ЮЛСКИ мами 2018

• 53 252
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Как сте момичета? Аз в понеделник съм на преглед и направо нямам търпение! Тогава ще съм в 7 г.с. и 1 ден. Simple Smile От няколко дни ме заболяха гърдите и ми се гади, но е нормално. Лошото е, че май се разболявам, а не мога да търпя запушен нос. Мога ли да си слагам някакви капки?

# 376
Как сте момичета? Аз в понеделник съм на преглед и направо нямам търпение! Тогава ще съм в 7 г.с. и 1 ден. Simple Smile От няколко дни ме заболяха гърдите и ми се гади, но е нормално. Лошото е, че май се разболявам, а не мога да търпя запушен нос. Мога ли да си слагам някакви капки?

Лоша работа и  най-добре започни да стимулираш имунната система, за да избягваш разболявания: мед, лимони, джинджифил.За хрема вкъщи децата лекувам със сок от лук, няколко капки разредени с вода, за да не изгорят лигавицата.Гадно е, но пък лекува.Също може да капеш сребърна вода.Другото, което можеш да опиташ са промивки с каничка.Така практикувам за себе си, без значение бременна или не.
Има капки, които са съвместими с бременността, но вече зависи от теб искаш ли ги или не.Без да те отчайвам, но често запушеният нос върви ръка за ръка с коремчето, чак до края
Пожелавам ти здраве и безценни трепети в понеделник

# 377
  • Варна

Слънчице, за пръв път ли си на преглед ? Боожеее моето 6 г.с. ми се струва вече много рано, ако е така  Joy

Аз от няколко дена пия 20-тина капки клеева тинктура сутрин -вечер ! Това е позволено Wink
Успех и дано ти се размине разболяването.

# 378
Момичета, колкото и да ви се струва далече, къде ще правите БХС и ФМ? Аз съм се разровила, но се омотах като пиле в калчища. На места дори пише, че БХС изобщо не е толкова важно за жени под 35 години ... Помагайте, че наистина се обърках. Да не говорим, че се оказа, че за БХС (кръв) в националния генетичен център в "Майчин дом" искат предварително ехограф. Лекарката, при която възнамерявам да се запиша на ЖК няма изобщо да ме запише без изследвания Sad Не ми се ходи на 8 места за 2 изследвания, помагайте ...

# 379
  • София
При първата ми бременност, се следях на частно, фатална правих в 12 гс при Марков,който ми каза и пола тогава.  Бхс правих в Майчин дом, не помня носих ли Ехо.
Сега ще е пак така май. Генеколожката ми е близка и не ми взима пари за Ехо,  плащам си изследванията общо взето.
Сега се чудя дали да не се запиша и по ЗК някъде за Женска консултация.

# 380

Слънчице, за пръв път ли си на преглед ? Боожеее моето 6 г.с. ми се струва вече много рано, ако е така  Joy

Аз от няколко дена пия 20-тина капки клеева тинктура сутрин -вечер ! Това е позволено Wink
Успех и дано ти се размине разболяването.
Не мила, не ми е за пръв път. В 5 г.с. и 3 дни видяхме сакчето в матката.
Прегръдки и благодаря на всички за съветите!

# 381
Здравейте, и аз рязко спрях със спорта когато видях 2-те чертички, ходех 3-4 пъти седмично. Ще питам лекарката дали е удачно сега, но ще ходя ЖЗ на 11.12 чак.
Иначе ми е уморено и лошо по цял ден, нямам никаква енергия. Първият път изобщо не разбирах, че съм бременна през повечето време, сега е трагично... Не повръщам, но ако не хапвам на 3 ч като кърмаче ми става много лошо. Киселини и всички екстри имам. Но и сега, както и преди явно ще стана мечка, защото не връщам нищо, а вече съм качила 2 кг. :/
БХ 2013 правих в Майчин дом, сега най-вероятно пак там. Фетална записах в Надежда на 22.12 Simple Smile Надявам се и тогава да видим пола Heart
Лека и успешна бременност на всички новоприсъединили се мами Simple Smile

# 382
  • Варна
Хем съм го преживявала,хем много се притеснявам за утрешния преглед.
Ще пиша като мина...
Само да не са 2 че ще се самоубия....

Аууу имам ужасен страх да не са 2  Joy
Мисля, че тогава хич няма да съм хепи !

Относно БХС има многоооо майки под 35 със деца със синдром на Даун  Sad

# 383

Пробвай с мед

# 384
Честито на всички.
Аз още си чакам първия преглед, чакам да ми се обадят и да миндадат дата, а вече съм в 8ма седмица. Сърчице няма да чуем скоро, тук това се случва на прегледа в 16 седмица.

И аз така си чакам.... 😉 леле ти си в 8ма аз на 23ти влизам в 5та. Голямо чакане ще пада и при мен. Но аз мисля да ползвам частен видеозон сега имат намаления по 50-70%. Ти в кой град си?

Ще си ходим скоро в България и там се глася да мина. Иначе 8ма седмица, но на мен термина ми се пада съвсем в началото на юли 😊

# 385
  • София
Аз през 2016, ходих на фетална, при Марков, от там ти дават една бланка, със замервания и максимум до  2 дни с нея се ходи в Майчин дом за БХС. БХС все още е безплатно. На много места взимат кръв за Бхс и искат 20 лв за това, но отново пращат кръвта в Майчин дом. За БХС се иска ехограф, защото самото изследване се прави на база замерванията на нухална транслуценция , наличие на носна кост, също така размера на ембриона трябва да е между 41 и 79 мм и тн. И все пак БХС си е чиста статистика и нищо не гарантира. Аз ще го правя пак, защото е безплатно, ако трябваше да го плащам, щях да го пропусна. Феталната морфология е по- важна. Още не сме видели сърчице, но щом видим, ще си запиша час отново при Марков.

# 386
  • Варна
БХС не е ли платен ?

# 387
Здравейте, аз ходех на фитнес и народни танци, но гинеколога ми ги забрани до 12 седмица. В 9 г.с. съм е по цял ден ми се гади и съм много изтощена, а изобщо не мога да повърна. Вече се чудя дали е нормално. 😯

# 388
Здравейте,мами искам да попитам случайно има ли някоя мама в Италия?

# 389
Здравейте, аз ходех на фитнес и народни танци, но гинеколога ми ги забрани до 12 седмица. В 9 г.с. съм е по цял ден ми се гади и съм много изтощена, а изобщо не мога да повърна. Вече се чудя дали е нормално. 😯

Нормално е, не всеки може да повръща. Аз също не мога. Лошо ми е от обяд до лягането и пак не мога да повръщам Sad

Общи условия

Активация на акаунт