След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -232ღღ

• 72 088
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
 Hug Hug Hug

Сладурите - приятели  Heart EyesДнес ща има клип  Heart Eyes

това е от коментарийте при Шенол  Heart Eyes

И станаха международни звезди -  
В комах у Шенола люди благодарят его за фильм и просят пказать в других странах--------jessyyears87@nolseeпожалуйста, скажите мне, если фильм выйдет в Лондоне ??? Где можно найти билеты ??? Пожалуйста ответьте
salome.omranxМожете ли вы показать фильм в кинотеатре Торонто, Канада? В Торонто много турков, и кроме того, у вас есть много иностранных фанатов, живущих в Канаде и Торонто, которые тоже хотят посмотреть ваш фильм.  так что либо показывайте его на экране здесь, либо открывайте портал Online и дайте нам возможность купить фильм онлайн и посмотреть его! Потому что я хотел бы иметь возможность ПЛАТИТЬ и смотреть, чтобы поддержать фильм, который вы приложили для его создания. Pleazee
po.elaСпасибо за Париж, но я все еще прошу Варшаву, Краков. Польша находится недалеко от Берлина. Вот поклонники, которые любят и восхищаются вами. Ты любишь весь мир. Это красиво, это ваше время и наше счастье.

# 496
# 497
# 498
Охааа! и Хиляди пъти охаааа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Значи не мога да предам какви емоции извикват в мен тези двамата!!! Заради тях повярвах в истинската и неповторима любов! Дано и те го разберат най-сетне!

https://vk.com/video-96725873_456240867

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 09:20 от Лудата Меги

# 499
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Надявам се приемате нови попълнения във вашите редици. Чета ви редовно от няколко месеца, но до сега не съм писала.
Попаднах на сериала съвсем случайно през лятото и ето ме тук. Няма да говоря колко мнооооого харесвам двамата главни защото ще се повторя с всички ви.

/не знам как да вграждам клипове за това ги качвам така/
https://twitter.com/twitter/statuses/925986685481095168
https://twitter.com/KlauArduc/status/925729152447254529

# 500
Добро утро, банда  Hug  Hug  Hug

Хайде на кафе, който още не е отворил очета  Laughing

И за охлаждане на страстите, че от нощес горите  Joy  Joy  Joy

Страхотна ПР кампания  smile3521  Ама и те са страхотни  Heart Eyes

# 501
Значи вече имаме сериал, фотосесии, филм, дует.. Какво остава? Сватба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy  Joy  Joy Ми той Боре каза, че е готов, остава да каже коя е булката  Mr. Green

Pepittto, добре дошла Laughing  Как да те наричаме?

# 502
 Hug Hug Hug

Габи е пророк  Joy Joy Joy отдавна позна какво ще стане  Party

# 503
  • Плевен
Значи вече имаме сериал, фотосесии, филм, дует.. Какво остава? Сватба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy  Joy  Joy Ми той Боре каза, че е готов, остава да каже коя е булката  Mr. Green

Pepittto, добре дошла Laughing  Как да те наричаме?

Благодаря!
Пепи е добре  Simple Smile
В twitter постоянно бълват снимки и малки клипове от песента
https://twitter.com/twitter/statuses/925993901047078912

# 504

Эльчин и Барыш спели песню под названием "Эта вода никогда не остановится", слова и музыка - Бюлент Ортачгил.
Поклонники Эльчин и Барыша проявили большую заинтересованность к клипу, который снимали под режиссерством Шенола Сонмеза.

Joy  Joy  Joy

# 505
  • Плевен
В туитър под тази снимка са задали въпрос: "Как се нарича това? Добри ПРИЯТЕЛИ" Grinning

# 506
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug

Пепи  Hug добре дошла!

Диди  Heart EyesДимак  Heart EyesЕми  Heart EyesМеги  Heart Eyes

Ех,много са хубави и чудесно се допълват дори и в пеенето.... Остава да сбъднат и превърнат и други шопчета в реалност  Wink Party

# 507

В туитър под тази снимка са задали въпрос: "Как се нарича това? Добри ПРИЯТЕЛИ" Grinning

Скрит текст:

Тц, професионалисти Whistling

Иначе, здравейте!

# 508
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Е бомбата на двамата сладури  е супер Crazy

# 509

Общи условия

Активация на акаунт