BG-Mamma

Образование => Извънкласни занимания => Темата е започната от: милинка в пн, 22 юли 2019, 19:36Титла: СофтУни Кидс - подготвително ниво
Публикувано от: милинка в пн, 22 юли 2019, 19:36
Здравейте,

Има ли някой впечатления от обученията за деца на СофтУни? Става въпрос за дете, което сега ще е първи клас, не може да чете и пише. Познава буквите, но още е в процес на учене. Дали подготвителното ниво наистина отговаря на написаното?
"Подготвителното ниво е разработено за деца, които все още не могат да четат и пишат, но искат да научат повече за света на компютрите и програмирането."


Титла: Re: СофтУни Кидс - подготвително ниво
Публикувано от: Tаис в пн, 22 юли 2019, 21:06
Не знам за първолаците, но щерката посещава курса по програмиране на СофтУни и вече изкара 3 нива. Много е доволна! От септември ще продължи (във ваканция са). Втори клас беше когато започна, ноември месец - този юни завърши трето ниво.


Титла: Re: СофтУни Кидс - подготвително ниво
Публикувано от: милинка в пн, 22 юли 2019, 21:54
Благодаря за информацията! И аз чух добри отзиви за детската школа, но може би ще изчакам да стане малко по-голям. Надявам се да му провокират интереса, разказваха ми, че им поднасят информацията по интерактивен начин и ми се стори нелоша идея да го запиша.