BG-Mamma

Здраве => Сезонни заболявания => Темата е започната от: Pедактop в пн, 04 фев 2019, 17:07Титла: Намерете всички полезни теми в сезона на грипа и настинките във филтър "Сезонни заболявания"
Публикувано от: Pедактop в пн, 04 фев 2019, 17:07
Макар вече с трепет да очакваме пролетта, настоящите и предстоящите няколко месеца ни изпълват и с притеснение за здравето ни. С постепенното затопляне на времето се проявяват все повече вируси и грипни състояния, а променливите температури са предпоставка за чести настинки при деца и възрастни.

За да ви помогнем да намерите цялата необходима информация за профилактиката и лечението на всички сезонни здравословни неразположения, създадохме филтъра "Сезонни заболявания" (http://www.bg-mamma.com/?board=547). В него ще откриете всичко за имуностимулантите, витамините, домашните лекове и конвенционалните лекарства. Ще можете да обсъдите всичко, което ви притеснява за вашето и здравето на децата ви с други потребители, сблъскали се със същите състояния, и да почерпите от техния опит, както и да споделите своя.

Надяваме се по този начин да ви бъдем полезни и ви пожелаваме да сте здрави!


1