BG-Mamma

Дом и семейство => Татковци => Темата е започната от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 07:41Титла: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 07:41
Темата ми е провокирана от тази култова тема.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629606.new#new

Тук списват повечето мъже във форума..та нека да си кажат и те мнението по въпроса.
Опитаха се да ме убедят.. явно заслепени от временното завоевание (http://demotivators.ru/media/posters/3414/143737_detstvo.jpg), че подобен казус е възможен.
Само че как да повярвам като реала ми показва съвсем друго.
Добре..приемам че един мъж си вземе жена с деца.. случаи много.. какво ли този мъж би очаквал от тази женица (http://demotivators.ru/media/posters/4075/617171_snachala-vyi-svobodnyi.jpg)???  :thinking:
Вие сте..


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 08:16
Соте, аз естествено не съм мъж, но съм на всяко гърне меродията.  :lol:
Дай обоснови се сега като мъж и представител на мъжкият пол, кой е този невъзможен казус, който за теб в рИЪла е друг? :D
И като един ми ти мъж правиШ една много кардинална грешка, а аз като една ми ти жена ще те поправя. :flutter:
А именно не мъжа "взима" жената, жената избира мъжа си, това си е природен закон, който и при животните дори важи, та... против природата не се застава, нали знаеш?! :peace:
Ти си!  :peace:
 Дай да разчепкаме проблемът, както си му е реда. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 08:53
Добре Форти.. да не забравя да кажа че не съм върл противник на подобни връзки.. но лично бих задоволил само егото си.. просто не виждам перспектива в подобна връзка.
Доста фрапиращи случаи бих ти изброил .. но ще обърна внимание на един.. тя с близнаци..разведена.. той се присламчва като същевременно се ражда още едно дете.. обаче той остава без работа защото не иска да бачка за 700- 800 кинта... но тя няма избор и работи като всички разходи тя ги поема... и ми кажи че не я използват..но пък тя упорито отрича да е така..защо ли Форти..защо ли така остро реагира тя????  newsm78
А някога някоя от мамите да се замисли какви са вероятните вариянти за бъдеще време???  :thinking:
Магарчо там ми обясни за секса...добре..но секса Форти е до време..децата порасват и почват да си искат своето... колкото и да се стараят, трудно биха приели друг мъж за свой баща.. да не говорим напоследък колко пребити деца има от приятелите на мамите.. медиите постоянно отразяват подобни изцепки.
Колкото и да се старае един мъж да се сближи с децата.. те един ден се усещат за кво иде реч..а децата не прощават... но държат на майките си..  :peace:
Сега ще дойдат да ми разяснят как не съм прав.
Приятелче мое се разведе преди три години..жена му се събра с друг.. но детето не ще и да чуе за другия.. вече поотрасна и познай къде ходи постоянно.. при баща си естествено, колкото и да не и харесва на бившата му жена.. повярвай ми, това дете навърши ли 18.. ще отиде да живее при баща си!!!  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 09:11
Много едностранчиво гледаш на казуса, затова така се получава.
Нещата всъщност са доста различни, опира до хора, разбирания и психика естествено. Децата в тази ситуация са съвсем друга страна, те имат свой свят и приемат или не приемат нещата съвсем различно от нас.

Ти много агрисивно постави позицията си /личната/ позована на определени примери около теб, които обаче не са меродавни, знаеш живота е различен завсички. Там в другата темата повечето жени са разведени с деца и  намерили и създали своят мир с друг човек без да имат посочените от теб проблеми. Ти ги настъпваш по "мазола" и няма как да се разминеш със сарказма им. Аз също имам пример, детенцето умира за вторият си баща и създадоха въпреки страха на майката/заради детето/ едно страхотно семейство. Нещата са субктивни.
Идеята ми е, че всъщност т.нар. използване на разведените жени, не заради този им статус, а заради екземпляра , който са привлекли към себе си. Същото може да се случи и на сводна такава жена, да я използват и то доста качествено в същите насоки. :peace:
Но разведената жена не е втора ръка, недей така, когато не си намерил първият път щастието , никой не може да ти забрани да го  търсиш. Развода по принцип в БГ все още се възприема по-старият модел - упадъчен морал на ненадеждни хора. Съгласи се, че това са смехории.. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 09:37
Чакай малко.. не съм споменал че са втора ръка хора разведените.. и естествено имат право на щастие.. причини да остане сама има хиляди.
Дали съм черноглед.. да Форти.. постоянно гледам драми на подобни връзки.. радвам се че мамите там са намерили щастието си.. но що ли имам капка съмнение в това което казват..дано не съм прав.
И разбира се Форти че до един момент се използват взаимно.. секса е определящ в началото за всяка една връзка.. в един момент не осъзнаваш на къде вървиш..


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в вт, 20 дек 2011, 09:44
sote-full,
Много е права Форти.
Точно ги е казала нещата. Мога да дам като примери точно противоположни връзки на тези, които споменаваш.
   Няма връзка, която да е еднаква с друга. Ако в една такава връзка не се е получило, то това не означава задължително, че във всички подобни връзки нещата не потръгват.
За децата пък, които непременно се връщат при биологичните си бащи след 18-тата си година, доста категорично се изказваш, но повярвай ми, не си прав.
Ако се опитат да "се върнат" /а това не мога да го нарека връщане, щом биологичният не е бил до детето/децата си непрекъснато/, то това не е защото непременно той е по-добрият, а просто децата търсят и се опитват да получат - макар и със закъснение това, което не им е дадено от него, но задължително им се е полагало. Каквато и обич да са получили от втория си баща, те ще искат да получат такава и от биологичния си, защото наистина - това е природа и трудно можем да й изменим!
   Има много въпроси, на които такива деца търсят отговори - "Защо баща ми ни изостави?", "В мен има ли вина?", "Защо не съм достоен да бъда предпочетен пред любовницата му?"... и още много, много...
   И още нещо много важно - не забравяй обстоятелствата около такива връзки. А те са толкова индивидуални. Препъникамъчета - мнооого. А през цялото време двамата могат да са си един за друг, но или да не искат, или да не могат да правят компромиси.
   Това, което се опитвам да кажа е че, не могат да се правят категорични изводи, заключения и мнения.Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: respuesta в вт, 20 дек 2011, 09:47
Соте, не приписвай своите възгледи върху останалите хора... И си плюй в пазвата, защото понякога в живота ти се случва точно това, което до един момент си изключвал като възможност. ;)


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 10:08
JC.. дадох само пример..не мога да сложа всички под общ знаменател.. пък и един свестен баща никога не би загърбил децата си, дори и да е разделен с майка им.. за диваците дето не ги е еня, изобщо не ща да споменавам.
Признавам прав си.. няма връзка която да еднаква друга!!!  :peace:

Соте, не приписвай своите възгледи върху останалите хора... И си плюй в пазвата, защото понякога в живота ти се случва точно това, което до един момент си изключвал като възможност. ;)

Че как бих могъл да променя възгледите на някой ..всеки си знае кое е най добро за него и децата му.
От живота си не съм изключвал подобни етюди.. почти бях стигнал до развод.
Целта на темата беше да чуя и други мнения по въпроса.. мненията на мъжете.. моето черногледство го зарежете.. но си говорим с приятели по тези въпроси..доста спорим.. едни ми разправят как само за едното чукане се хващат..и после се събират ..други дори не могат да си представят как така ще отглеждат чужди деца.. но всеки в главата си прави настройките..на кой както му е угодно така да си живурка.. исках просто да чуя мнения различни от моето!!!  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 20 дек 2011, 10:29
какъв точно е казуса?  newsm78 за развитието на такава сериозна връзка в бъдеще или за първоначалното започване на връзка с разведена жена с дете?

 

Добре..приемам че един мъж си вземе жена с деца.. случаи много.. какво ли този мъж би очаквал от тази женица (http://demotivators.ru/media/posters/4075/617171_snachala-vyi-svobodnyi.jpg)???  :thinking:
Вие сте..

ако се е тигнало до взимане, то значи че е намерил вече онова, което е очаквал от бъдещата си жена в лицето на настоящата - независимо разведена, с деца или без.


иначе съм съгласна с JC. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 10:31
Соте, не зная какви възгледи имаш, но моите са доста от далечна дата.
Разделихме се с един мой приятел преди 23 години. Ожени се за жена с дете, бременна. Живеят си добре има и вече внуци.
Друг пример - ерген се омъжи за жена с две деца има още едно. Отгледа и двете деца. Въпреки, че другия е доста печеливш и двете деца си останаха при него. От момичето има и внуче и на него вика дядо. Живеят си много добре вече 24 години. Деца големи и всеки си пое живота.
Познавам още един който се ожени за жена с дете и то по- възрастна от него. Живеят си хората вече 15 години. И още един - женен с жена с дете и имат две близначета.
Възгледите ти за живота са прекалено остарели и не работещи и по мое време.
Отдавна мина времето, когато на разведените се гледаше като на "парясници" и когато там всеки може да мине.
Не може Соте. Днес жените са доста еманципирани за да те вземе някоя с дете да и е името, че има мъж. Жените и по- добре се справят сами в живота. Второ, повечето не сключват брак и живеят с друг /обикновено без деца или с пораснали такива/. Животът е такъв, че да си имаш мъж, просто само да му е името вече не се кодира.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бърди в вт, 20 дек 2011, 10:51
Соте лежи на едни стари-престари разбирания, според които ако жената няма мъж, жална й майка. Да не говорим пък, ако е разведена с деца, мани ужас.
Полезно е за самочувствието да си мисли така, нека да се самоуспокоява ;) Що му е да си отваря очите и да гледа по-далече от носа си, той светът е станал едно страшно, страшно място, в което жените се уреждат със секс, когато им се прииска и успяват да се справят с издръжка и гледане на деца сами. Е това ако не е ужасно за мъж като него, здраве му кажи.

Ако се върнем към горецитираната тема, за мен все още е интересно да разбера за какво ме използва втория ми съпруг - така и не получих смислен отговор, пък ми е любопитно.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 10:57
за какво ме използва втория ми съпруг - така и не получих смислен отговор, пък ми е любопитно.
Явно, да има дете от теб / вече го е постигнал/ , да има кой да го изслушва, кой да го жали като се разболее, с кой да се скара, с кой да се радва, с кой да живее. Малко ли е?


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 11:02

Ако се върнем към горецитираната тема, за мен все още е интересно да разбера за какво ме използва втория ми съпруг - така и не получих смислен отговор, пък ми е любопитно.

Има си хас да не ти е любопритно пък... :lol:
"Използва" те затова, за което и ти него най-вероятно. :D А дали ти е 2-ри или 3-ти или ще е само 1-ви т.нар. използване си е все едно и също. 
Питането ти някак май много лично/т.е. "кълвем" до последно - в смисъл нещо персонално се оглеждаш в темата/. А тя е поставена по принцип. :lol: :lol: :lol:

п.п. не съм Соте разбира се, но не съ стърпях да те коментирам- прости тази ми дързост. :D


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в вт, 20 дек 2011, 11:03
   Принципно мъжете подхождат почти еднакво към почти всички жени. По определени причини, по определени начини. Това което може да ги накара да започнат връзка с неомъжвана жена, може да ги накара да започнат такава и с разведена. Въпросът обаче е дали жената впоследствие ще успее да задържи този мъж дотолкова /с любов и уважение/, че да вземе решение да остане при нея, па макар и това да го задължава да приеме и нейните деца.
   Мъжете, обвързващи се с разведена жена, приемайки и децата й, т.е. вторите бащи, проявяват в n-та степен благородство, поемайки грижата и отговорността за други деца, в сравнение с бягството на биологичния от собствените му деца, безотговорността му и последващата студенина, граничеща често и с омраза към тях.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 11:10
Да Снежке.. май мъжете са по малоумните..моите възгледи са праисторически.. но за мен си е доста сложно да се метна в подобна авантюра..да, сега може би.. но преди да имам собствени деца, едва ли!!!  :peace:
Случайно пък помня една темичка от миналото..

Цитат
Не съм вече на 25, ама за разведен мъж с деца не бих се омъжила.
Е, ако е някой безсрамно богат - може би. Иначе - мазохизмът ми е чужд.
Много съм толерантна, в София живея, в чужбина съм учила - ама чак толкоз - не ма нужда. Ама който иска - да си се омъжва и да си търпи последиците.

Цитат
Бракът с разведен има както недостатъци, така и предимства. Не би трябвало това да е критерии.

Доста точно казано..  :hug:

Цитат
Имам позната, която се омъжи за такъв мъж.  Винаги между тях има нещо недоизказано, особено като става въпрос за децата му от предишния брак. Някои неща той вече ги е преживял, а на нея й се случват за пръв път.

Цитат
Честно казано човек прави големи глупости от любов! При всички положения едва ли има жена, незвисимо на 25 или 50г., която да си умре от радост, че се съобразява с чужди деца, които рано или късно стават обект на спречквания и проблеми. Каквото и да се изпише това е истината - малко са хората, мъже и жени, които да приемат безкористно чужди деца. Аз поне не бих могла, а и не бих изисквала някой да приеме моето дете като свое.

Цитат
Не да ревнуваш дете от баща му, а твоите деца да ревнуват баща си от другите му деца и обратно.

Понякога не е нужно човек да има свой опит, а да се учи от чуждия такъв. Има и още нещо, което се пропуска често. Колкото и да си мислим, че сме самостоятелни в решенията си и не ни пука за околните, най-близкото обществено обкръжение има своето влияние върху една връзка.

Андариел е прозряла нещата още тогава!!!  :hug:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318737.0

Това беше обратната страна на медала..но за мен си е същото.. пък кой каквото търси, рано или късно го намира... темата беше вълнуваща за времето си.. но и доста актулна в случая.
Дано не съм обидил някой с черногледството си..  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 11:17

Ако се върнем към горецитираната тема, за мен все още е интересно да разбера за какво ме използва втория ми съпруг - така и не получих смислен отговор, пък ми е любопитно.

Отговорила си по категоричен начин..повече няма какво да добавя.. прости ми ако съм те засегнал!!!  :peace:


Моля ти се, моят дори се омъжи за мен, че и дете си направихме, направо не знам каква трябва да ми е  :35: Голямо използване пада, направоооо, дай боже всекиму толкоз използване  :35: :35:Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в вт, 20 дек 2011, 11:19
sote-full,
  За жената безспорно е трудно, та даже и почти невъзможно да приеме чужди деца.
  Но не е така за мъжа.
  Благородството ли е в повече при мъжете или просто връзката майка-дете е прекалено силна, повече отколкото баща-дете, та тя не може да приеме други деца, освен своите, не знам.
Но е факт, че вторите бащи са много и много жени са щастливи във връзките си с тези мъже.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 11:23
Кой е казал, че деца от друг брак не са проблем.
Просто има хора които приемат и решават проблемите и такива които ги избягват или задълбочават още повече.
Последните не са за брак, независимо дали с неомъжена жена без деца или такава с деца.
Има хора които не могат да живеят с друг човек, но това са други въпроси и не касаят жена с деца.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 11:26
sote-full,
  За жената безспорно е трудно, та даже и почти невъзможно да приеме чужди деца.
  Но не е така за мъжа.
  Благородството ли е в повече при мъжете или просто връзката майка-дете е прекалено силна, повече отколкото баща-дете, та тя не може да приеме други деца, освен своите, не знам.
Но е факт, че вторите бащи са много и много жени са щастливи във връзките си с тези мъже.
В това съм напълно съгласна. Мъжете по приемат за "даденост" едно дете. Те умеят и някак си по- естествено да се държат, независимо дали детето е свое.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 11:31
  Принципно мъжете подхождат почти еднакво към почти всички жени. По определени причини, по определени начини. Това което може да ги накара да започнат връзка с неомъжвана жена, може да ги накара да започнат такава и с разведена. Въпросът обаче е дали жената впоследствие ще успее да задържи този мъж дотолкова /с любов и уважение/, че да вземе решение да остане при нея, па макар и това да го задължава да приеме и нейните деца.
   Мъжете, обвързващи се с разведена жена, приемайки и децата й, т.е. вторите бащи, проявяват в n-та степен благородство, поемайки грижата и отговорността за други деца, в сравнение с бягството на биологичния от собствените му деца, безотговорността му и последващата студенина, граничеща често и с омраза към тях.

 Същото важи и за обвързващите се жени с такива мъже с деца- примери в тази насока има не малко. Всеки, който обича достатъчно реално и е порзрял за себе си истината относно човекът до себе си може да обикне и детето му независимо, че не е негово. Благородство не толкова, колкото любов и широко сърце. :peace:
Нямам личен опит в областта, но имам нагледен пример с близки, та нещата не винаги са еднакви- ясно е. :peace:
Соте, това твоето не е черногледство, а наблюдения само в едната посока, това е. Знаеш, че реално нещата опират до човек, възпитание психика и ред други неща, които са важни във взаимоотношенията човешки. :peace:
Могат да се обидят само тези, които някога по една или друга причина и те така са гледали на въпросният казус. Опростеното възприятие на човешките взаимоотношения винаги ме е дразнело, защото това, което за един е елементарно, за друг е като евклидовата геометрия. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 11:32
sote-full,
  За жената безспорно е трудно, та даже и почти невъзможно да приеме чужди деца.
  Но не е така за мъжа.
  Благородството ли е в повече при мъжете или просто връзката майка-дете е прекалено силна, повече отколкото баща-дете, та тя не може да приеме други деца, освен своите, не знам.
Но е факт, че вторите бащи са много и много жени са щастливи във връзките си с тези мъже.

Искаш да кажеш че ги превъзхождаме..  newsm78...да, изглежда си доста прав JC.. мъжете все благородно се представяме в подобни случаи.. но факта си е факт.. май праисторическите ми виждания са над тези неща.
По мои лични наблюдения вторите бащи дават повече на доведените си деца..разбира се с дейното участие на майката... но пък е жалък обратният факт..  :naughty:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: diskotekadjiq в вт, 20 дек 2011, 11:36
Добре..приемам че един мъж си вземе жена с деца.. случаи много.. какво ли този мъж би очаквал от тази женица (http://demotivators.ru/media/posters/4075/617171_snachala-vyi-svobodnyi.jpg)???  :thinking:
Вие сте..
От няколко дни насам не ми е нито до разведени, нито до каквито и да било други жени.  :cry: Отчаянието е на макс.  :cry: Иначе за протокола отговорът ми е: ТЦ! Категорично не!  :stop:

Весели празници!   :party013:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца?
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 11:41
sote-full,
  За жената безспорно е трудно, та даже и почти невъзможно да приеме чужди деца.
  Но не е така за мъжа.
  Благородството ли е в повече при мъжете или просто връзката майка-дете е прекалено силна, повече отколкото баща-дете, та тя не може да приеме други деца, освен своите, не знам.
Но е факт, че вторите бащи са много и много жени са щастливи във връзките си с тези мъже.

Искаш да кажеш че ги превъзхождаме..  newsm78...да...

Ахахаха... търсиш си го...хахахах ... ССФ ще те смели. :lol:
Разчупваме темата , окей- аз съм пас. :35: :35: :35:
diskotekadjiq, я се оплачи да ти мине, ще те потупаме виртуално и ще си като нов.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: MIK в вт, 20 дек 2011, 11:42
Соте, не само разведените, но и вдовиците успешно се сдобиват с мъже, като при тях според възрастта даже и внуци има намесени :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 11:43
Соте, мъжете не само или не точно по - благородни , но те не влагат чувства без покритие, затова обикновено се разбират по- добре от жените и със собствените си и с чуждите деца.
Малко странично от темата.
Имах приятелка, майка и и баща и се развеждат когато е бебе и тя остава при баща си. Баща и се жени с жена / друга националност/ , която има дете също момиче. Ражда се още едно момиче.
Моята приятелка казваше на втората си майка мамо / жената не е вече между живите/.
Накрая доведената дъщеря остана да гледа и живее с баща и.
Приятелката ми казваше "Само тя може да го търпи".


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 20 дек 2011, 11:51
Искаш да кажеш че ги превъзхождаме..  newsm78...
а не така де  :35:
някои мъже гледат на децата си като на нещо като домашни любимци, дори на собствените. та един вид няма чак толкова да му пречи едно дете там...отделен въпрос на майката няма ли да й пречи подобно отношение...

