама това преди да се отдам на апетита. Утре ще съм на кисело мляко,на другия ден-яйца и ще почина един ден,че съм на рожден ден.Малко несериозна почнах да ставам,но от четвъртак ще започна монодиетата на Галимира или на Дандулина. Започнах да правя и разни упражнения у дома (основно за паласки/"любовни дръжки").


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Венелина Йорданова 644865 в нд, 02 фев 2020, 20:13
Момичета има ли някой от утре на картофки?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 02 фев 2020, 23:12
Усмивка, нищо не е твоето. ММ донесе отнякъде понички и крем карамел. Френски...три изядох. 😢
Много ми са слаби ангелите.
Утешавам се, че е едва началото на февруари, до май месец има време (тогава ми е събитието).
Утре зеленчуци.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 08 фев 2020, 15:21
Има ли някой на моно?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 08 фев 2020, 15:39
Да аз започнах днес отново моното на ВЧ и съм на картофи.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 08 фев 2020, 17:20
И аз съм на картофи. Не знам обаче дали да правя ВЧ или мое си моно. Но имам време да реша до в други ден. Може би ще си изкарам на пиле после след картофите два дни, но не знам дали само на плодове и зеленчуци два дни в тоя студ ще ми се получи. Мисля си за ориз или елда, но ще видя.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 08 фев 2020, 17:27
Аз пък се чудя този път дали да не пробвам само по 1 ден.Утре ще реша. Иначе пилешкото ще го заменя с пуешко.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 08 фев 2020, 18:16
Аз изкарах два дни и полвина на яйца. Вчера си хапнах нормално и днес съм на варени картофи, като довечера може и печени да направя. И утре ще съм на картофи. Харесват ми и ми липсваха.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: didka12 в сб, 08 фев 2020, 18:40
Аз изкарах диетата  на ВЧ, две врътка и равносметката е минус 4-5 кг.Сега ще съм на нещо като 90 дневната, но се чудя как да направя в дните за въглехидрати. Не съм яла сладко и хляб, тесто от 13.01.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pupppa в сб, 08 фев 2020, 19:34
И аз съм на моно от 03.02. Мое си моно: 1 ден плодове; 2- извара; 3 - броколи и моркови; 4 - яйца; 5 - овесени ядки; 6 - овесени ядки; Дотук съм свалила 3 килограма. Продължавам напред :joy:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в сб, 08 фев 2020, 21:00
Усмивка, карай ги по два
Резултатите са по- добри, защото яко ти писва на втория и без да искаш, ядеш по- малко


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 08 фев 2020, 21:27
Така ще направя и без това от днес ми останаха малко варени картофи за обяд утре,а вечерта ще съм на печени.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 09 фев 2020, 00:17
Аз изкарах два дни и полвина на яйца.
И аз, замених рибата с яйца, изядох около 15 за два дни, но имах минус 500 грама на кантара. :) Нищо, че ми стана малко тежко, аз ги правя на омлет или бъркани с малко масло.
Приключи втори ден плодове, утре ще съм на кисело мляко и ще завърша трета врътка. Обаче нещо ми са се дояли разни благинки, сирене и кашкавал примерно, та после ще модифицирам малко диетата на Ваня Червенкова. Мисля също да ям телешко, вместо пиле.
За месец имам минус 7 см от талията, 4 см от ханша и два от бедрото. Очаквах повече, но и на това съм доволна. Утре пак ще пробвам таргетните дънки. :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 09 фев 2020, 08:56
Еми май на ВЧ ще го карам, че ми е най лесно да го мисля. Снощи малко предадох фронта с няколко саламчета.
Някой пробвал ли е моно ама със салата? Мисля че така бих била много по стриктна. Но дали ефектът е добър?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 09 фев 2020, 09:29
Да, една позната лятото беше само на салата (домати, краставици и треви) и за един месец свали пет килограма. После забременя, сега не знам как е.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 09 фев 2020, 09:34
Аз друго питах. Дали ако се спазват дните само на пиле,само на риба и тн, но се добавят и малко зеленчуци ще има пак ефект.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: survivordraco в нд, 09 фев 2020, 10:18
В крайна сметка отслабването зависи от поетите калории, според мен има значение това основно, не в каква последователност са дните.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 09 фев 2020, 13:43
Аз да препоръчам една рецепта за картофения ден. Сварих картофи и оставих малко от водата, добавих щипка сушени зеленчуци, лют пипер, сол, чубрица и кимион. Намачках ги и после ги оформих като кюфтета и запекох върху хартия за печене. Уникално!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в нд, 09 фев 2020, 14:04
Дух, със салати няма да имаш ефект. То вече не е моно, накрая ще си се мъчила 12 дни, но с минимален резултат.
Ако ядеш само месо ти става мазно и тежко и на втория ден не ти се яде, а ако си хапваш месо със салата, ще си ядеш колкото искаш и няма да го има потискането на апетита.
Ако много ти се дояде, можеш примерно 2 часа след едното и преди следващото хранене да ядеш малко краставица или домат, но със сигурност недей като гарнитура.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 09 фев 2020, 16:36
М.. ма ако ще следим само калориите, то пък колко има в шепа бейби спанак и 100 гр айсберг? Ама да, ок, ще пробвам без зеленчуци :) днешният картофен ден е бомба:)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в нд, 09 фев 2020, 19:02
Според мен идеята на моното не е само в калориите, а и в обработването на храните. Аз правила съм доста пъти и моното на Галимира, там и ябълка е позволена, но пак да се спазва разделното хранене.
Няма да ти навреди и да си изядеш спанака и айсберга, но отделно.
Написах го, понеже си питала за мнение и като правила много пъти монота и тествала различни варианти споделих, че при мен диетата не действа с гарнитури, но пък не пречи да пробваш как е при теб.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в нд, 09 фев 2020, 19:59
О да, аз си питам и ценя мнението ви. Просто си разсъждавах публично.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 09 фев 2020, 23:31
Дух, във фейсбук групата за диетата на ВЧ за подобен въпрос пъдят без предупреждение. ;)
Идеята на тази диета, знам оттам, преди да ме баннат, не е да се броят калории, нито да се храним разделно, а да приемаме само една храна в продължение на два дни. Тайната била в единия ензим, който участва в разграждането ѝ, или поне нещо такова беше, поне според онези тюленки... Затова не е позволено щипка сушени зеленчуци в картофите, нито салати айсберг, нито нищо.
Ако спазваш ВЧ, има ясни указания какво да се яде по дни, вариации не се приемат, но според мене са допустими, няма нужда от такъв чак фанатизъм.
Например аз - завършвам 5 врътка утре. Почивах седмица-две по Коледа и Нова година, но ме втриса само като си помисля за печено пиле и бяло месо. И какво ако модифицирам малко и сменя пилешкото с телешко, рибата с яйца?
Един известен френски диетолог разказва, че която и диета да изберем, след около три месеца ще има видим ефект. Самият той разреши доста храни впоследствие, които първоначално изключваше. Нямам много време да си готвя и пазарувам, иначе бих била на неговата диета или на Узунов.
А ВЧ за близо три месеца е свалила 15 килограма.
Да споделя, дънките, размер 8 UK, ми стават, дори ги закопчах някак, но моментално ми се образуваха козунаци от сланина около кръста 😞
Така е то, по време на бременността наддадох с 33 килограма. Дори ботушите не можех ноември месец да си закопчея, даже прасците ми бяха наедрели.
А днес ще съм изключително доволна ако махна едни осем-десет килограма от себе си до края на май месец. Толкова остават до 55, което искам да постигна.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пн, 10 фев 2020, 06:50
Това с ензимите са глупости. Аз никога не започвам нещо преди да се образовам прилично добре.
1 кг картофи е около 22 грама протеин. Т.е. всички ензими си се включвате, за да разградят протеини, мазнини и въглехидрати. Това са митове.

Днес съм на пиле. Ще си нося бутчета за работа. За вечеря сигурно ще е бяло месо на тиган.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pipi221 в пн, 10 фев 2020, 11:49
Дух, аз следя темата за моното, защото ударно с нея свалих доста кг и то само за една врътка, но я спрях, защото определено не се чувствах добре, а детенцето ми е бебе, имам нужда от повече енергия, иначе ефекта беше “уау” И бях наистина много доволна от резултата.
По време на бременността качих близо 30 кг, вече 10м след раждането си върнах старите кг(55кг) като имам все още работа върху корема. След ВЧ, минах на месо(всякакво) и риба(всякаква) + зеленчуци(на скара и свежи салати), като изключих всякакво сладко и тесто, както и плодовете, с изключение на ябълките, тях ги хапвам отделно, не след или преди ядене. По този начин свалих останалите си кг. За това смятам, че ще имаш ефек, ако хапваш месо/риба + зеленчуци. Но и при двете диети не съм яла след 18ч, повечето пъти дори ям до 17ч, мисля, че това беше основното при мен, за да сваля кг. Моното мисля, че ще ми пасне идеално през лятото, особено плодовите дни, най-добре се чувствам в кожата си около 51-2 кг.
Следя с интерес темата и браво на всички момичета за волята и резултатите!


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пн, 10 фев 2020, 12:30
И аз след моето лутане предната седмица коя диета да започна днес вече съм 3-ти ден на пиле (в моя случай пуешко). Имах около 4-5 дни,в които не спазвах никаква диета,но не съм хапвала нито хляб,нито сладко и успях да задържа кг от диетуването ми на моното на ВЧ. Този път дори не си слагам захар в кафето и гледам да нямам прегрешения. Имам още време до края на юни месец (тогава е събитието,за което се подготвям) да сваля останалите кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в пн, 10 фев 2020, 13:23
Добър ден, само да кажа, че следобед съм на рожден ден, дано не прекаля с яденето. Утре ще стартирам следващата врътка.
Pipi221, и аз съм с бебе(но и с батко на 19 :) ), доскоро кърмех, та се чудя колко време ти отне да си върнеш предишните килограми? Благодаря.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pipi221 в пн, 10 фев 2020, 22:53
Около 4 месеца, имах  си и прегрешения през това време, но последния месец съм супер стриктна, никакви прегрешения нямам. Ще я карам така докато не сваля още 2-3 кг.
 
Добър ден, само да кажа, че следобед съм на рожден ден, дано не прекаля с яденето. Утре ще стартирам следващата врътка.
Pipi221, и аз съм с бебе(но и с батко на 19 :) ), доскоро кърмех, та се чудя колко време ти отне да си върнеш предишните килограми? Благодаря.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в ср, 12 фев 2020, 18:21
Аз все още я карам :)


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в сб, 15 фев 2020, 01:15
Здравейте, отслабващи!
Има ли още ентусиасти?
Или само аз останах?
Вчера и днес бях на риба, и съм отвратена, въпреки че беше сьомга всъщност. Цял следобед ми се вие свят, но в период на задържане съм явно, след голямото плюскане в понеделник. 🥵
Не съм смъкнала нищо.😩
Днес вода не съм пила, само кафета.🥴
Усмивка 07, как си?
Дух, тук ли си?
Има ли минуси при вас, момичета?


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в сб, 15 фев 2020, 06:39
Ами аз вчера оплесках нещата,а уж нямаше.Трябваше да съм първи ден риба,но винаги правя 1 ден яйца и 1 ден риба. За обяд си сварих 3 яйца,когато ги хапнах ми стана изключително лошо...и така хапнах малко солети и една палачинка (от царевично брашно) със шунка и една с банан.. вечерта не съм вечеряла. Днес съм на рожден ден и не знам как ще стане с яденето. Не вярвам да има риба,за това мисля да хапна каквото има,но в много малки количества. Поне след вчера не съм качила кг., разбира се не съм и свалила. Първите 6 дни този път свалих -1,100кг. и съм доволна. Така и така оплесках нещата от утре ще карам 2 дни на кисело мляко (много лесно ми минаоват дните с него)  и ще почна отново.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в сб, 15 фев 2020, 08:34
Аз много жестоко оплесках и аз всичко вчера.
Днес трябваше да съм на риба, но директно минавам на кисело мляко два дни и после мисля да я почна от начало от понеделник, защото реално нямам нито един ден без нарушение. Много съм се раздула, подула, всичко ми е тесно и изглеждам като плондир. Надявам се с киселото мляко и айряна малко да източа вода, момичета са споделяли за много хубави резултати  с моно на кисело мляко. Надявам се да се мобилизирам на макс, че вече и на психиката ми се отразява тая работа.
Но започвам деня с победеа - чисто кафе. Обикновено го пия с много мляко.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Niya- в сб, 15 фев 2020, 12:32
Аз имам много добри резултати на КМ. Последният път обаче бях на айрян със сол, бях прекалила със солта и имах +1.7 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Усмивка07 в пн, 17 фев 2020, 13:12
Как върви момичета?
Аз за жалост след жестоко ухапване и надраскване от котката ни се наложи от събота да започна да пия антибиотик и не можах да карам дните на кисело мляко както бях планирала (антибиотика забранява приема на всякакви млечни продукти). Ще го пия 5 дни и няма да спазвам някакви режими,но ще избягвам сладко,мазно и тестено. След това или ще започна моното на ВЧ или Японско чудо.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в пн, 17 фев 2020, 17:44
Аз започнах вч от началото. Днес е ден без издънки. Надявам се и довечера да е така, като ида на гости. Но съм подготвила варени картофи на салата, така че мисля, че всичко ще е под контрол.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: pupppa в пн, 17 фев 2020, 18:49
И аз продължавам да монодиетствам. Миналата седмица карах на ВЧ диетата, но вчера вместо да ям риба изпих три бири :joy: Днес на плодове. Общо за две седмици съм свалила 5 кг. Продължавам :blush:


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: AnnFicatso в пн, 17 фев 2020, 19:29
Аз сега карам една 10 дневна. Днес я започнах. Обещават на 10тия ден кантара да покаже 7кг. по-малко. А диетата е:
1ден-2 кофички кисело мляко
2ден-зеленчуци(без сол и мазнина) на корем
3ден-3 варени картофа
4ден-3 варени яйца
5-400гр.варено бяло пилешко месо
И се повтарят още веднъж от киселото мляко до месото. Принципно съм малка (на 16 съм) и съм нисичка 155,но съм 49кг и искам да отслабна с 6-7 кг.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Дух в вт, 18 фев 2020, 20:33
Вторият ден на компир завърши успешно. Утре ще видя колко съм свалила, но мисля че изчистих плюса от събота и неделя.
Продължавам с пилето.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Elizabeth_ в нд, 23 фев 2020, 18:57
Компир какво е?
Ето ме, спокойно закопчах дънките, но ми е неудобно като вървя, има какво да се желае. Днес и утре ще лунувам, после ще карам два дни на плодове.
Доволна съм от себе си, разликата между 78 и 63 килограма е огромна. :)
Остават около 8-10 още.


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: delia в нд, 23 фев 2020, 23:26

картоф


Титла: Re: МОНОДИЕТА - тема 19
Публикувано от: Herzen в пн, 24 фев 2020, 22:01
новата тема :)
https://www.bg-mamma.com/?topic=1182172