ЮЛСКИ мами 2018

• 53 253
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Какво стана с групата в фб,преди три дни и повече изпратих имейла?
Някой друг може ли да ни изпрати покана?

# 331
И аз бих искала да се включа към фейсбук групата magi379@abv.bg.
Ако е удобно може ли да попитам девойките,  които сме  от Англия да ми препоръчат фолиева киселина. Гледа в  бутс и теско, че има и някскви комбинации. Вие от кои  взимате?

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 20:31 от MDY

# 332
Прегнакеър, тях ми ги беше "препоръчала" мидуайфката миналия път. Те всъщност бяха в Баунти пакета който ми даде и каза, че са добри. Пих ги цялата бременност и сега пак съм с тях.

# 333
  • Карнобат
Искам да попитам дали сега мога да си боядисам косата.Принципно използвам боя-мус,която е без амоняк.Някъде бях чела,че не е полезно,но съм заприличала на вещица и ми се иска да си освежа цвета малко.

# 334
Здравейте,мами на 15.11 ходих на първия си преглед и вече видях,че всичко е наред и сърчицето му бие.Термина ми е
на 5.07.2018г. ❤❤❤❤❤Извинявам се че не можах да пиша по рано...А колкото до tsvetkova85 на мен докторката ми каза,че не е проблем да се боядисвам щом е без амоняк боята.Целувам Ви всички!💋💋💋

# 335
  • Карнобат
KissKiss
Здравейте,мами на 15.11 ходих на първия си преглед и вече видях,че всичко е наред и сърчицето му бие.Термина ми е
на 5.07.2018г. ❤❤❤❤❤Извинявам се че не можах да пиша по рано...А колкото до tsvetkova85 на мен докторката ми каза,че не е проблем да се боядисвам щом е без амоняк боята.Целувам Ви всички!💋💋💋
Честитооооо Simple Smile Радвам,се че всичко е наред при теб Simple Smile Целувки и за теб....Kiss

# 336

Marielka_147 на всички до момента изпратили ми, съм пратила покана. Напиши ми пак мейла си да опитам пак Simple Smile

# 337

Marielka_147 на всички до момента изпратили ми, съм пратила покана. Напиши ми пак мейла си да опитам пак Simple Smile

Готово Simple Smile

# 338
  • София

Bea, и аз ще ти изпратя повторно, тъй като и аз не съм получила покана. Пращам на лично!

# 339

Bea, и аз ще ти изпратя повторно, тъй като и аз не съм получила покана. Пращам на лично!

Може ли другите момичета, които вече са в групата да споделят как са получили поканите си ? Да ни би да са отишли в СПАМ папката, тъй като част от мамите не ги виждат в пощите си. Нещо по-специфично, ако е имало би било хубаво да го споделите Simple Smile

# 340
Може да пробваш да изпратиш покана за приятелство и после към групата  Thinking

# 341
И да се похваля и тук Simple Smile днес мина най-накрая и моя преглед - вътрематочна бременност с едно ембрионче, отговарящо на 6с. + 4 дни. На ехографа се видяха и пулсации от сърчицето ❤❤❤ На 01.12 отивам пак за завеждане на бременността. 👼🏻👼🏻👼🏻

# 342
Аз станах досадна, но имам проблем с групата. Не ми излиза във Фейсбук, но и не мога да си вляза в пощата. Акаунта там май ми е закрит или нещо подобно, нямам идея, не ми разпознава нито името, ни паролата, нито когато дам забравена парола. Има ли възможност някой, който може да добавя членове да ми прати приятелство и така да ме включите? Незнам дали само Беа може да го прави това или може и някой друг, затова пиша директно тук, не на лични 😊

# 343
Момичета,здравейте и от мен..Включвам се веднага в групата Simple Smile
Видях така очакваните две чертички на 14.11...за мой късмет имах запазен час за профилактичен преглед при гинеколожката си за днес 18.11 и нещата съвпаднаха идеално.Потвърди бременноста ми (първа за мен ) в 5г.с.и 3дни,видя се плодно сакче,закрепено на правилното място.Ембрионче все още не се вижда Sad ,но докторката каза че все още е рано за това.Другата събота на 25.11 отново имам записан час и се надявам да успеем да го видим.Знам че при всеки е индивидуално,но ще се радвам да споделите как е при вас...Аз съм и със синдром на Хашимото,миналата седмица си пуснах и TSH и резултата е 2,68...не е зле,но все пак ще е добре да го сваля до 2,05.
ПС.Днес съобщих и на таткото,няма да ви казвам какво ми струваше да си мълча тези 4 дни,но реакцията му....заслужаваше си!!!Просто нямам думи за да я опиша хихи

# 344
Два дни не съм влизала тук и групата се е увеличила!
Добре дошли момичета,лека бременност и около термин всички да сме с пухкави бебенца 👶👶👶👶👶

Общи условия

Активация на акаунт