а ако обичаш човекът, обичаш и децата му. та нали и те са част от него и предполага се - някакво по-добро продължение.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 11:51

Соте, това твоето не е черногледство, а наблюдения само в едната посока, това е. Знаеш, че реално нещата опират до човек, възпитание психика и ред други неща, които са важни във взаимоотношенията човешки. :peace:
Могат да се обидят само тези, които някога по една или друга причина и те така са гледали на въпросният казус. Опростеното възприятие на човешките взаимоотношения винаги ме е дразнело, защото това, което за един е елементарно, за друг е като евклидовата геометрия. :peace:

Тук вече сбърка Форти.. не забравяй че не съм първа младост.. наблюденията са ми и в двете посоки.. но мъжете са по ларж... най лошото е че повечето се усещат в даден момент.. лошото е че търпят, макар и да се чувстват гадно..да не давам примери че ще ме изядете.
Но пък като помисля логично..което ми е противопоказно... май е по лесно да се присламчим към женица с дечица, отколкото да го разочарова някоя необуздана кака..още по кофти вариянт като му роди и го зареже!!!  :xarms:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в вт, 20 дек 2011, 11:54
но пък е жалък обратният факт..  :naughty:

   Много различни житейски ситуации знам и всяка една е достойна за филм.
   Не ми се изброяват, защото е неизбежно да засегна някой. Затова само ще подскажа, че често разпадането на брака е или защото сключването му е било вследствие манипулативно и некоректно отношение от страна на съпругата, или поради намесата на друга жена по време на спокойния и щастлив брак.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бърди в вт, 20 дек 2011, 12:03
ОК, след като разбрахме за какво ме използва вторият ми съпруг, кажете къде е разликата в това била ли съм или не разведена, когато сме се взели, с деца или без деца?
Форчън, ти сама го каза - "Използва" те затова, за което и ти него най-вероятно.  А дали ти е 2-ри или 3-ти или ще е само 1-ви т.нар. използване си е все едно и също. 

Ама що се хванах в тая тема  :lol: Хайде, дерзайте, характеризирайте и си обяснявайте кое как е, пък аз ще се правя, че "крава" не ме обижда. Нали съм с благ характер.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 12:09

Ахахаха... търсиш си го...хахахах ... ССФ ще те смели. :lol:
Разчупваме темата , окей- аз съм пас. :35: :35: :35:


ССФ ме смила от доста години.. но пък съм си още жилаво копеле..тъй че съм свикнал!!!  :35:

Соте, мъжете не само или не точно по - благородни , но те не влагат чувства без покритие, затова обикновено се разбират по- добре от жените и със собствените си и с чуждите деца.


Ей това благородство ни къса главите.. колко си права само..чувства без покритие.. но нали очакват да се покрият с нещо.
Напомни как се разбирам с моите .. племениците също се качват на главата на майка си..но с мен се разбират перфектно..но това е друго!!!
Търпимостта е голяма тема.. явно сме по търпеливи.


ако обичаш човекът, обичаш и децата му. та нали и те са част от него и предполага се - някакво по-добро продължение.

Малко сложно..но пък кой не обича децата.. та покрай тях го отнасят и майките!!!  :lol:


От няколко дни насам не ми е нито до разведени, нито до каквито и да било други жени.  :cry: Отчаянието е на макс.  :cry: Иначе за протокола отговорът ми е: ТЦ! Категорично не!  :stop:

Весели празници!   :party013:

Приятелче..да не те е отнесла някоя фолк- дива..на таквиз вяра да нямаш бате!!!!  :lol:
И не сЪ дърпай..ся ще ти обяснят колко е гот всичко да вземеш наготово!!!  :mrgreen:Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 12:13
"Крава" е стар български термин и е използван по - скоро, че мъжа трябва да гледа / храни/ още едно чуждо дете. Не се връщам още по-назад когато жените са се омъжвали девствени, а при майки няма как да стане.
Оттам и "защитата" на такива мъже.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 12:19
Бърди, темата не е за теб. :lol: Пък и що да не си пишем по казус, нали има тема, теб кво те бърка?!?
Да, това съм написала, правилно си ме цитирала. :D
Цитат
"Използва" те затова, за което и ти него най-вероятно.  А дали ти е 2-ри или 3-ти или ще е само 1-ви т.нар. използване си е все едно и също.  

Не разбрах - ти имаш против или напротив? :lol: Нарекли са те персонално крава ли? Не знаех...


Соте, к`во възпираш съфорумецът да сподели, ааааа не така, не така. :xarms: :whistle:

Соте, възрастта няма връзка с преценката, а с опита. Никога не бъркам с преценката си да знаЙш, макар  опита ми е по-малък от твоят. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 12:24

Много различни житейски ситуации знам и всяка една е достойна за филм.
Не ми се изброяват, защото е неизбежно да засегна някой. Затова само ще подскажа, че често разпадането на брака е или защото сключването му е било вследствие манипулативно и некоректно отношение от страна на съпругата, или поради намесата на друга жена по време на спокойния и щастлив брак.

Все фактори (http://demotivators.ru/media/posters/814/954430_zmeya-menyaet-kozhu.jpg) от които трудно можеш да се измъкнеш (http://demotivators.ru/media/posters/1930/798815_fatalnyij-ishod.thumbnail.jpg)..дори и за един нормален брак!!!  :peace:

ОК, след като разбрахме за какво ме използва вторият ми съпруг, кажете къде е разликата в това била ли съм или не разведена, когато сме се взели, с деца или без деца?
Форчън, ти сама го каза - "Използва" те затова, за което и ти него най-вероятно.  А дали ти е 2-ри или 3-ти или ще е само 1-ви т.нар. използване си е все едно и също.  

Ама що се хванах в тая тема  :lol: Хайде, дерзайте, характеризирайте и си обяснявайте кое как е, пък аз ще се правя, че "крава" не ме обижда. Нали съм с благ характер.

Тази крава ще я сънуваш май  :lol: ..така се изрази един мой роднина, след като разбра че синът му ще се жени за кака с две деца... грозно, но разбираемо от неговата гледна точка.  :lol:
Бърди.. най малко искам да се чувстваш обидена..радвам се че си намерила правилният мъж.. всеки се стреми към лично щастие по един или друг начин.. важно е на теб да ти изнася.. останалите могат само да ти дъвчат задника.  :peace:
Ти си биеш словата от своята камбанария.. не всички са толкоз щастливи.. някои все търсят и все не намират това което искат.. дано си ме разбрала правилно..нищо лично спрямо теб!!!  :peace:Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 20 дек 2011, 12:28


ако обичаш човекът, обичаш и децата му. та нали и те са част от него и предполага се - някакво по-добро продължение.

Малко сложно..но пък кой не обича децата.. та покрай тях го отнасят и майките!!!  :lol:

незнам дали е сложно :roll:  но не мога да си представя някой да твърди, че ме обича, а детето ми да му пречи. за мен ще значи че просто не ме обича. или обича някаква измислена жена, която не съм.

въпреки това, имам няколко примера за жени, които оставят децата си заради мъж, необвързан и създават семейство и дете с него. а детето от първия брак е в друг град или държава при баба и дядо. ами...не мога да ги разбера.  :roll: как въобще някой ще мисли че може да гради щастие, основано на раздялата на майка и дете. и как една жена може въобще да има нещо общо с мъж, който иска това от нея  :roll: ама хора разни явно   :33uu:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 12:32

Соте, к`во възпираш съфорумецът да сподели, ааааа не така, не така. :xarms: :whistle:

Соте, възрастта няма връзка с преценката, а с опита. Никога не бъркам с преценката си да знаЙш, макар  опита ми е по-малък от твоят. :peace:


Не закачай Диското Фортунова.. те и без това чалга клубовете са му изпили мозъка..ся остава и чалга чавета да му се стоварят..ааа немой така (http://demotivators.ru/media/posters/4078/521697_zakon-zhizni-komu-to-vsyo-a-komu-to-nichego.jpg)!!!  :lol:

Преценките са друга бира.. не става въпрос за възраст..мисля че го намекнах.Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 12:38

 и как една жена може въобще да има нещо общо с мъж, който иска това от нея  :roll: ама хора разни явно   :33uu:

Имам една комшийка в прованса..четири деца заряза за да почне живота си наново с комшията..и от него едно та пет..но другите ги отглеждат роднините и..но щом и харесва си е неин проблем!!!  :thinking:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в вт, 20 дек 2011, 12:40

 и как една жена може въобще да има нещо общо с мъж, който иска това от нея  :roll: ама хора разни явно   :33uu:

Имам една комшийка в прованса..четири деца заряза за да почне живота си наново с комшията..и от него едно та пет..но другите ги отглеждат роднините и..но щом и харесва си е неин проблем!!!  :thinking:
Такива случаи има и в двете посоки.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 12:49

 и как една жена може въобще да има нещо общо с мъж, който иска това от нея  :roll: ама хора разни явно   :33uu:

Имам една комшийка в прованса..четири деца заряза за да почне живота си наново с комшията..и от него едно та пет..но другите ги отглеждат роднините и..но щом и харесва си е неин проблем!!!  :thinking:
Такива случаи има и в двете посоки.

Точно и нарицателното им ще е по-зле и от въпросната "крава" /и в двете посоки/. :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sela в вт, 20 дек 2011, 14:05
Соте, що не пуснеш анкета? 8) / ама трЕ`ба само мъже да отговарят :mrgreen:/.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 20 дек 2011, 15:39

Такива случаи има и в двете посоки.

Точно така си е.. но са дълга тема.


Точно и нарицателното им ще е по-зле и от въпросната "крава" /и в двете посоки/. :lol:

И кво Фортунова.. ако се замислиш и в двете посоки вина има противниковият пол!!!  :lol:

Соте, що не пуснеш анкета? 8) / ама трЕ`ба само мъже да отговарят :mrgreen:/.

Не си заслужава чак такова внимание.. но ако те вълнува, спокойно можеш да им я пуснеш!!!  :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: 2pac в вт, 20 дек 2011, 18:40
Ами и ако мъжът е с дете? Това съвсем променя гледната точка нали ;-) Всеки мъж трябва да има поколение и да се радва на дете което е от него, затова мъж с дете да срещне жена с дете, колкото и да я обича, ще има празнина в него която може да развали до някъде нещата и той може да не е щастлив напълно. Но ако мъжът има дете това съвсем променя нещата нали? Двамата с деца по някаква причина сами и се влюбват лудо. Това вече не е проблем защото и той е баща и тя е майка. Той не на детето и тя не на неговото, но децата им ако са на приблизително на еднаква възраст това е още по-добре. Могат да споделят родителски опит като истинско семейство, което би липсвало на другата двойка. Когато двете деца са заедно с двамата влюбени, те могат искрено да се забавляват четиримата някъде където децата играят и се веселят. Тогава двамата родители ще изпитат чувство на блаженство и спокойствие гледайки децата си, което пак би липсвало на другата двойка. Така че зависи от гледната точка, но в този случай нещата ще имат много по голям успех и щастлив край. Та отговора ми, че че влюбвайки се в жена с дете на мен лично нищо няма да ми липсва. И моето дете и нейното дете само ще допълват връзката ни отколкото липсата на някое от тях, защото и двамата сме родители.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в вт, 20 дек 2011, 18:52


Точно и нарицателното им ще е по-зле и от въпросната "крава" /и в двете посоки/. :lol:

И кво Фортунова.. ако се замислиш и в двете посоки вина има противниковият пол!!!  :lol:


Извод: не трЕбе да се мисли! :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в ср, 21 дек 2011, 18:31
Ами и ако мъжът е с дете? Това съвсем променя гледната точка нали ;-) Всеки мъж трябва да има поколение и да се радва на дете което е от него, затова мъж с дете да срещне жена с дете, колкото и да я обича, ще има празнина в него която може да развали до някъде нещата и той може да не е щастлив напълно. Но ако мъжът има дете това съвсем променя нещата нали? Двамата с деца по някаква причина сами и се влюбват лудо. Това вече не е проблем защото и той е баща и тя е майка. Той не на детето и тя не на неговото, но децата им ако са на приблизително на еднаква възраст това е още по-добре. Могат да споделят родителски опит като истинско семейство, което би липсвало на другата двойка. Когато двете деца са заедно с двамата влюбени, те могат искрено да се забавляват четиримата някъде където децата играят и се веселят. Тогава двамата родители ще изпитат чувство на блаженство и спокойствие гледайки децата си, което пак би липсвало на другата двойка. Така че зависи от гледната точка, но в този случай нещата ще имат много по голям успех и щастлив край. Та отговора ми, че че влюбвайки се в жена с дете на мен лично нищо няма да ми липсва. И моето дете и нейното дете само ще допълват връзката ни отколкото липсата на някое от тях, защото и двамата сме родители.

Хареса ми 2pac.. :hug:.. което ми напомни една стара приказка, дето покойният ми дядо все ми повтаряше... "Твоите и моите деца..бият нашите".  :35:
Но пък днес прочетох това..

http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/12/20/myjete-sa-nai-seksapilni-nad-40-godini.146940

Което обяснява част от фактите..но не съвсем!!!


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Naddya в чт, 22 дек 2011, 18:45
Е ми то само жени коментират! Не е интересно!


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: 2pac в чт, 22 дек 2011, 18:51
Е ми то само жени коментират! Не е интересно!

Е не само де :(


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: dana85 в чт, 22 дек 2011, 19:53
Здравейте на всички :) имам добър приятел,който се събра с една кучка,която има дете... то лошо няма ма тая много нагла..отиде в неговия град да опипа положението и след 2 седмици пристигна с детето си и с 50 куфара направо да се нанася.Сега така го командори и използва него и семейството му, че е нещо страшно.Никому не пожелавам такова чудо  :ooooh:  :ooooh:  :ooooh:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Naddya в чт, 22 дек 2011, 19:54
Здравейте на всички :) имам добър приятел,който се събра с една кучка,която има дете... то лошо няма ма тая много нагла..отиде в неговия град да опипа положението и след 2 седмици пристигна с детето си и с 50 куфара направо да се нанася.Сега така го командори и използва него и семейството му, че е нещо страшно.Никому не пожелавам такова чудо  :ooooh:  :ooooh:  :ooooh:

А той защо стои и гледа?  newsm78 newsm78


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в чт, 22 дек 2011, 20:07
Като не може да се командва сам му трябва някой друг.
Тя да не се е нанесла насила в тях или насила е останала?


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: dana85 в чт, 22 дек 2011, 20:24
то дълго за обяснение...той беше много отчаян.Ходеше с едно момиче 7 години,разделиха се и тя след време забременя и се ожени за друг и той като чу се побърка искаше да има дете и той.В началото като я доведе говореше много против нея хаха ама тя забременя точно за 1 месец престой при него и сега са голямото "щастливо семейство"


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: dana85 в чт, 22 дек 2011, 20:26
Ама защо не получавам никаде  известие, когато някой отговаря на публикацийте ми? Може ли да ми обясните


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в чт, 22 дек 2011, 20:33
Първо, не е много приятно да доведеш друг за да си лекуваш стари рани, защото падаш в собствения си капан.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в пт, 23 дек 2011, 08:39
приятелят ти сам си го е направил. отчаянието не е добър съветник.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в пт, 23 дек 2011, 10:07
Повечето дето познавам и са свързани с мами... все са били разочаровани от някоя кака.. и задължително любовната мъка ги тласка в обятията на жена с дете!!!  newsm78
Може би се страхуват да изживеят отново разочарование със неангажирана женица.
И точно от едната мрежа, се натъкват баш в паяжината на паяка майка..  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в пт, 23 дек 2011, 10:50

И точно от едната мрежа, се натъкват баш в паяжината на паяка майка..  :peace:

и какво, разведените гледат само как да впримчат някой а   :hahaha: мен ако питаш, по-голямата част са доста по-предпазливи и съвсем не така изгарящи от желание да се обвързват от тези, които никога не са били женени. особено пък ако има и дете.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в пт, 23 дек 2011, 11:03
Соте, видЕ ли , че не е "крава", а кучка.  :35:
И престани с таз "женица" - това ми навява грохнала старица. :mrgreen:

Това клин, клин избива никога не е било вярно, но хората предпочитат да го практикуват, защото им по-лесно, инак не могат да се справят. :tired: Даже и си вярват, че им действа.
:D


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в пт, 23 дек 2011, 13:43
    Май е излишно да казвам, че детето в случая /споделен от kati.skarlet/ няма никакво значение. Не играе никаква роля. Няма нищо общо с характера и поведението на майка си. Не е дори от обстоятелствата, които са от значение за тази жена, когато си набелязва жертви... Тоест, тая ... жена-ловец /така ги наричам аз/ щеше да постъпи по точно същия начин, дори и да нямаше дете, и да беше необвързвана, неомъжвана, неразвеждана, непарясвана и т.н.
   Поне такива приятели, попаднали в капан на жени-ловци - и повечето, познайте -
без да са майки или развеждани, имам прекалено много.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в пт, 23 дек 2011, 13:49

Поне такива приятели, попаднали в капан на жени-ловци - и повечето, познайте -
без да са майки или развеждани, имам прекалено много.

Неслучайно тук някои споменават че жената си избира мъж а не обратното... защо ли.. newsm78


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в пт, 23 дек 2011, 13:53
   Откровени са - казват истината!  ;-)
   Повечето от връзките и браковете са манипулирани от жените.
   И първоначално, и после - докато връзката /уж/ се развива.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в пт, 23 дек 2011, 14:25
   Откровени са - казват истината!  ;-)
   Повечето от връзките и браковете са манипулирани от жените.
   И първоначално, и после - докато връзката /уж/ се развива.

Това ми е пределно ясно.. но пък виж само как разсъждават в една по критична ситуация...

Ужасна ситуация наистина.Лично аз няма да гледам чуждо дете,убедена съм в това.Мъжа-в случая,има изневяра и дете от тази изневяра-ми какъв човек си,да изневериш,пък  и да си траеш за детето?? :2gunfire: Не бих могла да превъзмогна това,такава подла измяна не заслужава прошка в никакви обстоятелства.Възхищавам ви се,че бихте гледали чуждо дете   :bouquet:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630552.0

Обнадеждаващото в случая на тази тема е че повечето мами са дали положителен резултат.. май все още има надежда за повечето!!!  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в пт, 23 дек 2011, 14:31
Какъв положителен резултат?


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в пт, 23 дек 2011, 14:41
Какъв положителен резултат?

Ето това имам предвид...

Вземам детето на мига. Честно.

Имам приятелче в подобно положение.. само че жена му е бременна но не от него.. примири се момчето и сега си ги гледа.. какво му е душицата и как го преодоля..само мога да гадая.. но му се възхищавам на геройството.
Аз не бих го преглътнал.  :(


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в пт, 23 дек 2011, 14:45
   Откровени са - казват истината!  ;-)
   Повечето от връзките и браковете са манипулирани от жените.
   И първоначално, и после - докато връзката /уж/ се развива.

Това ми е пределно ясно.. но пък виж само как разсъждават в една по критична ситуация...

Ужасна ситуация наистина.Лично аз няма да гледам чуждо дете,убедена съм в това.Мъжа-в случая,има изневяра и дете от тази изневяра-ми какъв човек си,да изневериш,пък  и да си траеш за детето?? :2gunfire: Не бих могла да превъзмогна това,такава подла измяна не заслужава прошка в никакви обстоятелства.Възхищавам ви се,че бихте гледали чуждо дете   :bouquet:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630552.0

Обнадеждаващото в случая на тази тема е че повечето мами са дали положителен резултат.. май все още има надежда за повечето!!!  :peace:
да този, ако може да се нарече мъж, наистина е за утрепване. не заради изневярата, ами заради детето. горкото. все едно го е срам от него  :ooooh:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в пт, 23 дек 2011, 14:49
Обнадеждаващото в случая на тази тема е че повечето мами са дали положителен резултат.. май все още има надежда за повечето!!!  :peace:
 

   Това са само приказки. Защото жените, пишещи в темата реално не са в дадената ситуация. Какво им пречи да си говорят, т.е. лъжат, нали все пак тук се гради мнение за всяка една. Ако кажат това, което мислят в действителност, мнението, което ще се изгради за тях, ще е негативно, макар че и тези, които си го създават, биха постъпили по същия начин - или не биха изобщо поели такъв ангажимент, или в последствие, биха се държали ужасно с това дете.
    За жалост, наблюдения имам и в тази посока. И това е самата истина. Но не упреквам жените. Разбирам ги. Просто нямаше да е лошо, ако бяха по-откровени, без да играят роли, без да обещават неща, които никога не биха направили.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Petar_710@abv.bg в пт, 23 дек 2011, 14:56
...жена му е бременна но не от него.. примири се момчето и сега си ги гледа.. какво му е душицата и как го преодоля..само мога да гадая.. но му се възхищавам на геройството.
Аз не бих го преглътнал.  :(

   sote-full,
   Това пък е най-ужасното, което може да причини една жена на мъж. Да го измами и подведе с чуждо дете, да го изнуди и изманипулира да го припознае за свое, та и брак да сключи с нея...  :ooooh:    :ooooh:   
   Ако се направят ДНК-тестове на всяко дете, колко ли деца ще се окажат биологични деца на бащите си?!  Ама пусти страх, колко мъже ги е страх от резултата...!  :thinking:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Слънчевата в пт, 23 дек 2011, 15:18
Ами и ако мъжът е с дете? Това съвсем променя гледната точка нали ;-) Всеки мъж трябва да има поколение и да се радва на дете което е от него, затова мъж с дете да срещне жена с дете, колкото и да я обича, ще има празнина в него която може да развали до някъде нещата и той може да не е щастлив напълно. Но ако мъжът има дете това съвсем променя нещата нали? Двамата с деца по някаква причина сами и се влюбват лудо. Това вече не е проблем защото и той е баща и тя е майка. Той не на детето и тя не на неговото, но децата им ако са на приблизително на еднаква възраст това е още по-добре. Могат да споделят родителски опит като истинско семейство, което би липсвало на другата двойка. Когато двете деца са заедно с двамата влюбени, те могат искрено да се забавляват четиримата някъде където децата играят и се веселят. Тогава двамата родители ще изпитат чувство на блаженство и спокойствие гледайки децата си, което пак би липсвало на другата двойка. Така че зависи от гледната точка, но в този случай нещата ще имат много по голям успех и щастлив край. Та отговора ми, че че влюбвайки се в жена с дете на мен лично нищо няма да ми липсва. И моето дете и нейното дете само ще допълват връзката ни отколкото липсата на някое от тях, защото и двамата сме родители.
Направо не мога да повярвам, че мъж разсъждава така... Макар и самотна майка/вдовица, бях убедена напълно, че всички мъже мислят като Соте..., а донякъде и аз... компромис мога да направя, но само за определен човек  :love: :crazy:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Fortune в пт, 23 дек 2011, 18:48
   Откровени са - казват истината!  ;-)
   Повечето от връзките и браковете са манипулирани от жените.
   И първоначално, и после - докато връзката /уж/ се развива.

