ЮЛСКИ мами 2018

• 53 250
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета и аз се присъединявам с две черти Simple Smile термина си го изчислих за 23,07,2018 и че съм в 4 г.с. .
Първа бременност ми е  и съм на 29 години .Самата аз съм юлско бебе и така като прочетох има няколко от вас с термин моята рожденна дата 18.07 Simple Smile Мисля да си запазя час за около 27-28.  Ей сега и аз ще пратя мейл за включване във фейсбук групата , хайд лека вечер от мен Simple Smile

# 346
  • Манчестър, Англия
Рони, прати ми на лично как си във фейсбук и ще те добавя 😉

# 347
  • София
Привет и от мен.
Живот и здраве и аз ще съм от юлските мами.
Втора бременност ми е, имам дъщеря която януари ще стане на 6.
Последният ми цикъл беше на 11.10, термина го изчислявам 18.07
Правих си тест на 11.11 - имах бледа 2ра черта, ЧХГ на 13,11 и беше 745, не съм го повтаряла.
Имам час за лекар за 22.11, когато според моите изчисления ми е първи ден от 6 г.с. надявам се всичко да е ок.
Радвам се за сформираната група, с другата група от януари 2012 сме си още приятелки и се виждаме с Софииските мами, надявам се и тук да станем.
Успех на всички и леко бременеене.

# 348
Привет и от мен.
Живот и здраве и аз ще съм от юлските мами. 

Втора бременност ми е, имам дъщеря която януари ще стане на 6.
Последният ми цикъл беше на 11.10, термина го изчислявам 18.07
Правих си тест на 11.11 - имах бледа 2ра черта, ЧХГ на 13,11 и беше 745, не съм го повтаряла.
Имам час за лекар за 22.11, когато според моите изчисления ми е първи ден от 6 г.с. надявам се всичко да е ок.
Радвам се за сформираната група, с другата група от януари 2012 сме си още приятелки и се виждаме с Софииските мами, надявам се и тук да станем.
Успех на всички и леко бременеене.

Поздравления добре дошла. Вече сме няколко мами с този термин. Много се радвам ❤

# 349
Йееее,супер се радвам че се увеличаваме:grinning: Аз също си го изчислих за 18 юли терминът,но да видим докторът какво ще каже във вторник:confused:Ще пиша след това,споделяйте и вие как е минал вашия и какво следва да правим-изследвания,витамини и т.н.

# 350

Здравейте, и аз при вас Simple Smile

Мимси, и ние сме с батко на 3.5 г. Терминът по ПРМ ми е 11.07, но ми се струва, че може да е малко по-късно реално.

get_real, колко ти е ТСХ? По принцип имаш ли проблем с щитовидната? Моето е 2.5.

Ще се върна да изчета темата.

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 20:08 от little afternoon

# 351
Добре дошла мила!
И аз днес навлизам в 6 г.с. При вас започна ли гаденето?

# 352
  • София
little afternoon,
Чхг 15 ноември 140 и малко
17 ноември 580 някъде.
Тсх на 17 ноември вече беше пи-ниско, 2,9
Утре съм при ендокриноложката и ще пиша каквото каже.
Майка ми е с Хашимото, аз си бях ок до сега Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 ное 2017, 21:43 от get_real

# 353
Добре дошла мила!
И аз днес навлизам в 6 г.с. При вас започна ли гаденето?
Вчера за първи път повръщах,  до обяд се бях оправила вече.... Но днееес - от 7 сутринта та до сега... На всичкото отгоре като се опитах да ям ми се счупи един зъб-изхрупа от към корените и сега ми е подут и ме боли венеца, иначе зъбът е умъртвен... Утре ще ходя да го видят и май може и да го вадят и съм се паникьосала за упойки, снимки и т. Н

# 354
  • Варна
Тихичко се вмъквам по-официално и аз със втора много наситена черта на шуър чека и няколко дни закъснение.
Термин по календара 25.07.

"Тихичко", защото имам кюртаж през септември в 7г.с., заради кухо яйце.

# 355
Тихичко се вмъквам по-официално и аз със втора много наситена черта на шуър чека и няколко дни закъснение.
Термин по календара 25.07.

"Тихичко", защото имам кюртаж през септември в 7г.с., заради кухо яйце.

Стискам палци всичко да е наред! Дъщеря ми е родена на 25.07 и ще ти донесе късмет всичко да е ок

# 356
  • софия
Здравейте,
Лекичко се записвам в темата с положителен тест и календарен термин 27.07.2018г. Това ми е втора бременност, имам едно момченце на почти 4г.
Леко доста неочаквано се появиха 2-те черти още на първия месец след като спряхме да се пазим и съм в лека паника.
Успех на всички!

# 357
Здравейте,
Лекичко се записвам в темата с положителен тест и календарен термин 27.07.2018г. Това ми е втора бременност, имам едно момченце на почти 4г.
Леко доста неочаквано се появиха 2-те черти още на първия месец след като спряхме да се пазим и съм в лека паника.
Успех на всички!

Вики, и аз съм "леко" паника,защото това ми е първа бременност и изобщо не знам какво трябва да правя Simple SmileТи поне имаш опит с първата.Дано всичко да ни е наред Simple SmileЩе ходиш ли на преглед скоро? Аз съм утре и ме е много страх Cry

# 358
Записвам се и аз - днес трябва да съм в 5 седмица и 6 дни. Терминът ми е на 17.07.2018 Relaxed Първият преглед ми беше в петък - 17.11., видя се плодното сакче и жълтъчно мехурче в него. Този петък - 24.11. сме пак за да чуем (или видим?) сърчице. Първа бременност ми е и не съм много наясно - нормално ли е в 6 седмица и 4 дни да се засече пулс? Hug

# 359
  • софия
Записвам се и аз - днес трябва да съм в 5 седмица и 6 дни. Терминът ми е на 17.07.2018 Relaxed Първият преглед ми беше в петък - 17.11., видя се плодното сакче и жълтъчно мехурче в него. Този петък - 24.11. сме пак за да чуем (или видим?) сърчице. Първа бременност ми е и не съм много наясно - нормално ли е в 6 седмица и 4 дни да се засече пулс? Hug

Мисля си, че може и да е малко раничко, спомням си с първата бременност, че не го засекоха преди 8-ма, даже ме бяха ушашкали, че не се развива заради това, а просто е било рано за това. Надявам се всичко да е наред,  ако случайно нищо не се чуе, още не значи нищо.

Общи условия

Активация на акаунт