BG-Mamma

Здраве => Хомеопатия, алтернативна медицина => Темата е започната от: MadiSunnn в ср, 25 мар 2020, 12:13Титла: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: MadiSunnn в ср, 25 мар 2020, 12:13
Здравейте настоящи и бъдещи Мами 😊
Искам да попитам, тъй като никъде не намирам тема за такива от вас които са се подлагали на холистични програми създадени от нутриоцисти и по конкретно някой да ми сподели нещо за Програмата Супер Бебе от Елена Терзиева?
Благодаря предварително


Титла: Re: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: sisi11 в ср, 25 мар 2020, 12:21
Здравей,

Аз участвах в тази програма преди време...честно казано, не бих казала, че има ефект, поне при мен. Доста от нещата ми бяха неприложими, има доста маркетинг вътре и ти предлагат разни странни продукти. Може би си зависи и от човека и до колко вярва/спазва съответните предписания по програмата.


Титла: Re: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: MadiSunnn в ср, 25 мар 2020, 12:26
Мдам предполагам, аз съм рядко с овулация това е проблема а какво представлява храненето


Титла: Re: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: sisi11 в ср, 25 мар 2020, 12:30
Всъщност храненето май беше най-интересната част, предлагат се рецепти, обяснява се кои храни и как могат да помогнат за фертилитета (като изключим постоянните добавки, които се предлагат да се закупят от фирма, която очевидно е на създателката на програмата). Аз лично не съм фен на тея схеми.


Титла: Re: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: ra2 в ср, 25 мар 2020, 14:49
Не е ли нутриционист?
Нутрициология в буквален превод означава „наука за храненето“ (лат. nutricium хранене + гр. logos учение, наука)
Влязох в темата от любопитство, защото от неправилното изписване в заглавието силно се озадачих. Моля, поправете.


Титла: Re: Програми създадени от нуттиоцисти
Публикувано от: Sing Louder в ср, 06 май 2020, 15:33
Здравейте. Наскоро присъствах на безплатен уебинар на Елена Терзиева във връзка с проблемното зачеване. Честно казано целия този час, който говори ми заприлича на опит да си закупим пакета, а не на споделяне на полезна информация. Говореха се общи приказки, които са ясни на всяка жена, която се е сблъскала вече с трудности около забременяването. Дори ми направи кофти впечатление как се опитват да се изкарат пари от нещастието на хората... Разбира се, може да има дами, които да са успяли с този метод (или е случайност). За момент дори аз се замислих дали да не опитам, но така без никакви реални мнения от хора не бих рискувала. Някой все пак да сподели такова?