Много вярно!  :peace:
Няма нищо обидно в тезата" жените си избират мъжете" и по-напред писах, че това е природен закон, нямащ нищо общо с психиката и манипулацията. Нещата опират  до хормони и привличане. Истината е,че условно наречено самецът е привлечен от сигналите и миризмата на женската. Абсолютно  така се развиват нещата и при хората с тази подробност, че ние не сме животни и можем да мислим т.е. имаме контролиран избор. Друг е въпросът кой и как успява да го направи. :D
А затова, че има "жени-ловци" няма нищо чудно, отдавна това не е приоритет на мъжете, т.е. жените винаги, както по-горе писах първи избират, но мъжете не винаги го проумяват/по-скоро не искат да го проумеят/.
Липсата на контролиран избор води до грешки от този тип.

2pac, чудесно го е обяснил. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: 2pac в пт, 23 дек 2011, 19:33
Ами да, защото ако съм с една майка с дете и заедно с моето когато си играят, какво ще ни липсва. И двамата ще сме щастливи и ще изпитаме тези моменти на радост да сме заедно гледайки децата си. Когато сме четиримата, може да почувстваме семейния уют. Двама родители, иначе как да го изпиташ отново след раздялата. Ако тя няма дете или той няма дете, то единия ще се радва, а другия ще се преструва до някъде. Пък така и двамата ще са щастливи и това усещане за семейство ще е истинско.

ПП в предното мнение горе имам малка грешчица.Ама вие сте ме разбрали де. ;-)


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: dana85 в пт, 23 дек 2011, 23:40

Поне такива приятели, попаднали в капан на жени-ловци - и повечето, познайте -
без да са майки или развеждани, имам прекалено много.

Неслучайно тук някои споменават че жената си избира мъж а не обратното... защо ли.. newsm78

                      Щото мъжете са смотани :D :D :D


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: DarkGlow в сб, 24 дек 2011, 02:23
А затова, че има "жени-ловци" няма нищо чудно, отдавна това не е приоритет на мъжете, т.е. жените винаги, както по-горе писах първи избират, но мъжете не винаги го проумяват/по-скоро не искат да го проумеят/.

Fortune ,  :peace:  :bouquet:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: MeMyselfI в ср, 28 дек 2011, 10:18
Аз като една малко разведена с дете се чудя дали се получава тази семейна чудесия.  newsm78
Сега живея с човек, който е страхотен. Отдаден е, но има нещо странно в цялата работа. Не мога да определя какво. Миналото ни, ни пречи явно.  И като казвам минало, не говоря за деца. Говоря за белезите от бившите. Та по - скоро това би  било фактор при връзките на разведените.
Поне за мен децата са си деца. Не държа да са излезли от мен, за да ги обичам и да се грижа за тях.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: JJeliazov в чт, 29 дек 2011, 10:23

Поне такива приятели, попаднали в капан на жени-ловци - и повечето, познайте -
без да са майки или развеждани, имам прекалено много.

Неслучайно тук някои споменават че жената си избира мъж а не обратното... защо ли.. newsm78

                      Щото мъжете са смотани :D :D :D

Хаха е браво грубости от женски род.
Айде сега без тия.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Какво? в пт, 30 дек 2011, 23:31
 Не бих..


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Naddya в сб, 31 дек 2011, 09:05
Тук мъжете са смотани, а в другата тема си ги търсим със свещ! Е това си е ................  :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в сб, 31 дек 2011, 13:11
Тук мъжете са смотани, а в другата тема си ги търсим със свещ! Е това си е ................  :mrgreen: :mrgreen:

Тук някои сме здраво обвързани.. пък вие продължавайте да си ги търсите.. но май прожектор ще ви требе, не свещ!!!  :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Naddya в сб, 31 дек 2011, 13:21
Тук мъжете са смотани, а в другата тема си ги търсим със свещ! Е това си е ................  :mrgreen: :mrgreen:

Тук някои сме здраво обвързани.. пък вие продължавайте да си ги търсите.. но май прожектор ще ви требе, не свещ!!!  :mrgreen:

Абе здраво обвързани, да не сте вързани с корабни въжета! А и фар да имаме, трябва да има й какво да се освети!  :mrgreen: :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в сб, 31 дек 2011, 17:16

Абе здраво обвързани, да не сте вързани с корабни въжета! А и фар да имаме, трябва да има й какво да се освети!  :mrgreen: :mrgreen:

Не, не сме вързани с корабни въжета.. нещо кат хронично заболяване..или по скоро срастване.. явно и на двете страни се харесва щом спим заедно, заедно празнуваме..заедно и за риба ходим... така че Naddya.. можем и на тъмно да се намерим!!!  :lol:
Ако питаш за нещо друго кат раздяла примерно.. откакто съм се бракувал, поне стотици пъти ми е минавало през главата.. но май така с времето почна да ми харесва.. но в никакъв случай не е застраховка.. знам ли коя ще ми вземе акъла на дърти години!!!!  :35:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: magarence в сб, 31 дек 2011, 19:29
Соте, от къде я пръкна тази тема/дилема?
И каква е разликата с това да се взема с разведен мъж с дете/деца?
Постоянно се случва.
А това със секса не си го разбрал.Беше иронично.. 8)


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в сб, 31 дек 2011, 20:25
Соте, от къде я пръкна тази тема/дилема?
И каква е разликата с това да се взема с разведен мъж с дете/деца?

Може би защото жената, обикновено , гледа децата или я считат за второ качество, като има дете или разбирания преди повече от половин век / значи е имала друг мъж/.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 03 яну 2012, 10:01
Соте, от къде я пръкна тази тема/дилема?
И каква е разликата с това да се взема с разведен мъж с дете/деца?
Постоянно се случва.
А това със секса не си го разбрал.Беше иронично.. 8)

Няма разлика magarcho..лично не виждам никаква разлика между мъж с деца.. и жена с деца.. темата е продиктувана от онази дето мъжете си падали по майки.  :lol:
Тези дни бъзнах една позната с три дечица..та и разправям на майтап да вземе да поживеем заедно..а тя горката кат разбра че и аз имам две деца направо се изопна.. и ми разправя..- "И ся кво..на цели пет чавета да готвим..ай нема нужда значи!!!"
Но пък ако беше някой необвързан веднага би го прибрала.. разбираемо (http://4.bp.blogspot.com/_uMg9eYGfDN0/TDwoiJ5l0rI/AAAAAAAAB3U/aaDsU0Dlxx0/s1600/demotiv+11.jpg)!!!  :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 03 яну 2012, 10:12
 :roll: между необвързан и мъж с деца защо ми се струва, че има голяма разлика  :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: JJeliazov в вт, 03 яну 2012, 10:17
:roll: между необвързан и мъж с деца защо ми се струва, че има голяма разлика  :lol:

Много правилно заключение.  :hug:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 03 яну 2012, 10:17
:roll: между необвързан и мъж с деца защо ми се струва, че има голяма разлика  :lol:

Това вече е перверзия (http://cs4673.vkontakte.ru/u70616780/105384617/x_b5f44af2.jpg)!!!  :lol:
Но пък имаше една тема преди време точно по този въпрос.. но лично съм твърдо против!!!  :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 03 яну 2012, 10:19
не ми се отварят картинките, сигурно за това не схванах последното  :roll:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 03 яну 2012, 10:21
не ми се отварят картинките, сигурно за това не схванах последното  :roll:

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/mRXo/3e8efbd8.jpg)

 :lol:  :lol:  :lol:

Темата беше за хомосексуалните и децата..осиновени или кой знае.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 03 яну 2012, 10:25
в бг мамма има теми за всичко  :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: sote-full в вт, 03 яну 2012, 10:29
в бг мамма има теми за всичко  :lol:

Важното е да се дискутира..да се видят и други гледни точки..хората сме широкоскроени, но трудно приемаме доста от това което се случва на околните.. дали са прави или не, само и единствено те си преценяват.. пък ние дет ги наблюдаваме, едва ли имаме право да ги съдим.. въпроса е те да се чувстват щастливи.  :lol:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: magarence в вт, 03 яну 2012, 10:40
Глупости, Соте..
Единствената причина твоята позната да не го иска е, че вероятно нямат къща и приличен доход, за да  хранят и отглеждат нормално 5 деца..т.е респективно всичко ще легне на нейния гръб. Ми нормална реакция има жената.  :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Бона Деа в вт, 03 яну 2012, 10:43
Глупости, Соте..
Единствената причина твоята позната да не го иска е, че вероятно нямат къща и приличен доход, за да  хранят и отглеждат нормално 5 деца..т.е респективно всичко ще легне на нейния гръб. Ми нормална реакция има жената.  :peace:
с приличен доход, голяма къща, прислужница и 3 детегледачки - мога да гледам и малка детска градина  :lol: и подходящ психиатър може би  :thinking:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: dana85 в сб, 14 яну 2012, 00:34

Поне такива приятели, попаднали в капан на жени-ловци - и повечето, познайте -
без да са майки или развеждани, имам прекалено много.

Неслучайно тук някои споменават че жената си избира мъж а не обратното... защо ли.. newsm78

                      Щото мъжете са смотани :D :D :D

Хаха е браво грубости от женски род.
Айде сега без тия.
                шегичка деееее  :)


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: framboise в сб, 14 яну 2012, 12:45

А бихте ли имали връзка със семейна жена с две деца, с надеждата в по-късен етап да създадете семейство с нея ( т.е да сте й любовник)?
Защото ако е разведена е лесно, защо да не се създаде семейство със свободна жена пък била тя и с деца. :peace:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Какво? в сб, 14 яну 2012, 12:53

А бихте ли имали връзка със семейна жена с две деца, с надеждата в по-късен етап да създадете семейство с нея ( т.е да сте й любовник)?
Защото ако е разведена е лесно, защо да не се създаде семейство със свободна жена пък била тя и с деца. :peace:
Не.Катогорично не бих се занимавал с женени. :naughty:
Не е честно спрямо свободните :mrgreen:


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Снежа63 в сб, 14 яну 2012, 13:10

А бихте ли имали връзка със семейна жена с две деца, с надеждата в по-късен етап да създадете семейство с нея ( т.е да сте й любовник)?
Защото ако е разведена е лесно, защо да не се създаде семейство със свободна жена пък била тя и с деца. :peace:
Каква е разликата?


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: BGM587419FM в вт, 26 юни 2018, 11:07
Да!


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: Spring again в нд, 22 юли 2018, 16:54
"За всеки влак си има пътници."
Познавам човек, оженил се за жена с 2 деца, чиито мъж се беше самоубил.
Баба ми се е оженила за дядо ми, който вече е имал дъщеря - майка ми.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: stars1 в ср, 20 фев 2019, 09:39
НЕ НИКОГА това си е руска ролетка
тя винаги ще предпочете детето от 1 брак не вас
а ако разпишете брак 90% за развод след 1 година
и ако имате имущество закупено заедно или наследено по време на брака делите 50% на 50% ако имате дете от нея  1/4 издръжка минимум докато детето навърши 18 г
такива тука колкото искаш тя и без това е взела от 1 брак горе споменатото


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: _Bianka__ в пн, 04 мар 2019, 15:17
stars, стига си плашил хората :) Наследено имущество не се дели, ако ще и да си го наследил докато си в брак. А ако те е страх да имаш дете, понеже евентуално при развод му се полага издръжка, за какво са ти деца изобщо :) Между другото и девствена жена да си вземеш, пак дължиш издръжка на детето :)

90% за развод след 1 година не го разгадах, но пак е някакъв гаф явно


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: MeMyselfI в ср, 06 мар 2019, 11:25
stars, стига си плашил хората :) Наследено имущество не се дели, ако ще и да си го наследил докато си в брак. А ако те е страх да имаш дете, понеже евентуално при развод му се полага издръжка, за какво са ти деца изобщо :) Между другото и девствена жена да си вземеш, пак дължиш издръжка на детето :)

90% за развод след 1 година не го разгадах, но пак е някакъв гаф явно
Човека направо си сметна ... и аз не знам какво си сметна милия.

и ако имате имущество закупено заедно или наследено по време на брака делите 50% на 50%
Ми много ясно, че ще го делите. Нали е закупено заедно! За наследството не е вярно. Наследството си остава лична собственост при развод.

ако имате дете от нея  1/4 издръжка минимум докато детето навърши 18 г
А ся де! Ми ако имаш дете от булка взета девствена не е ли пак същото?

Бахти глупавата сметка. И ако си мъж, то да ти кажа си пълен куку. Чак жал ми стана, как ако имаш дете трябва да даваш пари за това дете. И да си знаеш, ако една жена има дете, без значение дали е от теб или не, то винаги ще бъде пред теб и винаги ще предпочете детето, ако следва да избира. Просто е болно някой да очаква родител да предпочете друго, освен детето си.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: VelislavPv в пн, 11 мар 2019, 23:13
С разведена - да, с омъжена не мисля, че бих, но знам ли какво ме очаква в личен план, не избираме винаги в кого да се влюбим.


Титла: Re: Бихте ли създали семейство с разведена жена с деца
Публикувано от: streetz в чт, 21 мар 2019, 13:01
Зависи от възрастта. На млад, здрав и нормален мъж за какво му е да си усложнява живота с разведена жена и чужди деца?! Ако не му върви с жените и е минал 40-така може да се прежали, но иначе - в никакъв случай.