Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 748
  • 470
  •   1
Отговори
# 195
Олимпийско ми е и не съм го гледала,макар,че в Нетфликс е наличен.
Пък и ми е кофти,че е последен епизод Weary Какво ще гледам?
Кажете за Аш,моля Hug

# 196
Епизодът беше интересен, но пак с много пропаганда и речи. Simple Smile
Скрит текст:
Аш е добре, но според мен той е компилация от Аш и Вок, колкото и да твърди, че е само човек. Дори изборът му накрая сочи в тази посока. Засега напусна сцената - надявам се да го видим още в началото на втори сезон.
Нещо не гледах внимателно и не разбрах къде точно замина "императрицата" - ще си пусна пак епизода, но ако може някой, който е гледал да ми каже?
В последните минути се появи (само като глас) капитан Пайк от ЮСС Ентърпрайз. Може би ще го видим във втори сезон.
Майкъл е помилвана и целия екипаж е с медали. За сега действащ капитан е Сару, но казаха, че скоро ще бъде назначен нов капитан.
На мен пропагандата ми изглежда супер фалшива - клингоните са избили хиляди, а и вероятно са изяли някои от по-високопоставените пленници, а Федерацията ги приема с отворени обятия - хайде сега...

Снощи доста от актьорите са туитвали много активно по време на епизода. https://twitter.com/hashtag/DiscoParty?src=hash&lang=en

# 197
И аз почти само го слушах Blush
Скрит текст:
Императрицата ще пуска дрон (или нещо подобно) в подземна пещера,за да могат да изберат подходящо място за атака - да пуснат бомби в действащ вулкан на Куоно (или както там се пише) и да унищожат всички кланове.
Макар,Майкъл да не е съвсем съгласна с този план.

Аш избра да тръгне с клингонката.Вероятно не се възприема достатъчно човек,но няма да се почувства и достатъчно клингон. Сложно. Ако с Майкъл си бяха възобновили отношенията,можеше и да остане.Все пак Майкъл обясни,че не го мрази,но и разказа за убийството на родителите си. Накрая се целуват,нещо като нескопосано любовно обяснение и се разделят. Вероятно ще се срещнат пак.

Клингонката ще е още по-интересна в следващия сезон.

Ще ходят до Вулак,за да вземат новия капитан. Дали това означава,че ще е вулканец? Пайк е бил командващ офицер на Спок пред Кърк.Дали ще ги видим във втория сезон?
Речите трябва да ги забранят.

# 198
Шатнър е много обидчив - не знам как ще изберат млад актьор за Кърк, без да го засегнат Grinning От друга страна - във филмите на Ейбрамс вече има млада версия на Кърк, така че като нищо може да се появи още една..
Има ужасно много време до следващия сезон - и аз видях инфо, че ще е чак 2020... Поне ще разберем предварително някои подробности - като например кой актьор ще играе следващият капитан - освен ако не го скрият, както се опитаха да направят с Вок))

# 199
Шатнър е много обидчив - не знам как ще изберат млад актьор за Кърк, без да го засегнат Grinning
Той не е абониран за тази роля.Въобще дали ги интересува,че може да го засегнат?
Това за 2020 не ми харесва.
Няма да го скрият,ще се повторят.Трябва да измислят нещо друго.

# 200
Сега ще дебна новините за кастинг за следващия сезон)) Сигурно ще наемат познати актьори ...
Харесва ми повечето серии да са свързани. Някъде се споменаваше, че следващият сезон вероятно няма да е такъв, но аз все пак се надявам да размислят и да има възможно най-единен сюжет.

# 201
О и на мен ми харесва да са свързани епизодите.

# 202
  • София
Предпочитам несвързаните серии с общ сюжет - нещо йато Вояджър или Дийп спейс 9. Имаше просто уникални попадения в тези серии сами за себе си. Разбира се имаше и много слаби Simple Smile

# 203
От инста на Mary Chieffo (L'Rell)
Явно са се забавлявали по време на снимките

https://www.instagram.com/p/BfFGeTJAil7/?taken-by=marythechief

# 204
Kissing Heart Видеото ме накара да се замисля дали следващият път като видим ЛРелл и Аш, двамата ще са двойка Joy

# 205
За бога, не и не. Scream
С оглед на сезон 1 ще трябва да гледаме интимните им взаимоотношения.
Показаха малко кадри и повече не искам да виждам. Sunglasses

Пък и човека Аш каза,че харесва Майкъл.Защо отиде с ЛРелл не ми е ясно,но вероятно си мисли,че може да бъде посредник и така да помогне на Федерацията.
Може и друга клингонка да си хареса. Така да стане един многоъгълник Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 206
Satisfied Satisfied Ами и аз не разбрах за какво му беше да заминава с ЛРелл - не е ли опасно за него, клингоните едва ли ще го приемат с отворени обятия...Предположих, че ще иска да подпомогне сключването на мира, но не дадоха нищо - сега го мисля; дано да оцелее!

# 207
Сигурно ще е нещо патетично Smiley
Да намери себе си,да оправи нещата,да помогне на хората,има скрито оръжие,таен план,сключване на мир,доказване на някои хора,че е повече човек,да заслужи място на Дискавари,да стане част от някой клингонски род,да играе двоен агент,да има тайна мисия...
Аз Стаметс ще мисля.Какво ще прави без докторчето?Трагедия.

# 208
Стаметс поне със сигурност ще е в следващия сезон. Мислех, че ще го изгубим заедно с двигателя.
Двигателят все още е твърде екзотичен и не пасва на останалите "Стар Трек" сериали - предполагах, че ще бъде унищожен след приключението в Огледалната вселена.

# 209
То целият Дискавари не пасва на останалите от франчайза.

И за Тили ми е любопитно.Аз си я харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт