BG-Mamma

Деца => Бебета (общ) => Темата е започната от: Mnbv00 в вт, 10 сеп 2019, 08:34Титла: Връзка с бебето
Публикувано от: Mnbv00 в вт, 10 сеп 2019, 08:34
Здравейте,
Преди 4 месеца родих момиченце.
Не беше планувана бременност и предстоящата промяна носеше в мен много страхове и нерви за промяна на живота ми.
По време на бременността не срещнах голямо разбиране от страна на мъжа ми, карахме се, което допринесе за неспококната ми бременност.
След като родих скандалите и побоищта станаха почти ежеседмично, а докато беше по бащинство и ежедневно. Някога се случваше да схм с нея на ръце, докато се караме и да и прехвхрлям цялата негативна енергия.
В момента тя е на 4 месеца, на баща си сд радва и усмихва, а мен сякаш не ме отразява. Много трудно ми се усмихва и радва.
Какво мислите,  дали съм изгубила връзката си с детето?


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: A-L-I-N-A в вт, 10 сеп 2019, 08:41
Ти връзката с детето не си изгубила, но ако го оставиш  да живее в скандали и побоища много ще загубите и двете.
Правилно ли схващам, че още си с този мъж?
Иначе по въпроса това на кого се усмихва бебето не е индикация за нищо, по-рядко го вижда, по-интересен ѝ е, с теб е денонощно. Само че имаш по-сериозен проблем за решаване.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: Elunaria в вт, 10 сеп 2019, 09:04
Мъжът ти те бие всеки ден, а ти се притесняваш, че бебето не ти се усмихвало? Момиче, пренареди си приоритетите. Утре да не слушаме и за теб по новините.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: VickyTaylor в вт, 10 сеп 2019, 09:38
Какво още чакаш, че не си го напуснала? Утре ще започне да бие и теб, и детето. Имаш много по- сериозен проблем от това, че бебето не ри се усмихва. Много безотговорно от твоя страна да държиш детето си в подобна отровна и опасна среда.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: милинка в вт, 10 сеп 2019, 10:44
Връзка с бебето не знам дали си изгубила, но с разума със сигурност. Обирай ми крушите и се махай от този преди да те е смлял от бой.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: Не се сърди, човече в вт, 10 сеп 2019, 12:05
Въобразяваш си, няма такова нещо.

Присъединявам се към останалите. Погрижи се за сигурността си и тази на детето. Не отлагай, докато е по-малко, по-добре. Ако израсне в тази обстановка това ще бележи целия му живот.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: _limonche_ в вт, 10 сеп 2019, 14:45
Разбирам те много добре, с голямото ми дете преживях точно същото. Един ден събрах смелост и напуснах насилника. Връзката с детето ми се подобри внезапно. Ти си под стрес и детето няма как да не го усеща, погрижи се за себе си, дължиш го на детето си.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: DespicableMe в чт, 12 сеп 2019, 15:28
Защо жена търпи такова поведение? Ужасно тъжна картинка.
Направи всичко възможно да се махнеш от насилника. Сега тормози теб, утре ще удря и детето. Едва ли има майка на света, която да иска такова бъдеще за детето си. Ако искаш детето ти да расте в нормална и здравословна среда, час по-скоро събирай багажа. Дано има кой да ти помогне.


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: Iliyana999 в пт, 13 сеп 2019, 20:22
От прочетеното разбирам ,че ти търсиш отговор на въпроса дали си изгубила връзка с детето си ,а не дали да продължиш живота си с човека до теб,така че ще се въздържа от мнение и коментар относно това което си написала. Бебето ми също постоянно се усмихва и търси с очи баща си ,докато мен ме отразява най -много сутрин като се наведа над леглото и,така че успокой се бебето ти те обича,постарай се да му осигуриш спокоен живот ,семейната среда е от огромно значение за възпитанието и израстването на едно дете,казвам ти го като майка на две деца. Успех


Титла: Re: Връзка с бебето
Публикувано от: -veni- в вт, 24 сеп 2019, 14:18
Ужас.
Проблемът ти е мъжа ти-побоите и скандалите.
Не връзката с бебето.


1