ЮЛСКИ мами 2018

• 53 257
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, само да уточня, че трябва да ми пращате мейла, с който сте регистрирани във Фейсбук, за да ви добавя към групата. Simple Smile
Беа, аз ти пратих имейла си на лс още вчера. Да не би да не съм се справила?

Аз също изпратих Simple Smile

# 316
И аз 😊😊😊

# 317
Здравейте, аз също се присъединявам към вас.
В шеста седмица съм и нямам търпение да минат още две седмици, за да отида на преглед, и да чуя сърчице Simple Smile
Незнам при вас как е, но постоянно ми се спи споделете вие така ли сте?

# 318
Да и на мен ми се спи много. Grinning И леко ми се гади на моменти, но нямам напрежение в гърдите и това ме притеснява. Ех, тези гърди!

# 319
  • София
Аз до към 16 ч. нямам никакви признаци, даже забравям, че съм дочакала най-накрая 2 черти. Като изключим, че се уморявам по-лесно, но чак сега си давам сметка от къде е идвала тази умора в предните дни, в които правих доста голени ходения пеш, които иначе не са ми проблем.
В йъсния следобяд и вечер ми се спи жестоко, почти неконтролируемо. Заспивам, в момента, в който видя възглавница или седна на по-мек стол някъде. След това се будя в 4 ч. и няма повече заспиване до 16 ч. Така вече 5-6 дни. Много е забавно.
 Вечер имам и болки като пмс и все се колебая да взимам ли нош-па, но толкова ми се спи, че успявам да ги игнорирам.
Гинеколожката ме вика във вторник, началото на 5 г.с., дано да е където трябва и стабилно закрепено. В понеделник пък съм при ендокриноложката заради високото ТСХ, въобще голямо търчане по лекари ще падне в следващите месеци явно. Поне няма да е скучно Simple Smile

# 320
  • София
При мен днес се появи болка в зърната и не точно гадене, а някакъв дискомфорт на стомаха + киселини. И три пъпки на лицето! Хахахах Май пак ще съм грозна бременна, но поне съм позитивна!

# 321
Здравейте и от мен. Вчера разбрахме голямата новина. Ще се радвам да се присъединя към вас. Още нямам определен термин от акушерка, но по груби сметки съм точно в края на юли. Аз съм родена на 28/07 и живея в Англия. В момента по днескашния тест се водя в 3та седмица. Вчерашния показа положителен резултат но 2рата чертичка беше доста бледа и мъжо като се върна вечерта беше изчезнала, та днес правих още два Simple Smile (за по сигурно).
Като за начало от днес се чувствам изморена и доста ми се спи. При нас прегледа е в 8мата седмица и ни се полагат само 2 ехографа.

# 322
Привет на новите мами и честито. Ама доста се събираме от Острова 😂😂😂

Беа, незнам дали си видяла, но ти бях пратила имейла ми, като имаш яреме да ме добавиш 😉

# 323
Тази сутрин ми се гади ужасно много. Едва едва стигнах до работа. Дали ако си взема болничен от сега като съм в 6 г.с., ще се отрази на майчинството?

# 324
Тази сутрин и аз се чувствам ужасно. Тежи ми главата и ми се гади. Идея си нямам как ще изкарам на работа. Надявам се чая от мента да ми успокои стомаха. Не зная как стоят точно нещата, но и мен много ме вълнува болничен и майчинство.... в УК.

# 325
MDY,ще ти пиша на лични 😊

# 326
Тази сутрин ми се гади ужасно много. Едва едва стигнах до работа. Дали ако си взема болничен от сега като съм в 6 г.с., ще се отрази на майчинството?

Определено ще се отрази.

# 327
Здравейте Simple Smile
Термина ми е 07.07 - 6 гс и няколко дни. Аз вече ходих на 3 прегледа поради други причини. Бебче не беше планувано, но съдба ❤
Втора бременност ми е - имам юнак на 3 г и половина Simple Smile
Ще чета нагоре на кой да пращам имейл за фб групата, че тука е голям клюкарник Simple Smile
Лека бременност на всички 😛

# 328
  • Карнобат
Здравейте и от мен Simple Smile Искам и аз да се включа не само тук,но и в групата,която сте направили във фейсбука Simple Smile renistvetkova@gmail.com На 32 съм и това ми е първа бременност.Термина ми е за 2.07.2018. За сега само ниското кръвно,малкото апетит който имам и запека ме тормозят.Повръщам рядко и постоянно ми е умаляло.Радвам,се че  ви открих.Пожелавам,ви лека бременност Simple Smile Някой ако има от Бургаска област ще се радвам да ми препоръча лекар,защото нещо не си намирам.Ходих при един в Бургас-Ганчев,ама нещо не съм много доволна...Целувкиии за всичкии Simple Smile

# 329
Здравейте.Включвам се и аз с известна доза страх и вълнение.Тестът ми показа 2 черти,но все още не съм ходила на преглед.Ако е вярно май на 18 юли е терминът.Сега във вторник 21 ноември съм на преглед.Това ще ми е първа бременност и съм много объркана и уплашена.Иначе е желана.От година и половина вече правим опити.Иначе и аз имам някои оплаквания като сънливост,отпадналост.Повръщане засега не.Поздрави на всички тук и ще следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт