След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 092
  • 721
  •   1
Отговори
# 105

Мы при всем волнении!

Актриса Эльчин Сангу прошлым днем была замечена в ТЦ AVM Vadistanbul. Эльчин Сангу сказала пару слов о фильме с участием ее и Барыша Ардуча, который выйдет на экраны 10 ноября.
"Мы с Барышем при всем волнении. Я сыграла персонажа по имени Ада. Съемки длились 7 недель. Мы проделали отличную работу."
Афиша фильма вчера была опубликована в социальных сетях.

Романтическая афиша.

Поделились афишей к фильму "Время счастья", в ролях которого Барыш Ардуч, Эльчин Сангу и Дженгиз Бозкурт. В предстоящей романтической комедии, которая выйдет 10 ноября, продюсером является Музаффер Йылдырым, а режиссёром - Шенол Сонмез. Историю любви, которая полна страсти написали Бугра Гюльсой и Али Эркан Эрсезер.

Значи, не може да се отрече, че рекламата на филма просто е на супер ниво. Всеки ден , по всички техни медии, се говори и пише за филма и за Баръш и Елчин.

# 106
Пак я почнаха Елчин за килограмите. Аман вече.

Эльчин Сангу стремительно теряет вес!

Эльчин Сангу,которая в скором времени появится на больших экранах с фильмом "Время счастья", удивила своим последним видом.
Согласно статье в газете "Akşam",Сангу,которая до съемок в сериале прошлого сезона "Любовь напрокат" весила 85 кг(😂),но из-за интенсивной работы похудела до 49 кг,не смогла достичь желаемого веса.
Вид красивой актрисы без фотошопа на съёмках афишы к фильму,всех расстроил.
Чрезмерная худоба Сангу дает повод забеспокоиться о ее здоровье.Сангу сравнили с Ирем Дериджи,которая была госпитализирована из-за резкого снижения веса.

https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2Fwww.sacitaslan.com%2Felc … 93049&cc_key=

# 107
  • Sofia, Bulgaria

Мы при всем волнении!

Актриса Эльчин Сангу прошлым днем была замечена в ТЦ AVM Vadistanbul. Эльчин Сангу сказала пару слов о фильме с участием ее и Барыша Ардуча, который выйдет на экраны 10 ноября.
"Мы с Барышем при всем волнении. Я сыграла персонажа по имени Ада. Съемки длились 7 недель. Мы проделали отличную работу."
Афиша фильма вчера была опубликована в социальных сетях.

Романтическая афиша.

Поделились афишей к фильму "Время счастья", в ролях которого Барыш Ардуч, Эльчин Сангу и Дженгиз Бозкурт. В предстоящей романтической комедии, которая выйдет 10 ноября, продюсером является Музаффер Йылдырым, а режиссёром - Шенол Сонмез. Историю любви, которая полна страсти написали Бугра Гюльсой и Али Эркан Эрсезер.

Значи, не може да се отрече, че рекламата на филма просто е на супер ниво. Всеки ден , по всички техни медии, се говори и пише за филма и за Баръш и Елчин.

Наистина са супер готини! Както би казал Корай Саргън - Отива им да са хубави Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
Прави ми впечатление,откачената Г вече на качва изцепки в инста

# 108
Искре,  Hug, тя сега е заета да снима творението си, затова няма време за изцепки. Чакай да намери свободни минутки  и ще видиш на какво е способна. Mr. Green

# 109
Hug  Wink

Скрит текст:
ето ви два ПатронЯ на куп  hahaha

и не очаквайте сцени , дето ще ги гледат 30-40 млиона на youtube , филма ни е  0 ПЛЮС  hahaha

Аз не мисля, че продуцентите са изсипали една кола пари, за да направят детско филмче с най-горещата в момента двойка. И едва ли не знаят защо зрителите толкова ги харесват- заради любовта, която прелива от екрана, когато са двамата. Иначе биха могли да поканят които и да са други артисти. Е, откровени сцени в леглото няма да има- това е ясно и аз поне не съм и очаквала, Обаче и в КА нямаше такива. Но съм сигурна, че няма да спестят елбарската магия, защото хората са вложили пари и искат да спечелят такива, при това- много повече. Филмът не е направен нито заради Елчин и Баръш, нито заради феновете, а заради икономическите интереси на продуцентската компания, преценила, че вложението си струва. И те очакват филмът да се гледа не само на премиерата и на някоя друга прожекция из страната, а и след това.
А ако Елчин се е съгласила да участва в детско филмче вместо във филм с някого от ония известни артисти, с които я спрягаха, това не говори много добре за нея, нали? Всъщност и за двамата не говори добре, защото са предпочели лесен начин за печалба, но за Елка мнението обикновено е по- високо.

Здравейте и хубав ден!

newsm78 Wink Аз просто се пошегувах с 0 ПЛЮС - това е за Германия, а там нещата стоят доста по-различно. Разбира се, че филм се снима за да печелят инвеститорите - просто тук има и огромната подръжка на феновете на KIRALIK ASK , които доказаха колко са верни на Елчин и Баръш дълго време след спирането на серилала.
Миналата седмица мина незабелязано пост на Мерич , че явлението  КА и неговите фенове влиза в университета.....

Вчера имаше извадка от BOX OFFICE TR на новоизлезлите филми по кината - държи се на ниво с добри доходи само филма на Кенан Имиразоглу , другите , например на Сечкин и Мурат Йълдъръм са много зле.

# 110

Эльчин Сангу,которая в скором времени появится на больших экранах с фильмом "Время счастья", удивила своим последним видом.
Согласно статье в газете "Akşam",Сангу,которая до съемок в сериале прошлого сезона "Любовь напрокат" весила 85 кг(😂),но из-за интенсивной работы похудела до 49 кг,не смогла достичь желаемого веса.
Чрезмерная худоба Сангу дает повод забеспокоиться о ее здоровье.Сангу сравнили с Ирем Дериджи,которая была госпитализирована из-за резкого снижения веса.

https://vk.com/away.php?to=http%3A%2F%2Fwww.sacitaslan.com%2Felc … 93049&cc_key=

Wink Меги не си струва да се обръща внимание на турските медии - това дето си пуснала на линк пише,че от 85 кг е отслабнала на 49  ooooh! ooooh! ooooh!
Та представи си Елчин 85 кг - кога е била???? в КСШ или Алабора....
Драскачи , които пишат просто за да продават заглавия  / защото за друго не им разрешават да пишат, че хвърчат глави/.

# 111
# 112
Аз пък си мисля, че точно заради Елчин и Баръш, химията между тях, която никой не може да отрече и ефектът, който двамата имат върху феновете си , е причината да се направи този филм. Мисля си, че с никоя друга двойка нямаше да бъде това, което е в момента , защото на този етап няма други такива актьори , които да ги конкурират. Именно те са причината да се създаде този продукт и очакванията са големи. ТАКА ЧЕ ЩЕ ВИДИМ , ДАЙ БОЖЕ , ДА ОПРАВДАЯТ ВСИЧКО ВЛОЖЕНО В ТЯХ. Peace

# 113
  • Sofia, Bulgaria
Аз пък си мисля, че точно заради Елчин и Баръш, химията между тях, която никой не може да отрече и ефектът, който двамата имат върху феновете си , е причината да се направи този филм. Мисля си, че с никоя друга двойка нямаше да бъде това, което е в момента , защото на този етап няма други такива актьори , които да ги конкурират. Именно те са причината да се създаде този продукт и очакванията са големи. ТАКА ЧЕ ЩЕ ВИДИМ , ДАЙ БОЖЕ , ДА ОПРАВДАЯТ ВСИЧКО ВЛОЖЕНО В ТЯХ. Peace

Права си Меги така е Peace

Аз в момента гледам 2–ри сезон на сериалът(58 еп.) и ми прави впечатление,че Елчин отново дава всичко от себе си но,Баръш до момента не ме впечатлява осбено с играта си Tired Сякаш начинът по който я гледа в определени сцени е леко несериозен да го наречем( не мога да намеря точната дума в момента Blush)....
 А бе с две думи казано,не ми харесва така както в сезон 1 Naughty Crossing Arms 
Силно се надявам в Мерт да видя пак Йомер от ЛпН Wink Whistling Whistling Whistling

# 114
Абе тая се ненаяде, бе. Добре си поддържа килограмите. Добре, че Баръш тренира, иначе ще си докара някоя дискова херния най-малкото. Язък за Баръш, язък. Ама щом така му харесва, коя съм аз да се ядосвам на вкуса му.

# 115

Права си Меги така е Peace

Аз в момента гледам 2–ри сезон на сериалът(58 еп.) и ми прави впечатление,че Елчин отново дава всичко от себе си но,Баръш до момента не ме впечатлява осбено с играта си Tired Сякаш начинът по който я гледа в определени сцени е леко несериозен да го наречем( не мога да намеря точната дума в момента Blush)....
 А бе с две думи казано,не ми харесва така както в сезон 1 Naughty Crossing Arms  
Силно се надявам в Мерт да видя пак Йомер от ЛпН Wink Whistling Whistling Whistling

Ами Баръш по времето на Ашка, сезон 2, основно беше зает да рекламира шИдьовъра на каката, така, че едва ли се е замислял особено за погледи, игра и т. н. Тогава беше и прословутото им ходене по Нова година до Виена, след което всички коментираха вялата му игра в епизодите след това. А пък ако е вземал и някой и друг урок по актьорско майсторство от мадам, е ясно защо не само на теб не се е харесал в сезон 2.
Но ми прави впечатление, че докато по времето на сериала, всичко, свързано с него, неминуемо се преплиташе с Гюпсе Озай, нямаше статия или интервю, в което тя да не присъства, сега никъде не я споменават. Изобщо. Сигурно това е забрана от продуцентите и тези, които дават парите, щото ако беше до Баръш, съм сигурна, че щеше да я рекламира на всяка крачка.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 12:53 от Лудата Меги

# 116
  • Sofia, Bulgaria
Абе тая се ненаяде, бе. Добре си поддържа килограмите. Добре, че Баръш тренира, иначе ще си докара някоя дискова херния най-малкото. Язък за Баръш, язък. Ама щом така му харесва, коя съм аз да се ядосвам на вкуса му.

А бе вярно е,че хубавите ябълки свинете ги ядат Flutter ама Борето като позабогатя се надявам да не зависи вече от каката и да си хване нещо по така Joy Joy Joy Joy И без това чета,че работата много му е пораснала, не харесва сценарий,5 отхвърлени Flutter 3 нови му пишат Rolling Eyes Да не вземе да се препъне накрая от много избиране #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 117

Wink Меги не си струва да се обръща внимание на турските медии - това дето си пуснала на линк пише,че от 85 кг е отслабнала на 49  ooooh! ooooh! ooooh!
Та представи си Елчин 85 кг - кога е била???? в КСШ или Алабора....
Драскачи , които пишат просто за да продават заглавия  / защото за друго не им разрешават да пишат, че хвърчат глави/.

hahaha hahaha hahahaКак се вдигат 85 кила  Thinking

# 118
Здравейте, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Пак сте захапали Боре  Joy  Joy  Joy Дайте му почивен ден на момчето, да реанимира, да събере сили, че как се носят 85 кила  Rolling Eyes
 Предполагам, че това с килограмите на Елка просто е печатна грешка - от 58 са станали на 85  Wink И действително, в едно интервю Елка беше казала, че в началото на КА е тежала 58-59 кг. При ръст от 165 см си е напълно нормално тегло. Сега е изхърбавяла, ама да си смени диетолога, че схемата му нещо сбъркана. Пък ако не ще, аз мога и дам назаем 5 килца, тъкмо са ми излишни  Wink

Такааа......премиера в Берлин и Брюксел. Амстердам май се отлага  newsm78 Вероятно заради липса на интерес. То и в Берлин до сега е продадена само половината зала, та ще видим  Tired

# 119
Скрит текст:
Hug  Wink

Скрит текст:
ето ви два ПатронЯ на куп  hahaha

и не очаквайте сцени , дето ще ги гледат 30-40 млиона на youtube , филма ни е  0 ПЛЮС  hahaha

Аз не мисля, че продуцентите са изсипали една кола пари, за да направят детско филмче с най-горещата в момента двойка. И едва ли не знаят защо зрителите толкова ги харесват- заради любовта, която прелива от екрана, когато са двамата. Иначе биха могли да поканят които и да са други артисти. Е, откровени сцени в леглото няма да има- това е ясно и аз поне не съм и очаквала, Обаче и в КА нямаше такива. Но съм сигурна, че няма да спестят елбарската магия, защото хората са вложили пари и искат да спечелят такива, при това- много повече. Филмът не е направен нито заради Елчин и Баръш, нито заради феновете, а заради икономическите интереси на продуцентската компания, преценила, че вложението си струва. И те очакват филмът да се гледа не само на премиерата и на някоя друга прожекция из страната, а и след това.
А ако Елчин се е съгласила да участва в детско филмче вместо във филм с някого от ония известни артисти, с които я спрягаха, това не говори много добре за нея, нали? Всъщност и за двамата не говори добре, защото са предпочели лесен начин за печалба, но за Елка мнението обикновено е по- високо.

Здравейте и хубав ден!

Доре  Hug, радвам се, че намина  Laughing Обаче разочарование ли долавям у теб  Tired Приземиха ли те ЕлБар  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт