BG-Mamma

Свободно време => Клюкарник => Темата е започната от: Ralitsa Angelova в пт, 13 юли 2018, 21:08Титла: Зов за помощ за Лори
Публикувано от: Ralitsa Angelova в пт, 13 юли 2018, 21:08
Здравейте, скъпи майки, казвам се Ралица Ангелова и съм майка на детенце от Русе с много рядка ортопедична малформация. Лори е родена на 03.11.2016 г. с рядката диагноза Вроден дефицит на бедрена кост. Диагнозата е свързана с тежка малформация на таза и с екстремно прогресиращо скъсяване на лява бедрена кост. Разликата между двете краченца към настоящия момент е 10 см.
Въпреки сериозната диагноза, прогнозата за Лора е отлична, ако се извършат серия от операции в Медицински център "Света Мери", Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. Цената на първата и най-важна операция е 199 198 щатски долара. Сумата е непосилна за семейството ни, затова стартирахме благотворителна кампания за набиране на средства, която популяризираме чрез Фейсбук
 
https://www.facebook.com/groups/da.pomognem.na.Lori.da.hodi

Набраната сума до момента е малко над 10% от необходимата, а крайният срок е до края на годината.
Пиша Ви с надеждата, че бихте могли да ни помогнете с популяризиране на кампанията, като споделите групата във Фейсбук, за да достигне каузата на Лори до сърцата на повече хора.

Имаме открита дарителска сметка, PayPal, DMS, имаме създаден профил в HelpKarma, както и във Faceboоk Fundraiser.
Моля да имате предвид, че издаването на ДМС номер и откриването на дарителска сметка гарантират за истинността на кампанията и защитават дарените средства, т.к. плащанията се извършват с фактура или проформа фактура директно към лечебното заведение, без ние или който и да е друг, да имаме достъп до тези средства.

Като майка ви моля помогнете ми в популяризирането на кампанията, сумата е огромна, просто не можем да се справим сами.
Благодаря на всички за съпричастността!


1