BG-Mamma

Деца => Хранене с млека за кърмачета, захранване => Темата е започната от: renci в вт, 04 окт 2005, 09:18Титла: Въпрос за акането и напъването.
Публикувано от: renci в вт, 04 окт 2005, 09:18
Момичета, може би някои от вас си спомнят, че моята беба Благородна от известно време е на смесено хранене. Дохранвам я с Нутрилон 1. И също така от известно време се чудя дали трябва да сменя млякото. Тя няма запек, но преди да се изака пада едно напъванеееееееееее......много яко напъване. Та въпроса ми е дали това е нормално/да се напъва така детето/ или е индикация, че трябва да сменя млякото, с което я дохранвам. Иначе консистенцията на акитата си е кашава и прилича на слатисти бъркани яйца/както казва нашето педи/. :lol:


Титла: Re: Въпрос за акането и напъването.
Публикувано от: Baby@ в вт, 04 окт 2005, 09:30
Аз мисля, че е нормално. Всички(или пове4ето ) бебета се напъват така като акат. Зачервяват се и очичките им все едно ще изкочат :mrgreen:. Щом няма запек, ще го израсте. Още е мъничко беб4ето :lol:


Титла: Re: Въпрос за акането и напъването.
Публикувано от: pandora в вт, 04 окт 2005, 10:01
Така си акат. Моята чак се оцъкляше :shock: :35: :35:

Renci, не сменяй млеката с лека ръка, аз така си изпатих. В началото са така, когато почнете да хапвате пюренца лесно ще и ррегулираш стомахчето. То и към втория месец можеш да я разхлабваш със сокче от круша - направооооо бързия шприц ти казвам :D


Титла: Re: Въпрос за акането и напъването.
Публикувано от: renci в вт, 04 окт 2005, 10:06
Мерси ви много за отговорите. И нашия татко е на това мнение и даже ми се кара, че прекалено се втилясвам, но аз все пак реших да си питам. А иначе беба си ака всеки ден и то бая яко си ака де. Но аз исках да съм сигурна, понеже е възможно да се наложи съвсем да и спра кърменето.


Титла: Re: Въпрос за акането и напъването.
Публикувано от: T o n i в вт, 04 окт 2005, 23:32
и аз да кажа, че и таня така се напъваше :) тя даже и до днес понякога така си се напъва :)


1