След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 092
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Баръш е сложил общия постер в инстаграма си.

# 92

# 93
Еличка и тя. Nature Sunny
Здравейте! Hug

Братята веднага по един лайк.

# 94
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

Много са хубави на афиша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Братята Ардуч не се наядоха бе  ooooh! и оная работната и тя все плющи  Stop ама иначе веднага лайкнаха постера в профила на Борко. Чакам и Круела да се включи  Mr. Green само от Кито ни стон ни вопъл за филма на севгилито  Whistling

# 95
Привет  Hug Hug Hug

Много са хубави на афиша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Братята Ардуч не се наядоха бе  ooooh! и оная работната и тя все плющи  Stop ама иначе веднага лайкнаха постера в профила на Борко. Чакам и Круела да се включи  Mr. Green само от Кито ни стон ни вопъл за филма на севгилито  Whistling

Коте,  Hug, аз нали това писах сутринта, как можа Елчин да го уважи на откриването на поредната му нова работа и да напусне снимките на острова, а той не може един лайк да й сложи, нищо, че живее в нейният апартамент и се ползва от екстрите на това, че е севгили с една от най-известните актриси в Турция. Тъпак!
Оная и тя, фен страниците й са пълни със снимки на нея и Баръш от първата Делиха, сякаш някой го интересува, а арабските й фенове са й направили и на нея постер, ама на него е сама.
Славето писа, че любовта е сляпа, ами нализатова има очни лекари, да им направят по една операция на очите, белким прогледнат и да се вземат най-накрая, ще ощастливят милиони хора по света.

# 96
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Меги  Hug да ти кажа колкото ги харесвам Елбарите заедно толкова не ме интересува дали Баръш е с Гупа по любов, защото за мен не е  Naughty, но както и да е. Виж Кито пак ми е противен, ама като мълчи и се покрова и не дразни очите ми - бива. Обаче оная наглата безпрекомерно ми бърка не знам къде. Не заради Баръш  Naughty да си ползва със здраве като иска, ама инфантилното й и просташко самочувствие ме изнервя на н-та степен. Ако си мълчеше нямаше да има такъв негативизъм към нея от маса народ  Rolling Eyes. Ядосаха ме и естествено Гупата го отнесе  Mr. Green

# 97
Меги  Hug да ти кажа колкото ги харесвам Елбарите заедно толкова не ме интересува дали Баръш е с Гупа по любов, защото за мен не е  Naughty, но както и да е. Виж Кито пак ми е противен, ама като мълчи и се покрова и не дразни очите ми - бива. Обаче оная наглата безпрекомерно ми бърка не знам къде. Не заради Баръш  Naughty да си ползва със здраве като иска, ама инфантилното й и просташко самочувствие ме изнервя на н-та степен. Ако си мълчеше нямаше да има такъв негативизъм към нея от маса народ  Rolling Eyes. Ядосаха ме и естествено Гупата го отнесе  Mr. Green

Коте, напълно споделям мнението ти. И аз съм така към Юнус, рече човекът нещо да се изяви, набият му клинците и той се кротне. Ама при каката точно това ме нерви -  необосновано високото й самочувствие без покритие. Като й гледам снимките и видеата от сетовете ,ами то много постно бе, ама не откъм ядене,  Mr. Green, него го има в изобилие, ами от снимачна техника , снимачен екип и така нататък. Ще видим и нейното произведение след някой и друг месец.

# 98
Браво на Елчин!!!

У Эльчин 5 миллионов 400 тысяч подписчиков в Инстаграм❤

# 99
Здрасти, банда  Hug  Hug  Hug

Heart Eyes  Heart Eyes Пу, пу чаровница  Laughing

И още малко красота

# 100
Я да си припомним и баш патронЯ  Wink  Сериозен и опасен  Laughing

# 101
От екипа на светулката. В сряда щяла да бъде последната серия и го приключват заради рейтинг  ooooh! Жалко за Сечо  ooooh!

# 102
 Hug  Wink

ето ви два ПатронЯ на куп  hahaha

и не очаквайте сцени , дето ще ги гледат 30-40 млиона на youtube , филма ни е  0 ПЛЮС  hahaha

# 103
Добро утро!!! bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

Аз бях сигурна, че щом Елчин се е съгласила пак да играе с Баръш, няма да има никакви по-така сцени.

# 104
  • Perla
Hug  Wink

Скрит текст:
ето ви два ПатронЯ на куп  hahaha

и не очаквайте сцени , дето ще ги гледат 30-40 млиона на youtube , филма ни е  0 ПЛЮС  hahaha

Аз не мисля, че продуцентите са изсипали една кола пари, за да направят детско филмче с най-горещата в момента двойка. И едва ли не знаят защо зрителите толкова ги харесват- заради любовта, която прелива от екрана, когато са двамата. Иначе биха могли да поканят които и да са други артисти. Е, откровени сцени в леглото няма да има- това е ясно и аз поне не съм и очаквала, Обаче и в КА нямаше такива. Но съм сигурна, че няма да спестят елбарската магия, защото хората са вложили пари и искат да спечелят такива, при това- много повече. Филмът не е направен нито заради Елчин и Баръш, нито заради феновете, а заради икономическите интереси на продуцентската компания, преценила, че вложението си струва. И те очакват филмът да се гледа не само на премиерата и на някоя друга прожекция из страната, а и след това.
А ако Елчин се е съгласила да участва в детско филмче вместо във филм с някого от ония известни артисти, с които я спрягаха, това не говори много добре за нея, нали? Всъщност и за двамата не говори добре, защото са предпочели лесен начин за печалба, но за Елка мнението обикновено е по- високо.

Здравейте и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт