Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 742
  • 470
  •   1
Отговори
# 210
Четох една теория, че евентуално мисиите на Дискавъри, както и двигателят ще бъдат засекретени от Отдел 31 (тайните служби на Федерацията). Изглежда логично, но кой знае дали на режисьора наистина му пука за несъответствията.

# 211
Почвам да вярвам на фенските теории.
Двигателя така или иначе не се споменава другаде.

# 212
Днес прочетох, че през април щели да започнат снимките на втори сезон (не знам дали е вярно - вижда ми се рано). Ако е истина, скоро ще знаем кои актьори ще се присъединят към екипа на сериала Simple Smile

# 213
Дано.
Интересно ми кой ще е новия капитан. Дали ще има гост звезди?Какво ще стане с героите.
Вече ми липсва.Blush

# 214
  • Разпиляна във въображението
Направо ми се прииска да си пусна новите Стар Трек. Отделно тези дни гледахме Жената чудо и чувството отново ме споходи при гледката на перчема на Крис Simple Smile

# 215
На мен пък ми се прииска да си дръпна някой от старите сериали, обаче гледам доста текущи и сигурно няма да ми остане време... А и не съм решила кой Simple Smile

# 216
Закъснели стар терк валентинки Smiley

# 217
Сета видях статия за това какво да очакваме във втори сезон - не знам до колко е достоверна;
Скрит текст:
пише, че най-вероятно няма да видим Спок и Кърк, ЛРелл вече ще е от добрите (с по-главна роля) и ще работи заедно с Аш, а той няма да поднови връзката си с Майкъл (понеже тя не го приема съвсем). Романсът между Тайлър и ЛРелл също няма да продължи, въпреки че двамата ще са в добри отношения. Споровият двигател ще претърпи еволюция. Тили ще бъде с по-значима роля. http://www.tvguide.com/news/star-trek-discovery-season-2-everyth … tm_source=twitter

# 218
OOo,мерси
Може да има - Аш и Тили в любовен романс Scream Yum Smiley
Ама с оглед на сбогуването между Аш и Майкъл не съм сигурна. Все пак тя му каза,че вижда в него Аш,а той и даде своя възел,който никога не се развързва.Пък и това,че ще бъдат заети Thinking в сезон 1 бяха във война и не им пречеше.
Повече Тили - добре и сигурно ще има още от Филипа и Хари Мъд.
И залагам едно пени,че Лорка ще се появи. Smile

# 219
Двама капитани - Лорка и Пикар

В лека абстиненция съм Blush  От понеделник до сега се чудя какво да гледам.

# 220
Аз също. Гледам няколко сериала, но са средна работа - не са ми много интересни.

# 221
  • София
Изгледах и Орвил. За мен там имаше дори повече общи неща с традиционния Стар трек, отколкото в Дискавъри  Tired

# 222
И аз го гледах още след като излезе - хареса ми, но е лековат. Мисля, че някои от сериите умишлено копират стари епизоди от Стар Трек.
Сигурно вече сте видели реклами - ще има нов сериал - римейк на  "Изгубени в космоса"
В главната роля е Тоби Стивънс от "Черни платна" - най-вероятно ще го гледам, но не обичам семейни драми и не вярвам да ми хареса много. А и доколкото си спомням - в оригинала май нямаше извънземни - предпочитам космическите сериали да са с извънземни (освен "Бойната звезда")... Wink

# 223
  • София
То си е като пародийка Орвил, но доста от сериитете имаха силно послание. И от Галактика са вземали доста  Laughing

# 224
  • Разпиляна във въображението
Съгласна съм. Наистина уж шеговито, пародийно, но засегнаха доста теми.

Общи условия

Активация на акаунт