BG-Mamma

Деца => Детски празници и рождени дни => Темата е започната от: МамаНаПринцеса в вт, 11 дек 2018, 19:33Титла: Идеи за юбилей
Публикувано от: МамаНаПринцеса в вт, 11 дек 2018, 19:33
Здравейте!
Догодина предстои 50-годишен юбилей на училището ни.С колежката отговаряме за сценария (тук имаме материал) и за изпълненията.Иска ми се да е по-различно и впечатляващо.Да не се опираме само на традиционното.Отворена съм за всякакви идеи.Забравих да поясня, че сме гимназия и децата са 8-12.клас.
За сега ми идва на ум песни, свирене на китара, хореография, някакво хорце, в което и учители да се включат.Иска ми се и драматизация да има, но не съм сигурна на кое произведение ще е удачно.Други идеи?


Титла: Re: Идеи за юбилей
Публикувано от: Nedinka в вт, 11 дек 2018, 22:10
Идеи нямам, но защо не направиш едно допитване до учениците? Те със сигурност биха дали интересни идеи и най-вече биха участвали в тяхното осъществяване. Успех с подготовката!


Титла: Re: Идеи за юбилей
Публикувано от: МамаНаПринцеса в ср, 12 дек 2018, 08:45
И това ще направя, но си искат малко "побутване".


Титла: Re: Идеи за юбилей
Публикувано от: Дама от морето в ср, 12 дек 2018, 20:09
Поканете бивши възпитаници на училището, някои от тях може също да се включат в програмата.


Титла: Re: Идеи за юбилей
Публикувано от: GG_BG в пн, 07 яну 2019, 13:26
Направете една хубава голяма дискотека за учители и ученици - бивши и настоящи. Между танците - томболи, викторини, забавни конкурси, скечове. Ако имате таланти - може и те да изпълнят някои от песните. Най-добре е да възложите всеки клас да подготви кратък забавен номер, който предварително да съгласува с вас - примерно единият клас прави викторината, други участват с музикални изпълнения, трети - със скеч и т.н.

Ако много държите на официалната част - пак може да си я направите, но е добре да завършите с едно по-неформално парти. Може заедно с партито да върви и кулинарна изложба - хапване за всички и награди за най-добрите.

Издирете и поканете някои известни и изявени бивши ученици - от нашето училище имаше известен музикант, който изнесе голяма част от програмата.  Имахме и много местни певци и ученически музикални и танцови групи от други училища, които поздравиха училището ни със свои изпълнения /пак подобен юбилей беше, но с по-малки ученици/.


1