BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: elegance_av в чт, 14 юли 2005, 17:10Титла: секцио при доц. Чернев - МД
Публикувано от: elegance_av в чт, 14 юли 2005, 17:10
 :) Здравейте мацки,
Ето че и моя ред дойде. Днес наблюдаващият ме гинеколог в МД ми каза, че е най-добре за мен да родя секцио. Терминът ми е на 7 август и поради тази причина ме иска на 26-ти юли с чантичката за приемане в МД, където и съм решила да раждам. Каза ми още, че иска да ме приеме доц. Чернев.
Аз доста се поуплаших, не за друго, а защото  видях края на тези 9 месеца. Както в началото  бях изпълнена с тревоги, след това с лекота, накарая свикнах с какво ли не, вече му се вижда края. Поуплаших се и то доста. Зная, че секциото не е страшно, но... Сигурно ми е притеснено не точно за манипулвацията, а затова, че след нея вече нищо няма да същото. От друга страна пък нямам търпение да си видя бебенцето.
Такива ми ти работа, само глупости са ми в главата.
Въпросът ми към вас е, нещо повече да ми кажете за доц. Чернев и за 10-тия етаж. Там познавам само д-р Мазнейкова и д-р Лачев и двамата са отлични специалисти. Те ми правиха предишните два спонтанни аборта.
Ако знаете нещо за доц. Чернев ще ви бъда благодарна.
Поздзрави на всички и предварително ви благодаря.


Титла: Re: секцио при доц. Чернев - МД
Публикувано от: eleksir в чт, 14 юли 2005, 19:23
Чернев днес направи секцио на една приятелка. Бебето е здраво момченце, тя е добре. Какво повече може да иска човек :)


Титла: Re: секцио при доц. Чернев - МД
Публикувано от: SaRaNia в чт, 14 юли 2005, 19:32
Доц. Чернев следи и 2-те ми бременности, и двете деца родих при него- със секцио. Отличен специалист е! Но и двете ми операции протекоха доста различно като усещане за мен- упойката, болката, възстановяването- всичко беше различно. Естествено, доц. Чернев няма отношение към това, мисълта ми е че всяка операция е различна. Но определено можеш да си спокойна, че ще бъдеш в добри ръце. Аз се доверявам само на него- имам и серклажи и абразио при него и винаги се е проявявал като перфектен оператор.
Леко раждане и здраво бебче!


1