BG-Mamma

Бременност и раждане => Искам бебе => Темата е започната от: Dreams come true в ср, 31 яну 2007, 10:54Титла: Един спешен въпрос - притеснена съм
Публикувано от: Dreams come true в ср, 31 яну 2007, 10:54
             Здравейте на всички, след почти едногодишно отсъствие от фронта на кандидат мамите се завръщам по-щастлива от всякога. Но съм леко притеснена, а именно защото ми закъсня с една седмица, не съм правила тест, защото се пазим все още, в понеделник ми дойде, но всичко е някакси много странно, гърдите продължават да ме болят и ги чувствам напрегнати, от време на време ми се повдига, болят ме яйчниците, не е болка а по-скоро дърпане, друг път тече та чак се оливам, а сега е много малко, непрекъснато ме обливат ту топли, ту студени вълни - та след всички тези симптоми се чудя дали не съм бременна????
Да чакам ли да ми свърши или да си правя веднага тест. Последният ми цикъл беше на 22 декември, сега трябваше на 22 януари а ми дойде на 29.01.


Титла: Re: Един спешен въпрос - притеснена съм
Публикувано от: clara в ср, 31 яну 2007, 11:31
Направи си тест и ще разбереш със сигурност дали си бременна или не. Ние можем само да гадаем !


Титла: Re: Един спешен въпрос - притеснена съм
Публикувано от: keray в ср, 31 яну 2007, 12:06
Изчакай да ти свърши и тогава си направи тест. Ако питаш мен даже още една седмица изчакай за по-сигурно.
Успех!


Титла: Re: Един спешен въпрос - притеснена съм
Публикувано от: Лунна самодива в ср, 31 яну 2007, 12:08
За твое успокоение можеш да си направиш тест  :peace:
След като се пазите все още, както казваш, закъснението може да е евентуално от медикаментите, които взимаш (ако се лекуваш от нещо). Щом имаш съмнения за бременност, значи не сте се пазили толкова усърдно :)
А симптомите, които описваш може да имат много причини, включително някакво заболяване.
Ако теста ти е отрицателен, и симптомите продължават, може да отидеш на лекар, да му кажеш притесненията си, и да минеш преглед.
Успех!   :bouquet:


1