Първа кола

• 51 798
  • 698
  •   1
Отговори
# 135
Първата ми кола, която още си карам (да, де, аз още съм си начинаещ шофьор) е Форд Фиеста. Малка, удобна, доста е икономична, също.

# 136
  • Canada
Хондите са икономични и здрави. Моята е Сивик 2013 автоматик, 1,8 двигател. Зареждам я веднъж на две седмици. как се намаля скоростта - отлепяш кракът от газта и тя си намаля Simple Smile В канадската зима не съм имала никакви проблеми с карането, но то е понеже карам със зимни гуми.

# 137
Какво мислите за Toyota Yaris ? Thinking

# 138
Хондите са икономични и здрави. Моята е Сивик 2013 автоматик, 1,8 двигател. Зареждам я веднъж на две седмици. как се намаля скоростта - отлепяш кракът от газта и тя си намаля Simple Smile В канадската зима не съм имала никакви проблеми с карането, но то е понеже карам със зимни гуми.
Това намаляване на скоростта е прекалено бавно, според мен. Аз много често спирам с двигател и питах как се намалява с двигател с автоматик. Вече ми отговориха. Мисля, че всички карат със зимни гуми, понякога не хубави, но се водят зимни.
Аз предложих яриса, чувала съм много хубави неща за него, предлагаха ми я за първа кола, но не ми се даваха повече от 1000лв Grin

# 139
  • Down south
Пъргава и сравнително икономична.
Карах една  2018 под наем за три дни и ми хареса.

# 140

Това не го разбрах  newsm78

# 141
Препоръчвам за първа кола малка спретната джипка с ръчна четворка и задно. Лесно се кара, а зимата из града ще спира и тръгва по-лесно. Има добра видимост, а другите коли няма да я мачкат толкова. Препоръчвам Сузуки Гранд Витара - маневрена като лека кола, компактна, със сравнително добра четворка.  
Първата ми кола беше Опел вектра без хидравлика...големи мускули направих с нея  Laughing

Сега понякога карам огромен бял дърт джип, над двутонен - с огромна, дебела броня. Няма човек, който да ми отнеме предимството  Mr. Green

# 142
  • Down south

Това не го разбрах  newsm78
Кое не се разбира? За няколко дни трябваше да ползвам кола под наем.

# 143
  • Варна
Странното е, че пишеш модел от година, която още не е дошла Simple Smile

# 144
  • Down south
Годината не е дошла, но моделите са налични или поне тук (САЩ) са. Новите модели излизат някъде през септември.

# 145
Годината не е дошла, но моделите са налични или поне тук (САЩ) са. Новите модели излизат някъде през септември.
Чудесно като за първа кола Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
  • Варна
Сега ми се изясни Simple Smile

# 147
  • Down south
@ raja_nikol,
Цитат

Супер би било  Peace
Дъщеря ми е на 17 и от една година шофира нашите коли (много внимателен шофьор е), та, тя много  хареса въпросната Тойотата и каза, че би искала точно такава за първа кола. Няма да стане или поне не и веднага.

За това и следя темата, интересни са ми идеите и предложенията.

# 148
за по=спортните натури бих препоръчала модела, който карах допреди 2 г =
сузуки SX4  http://www.img-share.eu/f/images/431/Suzuki-SX4-37561_auto_friedhof_kw47-2015_10AQjy40t.jpg
компактна, много здрава кола 4х4! идеална за дъжд и сняг! висока е - можеш да не се притесняваш от високи бордюри и неравности, много здрава и  в същото време достатъчно кокетна и луксозна!
всъщност е малко джипче и е по-вискоа, което дава идеална видимост при шофиране защото си по-високо отколкото в лека кола. Абе супер машина е! И е малкимално защитена - здрави ламарини, въздушни възглавници отвсякъде. Съжалявам, че я продадох, че сега сина скоро ще вземе книжка и щеше да е идеална за него.
сега 7-8 годишна такава върви 6-8 хил лв, може и по-изгодо да се намери според километрите

# 149
@ raja_nikol,
Цитат

Супер би било  Peace
Дъщеря ми е на 17 и от една година шофира нашите коли (много внимателен шофьор е), та, тя много  хареса въпросната Тойотата и каза, че би искала точно такава за първа кола. Няма да стане или поне не и веднага.

За това и следя темата, интересни са ми идеите и предложенията.
Сигурна съм, че е страхотна Kissing Heart, и аз за дъщеря ми събирам мнения

Общи условия

Активация на акаунт