След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 086
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Диде, Черно бяла любов  Peace

# 481
Диди  Hug Димак  Hug

newsm78 лошото е, че рускините паралелно и от двете списания Вог и Hello превеждат по малки абзаци и се губи смисъла, а всяка интерпретира с превода

Терко  Hug и аз така си мисля, че Елка много добре щеше да стои до Ибо  Peace иначе сериала е хубав, не както казах главната ми идва малко в повече  Mr. Green но мога да я изтърпя за сега  Joy

# 482
# 483

Терко  Hug и аз така си мисля, че Елка много добре щеше да стои до Ибо  Peace иначе сериала е хубав, не както казах главната ми идва малко в повече  Mr. Green но мога да я изтърпя за сега  Joy

Дори аз дето харесвам Бирджето още от "малкия ага" й се дразня на крещенето  Mr. Green Ма търпи се де, в смисъл химични са много. Обаче Елка щеше да му пасне яко на Ибо  Crazy

# 484
Тъкмо се чудех къде зачезна Габи, пък тя на лов за Елбари пак ходила  Joy  Joy  Joy

Heart Eyes

# 485
# 486
# 487

Еха  Shocked  Това сигурно е изненадата, която ни обещаваха за утре. Клип на ЕлБар  Tired

# 488
Значи вече имаме сериал, фотосесии, филм, дует.. Какво остава? Сватба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 489
 Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 23:55 от tempestad

# 490
Песента, която ще пеят  ooooh! ooooh!

https://www.youtube.com/watch?v=Ed3AekHGx94

# 491
# 492
Добро ,утроооо! Голяма новина от снощи! Май ще ми трябва нещо по-силно от кафе , че да смеля толкова репортажи, интервюта, фотосесии и красоти Елбарски от вчера, не Дефмерски, както му се ще на Баръшко. Mr. Green

В инстаграм ги сравняват с Фахрие и Бурак - първо сериал, после филм, после клип и песен, и какво следва.....Сватба!  Twisted Evil А дано!

Елчин е невероятна жена и който не го вижда е слепок! Какъв баджак е опнала, направо на снимачната група сигурно са им изпопадали ченетата от гледката.

hahaha hahaha hahaha

И аз като Коришко, чак ми иде да се разплача. hahaha

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 08:35 от Лудата Меги

# 493
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug
Тази сутрин си правя кафе и още рано, рано реших да видя какви сте ги вихрили снощи след мен  Rolling Eyes Rolling Eyes
влизам в темата и о не вярвам на очите си 
явно днешната изненада - снимане на клип към саундтрака на филма и на всичко отгоре ЕлБар ще пеят в дует леле адреналина ми се покачи  Whistling

Умопомръчителни са просто, особено един до друг
Боре, Борееее язък значи  Whistling повече от две години не разбра  Naughty какво искат феновете ти тц,тц,тц  Crossing Arms

В инстаграм ги сравняват с Фахрие и Бурак - първо сериал, после филм, после клип и песен, и какво следва.....Сватба!  Twisted Evil А дано!

Елчин е невероятна жена и който не го вижда е слепок! Какъв баджак е опнала, направо на снимачната група сигурно са им изпопадали ченетата от гледката.

hahaha hahaha hahaha

Меги  Hug Heart Eyes отдавна феновете ги сравняват с Буфчетата  Peace. Тя и Терка снощи точно това беше коментирала, ако следваме хода на събитията при Бу и Фе, а това което видяхме до момента си е баш по техните стъпки  Flutter
И на мен веднага ми направи впечатление опънатия разголен крак на Елка  Crazy Crazy и мира не ми дава мисълта Боре как се е съсредоточил в песента когато пред очите си има такава гледка  Thinking Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy то повечето тук усещаме същия мирис, който се задава  hahaha hahaha
ама си чакам все така търпеливо  newsm73 smile3539 че да имам сили за после  Wink

# 494
Коте,  Heart Eyes, то е ясно, че Баръш е забелязал оголения баджак, ама как сега да се съсредоточи на него, като го гледа една камара народ. От камък трябва да си  - млад, прав, здрав мъж в разцвета на силите си и да не забелязва такива неща - хайде холан, не на нас тия. Ама какво да прави завалията - ще мята скрити погледи и това е, че да не разконспирират Елбарската завера. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт